Herkku-puhelin
Kohtaaminen 5
mics

Kaupungissamme on paljon mukavia paikkoja. Yksi näistä on pari vuotta sitten vasta rakennettu pieni uimapaikka, puistometsäisen kävelytien varrella. Olin menossa sinne mielessäni ajatus naku-uinnista, josta pidän äärimmäisen paljon. Saavuin paikalle eikä siellä ollut ketään, kuten olin arvellutkin. Aluetta oli raivattu hieman, mutta laiturilta ei silti nähnyt kävelytielle eikä toisinpäin. Riisuin vaatteeni ja pulahdin järveen. Vesi oli juuri sopivan lämmintä ja se tuntui hyvältä alastomassa vartalossani. Nousin laiturille ja paistattelin auringossa.

Lämpö, alastomuus ja julkinen paikka saivat minut kiihottumaan ja mulkkuni alkoi kovettua. Koskettelin sitä hiukan ja pian se seisoi kivikovana kourassani. Silloin huomasin sivu silmälläni naisen, joka katseli minua vähän matkan päästä. Leikin, että en huomaa häntä ollenkaan vaan jatkoin puuhiani. Ajattelin kokeilla kuinka kiinnostunut tyttö oli katselemisesta ja käännyin poispäin mutta vain vähän. Yritin vilkuilla salaa siirtyykö hän, mutta en enää nähnyt häntä. Kerkisin jo ajatella, että hän häipyi, mutta samassa tyttö olikin aivan takanani täysin alasti hyväillen pilluaan. Ojensin hänelle käteni ja hän tarttui siihen. Ohjasin käden kullini päälle ja hän alkoi nyt runkkaamaan minua.

Tuntui todella hyvältä kun täysin tuntematon tyttö runkkasi kulliani. Kumarruin eteenpäin ja hautasin kasvoni hänen haaroihinsa. Kuljetin kieltäni koko hänen suloisen pillun läpi alhaalta ylös saakka ja uudestaan. Työsin kieleni tytön sisään pari kertaa niin syvälle kuin pystyin. Tyttö alkoi huohottamaan äänekkäästi kun vielä työnsin kielen hänen sisään. Tunsin, että hän oli todella lähellä saada. Sitten tunsin kuinka tytön kieli kosketti kullini päätä, kieli pyöri ensin mulkun ympäri, sitten tunsin kuinka pehmeät huulet puristuivat kaluni ympärille ja pian koko kulli oli tytön suussa. Tyttö alkoi värisemään ja kiihdytin tahtia, liikutin kieltäni nyt nopeasti mutta silti hellästi koko pillussa alhaalta ylös ja välillä sisään. Hän voihki mutta piti kullini koko ajan suussaan pian minäkin laukeaisin.

Tunsin kuinka paine kasvaa ja aloin huokailla sekä täristä itsekin, sitten viimein paine purkautui, vartaloni kouristeli nautinnosta tytön imiessä viimeisiä pisaroita minusta ulos. Molemmat makasimme laiturilla saaneina ja raukeina, levättyään hetken tyttö katosi yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin. Jäin nauttimaan auringosta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute