Herkku-puhelin
Keikan Jälkeen
Sankaritar

Tämä tarina on jatko-osa tarinalle "Naiseni"

Ei välttämättä kovin hyvä, koska harvemmin kirjoittelen.

***

Keikan jälkeen en jaksanut edes ajatella mitään, olin uskomattoman väsynyt, ja mietin, missäköhän naiseni mahtoi olla. Kävellessäni ulos haukkaamaan happea, näin, että hän istui terassilla nännit kauniisti paidan läpi nöpöttäen. Kävelin hänen luokseen ja sanoin: "Kiinnostaisiko tulla illemmalla kyläilemään?"

Hän katsoi minua sinisillä silmillään ja huomasin hänen katseestaan kiiman. Kiiman, jonka voimalla hän nussisi minua koko yön. Hän sanoi, että olisi hyvin halukas tulemaan luokseni, jos vaan niin haluaisin.

Myöhemmin, kun olin juuri käynyt suihkussa, ovikello soi kuin tilauksesta. Avasin oven, ja sen takana seisoi maailman seksikkäin nainen. Hän oli pukeutunut mustaan toppiin ja lökäreihin. Hän näytti upealta.

Hän pörrötti takkuisia ja märkiä hiuksiani, ja käveli olohuoneeseen. Hän totesi, että minulla oli normaali rokkarin kämppä, likainen ja rento. No, täytyy myöntää etten tosiaan ole siivonnut ihan hetkeen. :D

Hän käveli minua kohti silmät viiruina. Arvelin, että hän haluaisi nyt jotain erilaista, jotain paljon rajumpaa. Hän veti paitani pois ja suuteli kaulaani. Otin hänen hiuksistaan kiinni, mutta hän veti käteni pois ja sanoi: "Tänä iltana minä määrään, mitä tehdään ja miten."

Olin liian kiimainen mihinkään kärsivällisyysleikkiin, ja aloin suutelemaan häntä rajusti, vaikka arvelin että siitä seuraisi jonkinlainen rangaistus. Oikein arvasin, hän veti housuistaan vyön irti, ja käski minun mennä perse pystyssä maahan. Tottelin häntä, koska en halunnut enää odottaa hänen kosketustaan. Hän otti housuni pois ja odotti, kunnes olin hyvässä asennossa. Sitten tunsin kovaa kipua pakaroissani. Hän löi minua perseelle kymmenen kertaa, kunnes lopetti ja kysyi: "Joko tottelet vai haluatko lisää lyöntejä?"

Tiesin ettei hän satuttaisi minua kovinkaan pahasti, joten vastasin olevani kovapäinen ja haluavani lisää lyöntejä. Kiemurtelin tuskissani kun hän hakkasi minua vyöllä alaselkään ja perseelle. Silmäni kostuivat ja haukoin henkeä. En kuvitellut että tuommoinen voisi sattua noin paljon. Kahdenkymmenen lisälyönnin jälkeen hän lopetti ja sanoi: "Voin kyllä jatkaa tätä pidempäänkin, jos et ala uskomaan."

Sanoin tottelevani ainakin hetken. Se ilmeisesti riitti hänelle. Hän kosketteli persettäni ja kyseli, onko se kovinkin arka. Murahdin vaan ja sanoin, että se kestää vaikka mitä. Siitäkös hän innostui, ja haki dildon. Oli pakko vähän vetää puheita takaisin ja sanoa, ettei se sisältä ole niin kestävä. Hän hymyili ja sanoi, ettei aikonutkaan työntää dildoa perseeseeni. Käännyin selälleni ja levitin jalkani. "Ehei, nyt olet jo liian innokas", hän sanoi ja työnsi dildon omaan vakoonsa. Kiihotuin siitä entistä enemmän ja laitoin sormeni pilluuni. Hän otti sormeni pois ja sanoi, etten saa tehdä yhtään mitään, ellei hän anna lupaa. Siinä sitten makasin selälläni katsoen kuinka kaunis blondi nai itseään suurella dildolla. Näin, kuinka hänen pillustaan valui lemmennestettä ja miten hän puristi dildoa sisällään. Olin juuri sekoamassa, kun hän otti dildon pois pillustaan ja toi sen huulilleni. Hän käski näyttämään, miten ottaisin suihin, ja lupasi palkita minut hyvästä suorituksesta. Aloin nuolemaan dildoa ja katsoin samalla häntä suoraan silmiin. "Ota se kokonaan suuhun", hän sanoi ja työnsi dildoa kurkkuuni. Yskin ja olin tukehtua, mutta hän vain jatkoi työntämistä. Lopulta dildo oli kokonaan suussani. Hän veti sen pois ja sanoi: "Hyvä tyttö, nyt saat palkinnon."

Hän laski naamansa jalkoväliini ja tunsin ihanan kielen tutkimassa vakoani. Ynisin hiljaa ja painoin hänen päätään minua vasten. Hän nosti päänsä ylös ja haki strap-on dildon. Ajattelin, että nyt päästiin asiaan. Hän sitoi dildon lantiolleen ja tuli päälleni. Dildo liukui vaivattomasti sisääni, ja naiseni painautui minua vasten. Tunne oli uskomaton. Hän aloitti hellästi hiljalleen liikuttelemalla sitä varovasti sisälläni, mutta hetken päästä melkein hyppi päälläni. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen, saadakseni dildon syvemmälle. Lopulta tärisin ja huusin saadessani suuren orgasmin. Voimattomana makasin ja katsoin häntä silmiin. Hän ei ollut vielä lopettanut. Hän käänsi minut vatsalleni ja alkoi työntää dildoa sisääni takaapäin. Hän puri niskaani ja hieroi nännejäni. Huusin ja pyörin.

Orgasmiaalto iski taas lävitseni ja hän tunsi sen myös. Hän työnsi neljä kertaa hitaasti dildon kokonaan pilluuni, ennen kuin veti sen kokonaan pois sisältäni. Raukeana katselin kun hän irrotti dildon ja raahasi minut sänkyyni. Jouduin vielä tyydyttämään hänet ennen nukahtamista. Aamulla heräsin maailman ihanimmalla tavalla, hän pyöritteli kieltään nännini ympärillä. Nyt oli hänen vuoronsa hemmotella minua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute