Herkku-puhelin
Seksuaalinen avautuminen 2
muistelija

Tässä jatkoa jo aiemmin aloittamalleni stoorilleni, joka nimiä lukuun ottamatta on tosi kertomus..

Tuli ennen pitkää sitten joulu ja olin jo liki unohtanut jouluostosreissun tapahtumat. Olin muutaman päivän päässä pyörittelyn tuloksena tullut siihen, että Lissu oli saanut vaimoni rohkaistua mukaansa seksikauppaan. Sikäli, mitä sieltä oli ostettu, niin oli ostettu Lissulle, tuolle välillä niin kuumallekin pörröpäälle.

Jouluaaton vietto tapahtui meidänkin, kahden hengen perheessä aivan normaalisti. Pikkulahjoja puolin ja toisin. Niinpä vetäydyin loppuillasta yläkerran makuuhuoneeseemme, lahjana saatu sotakirja kainalossa. Vaimoni Kati sanoi tulevansa kohta perässä, kunhan vähän vielä telkkaa katselee. Ja parin vartin päästä kuulinkin hänen huikkaavan alakerrasta, että nukutko jo. Olin täysin jo syventynyt kirjani pariin sängyssä ja huikkasin vain takaisin, että tuo pullo vissyä tullessasi.

"Oonks mä ihan kauhean näköinen?" kuului makkarin ovelta. Vilkaisin sinne kirjani takaa ja samalla koko teos tippui käsistäni. En saanut saanut muuta sanotuksi vähään aikaan kuin "Wau" Tuntui ensin, että sydämeni pysähtyi ja sitten, että veri alkoi pakkaantumaan miehuuteeni. Kati seisoi ovella vissy pullo kourassa, mikä sinänsä ei vielä mitään, mutta miltä hän näyttikään. Kullan värinen, silkkinen aamutakki oli edestä raollaan. Välistä näkyi tumma korsetti, joka jätti Katin rinnat paljaaksi, ihanasti hieman pystyyn. Jalassaan hänellä oli kirkkaan punaiset stringit, joiden alta meni musta sukkanauhat jalassa oleviin tummiin sukkiin. Jalkoihin hän oli vielä laittanut kiiltävät, punaiset korkokengät, joita en todellakaan ollut aikaisemmin nähnyt.

"Sano nyt jotain?" hän pyysi. "Sä oot upean näköinen" sain sanottua, kun vaimo antoi aamutakin valua päältään ärsyttävän hitaasti. Samalla hän kääntyi minuun selin ja nojasi yläkropallaan hieman eteenpäin. "Voi luoja, voi luoja" hoin epäuskoisena ja samalla käteni hamusi haarojani. "Haluatsä, et mä otan pikkarit pois" hän kysyi. Urahdin myöntävästi, sillä tunsin kuin pala olisi noussut kurkkuuni. Kati veti sringit vyötäröltään hyvin hitaasti alaspäin, samalla kumartui entistä syvempään. Katsoin himoissani, kun jalkojen välistä paljastui, jo kosteana oleva, naisen pillu. Kuin lisää kiusoitellakseni minua, Kati työnsi kätensä jalkojensa välistä ja siveli kiimasta kiiltelevään tavaraansa muutamalla sormella hitaasti. Kullini oli jo aivan kovana, kun potkaisin peiton alastoman kehoni päältä. Kati käveli korkkareillaan lanteita keinuttaen sängyn viereen ja nosti toisen jalkansa sängyn reunalle. Kädellään hän näytti torjuvan liikkeen, kun ajattelin nousta itse ylös. Siinä hän sitten taas hieroi sormillaan kosteata pilluaan, joka oli hänen asennostaa johtuen kiihottavasti esillä. Keskisormi kävi välillä sisällä, levittäen kosteutta siten ympärilleen. Hengitin raskaasti, kun hän samalla sormella hieraisi kumpaakin nänniään ja sitten vei lopuksi sormensa suuhun, silmät raukeasti raollaan.

Minun oli pakko lopettaa itseni runkkaaminen, olisin muuten lauennut jo tähän esitykseen. Kati hymyili salaperäisesti ja samalla hän jo laskeutuikin päälleni kuusysi asentoon. Tunsin naiseni sormet kyrpäni ympärillä, vetäen esinahkaani edestakaisin rauhallisin liikkein. Seuraavaksi tunsin kuin terskani upposi imevään suuhun. Tuntui äärettömän hyvälle. Liiankin hyvälle. Päätin keskittyä edessäni aukeavaan pilluun ja aloinkin nuolla sitä hellästi, työntäen välillä kieltäni niin syvälle kuin sain. Nainen vavahteli tällöin mielihyvästä päälläni, tiesin, että tunne oli molemminpuolinen.

Vähän aikaa näin nautiskeltuamme toisistamme, vaimoni nousi ja kääntyi päälleni. Ohjasin kullini litisevään, syljestänikin lisää kostuneeseen pilluun. Kati alkoi ratsastaa ensin hitaasti, nauttien kuinka kulli liikkui hänen tahdissaan. Käteni puristeli hänen persettään, hyväillen silloin tällöin noita seksikkäästi sukilla verhottuja reisiä. Hamusin hänen suht kookkaat rintansa kouriini ja puristelin niitä aivan ekstaasissa. Paine alkoi kyrvässäni kasvaa ja kuin tämän tuntien Kati alkoi villinä hinkkaamaan pilluaan kyrpään.

"AAAAHHH!!" huusin, kun liemeni lähtivät liikkeelle. Tunsin kullissani pumppaavan liikkeen, joka ei tuntunut loppuvan ollenkaan. Katin pillu tehosti sitä tekemällä imeviä liikkeitä. Sitten hän kierähti vierelleni hymyillen. "Täytyy myöntää, etten oo sua koskaan näin äkkiä saanut tulemaan. Ja miten pitkään sulla tulikin, kulta" sanoi hän korvaani kuiskutellen ja edelleen hieroen kädellään liisteistä kaluani. "Ja minä kun en ole ikinä pidätellyt näin kauaa" vastasin kainalossani lämpimänä makaavalle naiselleni. "No sit Lissu antoi mulle hyvä neuvoja" kertoi hän ja arvasinkin, mitä nämä kaksi naista olivat ennen joulua touhunneet.

Hengityksemme tasaantui pikkuhiljaa ja suukottelimme toisiamme hellästi, kätemme toistemme haaroissa. Kullini seisoi taas jämäkästi, kuin äsken ei olisi vielä mitään tapahtunutkaan. Käännyin Katin päälle ja hän auttoi seipääni sisäänsä. Se upposi helposti jo valmiiksi spermaiseen koloon pohjiaan myöten. Nussin häntä tässä lähetyssaarnaaja asennossa välillä rajummin, välillä hitaammin. Ja kun varmistaakseni, ettei kyrpä mene syvemmälle, nostin hänen stay up -reitensä olkapäilleni ja painaudun itse taas eteenpäin. Suutelimme ja kielemme seikkailivat toistemme suissa pitkään. Sitten Kati käänsi jalkansa kainaloitteni alle ja aloin rynkyttämään tosissani. Massahdukset pillusta täyttivät äänimaailman, jota säestimme kumpikin huohottaen himosta. "Oo-oo-oo-OOHH!" Pääsi vaimoni suusta orgasmin vallatessaan hänet. Jäin makaamaan hänen päälleen hikisenä, täysin kova kyrpäni hänen sisällään.

Tovin oltuamme näin, sain taas kuulla jotain ennenkuulumatonta vuoteessamme. "Mä haluun, et panet mua perseeseen, oota vähän" sanoi hän ja nousi sängystä, sekä läksi käymään makkarista pois. Pian hän oli takaisin, kädessään avaamaton liukuvoidepurkki. "Huhhuh" tuumin mielessäni ja otin liukuvoiteen käteeni. "Saanko mä ensin nussia sun ihania, isoja rintoja" kysyin ja vastaukseksi Kati meni selälleen keskelle sänkyä. Asetuin hänen päällensä, runkaten samalla kyrpääni, joka tosin ei tuntunut olevan vielä lähellekään saanut tarpeeksi. Avasin voidepurkin ja valutin hyvälle tuoksuvaa geeliä Katin rintojen väliin. Sitten purkki sivummalle, samalla kun hän hieroi jo rintojaan yhteen. Painoin kullin sinne väliin ja aloin työntelemään. Teki todella hyvää ja kulli luisti pitkin vedoin välillä kokonaan piiloon. Otin isoina nöpöttävät naisen nännit sormieni väliin ja hieroin niitä. Vaimoni vastasi tähän puristamalla rintojaan tiukemmin yhteen ja hymyilemällä irstaasti. Olisinkin varmaan pian lauennut tähän, mutta päätin, että on aika toteuttaa Katin pyyntö.

Niinpä nousin hänen päältään ja hän kääntyi polvilleni, takamus minuun päin, eteeni ja kumartui. Lisäsin geeliä vieressäni olevasta purkista kyrpääni ja asetuin hollille. Tuntui mahdottomalta ajatukselta, että tuo paksu parru uppoisi niin pieneltä näyttävään reikään. Varovasti painoin, varoen satuttamasta kumpaakaan. Hitaasti, mutta varmasti, terska painui anukseen. Vedin aina pikkaisen ulospäin kulliani ja sitten taas muutama sentti syvemmälle. Lopulta tunsi olevani kahvaa myöden sisällä suolessa. Kati alkoi soutaa persettään, josta pitelin kaksi käsin kiinni. Tuntui aivan taivaalliselta näin tiukka liha. Nussin himosta sekaisin, kyrpäni välittäessä tietoa, että taas tullaan. "Anna tulla, anna tulla" kuulin Katin huutavan, Ja minähän annoin. Tuntui taas, ettei orgasmi ota loppuakseen, kyrpä sykähteli ja sykähteli. Lopulta otin sen alkaessa veltostumaan, pois sieltä.

"Mennään suihkuun" vaimo sanoi noustessani edestäni, spermani valuessa niin pillustansa kuin perseestänsä. Menimme peräkkäin pesuhuoneeseen, Katin riisuessaan ensin nuo seksikkäät vetimensä. Pesimme toisiamme hellästi saman suihkun alla. Pois sieltä tultuamme, katsoimme matkalla nukkumaan, toisiamme syvälle silmiin. Ja kumpikin kuin hymyili merkiksi, tietäen sen, että meillä on jotain kivaa yhteistä tiedossa tulevaisuudessakin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute