Herkku-puhelin
Sessio 4
Maria

Kiitos kaikille kivaa palautetta lähettäneille. Syy miksi päätin kirjoittaa Sessio 3 -jatkotapahtumat, joita itse sanon Sessio 4:ksi, on se, että tänään aukaisin yhden naispuolisen henkilön lähettämän kivan positiivisen palautteen. Edelleenkin palautetta luen mielelläni. Varsinkin subnaisilta :o) Minä en siis tarvitse uutta Masteria, koska minulla hyvä sellainen jo on :o)

Kolmas sessioni meni jo vuoden –96 puolelle, koska olin oikeastaan aika varma, että tämä leikki sai minulle riittää. Tuo elämäni toinen sessio oli sen verran kovaa kyytiä minulle, että halusin moisen leikin lopettaa. Mutta mieheni jaksoi ottaa nuo vanhat tapahtumat esiin vuoteessa joka ilta ja pikkuhiljaa aloin itsekin kiihottumaan seksileikkiemme yhteydessä puhutuista jutuista. Viivytystaisteluni murtui sitten keväällä –96 ja myönnyin mieheni pyyntöön, että Master saa minut jälleen kerran käsittelyynsä. Tällä kertaa vaadin mieheltäni, että kohteluni ei saa olla yhtä rankkaa kuin edellisellä kerralla yökerhossa. Mieheni keskusteli muutaman viikon Masterin kanssa netin välityksellä ja Master ymmärsi, että nyt täytyy olla rauhallisempaa tai minä heittäydyn ”pihtariksi” lopuksi ikääni :oD

Maaliskuussa –96 Master sitten käski meidät päivä Tukholmassa risteilylle. Mieheni varasi meille Silja luokan hytin, joka oli tosi ihana. Saavuttuamme hyttiin kävimme suihkussa ja pukeuduimme. Minä laitoin päälleni mustan mekon, jonka alla ei ollut muuta kuin läpinäkyvä musta korsetti, joka myös kannatteli mustia sukkiani. Jaloissani oli mustat kauniit ”piikkarit”. Meikkasin itseni luonnollisesti huoramaisen räikeästi, koska tiesin Masterin ja mieheni siitä pitävän. Kun olin valmis, niin mieheni tuli eteen polvillaan ja nosti mekkoani. Hän alkoi nuolla klitoristani ja se tuntui todella hyvältä, mutta niin minä kuin miehenikin tiesimme, että minä en saa saada orgasmia ennen Masterin tapaamista. Muutaman minuutin nuolemisen jälkeen alkoi lanteeni värähdellä ja tästä mieheni tiesi, että olen saamassa orgasmia. Niinpä hän lopetti juuri ennen kuin sain. Sanoin ”jatka, jatka”. Mutta mieheni sanoi, että Master ei hyväksyisi sitä ja minä myönnyin huokaisten.

Lähdimme kävelemään kohti Masterin ilmoittamaa hyttiä. Saavuimme 11. kerrokseen ja Commodore luokan lukitun oven eteen. Mieheni soitti Masterille ja hän tuli avaamaan oven. Kävellessämme laivan 11 kerroksen vasenta puolta Commodore hyttiluokan ovien keskellä muistin kuvia kuinka ihania nuo Commodore luokan hytit ovatkaan ja odotin innoissani pääsyä näkemään moisen ihmeen. Ihmeen tosiaan sitten näinkin, sillä Masterin hytti ei ollutkaan Commodore luokan hytti vaan ainoa sviitti laivassa. Symphonyssä ja Serenadessa on kummassakin yksi sviitti ja nyt minä sain sen nähdä. Se oli kerrassaan huikea. Sisään tultuamme vasemmalla puolella oli ensin yksi WC ja sen jälkeen vasemmalla oli saunan ovi ja minkälainen sauna, siellä oli myös upea iso poreallas johon mahtui helposti useampia ihmisiä. Suihku/poreallastilan takana oli pieni ns. adjutantin huone ja tämän oikealla puolella makuuhuone, jossa oli todella iso vuode. Mutta tämä kaikki oli pientä, sillä tuon sviitin ns. olohuone oli aivan upea. Edessä ikkunat ulos ja iso tila, jossa oli pöytä kahdeksalle sekä baaritiski ja sen takana stereolaitteet. Baaritiskin takana oli kaunis arviolta alle 19–21-vuotias tyttö, joka puheestaan päätellen oli virolainen. Tyttö oli poikkeuksellisen kaunis. Tiedän itsekin olevani hyvin kaunis, mutta en tuon tytön tasoinen.

Pöydässä istui 8 miestä ja kaikki polttelivat sikareja. Master otti minua kädestä ja sanoi tässä on Maria ja hän on käytettävissänne kaikin tavoin. Samalla Master alkoi nostaa mekkoani ja veti sen pääni yli. Menin aivan punaiseksi ja änkytin jotain. Näin kuinka mieheni meni vasemmalla olevan lasipöydän ääreen istumaan drinkkinsä kanssa, jonka hän oli saanut tuolta kauniilta baaritytöltä. Minä laitoin käteni paljaan pimppani eteen, mutta samassa Master läpsäisi minua aika lujaa poskelle ja sanoi: ”lopeta tuollainen leikki, et sinä häissä nyt ole”. Master talutti minut sviitin etuosaan mukavalle isolle nojatuolille ja istutti minut siihen. Sitten hän nosti jalkani nojatuolin käsinojille ja sanoi: ”ole tuossa asennossa, niin kauan kuin toisin määrään”. Siinä minä sitten olin pimppa levällään noiden kahdeksan miehen ja Masterin edessä unohtamatta miestäni, joka tarkkaili tilannetta noin kymmenen metrin päästä.

Lähinnä minua pöydässä istunut iso ja ruma mies, jolla oli huonot hampaat tuli eteeni ja aukaisi puvunhousunsa. Hän otti kyrpänsä esiin housuista ja minä vilkaisin huolestuneena Masteria, joka ymmärsi huoleni. Master sanoi:”sinun ei tarvitse huolehtia taudeista, nämä kaikki ovat hyviä liiketuttaviani ja naimissa tahoillaan”. Tuon ison ruman miehen kyrpä seisoi todella hyvin ja hän alkoi sovittaa sitä levällään olevaan pimppaani. Se lupsahti helposti sisään, kiitos mieheni hetki sitten tekemän pohjustuksen. Katselin kuinka miehen silmät kiilsivät silmälasien takana ja kuola valui hänen leualleen, kun hän alkoi raivoisasti panna minua. Jouduin pitämään lujaa nojatuolista kiinni, että sain pidettyä pimppani nojatuolin reunalla, niin lujia olivat tuon ison miehen työnnöt. Muutaman minuutin päästä hän laukesi sisääni lujaa huutaen. Mies vetäytyi sisältäni ja Master käski virolaistytön paikalle. Tyttö alkoi nuolla pimppaani. Minä näin ja tunsin kuinka hän otti kaiken minusta valuvan sperman suuhunsa. Tunne oli todella outo, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun nainen nuoli pimppaani ja se tuntui itse asiassa tosi hyvältä. Paljon paremmalta kuin tuon ällöttävän miehen paneminen.

Juuri kun olin nousemassa kohti orgasmia tyttö lopetti ja nousi ylös. Tyttö lähti kävelemään kohti miestäni, mutta näköalani peitti eteeni tullut pieni hoikka mies, joka ei painanut kuin korkeintaan 65 kiloa. Kun mies meni polvilleen eteeni ja alkoi sovittaa kyrpäänsä sisääni näin mitä baarityttö oli tekemässä. Hän suuteli miestäni ja ymmärsin, että mieheni saa suuhunsa minua äsken panneen iljettävän miehen spermaa. Joka tapauksessa tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin toisen naisen mieheni lähellä ja tulin todella mustasukkaiseksi. Voitteko usko sitä, mutta se on totta. Olin itse jalat levälläni ja jo toinen vieras mies työntyi sisääni, mutta itse koin valtavaa mustasukkaisuutta, kun tuo kaunis tyttö suuteli miestäni. Huusin: ”ei saa, ei saa, hän on minun mieheni”. Kaikki miehet pöydän äärellä repesivät nauramaan ja Master laski kätensä olkapäälleni. Hän ei sanonut mitään, mutta hänen ilmeensä oli täynnä ymmärtämystä. Minä ymmärsin itsekin, kuinka tyhmä olin ja suljin suuni. Tuo pieni mies pani minua hetken pienellä kyrvällään, eikä se tuntunut miltään. Hänkin sai pian orgasmin ja laukesi sisääni. Tämän jälkeen Master komensi jälleen tuon tytön nuolemaan pimppaani.

Tyttö polvistui eteeni ja alkoi nuolla minua. Näin kun Master näytti kädellään miehelleni, että tule tänne. Mieheni nousi ylös ja tuli pimppaani nuolevan tytön taakse. Sitten mieheni nosti tuon tytön lyhyen hameen ylös ja otti kyrpänsä housuistaan ulos. Kun hän työntyi tytön sisään, niin minä huusin täysiä:”eeeeiiiiiiii…”. Mutta huutoni muuttui saman tien orgastiseksi, sillä tuo, että näin ensimmäisen kerran mieheni työntyvän toiseen naiseen aiheutti minussa niin voimakkaan tunteen, että se laukaisi välittömän orgasmin minussa. Kun tuon kauniin tytön pää nytkähteli klitorikseni äärellä mieheni työntöjen myötä aloin saamaan ja saamaan. Kun mieheni laukesi tuon tytön sisään oli kuin hän olisi tullut minun sisääni. Minä nyyhkytin ja koko ajan katsoin miestäni silmiin hänen pannessaan tuota tyttöä. Kun mieheni silmät kääntyivät ympäri orgasmin hetkellä menetin melkein tajuni. Mieheni vetäytyi tytön sisältä ja Master komensi tytön selälleen lattialle. Tämän jälkeen Master sanoi: ”nuole pillu puhtaaksi”. Olin melkein shokissa tämän kuullessani, mutta tilanne oli jo niin pitkällä, etten pystynyt pistämään vastaan. Menin polvilleni tytön jalkojen väliin ja aloin nuolla hänen pillustaan oman mieheni spermaa. Master läpsäytti kädellään lujaa pepulleni ja sanoi: ”nuole kaikki pois”.

Minua ällötti nuolla tuon naisen pimppaa, mutta tuttu sperman maku auttoi, sen tekemään. Kun olin nuollut tuota nuorta virolaistyttöä noin viitisen minuuttia tuli yksi pöydässä olleista miehistä taakseni ja työntyi sisääni. En enää saanut sovitettua kieltäni tytön klitorikselle, koska pääni nytkähteli hänen pimppaansa vasten miehen työntöjen tahdissa. Tyttö otti käsillään päästäni kiinni ja lisäksi pusersi reisillään päätäni, jotta se pysyisi oikealla kohdalla. Eikä mennyt montaakaan minuuttia, kun tyttö alkoi voihkia orgasmin kourissa. Ajattelin, että ei ole totta, minä teen elämäni ensimmäisen kerran toiselle naiselle orgasmin. Tytön saaminen aiheutti sen ketjureaktion, että takanani pannut mies kiihottui niin paljon, että laukesi pimppaani. Mies vetäytyi huohottaen ja Master käski minut uudelleen istumaan nojatuoliin ja laittamaan pimppani sen reunalle. Tämän jälkeen Master komensi mieheni nuolemaan pimppani puhtaaksi. Hän tuli polvilleen eteeni ja alkoi nuolla huolella. Huoneen täytti puheensorina, kun pöydän ääressä olevat miehet joivat viinaa ja naureskelivat tilanteelle. Katselin miehiä nyt tarkemmin ja huomasin, että tuon jo aikaisemmin minua panneen iljettävän miehen lisäksi pöydässä olleista miehistä kaksi olivat hyvin lihavia, mutta hyvin pukeutuneita liikemiehiä.

Mieheni nuoltua pimppani aivan puhtaaksi, käski Master hänet pois ja otti minua kädestä kiinni. Hän talutti minut makuuhuoneeseen ja määräsi minut isolle vuoteelle. Tein hänen määräyksensä mukaisesti. Master sulki oven ja jäin hetkeksi yksin. Tuokion päästä sisään tuli nuo kaksi lihavaa miestä ja he alkoivat riisua vaatteitaan. Kun he olivat alasti niin inhon väristykset menivät selässäni. Miesten läskit vatsat roikkuivat niin alhaalla, ettei heidän elimiään näkynyt ja leukojakin heillä oli kummallakin useampia. Toinen miehistä tuli selälleen vuoteelle ja käski minut päälleen. Kaivoin hänen kyrpänsä käteeni läskien seasta ja hetken sitä vatkattuani se alkoi seistä. Se oli tuollainen ihan normaalin kokoinen 15-17 cm pitkä elin. Kun olin saanut sen pystyyn aloin asettamaan sitä pimppaani. Laskeuduin alas ja kyrpä liukui helposti hyvin voideltuun lemmenvakooni. En edes yrittänyt levittää reisiäni tuon miehen ympärille vaan pusersin sen sijaan omat reiteni yhteen ja aloin liikkumaan ylös alas hänen läskiensä päällä. Näin miehen ruman läskisen naaman punoittavan edessäni, kun liikuin. Hetken päästä tuo toinen mies tuli päällemme. Hän asetti käsillään vatsaläskinsä selkäni päälle ja alkoi sovittaa kyrpäänsä anukseeni. Onneksi koko peppuni oli jo aika spermainen ja auttoi taaemman aukkoni aukaisemisessa. Miehen jalat taisi sitten pettää hänen oman painonsa vuoksi ja hän lysähti koko painollaan kerralla sisääni. Minä kiljaisin, mutta kovin tukahtuneesti, sillä keuhkoni tyhjenivät ilmasta, kun olin noiden kahden läskin välissä. Minusta ei varmaan näkynyt kuin pää, kädet ja jalkojen alaosaa.

Miehet ähelsivät ja minä yritin selittää, etten saa happea. Miehet rynkyttivät ja ähelsivät ties kuinka kauan. Tajuntani oli ihan sumeana, koska en saanut vedettyä happea sisääni kuin ajoittain. Päälläni oleva mies nosti pääni ylös hiuksista ja suuteli minua poskelle. Tunsin kuinka kuola valui hänen suustaan ja minua iljetti todella paljon. Tilanne oli kaikkea muuta kuin miellyttävä, vaikka periaatteessa olinkin jo alkanut nauttimaan saadessani kahta kyrpää yhtä aikaan. Mutta sitten jokin, en osaa sitä selittää, mutta jokin tuon tilanteen ällöttävyys vei alistamiseni tason uudelle ulottuvuudelle ja tunsin kuinka nuo tutut ihanat väreet alkoivat kuumottaa vatsanseutuani. Ja sitten se tapahtui. En olisi ikinä uskonut mutta aloin saamaan noiden miesten puristuksessa ja hyvin sainkin. Tästä innostuneena miehet alkoivat musertavalla tavalla rytkyttää minua entistä lujempaa ja orgasmini vain jatkui heidän läskiensä välissä. Kuulin toisen miehistä huutavan: ”Voi perkele Rami, en ole koskaan ennen saanut näin hienoa huoraa, voi perkele, voi perkele...” ja sitten allani oleva mies alkoi saamaan ja melkein samaan aikaan alkoi anustani murjova mies saada. Oli erikoinen tunne saada orgasmia samalla, kun olin tukehtua heidän väliinsä.

Anuksessani ollut mies lysähti viereeni selälleen ja minusta tuntui, kuin olisin leijunut noustessani allani olleen miehen päältä ylös. Anuksessani ollut mies komensi minut puhdistamaan kyrpänsä. Kaivoin hänen jo pienentyneen elimensä läskien seasta ja otin sen suuhuni. Se haisi iljettävältä, ei pelkästään siksi, että se oli ollut anuksessani, vaan siksi että tuon miehen oma haju oli kaikkea muuta kuin miellyttävä. Noiden kahden miehen katkeran tuoksuinen hienhaju täytti koko huoneen. Kun olin nuollut miehen elimen puhtaaksi, ja siirryin tekemään samaa palvelusta tuolle toiselle läskille, huomasin, että mieheni masturboi oven suussa tilannetta katsellen. Hymyilin hänelle ja kumarruin kaivamaan tuon toisen miehen elimen läskien kätköistä ja otin sen suuhuni. Sitä lutkuttaessani mietin, että nyt minua oli pannut jo viisi miestä, eli urakkani olisi kohta voiton puolella. Nuoltuani toisenkin miehen puhtaaksi he nousivat ylös ja pukeutuivat. Minä istahdin vuoteen reunalle ja tunsin kuinka pimpastani ja pepustani valuva sperma tuntui märältä allani. Mieheni ryntäsi eteeni ja tarjosi elintään suuhuni. Otin tuon tutun ja rakkaan siittimen suuhuni ja tunsin kuinka se oli kivikova. Imettyäni miestäni muutaman minuutin hän alkoi huutaa ääneen ja laukesi syvälle kurkkuuni.

Tunsin kuinka minut vedettiin hartioista selälleni. Master oli takanani ja sanoi: ” Nyt seuraavat kolme”. Miestäni imiessä huoneeseen olivat tulleet nuo kolme miestä, jotka eivät vielä olleet minua panneet ja he olivat ehtineet riisuakin. Kokoushuoneen musiikki oli niin kovalla, että en ollut heidän saapumistaan kuullut. Yksi miehistä tuli selälleen vuoteelle ja minä menin hajareisin hänen päälleen. Otin miehen kyrvästä kiinni, ohjasin sen sisääni ja laskeuduin sen päälle juurta myöden. Sitten laskin tissini miehen rinnalle ja aloin suutelemaan miestä. Tämä mies oli koko ryhmästä kaikkein komein ja oli oikein miellyttävää tuntea hänen elimensä sisälläni ja suudella häntä. Tunsin kuinka päällemme tuli toinen mies ja alkoi sovittaa elintään spermaiseen peppuuni. Se solahti helposti sisääni ja miehet löysivät pian yhteisen tahdin. Nämä olivat normaalin kokoisia ja näköisiä miehiä ja paneminen heidän kanssaan oli hyvin vaivatonta ja miellyttävää. Kolmas mies tuli seisomaan hajareisin allani olevan miehen kasvojen päälle ja nosti pääni ylös hiuksista vetäen. Se sattui ja minä parahdin. Anuksessani ollut mies nousi kontalleen, siten, että edessäni seissyt mies sai helposti työnnettyä kyrpänsä suuhuni. Sitten kone lähti käyntiin. Me kaikki neljä voihkimme ja miehet puhuivat rivouksia. Syrjäsilmästäni näin kuinka mieheni elin alkoi jälleen jäykistyä ja hän vatkasi sitä himon kiilto silmissään.

Tuota ihanaa panemista jatkui varmaan parisenkymmentä minuuttia ennen kuin he mies toisensa jälkeen alkoivat saada. Itse en enää saanut ja ihmettelin sitä itsekin, sillä tilanne oli ollut kerrassaan ihana ja kiihottava, sekä tuntunut todella hyvältä. Miesten vetäydyttyä minusta jäin makaamaan yltä päältä spermaisena vuoteen päälle. Mieheni tuli kontilleen päälleni ja kaivoi tissini esiin korsetista. Tämän jälkeen hän alkoi hieroa heppiään edes takaisin tissieni välistä. Hän kaivoi pimpastani toisten miesten spermaa ja levitti sitä rintojeni väliin luiston parantamiseksi. Kysyin mieheltäni oliko hän nauttinut. Hän soperteli” se oli aivan ihanaa, aivan ihanaa.. aaah, miltä sinusta tuntui.. aahh kun sait aahh kunnollaa? ..aah”.

Kun kerroin saaneeni todella hyvin niiden läskien välissä, niin mieheni laukesi tissieni väliin ja spermaa lensi aika paljon kasvoillenikin. Mietin, että mistä hän sitä oikein ammentaa? Hän sai orgasmin jo kolmannen kerran lyhyen ajan sisään. Noustuamme pyyhin kosteuspyyhkeellä kasvoni puhtaaksi. Kävelimme kokoushuoneeseen, jossa oli kova metakka päällä. Miehet alkoivat olla jo aika humalassa. Aioimme lähteä mieheni kanssa oman hyttiimme ja hain mekkoni. Master tuli luokseni ja sanoi: ”Minä tuon tämän myöhemmin”. Hän alkoi taluttaa minua kohti ulko-ovea ja työnsi minua ovesta ulos. Sopersin”..mutta…mutta..enhän voi…”. Master sanoi:”Näkemiin” ja veti oven kiinni. Siinä olin käytävällä mieheni kanssa yltä päältä spermaisena peppu paljaana. Näin kuinka joku pariskunta tuli ulos Commodore luokan hytistään. Minä sanoin miehelleni, että nyt mennään ja pian! Juoksin horjahdellen tuon käytävään tulleen keski-ikäisen pariskunnan ohi ja näin heidän hölmistyneet katseensa. Päästyäni Commodore osaston lukitulle ovelle, ymmärsin ottaa juoksuani haittaavat pikku piikkarini käsiini. Nyt kun minulla ei ollut päälläni kuin stayupit ja korsetti. Oma hyttimme ei ollut kuin yhden kerroksen alempana ja käytävää pitkin muutaman kymmenen metriä. Reilut kymmenkunta ihmistä näki minut tuon pikajuoksumme aikana. Ovella hosuin miestäni pikaisesti avaamaan ovemme. Olin häpeästä aivan punaisena.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Pääsimme hyttiimme. Otin pitkän suihkun. Tämän jälkeen keskustelimme mieheni kanssa illan tapahtumista ja rakastelimme vaikka se hieman kipeää jo tekikin. Vietimme miellyttävän illan ja kävimme ostoksilla ja söimme hyvää ruokaa. Kävimme tanssimassa ja muutamalla drinkillä. Menimme hyttiimme hieman ennen kahta. Mieheni nukahti pian ja minä mietin itsekseni illan tapahtumia. Ennen kaikkea sitä miksen ollut saanut orgasmia noiden kolmen ihan kivan miehen minua pannessa kaikkiin reikiin? Aloin tuolloin pikkuhiljaa ymmärtämään sitä, että jos minun alistamisessani ei käytetä riittävän kovia otteita ja oteta mukaan enemmän henkistä nöyrtymistä kuten esimerkiksi noille lihaville miehille. Se, että jouduin olemaan miesten kanssa, jotka olivat kerta kaikkiaan epämiellyttäviä oli minulle seksuaalisesti paljon tyydyttävämpää. En ymmärtänyt itseäni. Tunsin itseni kovin huonoksi naiseksi. Mutta olin todellakin alkanut ymmärtämään, että Master osasi saada minusta esiin suurimmat seksuaaliset tunteeni. Näitä asioita ajatellessani nukahdin mieheni syliin. Heräsimme koputukseen noin neljän aikaan, eli emme olleet ehtineet nukkua paljonkaan. Mieheni meni avaamaan oven ja Master tuli sisään. Hän tempaisi peiton päältäni ja heitti mekon syliini sanoen: ”laita stayupit, ja piikkarit jalkaasi ei muuta”.

Mieheni katseli unisena minua eikä sanonut mitään. Kun en heti liikahtanut otti Master lujaa hiuksistani kiinni ja sanoi: ”etkö kuullut mitä sanoin”. Minä voihkin ja kyyneleitäkin alkoi valua, kun yritin selittää, etten jaksa enkä halua lähteä. Master sivalsi minua poskelle ja sanoi ”heti”. Aloin nyyhkien vetää stayuppeja jalkaani ja lopuksi uudet piikkarit. En halunnut käyttää aikaisemmin spermaantuneita jalkineitani, koska en ollut niitä vielä puhdistanut. Lopuksi laitoin Masterin tuoman mekkoni päälleni ja meikkasin itseni pikaisesti. Master odotti vieressäni seisten. Kun olin valmis, niin Master otti käsivarrestani kiinni ja sanoi miehelleni: ”Saat hänet aamulla takaisin”. Mieheni ei ehtinyt sanomaan mitään, kun Master veti minut käytävään ja paiskasi hyttimme oven kiinni. Kävellessämme kohti Masterin sviittiä ajattelin, että onneksi sain olla nyt edes pukeutuneena. Vatsanpohjassani oli kuitenkin hyvin levoton olo, sillä tuo miesjoukko, joka jäi illalla tuonne Masterin sviittiin oli sieltä lähtiessäni jo aika humalassa. Pelotti ajatellakin, että missä tilassa he nyt ovat ja mikä minua oikein odottaa. Master piti minua lujaa kiinni käsivarrestani taluttaessaan minua sviitin ovelle.

Tuon kaiken olen jo aikaisemmin täällä kertonut ja vihdoin sain aikaiseksi kirjoittaa tämän tarinan loppuun. Kyse on siis yhdestä ja samasta risteilystä, mutta minun päiväkirjassani tämä on elämäni Sessio numero 4.

Hän aukaisi oven ja tönäisi minut sisään. Näin välittömästi, että SodomaComora oli ylimainostettu paikka, jos niitä vertasi täällä oleviin tapahtumiin. Koko porukka oli humalassa kuin Ellun kanat. Sohvalla nuokkunut iso iljettävä mies, joka oli pannut minua illalla ensimmäisenä alkoi huutaa: ”huoraaah…huoraahh.”. Hän yritti kävellä luokseni, mutta samassa kaatui ja kaatuessaan hän repäisi mekkoni kappaleiksi. En ehtinyt edes reagoimaan, kun Master otti minua hiuksista kiinni ja heitti minut tuon kokoustilan pöydän päälle. Hän oli jo miettinyt tilanteen etukäteen, sillä vieressä oli iso nyyhti köyttä. Hän sitoi minut selälleni pöydän päälle siten, että kainaloni olivat pöydän toisella reunalla ja käteni menivät pöydän alle ja köydet kiskoivat niitä pöydän vastakkaisen puolen kulmajalkoihin. Paljas pimppani puolestaan levitettiin aivan levälleen pöydän toisen reunan äärelle ja köydet kiskoivat nilkkojani samoihin päätyjalkoihin kuin käsiäni. Aikaisemmin aina selvänä ollut Masterinikin sönkkäsi siihen malliin, että minua alkoi oikeasti pelottamaan. Hieman minua kuitenkin lohdutti se, kun hän kuiskasi korvaani: ”tiedät turvasanan, sano se niin tämä loppuu”. Tämä maailmanlopun meno oli kuitenkin saanut minutkin valtaansa ja päätin puristaa päätäni. Master sanoi: ”Hyvä, show siis alkakoon”.

Suureen ääneen Masterini sanoi: ”Hyvät herrat ja siat, tämä urhea nainen tässä pöydällä on lupautunut antamaan meille näytöksen naisen äärettömästä kestävyydestä ja sitkeydestä. Hyvät herrat ottakaamme siis selvää kumpi voittaa, nainen vai sikajoukko”. Tämän jälkeen Master otti käteensä ruoskan, jossa oli hyvin monta nahkaista nauhaa. Hän löi ensimmäisen iskunsa suoraan tisseilleni ja minä huusin lujaa. Master ei jatkanut ruoskimista, vaan kysyi kummissaan:”Oletko saanut luvan huutaa? Haluatko siis heti luovuttaa mestaruuden meille sioille?”. Tämän jälkeen hän löi tissejäni toisen kerran ja minä riuhdoin köysissä, mutta en päästänyt ääntäkään. Noin kahdenkymmenen iskun jälkeen olin jo lähes tajuton ja tissini olivat aivan tulessa. Heräsin puolittaisesta koomastani, kun tunsin kuinka ruoskan isku putosi seuraavaksi suoraan illalla piinatulle pimpalleni. Nyt suustani pakeni kova valitus.

Master sanoi: ”neiti luovuttaa vai?” Minä pudistin päätäni ja hän jatkoi pilluni ruoskimista. Tuhannet, miljoonat väristykset kulkivat pimpastani aivoihini ja eripuolille kehoani. Näin kaikki maailman värit samaan aikaan, mutta… niin en osaa sanoa, kipurajan ylitettyäni en tuntenutkaan enää kipua vaan odotin seuraava lyöntiä samoin kuin joskus mieheni kyrvän tunkeutumista sisääni. Master näki tilani ja lopetti ruoskimiseni. En enää edes ymmärtänyt mitä hän sanoi, mutta mies toisensa jälkeen työntyi sisääni ja jokainen työntö vei lähes tajuni. Aivan kuin koko kehoni olisi ollut yhtä klitorista. En jaksanut enää kannatella tyhjän päällä olevaa päätäni ja miehet hyödynsivät senkin. Pimppaani pantiin koko ajana ja vähän väliä joku miehistä tuli ja työnsi kyrpänsä pöydän yli retkottavaan kurkkuuni! Välillä joku miehistä yltyi itse kokeilemaan ruoskamiehen taitojaan vatsaani samalla kun minua pantiin pimppaan ja suuhun. Hirveä meteli ja jatkuva piina lopulta himmensivät tajuni. Heräsin siihen, kun oma mieheni aukaisi köysiä ja hän nyyhkytti ettei ikinä enää anna mitään tämänkaltaista tapahtua. Koko seurueesta ainoastaan Master oli enää tajuissaan, muut makasivat eri puolilla lattialla. Master sanoi:”hän ei sanonut turvasanaa, voit olla ylpeä hänestä”. Mieheni otti minut syliinsä ja kysyi:”Miksi rakas sinä et sanonut turvasanaa?”. Viimeisillä voimillani sanoin miehelleni:”minä voitin heidät”. Mieheni katsoi ympärillään makaavia miehiä, kun kuulin Masterin sanovan:”hän on aivan oikeassa, hän voitti meidät, mutta taistelu jatkuu”. Mieheni sanoi hyvin vihaisella äänellä: ”ei jatku”. Kantaessaan minua pois tuosta paikasta, jota en ikinä unohda kuulin takaa tulevan Masterin äänen:”jatkuu se, tuollaisia ei ole kuin yksi sadastamiljoonasta”.

En tiedä miksi, mutta oli kuin olisin voittanut Olympiakultaa ja olen usein muistanut tuon lauseen ja kestänyt sen voimalla monenlaisia kokemuksia. Tämän käsittelyn jälkeen olin kuitenkin niin kipeä ja mieheni niin vihainen, että seuraavaan kertaan menikin sitten yli puoli vuotta. Tätä kirjoittaessani mieheni laukesi vieressäni ihan omin voimin :oD

Rakkaudella Maria

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute