Herkku-puhelin
Illanviettoa
Mikko

Päätimme eräänä iltana viettää Maija-vaimon kanssa tavallisuudesta poikkeavan illan. Olimme kahdestaan kotona, sillä lapsetkin olivat mummolassa. Joten mitään ei ollut häiritsemässä. Päätimme viettää sen sitomisen merkeissä, minun ollessa sidottuna.

Ollessani sängyssä selällään, Maija sitoi ensin käteni sängyn päätyyn ja sitten jalkani samalla tavalla. Olin siinä sitten jalat harallaan ja kädet pään kahta puolta. Silmilleni Maija sitoi liinan ja lopuksi toi stereokuulokkeet korvilleni. Odotin sieltä musiikkia, mutta sieltä tulikin vain kohinaa. Olin nyt ulkomaailmasta melkein eristettynä, sillä en kuullut, enkä nähnyt mitään. Olin vain tuntoaistini varassa.

Odotin jännittyneenä, mitä Maija keksisi. Tunsin sitten, kun jalkojeni sisäpintoja siveltiin jollakin pehmeällä. Sively nousi pikkuhiljaa haaroihini ja kiveksiäni ja penistäni siveltiin pehmeästi. Äkkiä penikseeni tartuttiin ja Maija liikutteli sitä edestakaisin niin kauan, että se oli kovana. Sitten pari terskan nuolaisua ja Maija muutti asentoa. Tunsin kun Maija hieroi rinnoillaan kroppaani joka puolelta. Hänen nänninsä tuntuivat terävinä kun toi rintansa kasvoilleni.

Aloin tuntea nenässäni tutun tuoksun, sillä hän oli siirtynyt pääni yläpuolelle. Tunsin, kun hän työnsi riemurasiansa kasvoilleni nuoltavakseni. Nuolin sitä halulla ja imin hänen klitorista, joka hänellä oli normaalia suurempi. Se oli liki kolme senttiä pitkä. Hän kääntyili ja toi rakonsa eri puolilta suuni ulottuville. Lopulta hän makasi siinä vatsani päällä ja silloin tällöin nuolaisi penistäni, mutta ei enempää. Kaluni oli kivikovana koko ajan. Nuolemiseni tietysti aiheutti Maijalle voimakkaan orgasmin. Koko hänen kroppansa kiemurteli ja sain juoda runsaasti hänen lemmenjuomaansa suoraan lähteestä.

Maija poistui hetkeksi. Tultuaan hän otti liinan pois silmiltäni ja poisti myös kuulokkeet. Nyt hänellä oli mukana imukupilla varustettu tekopenis. Sen hän istuttu rintaani kiinni, ja ollen pää jalkojani kohti, painoi sen sisälleen. Minulla oli koko ajan hyvä näköala kun se liikkui Maijan sisälle ja ulos. Maijan rinnat painoivat penistäni, joka vain paisui odotuksesta. Hän kuitenkin piti huolen, että en päässyt laukeamaan. Päinvastoin, hän vain härnäili koko ajan. Sitä vastoin hän laukesi nopeasti uudelleen.

Sitten Maija laittoi sen tekopeniksen pois ja istui rintani päälle sekä alkoi siinä tyydyttää itseään käsin. Hän levitteli itseään siinä nenäni edessä. Tunsin kaikki hänen tuoksunsa ja näin kaikki hänen ihanat lemmenluolat. Välillä hän toi kätensä nuuskaistavakseni. Mutta muuten vain näin. Hän hieroi rakoaan ja rintojaan hartaasti. En päässyt niihin käsiksi vaikka mieli teki. Takakäteen Maija välillä koetteli kaluani, että millaisessa kunnossa se on. Se oli edelleen kivikovana.

Maija otti sitten käteensä hieromakoneen. Hän hieroi sillä ensin riemurasiaansa ja nousi sitten pois päältäni, alkaen hieromaan minua. Hieroi pitkin vartaloa, kostuttaen hieromapäätä sisällään, mutta ei kosketellut minua haaroista. Hän hieroi reisien sisäpintoja, nännejä, kainaloita jne. Sitten hän laittoi siihen hieromakoneeseen maksimitehon ja painoi sen kiveksien ja peniksen väliin. Se oli kuin olisi asetettu sinne nalli, joka sytytti panoksen. Minulta lensi heti pitkin vatsaa ja rintaa. Spermaa tuli monta lusikallista ja tuntui, että sen tulo ei lopu ollenkaan.

Maija aloitti nyt minun hieronnan sillä koneella. Se oli verkkokäyttöinen laite, jossa riitti tehoa monin verroin enemmän kuin paristokäyttöisissä dildoissa. Hän keskittyi pelkästään lantioon. Käytti sitä peräaukon suulla kiveksissä, terskassa ja peniksen juuressa. Tuntui kuin lantiossa kaikki lihakset olisivat olleet irrallaan. Oli kuin olisin ollut ilmassa. Ennen pitkää laukesin ja spermaa ryöppysi pitkin vatsaa.

Nyt hän kävi penikseni kimppuun. Nuoli ja imi sitä kunnes se oli taas kunnolla pystyssä. Nyt hän työnsi takamukseni alle kaksi tyynyä ja alkoi ratsastaa päälläni. Kyrpäni upposi helposti hänen lämpimään vittuun, mutta kun hän nousi ylös, niin hän puristi niin kovasti, että takamukseni irtosi tyynystä. Hänen rintansa pomppivat hänen liikkeittensä tahdissa. Olisin mielelläni ottanut hänen rinnat käsiini, mutta en tietenkään voinut tehdä sitä. Kohta hän muutti asentoa ja kävi makaamaan päälläni, jolloin hän liukui pitkin spermalla voideltua vatsaani ja rintaani. Hänen kauniit ja houkuttelevat rinnat heiluivat taas siinä silmieni edessä. Hänen nänninsä piirsivät vakoja pitkin vatsaani tai rintaani. Minun ei tarvinnut muuta kuin nauttia näköalasta ja hänen vitustaan. Minulla alkoi tulla taas tuttu tunne, että en kestä kauankaan. Maijankin toiminta oli sen suuntaista, että hänelläkään ei ekstaasi ollut kaukana. Annoin mennä hänen sisään ja kun penis pumppasi viimeisiä tippoja, Maijakin laukesi ja lysähti päälleni, jättäen minut sisälleen.

Maija lypsi vielä jonkin aikaa minua omilla lihaksillaan, Mutta sitten hän nousi ja irrotti siteeni. Kävimme suihkussa, vaihdoimme lakanan ja kävimme yöpuulle tavalliseen tapaan. Nukuimme aina ns. lusikka-asennossa. Nytkin kaluni hakeutui hänen sisällä suojaan tästä kylmästä maailmasta. ja hänen rinnat minun kämmenien sisällä. Maija alkoi puristella penistäni ja ei aikaakaan kun jatkoimme leikkiämme loppuun saakka. Rentoutuneina nukahdimme edelleen yhtyneinä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute