Herkku-puhelin
Masterina ulkomailla 3
Nighthunter

Seuraavaksi avasin salkkuni ja käskin Anabelaa:

”Nouse seisomaan! Pian myös uudet välineeni tulevat sinulle tutuksi. Tätä kaulapantaa pidät aina kanssani, jotta minun olisi helpompi hallita sinua. Nosta hiuksesi ylös, että voin laittaa sen kaulaasi!”

”Kyllä Masterini”, Anabela vastasi ja samalla työnsi kaulaansa eteenpäin.

Kiinnitin kaulapannan ja heti perään ketjuisen talutushihnan ja sanoin: ”Ota salkkuni ja seuraa minua!”

Samalla nykäisin kaulapannasta ja sanoin: ”Nyt menemme makuuhuoneeseeni.”

Anabela seurasi kiltisti perässäni. Näytin hänelle huoneen nurkkausta:

”Tuo kamera kuvaa kaiken, mitä tässä huoneessa tapahtuu. Jälkeen päin voin käyttää filmiä koulutukseesi tai muuhun hyödylliseen. Siihenhän sinä annoit jo suostumuksesi sopimuspaperissamme. Esiinny siis eduksesi. Muista sen olemassaolo, mutta älä kiinnitä siihen mitään huomiota, äläkä anna sen haitata toimintojasi.”

Otin housuni pois ja komensin hänet eteeni:

”Polvillesi! Nyt osoitat kunnolla sen, että pidät minua aidosti Masterinasi. Imet ja nuolet sitä innokkaasti niin, että tunnen saavani parasta palvelua! Ala töihin!”

Anabela tarttui molemmilla käsillään kaluuni kiinni ja alkoi miellyttämiseni vaatimallani tarmokkuudella.

Käskin:”Juuri noin. Käytä molempia käsiä myös! Välillä otat syvälle kurkkuusi, sillä pidän siitä oikein paljon!”

Syvälle kurkkuun ottaminen oli hänelle jotain uutta ja vaikeaa ja sai hänet yskimään.

Iskin häntä ruoskallani reisille ja takapuoleen ja käskin:

”Jatka! Syvemmälle vain ja pidä siellä kauemmin! Ja ime tehokkaammin. Haluan kuulla muminasi ja tuntea innokkuutesi, että pidät minua aidosti Masterinasi!”

Samalla ajattelin, että tästä etuudesta en enää ikinä halua luopua ja nyt tunsin, miltä entisajan hallitsijoiden ja sulttaanien elämä tuntui. Anabela teki tosi hyvää työtä pitkään, mutta minun täytyi pysyä tiukkana:

”En ole täysin tyytyväinen sinuun. Siirry takan viereen!”

Laitoin hänelle käsiraudat ja nostin hänen kätensä ylös takanreunassa olevaan koukkuun, niin, että hän ole polvillaan edessäni, selkä takan reunaa vasten.

”Tämä laite levittää suusi täysin auki ja kokeilet nyt sitä!”

Näin kuinka hän tiesi, ettei sitä hyvää seuraa, mutta toimin niin rivakasti, että vastustelu jäi vain pieneen päänpyöritykseen.

Otin häntä tiukasti hiuksista kiinni ja sanoin: ”No nyt jatketaan. Näytän sinulle, kuinka haluan suihinottoni tapahtuvan. Kaikki sujuu hyvin, jos et mene paniikkiin, sillä teen tämän hitaasti.”

Nyt minä olin ohjaksissa ja näytin, kuka on pomo. Pyöritin suurta kaluani eri puolilla hänen suutaan ja välillä survasin syvemmälle Anabelan kurkkuun ja pidin siellä hetken:

”Haluan sinun aina muistavan, kuka on Masterisi ja minä aina tulen saamaan sen, mitä haluan. Onko selvä?!”

Välillä hän yski ja yritti pyörittää päätänsä ja hänen silmänsä pullistuivat kauhusta. Välillä hän huusi, mutta vaimensin aina huudon työntämällä kaluni hänen kurkkuunsa.

Sanoin hänelle: ”Jos teet kiltisti yhteistyötä, niin kokemuksestasi ei tule niin paha. Pidän kurkkuun ottamisesta ja tämän illan jälkeen tulet osaamaan sen. Myöskin jatkossa tulen vaatimaan sitä. Paras opetella pitämään siitä heti alussa!”

Tovin jatkettuani sitä, tunsin kuinka olin laukeamaisillani ja sanoin Anabelalle:

”Tulen kohta ja otat kaiken kurkkuusi ja nielet ne! Yksikään tippa ei saa valua suustasi ulos! Se on sinulle kunnia asia, että saat olla se, joka saa nesteeni niellä!........AAAAHHH!......AAAHHH!!

Joka roiskaisulla painoin kaluni hänen kurkkuunsa syvälle ja nautin. Anabela yritti yskiä välillä, mutta kun olin saanut itseni tyhjäksi, nostin hänen leukaansa ja annoin hänelle lasista viiniä päälle niin, että kaikki meni varmasti kurkusta alas ja sanoin:

”Noin, kiltti tyttö. Sanoinhan, että saan kaiken juuri niin kuin haluan. Se teki tosi hyvää ja kaikki myös meni hienosti videolle. Tästä on hyvä jatkaa.”

Vapautin uupuneen Anabelan suunlevittäjästä ja käskin:

”Nuole kaluni vielä puhtaaksi!”

”Kyllä Masterini, mutta en halua kokea tätä enää, olkaa hyvä. En pysty siihen.”

Silloin näin jo ensimmäiset merkit hänen epäröinnistään ja suutahdin. Otin häntä hiuksista kiinni ja työnsin sänkyyni mahalleen. Siirryin hänen päällensä ja kiinnitin hänen kätensä ja jalkansa kahleilla sängynpäätyihin kiinni niin, että hän oli mahallaan X-asennossa. Lantion alle asetin kolme tyynyä niin, että Anabelan takapuoli oli ylhäällä, sopivasti tarjolla.

Vedin hiuksista hänen päätänsä taaksepäin ja kysyin: ”Siis, mitä äsken oikein sanoit?”

Anabela pelkäsi ja sanoi värisevällä äänellä: ”Anteeksi Masterini, mutta tuohon en enää pysty. Se oksettaa minua. Voinko korvata sen jatkossa jollain toisella tavalla?”

Löin häntä ruoskallani takapuoleen ja sanoin: ”Sinä teet juuri niin kuin haluan! Minä pidän siitä juuri niin ja sinä teet sen aina niin, mitenkä haluan! Jos siinä on ongelma, niin ainoa tapa ratkaista on se, että opettelet pitämään myös siitä! Muuta vaihtoehtoa ei ole! Älä enää koskaan suututa minua tai saat nähdä, mitä tapahtuu! Sinulla on vielä paljon opittavaa.”

Välillä iskut Anabelan takapuoleen ja: ”Et taida vielä ymmärtää, mitä sinulta vaadin ja tämä on vasta alkua. Suostuit tähän aivan vapaaehtoisesti ja tästä sopimuksesta et enää pääse irti. Tämä vie myös paljon tärkeätä aikaani ja panostan tähän kaikkeni. Kun olen tähän ryhtynyt, niin en enää peru sitä. Ja miksi peruisin? Olet erittäin seksikäs ja minulle tulee olemaan paljon iloa sinusta. Sanon sen suoraan, että tulen käyttämään sinua hyväkseni kaikilla mahdollisilla tavoilla ja parantamaan elämänlaatuani. Vaikka sinulta tulee välillä itku tai kaikki tuntuu raskaalta ja inhottavalta, niin vapauttasi et enää saa takaisin, kun kerran olet tähän suostunut! Älä suunnittele, äläkä edes ajattele milloinkaan irtautuvasi tästä! Siitä jos jostain suutun kovasti, että olen turhaan tuhlannut aikaani sinuun. Silloin teen kaikkeni, että jatkoelämästäsi tulee myös täyttä helvettiä. Parasta sinulle on vain tehdä juuri niin kuin käsken ja asennoitua täysin orjattaren rooliisi, niin me molemmat pääsemme helpommalla! Onko tämä asia nyt täysin selvä sinulle?!”

Anabela näki minut ensimmäistä kertaa todella vihaisena ja ymmärsi, että olin aivan tosissani. Pelokkaana hän vastasi:

”Masterini, tämä on minulle täysin selvä. Olen valinnut vapaaehtoisesti tieni ja nyt on aika hyväksyä se ja asetuttava rooliini.”

Vastasin:

”Aivan oikein ja tässä sinulle vielä lisää ohjeita!”

Välillä ruoskin häntä pepulle ja takareisille.

”Pidät itsestäsi päiväkirjaa. Sieltä voin helposti tarkastaa, mikä on painosi. Hanki tarkka digitaalinen vaaka! Mitä olet syönyt, miten liikkunut ja mitä olet tehnyt päivän aikana. Kirjaa ylös kaikki rahaliikenteesi. Kirjoita myös ylös, kuka on sinusta kiinnostunut ja kaikki miehiltä tulleet ehdotukset, mutta tietysti kieltäydyt niistä! Saat oman avaimen asuntooni ja sinä annat minulle omasi. Maanantaisin olen poissa klo 19-23. Silloin käyt siivoamassa täällä, niin että kaikki kiiltää!

Odotat minua siihen saakka, kun tulen, jos tarvitsen sinua tai lähetän sinut asuntoosi, mutta ole aina valmiina yöpymään luonani, jos niin haluan. Myös lauantaisin olen aina poissa iltaan saakka. Sinä aikana pistät kaiken kuntoon viikonloppua varten ja odotat minua asunnossani. Muista päivistä annan erilliset ohjeet, sillä toisinaan haluan olla yksin ja vain levätä. Myös kuntoilustasi ja ruokavaliostasi saat erilliset ohjeet. Myöskin tästä eteenpäin sinä huolehdit siitä, että jääkaappini on aina täynnä. Hoidat sen ruokatunnilla tai sitten päivän päätteeksi. Minä lopetan kauppatavaroiden kanniskelun nyt tähän. Onko kaikki selvää tähän mennessä?”

Anabela vastasi:

”Kyllä on, Masterini.”

Välillä hän sai iskun pepulleen, että pysyisi tarkkaavaisena ja kuuntelisi, mitä minulla oli sanottavaa. Ja samalla halusin pitää häntä pienessä pelossa. Sanoin hänelle:

”Nyt elämäsi muuttuu täysin ja kaikki asiasi siirtyy päätäntävaltaani. Tiedän, että palkkasi on myös hyvä ja siitä jää paljon yli, koska olet jo maksanut asuntosi ja autosi. Nyt budjetoimme uudelleen ylijäävän osan niin, että käytät sen järkevästi meidän iloksemme ja kuitenkaan elintasosi ei mitenkään muutu. Nyt osa palkastasi menee asuihin ja välineisiin, ruokaani ja asuntoni varusteluun, matkusteluun ja lomailuun, esimerkiksi. Pikku hiljaa alamme rakentamaan valtakuntaani sellaiseksi, millainen se Masterilla pitääkin olla.”

Samalla työnsin sormeni hänen sisäänsä:

”Hmm....olet ihanan tiukkakin. Et todellakaan ole pilallekäytetty! Tästä eteenpäin lopetat itsesi tyydyttämisen. Et tee sitä edes salaa! Jatkossa vain minä päätän, koska olet sen ansainnut ja kuinka saat orgasmisi! Pysyt näin märkänä ja haarat leveelläsi ja odotat kiltisti vaikka koko yön sitä hetkeä, jolloin armollisesti päästän sinut piinastasi. Haluan, että joka hetki tunnet valtani ja elät siinä todellisuudessa.”

Anabela yritti kiemurrella tukalassa X-asennossaan pääsemättä mihinkään. Hymyilin salaa ja nautin tilanteesta ja kauniista näkymästä. Kiihotuin hänen kiemurtelusta niin, että suuri kyrpäni oli jo taas jäykkänä maksimimitoissaan. Ajattelin, että kohta survaisen sen tuohon rakoon ja nautin joka työnnöstä. Niinpä sanoinkin Anabelalle:

”Nyt nostat lantiosi sellaiseen asentoon ja tarjoat Masterillesi täysin avoimesti vittuasi niin, että voin helposti täysin vapaasti työntyä sisääsi. Siihenhän minulla on täysi oikeus. Haluan, että sinä myös pidät sen itsestään selvyytenä. Olet käytössäni 24 vuorokaudessa joka päivä ja aina tarvittaessani saatavilla niin kuin haluan!”

Samalla Anabela tunsi, kuinka kyrpäni kosketti hänen alapäätänsä välillä ja olin valmiina tulemaan hänen sisäänsä minä hetkellä hyvänsä. Annoin hänen odottaa ja läimäyttelin pepulle. Sitten jonkin ajan kuluttua työnnyin syvälle hänen sisäänsä ja sanoin:

”Tiedän, että olet odottanut tätä, mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Parempaa et ole ikinä saanut ja kun sitä sinulle suon, niin ota se kunnia-asiana. Aaah..olet ihanan tiukka ja pysy aina sellaisena. Parempaa en osannutkaan toivoa!”

Ensimmäiset työntöni olivat hitaat ja syvät pohjaan saakka. Halusin osoittaa, että olin hänen Masterinsa ja nauttia, joka työnnöstä. Välillä eri suunnista tunnustellen hänen seinämiään ja tutustuen uuteen omaisuuteeni. Välillä kiivastahtisempaa rytmiä ja taas välillä syviä survaisuja pohjaan saakka. Anabela huohotti ja voihki. Halusin tunnustella, kuinka hän reagoi eri asioihin ja kontrolloida hänen tunnetilojaan työnnöilläni ja läimäytyksillä pepulle. En antanut hänen levähtää, vaan hänen täytyi tuntea voimani ja kuinka hän oli täysin armoillani. Sanoin hänelle:

”Anabela, tämän ekan kerran tulet muistamaan ikuisesti ja kuka on nyt Masterisi. Olen paras ja sinun tehtäväsi on pitää minut aina tyytyväisenä! Unohda entinen ja hyväksy uusi roolisi! Kohta kun laukeat, niin samalla puhu voihkien ranskaa, koska se kiihottaa minua ja tulen varmastikin kohta perässäsi!”

Pian Anabela saikin orgasmin, voihkia äänekkäästi, sätkien ja kahleet kilisten. Ja pian perään tulin minä:

”Uuuuh........aahhh......ihanaa...parasta.....!”

Roiskin varmaan 6-8 kertaa hänen sisäänsä. Lepäsin hetken hänen selällään ja sitten nousin ylös ja vapautin hänet. Sanoin:

”Tällaista palvelua haluan jatkossakin saada. Nyt polvillesi siitä ja nuolet kaluni hellästi aivan puhtaaksi ja samalla kiität Masteriasi hyvästä panosta!”

Kun hän oli tehnyt työnsä, käskin häntä valmistamaan ammeen sopivan lämpöisellä vedellä ja kylpyvaahdolla.

Sitten siirryin ammeeseen rentoutumaan, miettimään, mitä oli oikein tapahtunut ja kuinka jatkaa tästä eteenpäin.Jatkuu.......

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute