Herkku-puhelin
Kohtaaminen 3
mics

ajelin kotiinpäin ja näin erään opiskelukaverin pysäkillä. Pysähdyin ja kysyin kelpaako kyyti. Hän hyppäsi kyytiin ja lähdimme matkaan. Tyttö asui samoilla kulmilla kuin minä, joten matkani ei pidentynyt yhtään. Juttelimme niitä näitä ja ajattelin kysäistä häntä kahville. Hän suostui, joten ajoin suoraan kotipihaani. menimme sisään ja minä aloin kahvinkeittoon. Istuimme sohvalla odottamassa, ja vaikka olimme tuttuja, tilanne oli hieman vaivaannuttava. Hänellä oli yllään lyhyt hame ja tavallinen toppi. En tuntunut saavan silmiäni irti hänen sääristään ja toivoin vain ettei hän huomaisi harhailevaa katsettani. Kuinka turha luulo se olikaan, kyllä hän huomasi. Tyttö alkoi kiusoitella minua selvästi vaikka ei sitä sanonutkaan. Hän siirsi jalkansa sellaiseen asentoon, että olisin voinut katsoa hänen hameen alle kevyesti mutta en kehdannut. Sitten hän sanoi: " minulla ei ole alushousuja!".

Minun oli pakko katsoa, ja samalla kun katsoin, hän levitti jalkojaan leveämmälle, näin hänen suloisen pillun edessäni ja kullini kovettui nopeasti. Se pullotti housujen läpi hyvin näkyvästi. Painoin kasvoni tytön jalkojen väliin ja hyväilin kielellä hellästi sileän pillun pintaa. Sitten siirryin syvemmälle ja otin sormen mukaan hyväilyyn. Tyttö sai orgasmin kieleni hyväillessä hänen pilluaan ja minä lopetin. Hän nousi sohvalta ja riisui vaatteensa, katselin kulli kovana hänen ihanaa vartaloaan. Nousin seisomaan ja aloin riisua paitaani, sitten tiputin housuni ja kullini seisoi entistä kovempana tytön katsellessa sitä. Hän polvistui ja otti sen suuhunsa huokaisin, tytön kieli hyväili kullini herkintä kohtaa ja tulin todella nopeasti, laukesin hänen kasvoilleen.

Oli mahtavan tuntuista. Tyttö meni kylpyhuoneeseen ja alkoi pestä kasvojaan. Hän oli kumartuneena lavuaarin ylle ja hänen pillunsa oli todella himottavan näköinen. Kullini alkoi seistä uudestaan ja menin tytön taakse, upotin kullini hänen tiukkaan pilluunsa ja aloin liikkumaan aluksi hitaasti. Joka vedolla muuttui hengityksemme raskaammaksi ja raskaammaksi. Olin jo lähellä tula uudestaan kun tyttö halusi kääntyä ympäri. Hän istui lavuaarin reunalle ja minä tartuin hänen pakaroistaan kiinni ja asetin kullini uudelleen hänen sisäänsä. Orgasmini oli todella lähellä ja huohotin jo syvään.

Halusin odottaa tyttöä, mutta en tiennyt pystyisinkö. Sitten hän alkoi äännellä ja tiesin, että hän oli tulossa. Sain päästää myös oman orkkuni valloilleen, mahtava helpotus ja värinä alkoi kehoissamme ja molemmat hengittivät ääneen. Tärisin ja melkein kouristelin siitä ihanuudesta, kun tulimme yhtä aikaa ja niin tuntui tyttökin tekevän. Olimme molemmat raukeina, kun tyttö puki päälleen ja lähti. Tapaisimme jälleen huomenna, mutta hiukan eri merkeissä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute