Herkku-puhelin
Pyykillä
Ibanez

Uudenvuoden aatto. Olin menossa kotiini juhlistamaan vaihtumista.

Juomaa oli ja mukava fiilis. Tulin paikalle hieman sovittua aikaisemmin. Autoin järjestelyssä ja nautin muutaman juoman.

Jossain vaiheessa puhelin soi. Joku muu vastasi, siellä oli isäni veli Lauri. Kysyi että voisiko joku mennä ajastamaan heidän videonsa, kun oli itse unohtanut.

Ilmoittauduin vapaaehtoiseksi.

Saavuin paikalle, ketään ei näyttänyt olevan kotona. Menin avaimella sisään ja etsin videot.

Löysin ne makuuhuoneesta. Pitkän taistelun jälkeen onnistuin ajastamaan ne.

Jostain syystä tuli tarve tutkia heidän yöpöydän laatikot. Aloitin Laurin vaimon, Marian, laatikoista.

Ensimmäisessä oli kaikkea roinaa, ei mitään mielenkiintoista. Avasin toisen laatikon, nyt löysin jotain joka minut innostumaan.

Pikkuhousuja! Otin yhdet käteen ja tutkin niitä aikani. Housut saivat kyrpäni elämään ja kohta se seisoi täydessä mitassa.

Otin yhdet mukaan ja etsin suojaisemman paikan. Yläkerrassa oli turvallisempi olo, laskin housuni ja hyväilin kyrpääni pikkuhousuilla. Kyllä tuntuikin hyvältä! Kiiman vallassa keksin, että pyykkikorista voisi löytyä lisää. Löysin korin vessasta. Sydämeni hakkasi lujaa, kun aloin pöyhiä koria. Löysinkin parit ja jatkoin hyväilyä.

Aikani leikittyäni, ajattelin että ehkä tämä riittää ja kotona varmaan odottivat minua. Housuja ylös vetäessäni tajusin että joku raotti vessan ovea. Käännyin ikään kuin olisin ollut tarpeillani, samalla ovi aukesi kokonaan. Sehän oli Maria, näytti olevan juhla humussa. Selitin asian mitä olin hoitanut, mutten huomannut että pyykkikori oli auki ja yhdet housut siinä kannen päällä.

“Pesetkö myös pyykkiä?” Maria kysyi. “Ee-en, kun kaadoin korin pimeässä” selitin. “Ei tarvitse selitellä, tiedän kyllä mitä teit.” Maria keskeytti. “Haistelit housujani? Etkö?” Maria tivasi hieman sammaltaen. “No, niin..” punastellen myötäilin.

Sitten Maria otti kädestäni kiinni ja vei minut sohvalle istumaan. “Haluaisitko oikeaa tavaraa?” hän kysyi. “No, kyllähän..” yritin vastata. “Tule lähemmäs!” Maria pyysi. Kävelin hänen eteensä. Maria kiskaisi hameen ylös ja levitti jalkojaan. “Ole hyvä, vaan!” hän sammalsi.

Polvistuin hänen jalkoväliin. Edessäni oli näky, mistä olin pitkään unelmoinut. Hieman kostuneet pikkuhousut ja karvainen pillu.

Rohkaisin itseni ja nuolaisin pikkuhousuja, ihana maku levisi suuhuni. Jatkoin nuolemista, kohta Maria pyysi lopettamaan. Lopetettuani hän riisui pikkuhousut ja pyysi näyttämään mitä niillä tein ennen kuin hän tuli.

Laskin housuni ja aloin runkata itseäni pikkareilla. Olin lähes laukeamassa kun Maria pyysi lopettamaan.

“Nyt tulet ja nait minua!” hän aneli. Pyysin häntä kääntymään nelinkontin eteeni. Aivan mahtava peppu! Levitin reisiä ja ohjasin kyrpäni pilluun. Melkoisen löysä pillu kastui parin työnnön jälkeen. Oma kiimani oli ihan huipussa ja sanoin laukeavani. Vedin kaluni ulos, otin pikkuhousut ja päästin lastin niille. Aikani runkattua, Maria otti housut ja nuoli kaiken sperman housuilta. “Mmm.. Hyvältä maistuu!” hän totesi. “Toteutit juuri yhden unelmistani.” sanoin “nautitko sinä?”. “Olen aika humalassa, mutta nautin toki!”

Tämän sanottuaan Maria kävi pitkäkseen sohvalle ja sammui.

Mieleeni tuli ajatus, jos naisin häntä vielä?

Tuumasta toimeen. Asettelin Marian löysän ruhon parempaan asentoon ja työnsin kaluni sisään.

Pillu oli vieläkin märkä ja homma sujui liukkaasti. En kestänyt kauaa ja vedin kaluni ulos ja runkkasin spermat Marian naamalle.

Nyt oli hyvä olo. Pyyhin Marian naaman ja lähdin juhlimaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute