Herkku-puhelin
Viettely
orpanako

Harrastan seuratansseja. Parinani on ollut jo jonkun aikaa Pasi. Ikäeromme ei ole ollut ongelma, päinvastoin. Olen 19 ja Pasi arviolta 45-vuotias. Tanssiharjoituksissa on osia, jossa ollaan hyvinkin lähekkäin. Saan olla turvallisessa tanssiotteessa, jossa voi tuntea toisen lähes "ihokosketuksena". Joskus, kun tätä lähellä oloa on kestänyt pidempää ja Pasi on vetänyt minut tiukasti lantiotaan vasten, olen tuntenut kiihottavaa pullistumista. Niin kokematon olen ollut, etten ole ollut tekemisissä miehen erektion kanssa.

Suhteemme säilyi toverillisena aina siihen saakka, kun Pasi luokseen. "Voisimme harjoitella rauhassa". Jännitin hieman tuota lauantai-iltaa. Päällysvaatteet riisuttuani Pasi ehdotti hidasta tangoa, jossa ollaan tukevasti lähekkäin. Pasin reisi hakeutui syvälle minun reisieni väliin ja tunsin Sen hyvin selvästi. Tunne oli varsin kiihottava. Äkisti hän käänsi minut selin itseensä, kädet nousivat vyötäröltä rinnoilleni, näppärät sormet alkoivat avata puseroni nappeja. Huomasi olevani rinsikoillani. Minut asetettiin vuoteelle, Pasi riisui paitansa, farkkunsa ja tuli vierelleni, pöyräytti minut päälleen , avasi rinsikoiden hakaset. Hän työnsi minua alaspäin niin että rinsikat liukuivat paikoiltaan. Tunsin paljailla rinnoillani Pasin karvaisen rinnan ja vatsan ja alaspäin liukuessani Pasin bokserit väistivät ja tunsin Sen rintojeni välissä.

Pasi otti rinnoistani kiinni ja liikutti siitintään niiden välissä. Se oli iso ja jouduin ottaman sen käteeni, kun se työnnettiin kasvojeni eteen. Pasi makasi allani alasti ja tunsin hänen kovat reitensä rintojani vasten. Tilanne oli häkellyttävä, kun minut käännettiin selälleni, riisuttiin alastomaksi. Pasi seisoi alasti edessäni. Olin kiihottunut ja Pasi sen varmasti näki. Hän hyväili ja suukotteli rintojani ja siirtyi lantiolleni, levitti reiteni. Siinä minä olin ensimmäistä kertaa reidet levällään alastoman miehen katseltavana. Hänen kätensä liikkui reisien sisäpuolilla ja painoi niitä aina vain levälleen. Hän hyväili pilluani, tunsin sormen sisälläni, toinen sormi siveli peppureikääni, tunkeutui sisälle. Molemmilta puolilta tunsin kiihottavaa hyväilyä. En voinut uskoa, että maailmassa voi olla sellaista nautintoa. Tunsin olevani märkä, Pasi tuli reisieni väliin, tunsin jotakin suurempaa häpyhuuliani vasten, oliko se Pasin terska, joka liukui hitaasti pilluuni. Minua nussittiin ja kauan, välillä jouduin kontalleni ja näin Pasin ison kyrvän tulevan pilluuni aina vain uudelleen ja uudelleen.

Lopulta tunsin jotakin lämmintä pakaroillani, kun Pasi oli tullut minusta pois.

Olemme edelleen ystäviä. Voin edelleen silloin tällöin nauttia, kun näen Pasin työntyvän takaapäin pilluni huulien välistä syvälle, rintani heiluvat ja näen Pasin kivespussien heiluvan samassa tahdissa.

Olisi mukavaa saada palautetta siitä, miten vanhempi mies voi vietellä nuoren tytön.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute