Herkku-puhelin
Kohtaaminen 2
mics

Olin menossa salille eräänä aamupäivänä, kuten minulla on tapana ollut tehdä. Olin jo tehnyt tavanomaiset lämmittelyni ja nojailin seinustalla hiukan lepuuttelemassa. Silloin huomasin, että sisään tuli kuvankaunis, ihonmyötäisiin housuihin ja tiukaan toppiin pukeutunut nuorehko nainen. Minusta tuntui heti, että hän katselee minua ja yritin olla välittämättä siitä. Jotenkin tuo tyttö silti kiehtoi minua ja katselin häntä takaisin ikään kuin salaa. Sitten katseemme kohtasi ja tunsin pienen kipinän sisälläni, tyttö alkoi kävellä minua kohti, olin kuin en huomaisi. Hän pysähtyi ja otti käsipainot, jotka laski eteeni. Sitten kääntyi selin minuun ja kumartui ottamaan painoja, hänen upea peppu painautui minua vasten, kullini sykähti kosketuksesta ja tyttö kyllä tunsi sen. Hän nousi ylös ja kääntyi minuun päin.

Katselimme hetken toisiamme ja ilman sanoja molemmat tiesivät, että nyt mennään. Lähdimme, salin vieressä olevaan tyhjään pukutilaan, joka ei ole usein käytössä. Riisuin paitani ja hän teki samoin. Hänen upeat rintansa kutsuivat luokseen, menin hänen taakseen ja painauduin häntä vasten, kullini sykähti jälleen ja alkoi kovettua. Koskettelin hellästi hänen rintojaan ja hän minun pakaroita. Olin edelleen hänen takanaan ja riisuin housuni, olin täysin alasti tuon kauniin naisen takana, kullini oli jo aivan kivikovana. Tyttö kääntyi ja katsoi minua, hän otti kullistani kiinni ja laskeutui polvilleen.

Tunsin kuinka hänen huulensa ja kielensä hyväilivät rauhallisesti minua ja sitten kullini katosi hänen suloiseen suuhunsa. Tunsin järistyksen vartalossani mutta en lauennut vielä. Hän otti minulta suihin hetken aikaa ja minä huohotin jo nautinnosta. Nostin hänet ylös ja riisuin hänen housunsa, tytön suloinen pillu oli kokonaan karvaton. Hyväilin kielelläni häntä parhaan taitoni mukaan ja tunsin, että hän piti siitä.

Kun tytön hengitys muuttui raskaammaksi nousin ylös ja hieroin kulliani hänen pilluaan vasten. Olin todella kuumana ja niin tuntui hänkin olevan. Sitten liu´uin hänen sisäänsä se tuntui todella hyvältä, olimme kuin luodut toistemme sisään. Liikuin hitaasti edestakaisin ja joka vedolla nautinto kävi suuremmaksi. Olin jo todella lähellä orgasmia, melkein tulin joka liikkeellä, kun tyttö sai omansa. Hän vääntelehti ja puristui kullini ympärille kovemmin, hän tärisi hiukan ja hengitys oli huohottavaa, silloin tunsin paineen purkautuvan myös itselläni, kiristin hieman tahtia ja tyttö voihkaisi. Tärisin itsekin ja hengitykseni oli äänekästä, laukesin kovemmin kuin pitkiin aikoihin, otin kullini ulos, spermaa lensi hänen vatsalleen ja tyttö runkkasi vielä viimeiset pisarat minusta ulos. Olimme molemmat aivan raukeina, hetken kuluttua tiemme erkanivat. Taidanpa tulla huomennakin salille...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute