Herkku-puhelin
Serkun serkku Anni 1
-

Serkun serkkuni Anni on hoikka ja vaalea sekä erittäin vetävän näköinen nuori nainen. Olemme tunteneet jo lapsesta asti ja tehneet yhdessä kaikkea kivaa. Eräänä päivänä puhuttiin, että ei olla taas nähty aikoihin ja olisi kiva nähdä. Pyysinkin Annia kylään ja lupasin leikillisesti, että katsotaan elokuvaa meidän sängyllä (180*200) ja syödään jotain kivaa.

Anni tulikin eräänä iltana sipsipussi mukanaan. Tapansa mukaan Anni oli pukeutunut erittäin tiukkoihin farkkuihin ja t-paitaan.

Aloimme katsella elokuvaa ja syödä sipsejä. Olen aina pitänyt Annia hyvännäköisenä ja seksikkäänä, mutta nyt en pystynyt seuraamaan elokuvaa koska katseeni harhautui jatkuvasti Annin tiukkoihin farkkuihin. Olin ottamassa sipsejä pussista kun tunsin Annin käden yhtäaikaa pussissa. Vaikka olimme aina olleet läheisiä tuntui kosketus nyt erilaiselta. Anni vielä lisäsi tunnetta ottamalla kädestäni leikkisästi kiinni ja hymisi kiihottavasti. Hetken kuluttua sama toistui ja Anni sanoi, että olisimmepa nuori pari niin tästä voisi seurata vaikka mitä ja jatkoi elokuvan katselua.

Tästä eteenpäin en seurannut elokuvaa enää ollenkaan. Hetken kuluttua Anni pyysi pysäyttämään elokuvan hetkeksi, koska oli päästävä vessaan. Katselin Annin perään hänen mennessään vessaan päin. Mieleni teki sanoa jotain tiukoista farkuista, mutta pystyin hillitsemään itseni. Kun Anni tuli takaisin ja pyysi laittamaan videon taas pyörimään päätin kiusata häntä hieman. Laitoin urheilukanavalle. Tämän johdosta Anni tuli päälleni ja kutitti minua, kuten lapsena olimme aina tehneet. Hetken "painimisen" jälkeen Anni sanoi taas leikillään, jos olisimme nuoripari... Tähän päätin vastata ottamalla tiukasta takapuolesta tukevan puristus otteen ja antamalla pusun poskelle. Sitten sanoin: No mitä? Anni Vastasi: Juuri sitä. Olimme kumpikin hieman häkeltyneitä ja laitettiin taas video pyörimään. Kun oli mennyt hetki Anni laittoi kätensä vatsalleni ja silitteli. Päätin tehdä samoin. Emme puhuneet mitään. Pikkuhiljaa siirryin pienille mutta hyvän muotoisille Annin rinnoille. Tästä seurasi, että Anni alkoi hivuttaa kättään alemmaksi. Juuri kun hän oli koskemaisillaan hieman pullottavaan etumukseeni säpsähdimme. Katsoimme elokuvan loppuun ja Anni lähti kotiinsa. Lähtiessään hän kuitenkin sanoi, että otetaan pikaisesti uusiksi ja antoi pusun poskelle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute