Herkku-puhelin
Karu Kauppareissu
Tiia Maria

En ollut koskaan sinua nähnyt ennen, rehellisesti sanoen en luultavamminkaan olisi ulkonäköösi kiinnittänyt mitään huomiota. Lähikauppa jonne saavuit oli tunnetusti pieni, yksinkertainen Siwa. Pari hyllyn riviä ja täyteen ahdetut hyllyt, etsi sitten suurennuslasin kanssa haluamasi tavarat. Oli tiistai ilta, olin ilta vuorossa töissä ja hiljaista oli, yksi asiakas, sinä. Silloin ovi kilahti ja nuori nainen juoksi sisään. Näin hänen kasvoistaan että hän oli juossut koko matkan. Edes kaupassa hän ei hidastanut vauhtiaan vaan pinkoi menemään. Hän ei huomannut katsoa eteensä ennen kuin oli törmännyt sinun selkääsi ja kuulin jumalattoman kilinän, kuinka lasi pirskoutui palasiksi edessäsi, ja vahva oluen haju täytti koko kaupan. Säikähdyksestä hän pudotti oman ostoksensa, sinkku naisen illan raton, suklaalevyn maahan jalkojesi juureen senkin. Änkyttäen hän pyyteli anteeksi sinulta, mutta näin sinusta heti ettei hänen sanoillaan ollut mitään merkitystä, vihamielisyys ja inho paistoi silmistäsi. Katseesi sai kylmät väreet kulkemaan pitkin selkääni ja olen varma että myös tuon nuoren naisenkin täytyi kavahtaa katsettasi.

Kassaneidin velvollisuudesta kipitin luoksenne katsomaan vahinkoanne ja tuo nuori nainen ilmoittautui syylliseksi heti ja hänen syytänsähän se olikin, olinhan seurannut tilannetta koko ajan. Näin hänen puristavan kädessään kahden euron kolikkoa, ilmeisesti hänellä ei enempää ollut rahaa matkassaan, ja vahinko oli ehdottomasti suuremman summan arvoinen, edessämme tuhannen pirstaleina oli kaksi 12 oluen päckiä. Hän nielaisi kuuluvasti ja tarjoutui hoitamaan summan jos vain saisi hoitaa maksun seuraavana päivänä. En oikein tiennyt miten päin olisin ollut, en ollut vastaavaa koskaan kokenut, ja työkokemustakin minulla oli vain surkeat 2kk. Mietin asiaa ja punnitsin jopa vaihtoehtoa jossa maksaisin oluet omasta pussistani. Mietin saisinko nyt potkut jos hoitaisin asian huonosti, lopulta pahoitellen sanoin ettei se käynyt päinsä. Näin hänen katsovan sinua vaivihkaa ja tiesin hänen odottavan sinun ojentavan auttavan kätesi. Seisoit yhtä liikkumattomana kuin koko ajan.

Et ollut hänen ritarinsa joka olisi tarjoutunut maksamaan vahingot ja palkkioksi olisit pyytänyt häneltä aterian tai vaikka kahvit. Olit hiljaa. Hermostuneena katselin kelloa ja aloin tivaamaan vastausta kuinka homman nyt hoitaisimme. Huomasin sinunkin vilkaisevan kelloa ja se sai sinut liikkeelle, siirryit takaisin olut hyllylle, otit kaksi uutta päckiä mukaasi ja menit kassalle, vajaa minuutti aikaa lain puitteissa ostaa alkoholia. Kiersin kassan taakse ja maksoit minulle ostoksesi. Nostaessasi oluesi käsiisi huomasin hänen epätoivonsa. Olin edelleen aivan hukassa. Mielestäni sinun olisi pitänyt maksaa vahinko, ainakin osa siitä mutta en saanut sitä sinulle sanottua. Avasit ulko-oven ja nuori nainen murtui siinä edessäni.

Hän ei voinut estää kyyneliään, eikä voinut peittää vaimeaa itkuaan. Kertaakaan et ollut hymyillyt, kertaakaan tuo kylmä katse ei ollut silmistäsi poistunut, mutta hänen itkunsa kuitenkin sai sinut pysähtymään. Laskit oluesi maahan ja sanoit että sinulla voisi olla ratkaisu. Huomasin sinun silmäilevän luisevan laihaa nuorta naista ja hitaasti aloit puhua hänelle. Olin kuolla kun tajusin mitä ehdotat hänelle ja kasvoni valahti aivan punaisiksi, tunsin kuinka veri alkoi kiertää joka puolella kehoani ja sydämeni pomppimaan ehdottomasti liian lujaa. Nuori nainen ikään kuin punnitsi sanojasi mutta huomasin hänen silmistään että myöntyisi ehdotuksellesi. Pyysit minua hakemaan siivousvälineet takahuoneesta, jonne pian katosinkin. Kuulin hänen helpotuksensa ja yrityksensä esittäytyä sinulle, Tiina, se hänen nimensä oli. Tulin juuri nähdäkseni kuinka kylmästi torjuit hänen kätensä ja käännyit puhumaan minulle. Pyysit minua lukitsemaan kaupan oven ja teinkin sen vikkelään himmentäen hieman valaistustakin. Vilkaisin siivousvälineitä mutta en saanut itseäni pakotettua liikkeelle.

Katsoin sinua kuin naulittu, kuinka heitit rotsisi siihen kaljojesi päälle lattialle ja käskit Tiinan riisuutua. Epävarmana Tiina katsoi minua ja alkoi availla takkiaan. Komensit tylysti minut moppiin kiinni ja nyökkäsit Tiinan jatkamaan. Yksitellen vaatekappaleet tippuivat lattialle ja viimein sinä katsoit hänen alastonta ruumistaan.

Koitin peittää omaa kiihottumistani, ja siirsin mopin avulla lasinsirpaleet yhteen kasaan mahdollisimman hiljaa, saatoin kuulla Tiinankin hengityksen, ja katselin hänen laihaa rintakehäänsä, joka kohosi ja laski hänen hengityksensä tahdissa. Häpesin itseäni kun siirsin katseeni hänen karvaiselle tussulleen ja tunsin kuinka kostuin itse. Painoin reiteni yhteen ja puristin käteni tiukasti mopin ympärille. Menit Tiinan eteen ja avasit tämän tiukan poninhännän vapauttaen hänen pitkät vaaleat hiuksensa. Huomasin Tiinan välttävän katsomasta sinua silmiin, arvasin hänenkin karttavan kylmää ilmettäsi. Sanomatta sanakaan painoit kätesi hänen rinnalleen, joka arvatenkin oli a kuppia. Rinta katosi kokonaan suuren kätesi alle. Toisen kätesi veit hänen lanteilleen ja sitten siirsit toisenkin ohjaten hänet kääntymään selin sinuun, mutta katsomaan minuun päin. Sotku oli yhä edessäni mutta en voinut välittää siitä, odotin vain koko ajan mitä tapahtuisi seuraavaksi. Ohjasit hänet ottamaan tukea kassapöydästä ja vedit hänen takapuoltaan itseäsi kohti levittäen hänen haaransa samalla. Mietin kuinka saatoin suostua tähän. Avasit housujasi juuri sen verran että jäykistynyt kalusi pääsi ulos sieltä. Olisin maksanut paljon jos olisin voinut siirtyä katsomaan sitä, saanut koskettaa mutta en päässyt liikkeelle. Asetit peniksesi hänen häpyhuuliensa väliin ja hän inahti tuntiessaan paljaan, kovan peniksesi levittäessä hänen piukan pillunsa avoimeksi ja työntyessäsi sisään häneen.

Katsoin Tiinan yhteen puristettuja huulia jotka olivat aivan valkoisena jännityksen vuoksi. Silmät suljettuina pää alas päin hän antoi sinun naida itseään saadakseen vahinkonsa korvatuksi. Tiinasta siirsin katseeni sinuun ja yllätyin sinun katsovan suoraan minua silmiin. Ensi kertaa näin kasvoillasi hymyn. Mutta se hymy ei ollut ystävällinen, ei lämmin. Se oli halveksiva, kylmä virne joka kuvotti minua. Runttasit itseäsi yhä syvemmälle ja syvemmälle Tiinan pilluun ja kuulin kuinka reitesi läiski hänen pakaroitaan. Inhosin itseäni koska en voinut lopettaa sitä, inhosin sitä kuinka katsoin sinua, inhosin sitä että sinä katsoit minua ja eniten inhosin sitä että tunsin alushousujeni olevan litimärät. Kädet hikisinä puristin mopin vartta ja taistelin itseäni vastaan. Halusin niin kovin saada oman osani, halusin karata takahuoneeseen tyydyttämään itseni ja himoni. Tuntui kuin muu maailma olisi lakannut olemasta, kuulin Tiinan vaimeat henkäykset, säälin häntä koska hän ei näyttänyt lainkaan nauttivan. Suoraan sanoen hän kärsi. Kuulin sinun puuskutuksesi ja näin muutaman hikipisaran otsallasi. Jostain mieleeni kumpusi ajatus kuinka voisin nuolla sen sinusta, maistaa suolaisen makusi. Minuutit kuluivat tuntuen tunneilta, ilma oli paksu. Saamatta loppuhuipennusta vedit kalusi ulos hänestä ja näin helpotuksen hänen kasvoissaan, mutta se oli ennen aikaista, käänsit hänet vain toisinpäin nostaen hänet lastaustelineelle istumaan ja painuit uudelleen hänen sisäänsä nyt katsoen hänen kasvojaan. Tunsin kylmät väreet huomatessani sinun nauttivan hänen säälittävästä olemuksestaan, ilmeestään. En saattanut ymmärtää kuinka pystyit nauttimaan tilanteesta. Mutta asentonne muuttaminen paljasti minulle näkymän peniksellesi ja se sai minut entistä kiimaisemmaksi. Tiesin sinun tietävän säälittävän tilani. Ja kuin lisää härnätäksesi vedit kalusi ulos Tiinan märästä pillusta työntäen sen takaisin, ja uudestaan ja uudestaan, toistit samaa monta kertaa minun huohottaessa suu avoinna vieressä. Sairas hymysi katosi huomatessasi Tiinan suljetut silmät ja käskit hänen avata ne.

Ymmärsin Tiinaa joka ei saanut niitä avattua, ja huomasin sinun vääntävän hänen silmänsä auki. Se nöyryytys joka loisti hänen kasvoiltaan, nyt avonaisista silmistään sai sinut vavahtelemaan. Se oli sinulle se, joka sai sinut purkautumaan. Puristit kätesi hänen laihoille lanteilleen ja kuvittelin niistä jäävän jäljetkin. Silmäsi leimusivat ja sieraimesi laajenivat ja paljastit vahvan näköiset valkoiset hampaasi ärjähtäen kovaa. Työnsit peniksesi juurta myöten hänen sisäänsä ja runttasit spermasi hänen sisäänsä. Hitaasti vedit peniksesi ulos hänen pillustaan jonka vanassa lämmin spermasi alkoi valua ulos. Katselin Tiinaa joka yhä istui liikkumattomana, nöyryytettynä lastaustelineen päällä. Hän hengitti syvään mutta ei katsonut sinua. Vedit housusi takaisin jalkaasi ja otit rotsisi lattialta. Taskustasi kaivoit rahan rikkoutuneisiin oluisiin ja viskasit sen siihen kassalle. Nostit oluesi ja pyysit minua avaamaan oven sinulle. Enää et vilkaissutkaan Tiinaan päin vaan poistuit kaupasta sanomatta sanaakaan. Suljin oven katsoen Tiinaa joka istui yhä paikallaan. Menin hänen luokseen ja kysyin hänen vointiaan vaikka varmasti sen tiesin. . Yhä edelleen kalja sotku siivoamatta sammutin viimeisetkin valot Siwastamme. En löytänyt sanoja jotka olisin hänelle sanonut, tiesin etten voisi kertoa kuinka kiihottunut olin näkemästäni kaikessa kylmyydessään, joten istahdin hänen viereensä ja olin hiljaa myös. . .

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute