Herkku-puhelin
Musta nainen
Rockstar

Soitan bassoa rockyhtyeessä. Tämän vuoksi tulee nähtyä monessa paikassa monenlaisia ihmisiä ja välillä sattuu sitten erilaisia sattumia. Mikäli mielenkiintoa riittää lukijakunnassa, kerron mielelläni matkan varrella sattuneista tilanteista. Eli palaute on tervetullutta.

Mutta nyt asiaan.

Oltiin muutamien muusikkokavereiden kanssa ravintolassa. Jossain vaiheessa minulle tuli juttelemaan melkoinen ilmestys. Tummaihoinen nuori nainen (joskus tällaista sanottiin neekeriksi, mutta se ei taida enää olla sallittua) pukeutuneena mustaan ihonmyötäiseen lyhyeen mekkoon ja mustiin korkeakorkoisiin nahkaisiin reisisaappaisiin. Hänellä oli tumma pitkä tuuhea kihara tukka ja kauniisti meikatut kasvot. Rinnat näyttivät melko napakoilta ja peppu oli rodulle tyypillisesti upean pyöreä. Ja tämä tyttö oli siis todellakin "dressed to kill".

Hän esittäytyi Vickyksi ja hän ei puhunut (niitä perinteisiä kirosanoja lukuun ottamatta) sanaakaan suomea. Hän oli englantilainen opiskelija joka oli tullut Suomeen vuodeksi yliopistoon vaihto-oppilaana. Vicky paljasti tietävänsä kuka minä olen (mikä oli melko yllättävää) ja hän lyöttäytyikin loppuillaksi seuraani. Loppuillasta Vicky flirttaili kanssani jo melko estottomasta ja arvasin mihin tämä vielä johtaisi.

Valomerkin tullessa lähdimmekin kävellen Vickyn opiskelija-asuntoon joka oli tuossa ihan lähellä. Korkeista koroista huolimatta Vicky käveli saappaillaan todella näyttävän näköisesti ja suoraan sanottuna tuo nainen panetti minua.

Asunnolle päästyään Vicky painautui minua vasten ja sanoi suoraan "I want you to fuck me". "Haluan sinun nussivan minua". Vicky kääntyi, käveli persettään pyörittäen huoneeseensa ja alkoi heittämään saappaitaan pois jalasta. Minä syöksyin perässä Vickyn huoneeseen ja aloin heittämään vaatteitani pois. Ollessani valmis, Vicky istui jo sängyllä ilman rihman kiertämää ja pyysi minua tulemaan eteensä.

Kyrpäni oli jo melko kova kun Vicky otti sen suuhunsa ja aloitti kullini oraalisen käsittelyn. Kullini näytti erikoisen vaalealta Vickyn mustaan ihoon ja turpeisiin punaisiin huuliin verrattuna. Vicky lipoi kielellään terskaani kunnes otti koko komeuden suuhunsa. Hän tarttui käsin pakaroihini ja alkoi edestakaisin liikkeen suullaan ja samalla hän jatkoi kielellään terskan kiusoittelua. Tartuin hänen tuuhean tukkaansa kun nain hänen suutaan. Voihkin nautinnosta ja kaluni alkoi lähestyä räjähdyspistettä.

En halunnut kuitenkaan vielä laueta ja sanoin Vickylle, "stop it or I'm gonna cum." Vicky kävi sängylle selälleen ja pyysi "oh, lick my wet pussy", "nuole kosteaa pilluani." Vicky levitti reitensä paljastaen minulle pillunsa. Pillun yläpuolella oli pieni musta karvakolmio ja syöksyin tutkimaan tuota ihmeellistä näkyä. Mustasta naisesta pilkisti vaaleanpunainen pillu. Ihailin tuota näkyä hetken ennen kuin aloin nuolemaan Vickyn klitorista. Vicky oli tosiaan jo ihan kostea. Työnsin kaksi sormea hänen pilluunsa ja Vicky alkoi voihkia nuolemisen tahtiin. Vicky kävi yhä äänekkäämmäksi kunnes hän alkoi huutaa, "Oh shit! Oh shit! I'm gonna cuuuuuuuuuum". Vickyn vartalo kouristeli ja pillu eli hetken aikaa omaa elämäänsä kunnes tilanne rauhoittui ja Vicky alkoi palata takaisin maan pinnalle.

Vickyn toipuessa aloin hyväilemään Vickyn rintoja. Ne eivät olleet mitenkään isot mutta oikein napakat. Nännit olivat kovat ja otin toisen nännin suuhuni ja toisen sormieni väliin. Sormeni olivat aivan kosteat Vickyn pillunesteistä. Sitten Vicky sanoi "now give me some cock", "anna kyrpää".

Nousin perinteiseen lähetyssaarnaaja-asentoon Vickyn päälle. Vicky levitti taas reitensä, otti kyrpäni pieneen käteensä ja ohjasi kaluni pillun huulille. Painoin varovasti sisään. Pillu oli todella liukas mutta tiukka. Työnsin hitaasti pohjaan asti kunnes vedin kaluni melkein kokonaan ulos. Katsoin Vickyn nivusiin. Valkoinen kullini mustan naisen pillussa näytti todella kiihottavalta.

Halusin nussia tätä mustaa naista hitaasti ja nautinnollisesti, pitkin vedoin. Nousin käsieni varaan ja liikutin lantiotani hitaasti edes takaisin, aina aivan pohjaan asti. Vickyn pillu litisi lemmennesteistä jota valui hänen pillustaan.

Lopulta tuntui että en kestä enää kauaa ja sanoin tästä Vickylle. "I'm gonna cum soon". "Oh, please, cum in my pussy", "laukea pilluuni". Jatkoin kiduttavan hitaita työntöjäni kunnes tunsin että en kestä enää ja työnsin kaluni pohjaan asti. Samalla kuuma spermalastini syöksyi tuon mustan naisen pillun pohjille ja minä en voinut muuta kuin huutaa ja täristä voimakkaan orgasmin kourissa.

Tilanteen rauhoituttua, suutelin Vickyn punaisia huulia kunnes peräydyin. Kullini luiskahti ulos Vickyn pillusta tuoden mukanaan valkoisen spermavanan. Sperma alkoi valua Vickyn peppureikää kohti. Valkoinen sperma tummalla iholla näytti todella kiihottavalta ja sain ajatuksen joka ei aikaisemmin ollut tullut mieleenikään. Halusin nuolla spermat Vickyn pillulta.

Kerroin aikeistani Vickylle joka vastasi "oh, yeah, bring your cock over here so I can clean you too", "tuo kyrpäsi tänne niin minäkin voin siistiä sinut". Kävin Vickyn päälle 69-asentoon ja tarkastelin tuota liisteistä pillua. Pillunesteiden ja sperman tuoksu oli huumaava ja nuolaisin aluksi varovasti kielelläni pienen tipan tuota lemmennesteiden sekoitusta. Maku ei ollut hassumpi joten aloin nuolla rohkeammin, vedelleen kielelläni pitkiä vetoja pilluvaossa ja käväisten välillä peppureiän puolellakin poimimassa sinne valuneet spermat. Samalla Vicky imi ja nuoli lerpahtanutta kaluani joka alkoi jälleen osoittaa elonmerkkejä. Kaivoin sormellani lisää spermaa Vickyn pillusta ja nuolin nekin. Lopulta pillu alkoi taas näyttää siistiltä ja sopivasti kyrpänikin seisoi taas kuin tammi.

Vicky sanoi "it seems that you are ready for more", "näytät olevan valmiina jatkamaan". Vastasin "oh yeah baby, bring your ass over here", "tuo perseesi tänne". Vicky pyörähti kontalleen sängylle ja peruutti pyöreää persettään minua kohti. Nyt vasta oikeastaan kiinnitin huomiota tuohon herkulliseen mustaan perseeseen ja kapeaan lantioon. Tämä nainen vaikutti rotunsa valioyksilöltä.

Tähtäsin kullillani kohti Vickyn pillua ja Vicky ohjasi minut kädellään sisäänsä. Työnsin hitaasti pohjaan asti. Tartuin Vickyä vyötäröltä ja aloitin välittömästi kiivaan rynkytyksen. Kaluni kynsi mustan naisen vaaleanpunaista vakoa, lantioni läiskähteli pyöreää persettä vasten, nainen voihki ja inisi. Painoin menemään täysillä, hikipisarat valuivat ja nopeasti alkoi tuntua että illan toinen lasti on tulossa. Enää ei ollut varaa kiihdyttää tahtia ja kun totesin että loppu on lähellä sanoin "I wanna cum on your butt", "haluan laueta pepullesi". Viimeinen työntö ja vetäisin kaluni ulos tuosta ihanasta mustasta naisesta. Samalla syöksyi ensimmäinen spermaryöppy Vickyn selälle. Toinen lensikin jo pakaralle, samalla tuntui että taju lähtee. Lopulta spermaryöppy loppui ja katsoin aikaansaannostani. Levitin spermaani ympäri Vickyn pakaroita kunnes kävin hänen viereensä makaamaan. Suutelimme pitkän kielisuudelman kunnes kävimme vessassa siistiytymässä.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun sain mustaa naista. Tämän jälkeen olen tavannut Vickyä useita kertoja ja aina pelin henki on ollut selvä. Minä saan mustaa naista ja Vicky valkoista kyrpää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute