Herkku-puhelin
Serkun serkku Anni 2
-

Serkun serkkuni Anni on hoikka ja vaalea sekä erittäin vetävän näköinen nuori nainen. Tapasimme jälleen. Tällä kertaa päätimme mennä elokuviin. Elokuva oli jokin romanttinen komedia. Saimme "vain" takarivin paikat koska menimme viimetipassa. Tapansa mukaan Anni oli jälleen pukeutunut erittäin tiukkoihin farkkuihin ja t-paitaan.

Aloimme katsella elokuvaa ja syödä sipsejä. Olen aina pitänyt Annia hyvännäköisenä ja seksikkäänä, mutta nyt en pystynyt seuraamaan elokuvaa koska katseeni harhautui jatkuvasti Annin tiukkoihin farkkuihin. Olin ottamassa sipsejä pussista kun tunsin Annin käden yhtäaikaa pussissa. Anni vielä lisäsi tunnetta ottamalla kädestäni leikkisästi kiinni ja hymisi kiihottavasti. Hetken kuluttua sama toistui ja Anni kuiskasi, että olisimmepa nuori pari niin tästä voisi seurata vaikka mitä ja painoi pienen pusun poskelle.

Elokuvan jälkeen päätimme mennä Annille. Anni oli laittanut valmiiksi syötävää. Anni pyysi laittamaan teetä sillä välin, kun hän käy vaihtamassa päällensä jotain kevyempää. Laitoin teetä kaikessa rauhassa, kun yht äkkiä Anni tuli hieromaan hartioitani. hän oli vaihtanut päällensä kevyempää... Päällä oli lyhyt kietaisuhame joka oli läpikuultavaa kangasta ja tiukan topin. Anni kysyi että mitä pidät kotiasustani ja sipaisi samalla etumustani. Heiman vaikeana vastasin hänellä vaatetuksen olevan täydellinen kotiasu. Aloimme juoda teetä ja syödä valmiita leipiä. Juttelimme niitä ja näitä.

Sitten siirryimme katselemaan telkkaria. Anni tarjosi siideriä. Mitä mieltä olit elokuvasta Anni kysyi. Vastasin elokuvan olleen hyvä ja viihdyttävä. Viihdyttikö seura? Seura oli parasta mahdollista, vastasin. Anni jatkoi: Parempaa se olisi ollut vain jos olisimme nuoripari ja iski silmää.

Tämän jälkeen Anni siirtyi lähemmäksi ja alkoi mitään sanomatta silitellä minua. Aloimme suudella aluksi kevyesti. Huomasin, että Annin hameen alla ei ollut pikkuhousuja lainkaan ja arvasin hänen ajatuksensa. Tästä rohkaistuneena otin hänen toppinsa pois. Näin annin ihanat rinnat ekakertaa paljaina. Hetken ihailtuani aloin suudella rintoja ja hyväilin samalla käsillä kiinteitä pakaroita. Anni alkoi avata farkkujeni nappeja ja hetkessä ne olivatkin lattialla. Samassa Anni otti täydessä mitassaan olevan penikseni käteensä ja alkoi pikkuhiljaa runkata sitä. Anni oli ollut hiljaa kokoajan, mutta nyt hän pyysi tai oikeastaan kerjäsi koskemaan pilluunsa. Pillu olikin jo aivan märkä. Aloin hieroa klitorista hellästi. Kiihkon vallassa kaaduimme sängylle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute