Herkku-puhelin
Mies, auto ja minä
Sitruuna

Muistan ne kuvat vieläkin. Hän istumassa tuolillaan ja nostamassa käsiään kohti taivasta, se valkea masu ja täydellinen napa ja farkkujen soljen alla...

Havahduin haaveistani. Minun pitää keskittyä, tämä ei ole helppoa, en osaa vielä hallita autoani, keskity keskity... Vaikka olenkin 21v niin se auto ei sitä tiedä. On vain liikenne ja auto ja minä. Ei miestä villapaidassaan tuolillaan...

Siinä me olimme kaksi ihmistä, tuijottamassa toisiamme silmiin. Painoin katseeni maahan. Päässäni takova omantunnon ääni huusi minua juoksemaan kotiin mieheni kainaloon, mutta ne silmät ja se hymy. Purin huultani ja kuuntelin hänen sanojensa virtaa. Seurasin jokaista hymyä ja tunsin kuinka tahtomattani aloin kostua. Punastuin kun hän kysyi jotain, ja minä vain jäin tuijottamaan fantasiaani.

Hän katsoi minua nyt jotenkin oudosti, kai vaistoten minun tilani. Hän kumartui lähemmäs ja lähemmäs ja tunsin hänen hengityksensä nenälläni. Se tuoksui kahvilta ja hienokseltaan savukkeelta. Nostin kasvoni ja huulemme kohtasivat. Painoin käteni hänen farkkujensa vyötäröhihnaa vasten ja liu´utin sormeni hieman niiden alle. Hän suuteli minua ja se tuntui taivaalliselta.

Sitten se ääni takaraivossani, jota omaksi tunnoksi kutsutaan, kuiskasi hänen korvaansa. Mutta entäs sinun tyttöystäväsi...

Hän kavahti luotani pois, aivan kuin olisin manannut ruton hänen niskaansa. Hän katseli minua ja sormustani ja kamppaili oman kiihtymyksensä ja minun vetovoimani välillä.

Lopulta hän katsoi minua silmiin ja riisui paitansa. Huokasin syvään kun näin nuo täydellisen pehmeän muotoiset käsivarret joiden alta paistoi voima, ja tuon vaniljan värisen vatsan. Haukoin henkeäni, kun hän painautui minuun uudestaan, ja tajusin silloin, ettei paluuta enää ollut.

Suutelin häntä ja hän minua. Hän riisui paitani ja avasi rintsuni. Hän hyväili rintojani ja näykki niitä hellästi. Hänen farkkunsa pingottuivat ja avasin ne. Hänen alushousujensa tumma sinisyys reunusti hyvin hänen kiihottuneen kalunsa. Katsoin ja en voinut koskea. Hän katsoi minuun silmillään ja otti käteni ja ohjasi sen housujensa päälle ja sisään. Tunsin pyörtyväni kun hän painautui minua vasten ja kuiskasi korvaani sanat: Minäkin olen halunnut sinua...

Hän nousi ja katsoin häntä silmiin ja tuohon ihanaan hymy suuhun. Hän nousi päältäni ja heitti housunsa kokonaan pois. Hän antoi kätensä ja nosti minutkin seisomaan jaloilleni, jota tuskin tuntuivat enää kanattavan minua. Hän laski housuni alas ja laski alushokuni myös lattialle. Hän käänsi minut itseään vasten ja painautui minuun kiinni. Tunsin hänen kalunsa alavatsani kohdalla ja nännini painuivat kovina hänen ihoaan vasten.

Hän laski minut sohvalle selälleni ja nousi päälleni. Hän katsoi minua pitkään silmiin ja painautui sitten minuun kiinni. Hän painautui sisääni. Katsoin ja huohotin kun ensimmäiset hiki pisarat valuivat hänen ohimoillaan. Kosketin hänen pää lakeaan ja painoin hänen kasvonsa kaulaani vasten. Pian hän laukesi.

Makasimme siinä päällekkäin sohvalla kun ovikävi jossain. Katsoimme toisiamme ja hymyilimme ja...

Heräsin... Oumään! Untako tämä olikin. Paljonko kello on... Minulla on ajotunti... Silloin se iski! Olisi vain minä, auto ja mies... Purin hammastani ja menin kylmään suihkuun!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute