Herkku-puhelin
Kiihkeä junapano
pelimies

Tämä on tosi tarina ja tapahtui minun ollessa nuori inttikundi, palvelin kaukana kotoa ja kuljin junalla lomamatkani ja junassa aina sattuu ja tapahtuu.....

Ja nyt asiaan. Oli lauantai ja istuimme kaverini kanssa tavalliseen tapaan junan ravintola-vaunussa olutta siemaillen, oli viikonloppu vapaa ja pillua teki nuoren sotilaan mieli!!! Siinä istuessamme huomasimme erään meitä vanhemman naisen katselevan meitä pitkään. Ei siinä mitään, mutta kun hän istui miesseuralaisen kanssa, nousuhumalan rohkaisemina aloitettiin kuitenkin silmäpeli tämän kauniin bruneten kanssa, kaverini haki meille kolmannet tuopit ja homma kävi rohkeammaksi.

Naisella oli minihame päällä ja hän nosti jalkojaan ja iski silmää siinä korkealla tuolilla istuessaan näköyhteys oli suoraan hänen jalkoväliin eikä naisella ollut pikkuhousuja, sitten nainen nousi ja lähti pylly pyörien käymään luultavasti junan vessassa, kaverini toi tuoppimme pöytään ja säntäsi naisen perään, minä jäin vahtimaan oluitamme ja vahtimaan naisen miesystävää. Kului noin vartti ja kaverini PEKKA tuli onnellinen virne kasvoillaan vessasta, ja kehui saaneensa oikean kokeneen naisen karvatonta pillua. Minä heitin herjaa Pekalle ja sanoin että taisi olla lännen nopein pano!

Sitten näin Naisen tulevan takaisin paikalleen ja juttelevan jotain miehelleen ja vähän ajan päästä Nainen alkoi luoda kutsuvia katseita minun suuntaani, naisen miesystävä oli kuitenkin mustasukkaisen ja vihaisen oloinen, nousuhumalassa en kuunnellut järkeni ääntä ja läksin naisen perään kun hän suunnisti naistenvessaa kohden. Nainen veti minut peräänsä vessaan ja sanoi että nyt on kiire, hänen miehensä on epäluuloinen... Mutta hän haluaa tyydytyksen.

Nainen laittoi kätensä kohoutumani päälle ja sanoi: sulla on isompi kuin kaverillasi. Sitten hän pyllisti ja käski minun tulla sisäänsä, minä poika tein työtä käskettyä ja työnnyin pilluun ja aloitin kovan rynkytyksen nainen piti ääntä ja puhui rivoja sanoen että "sotapoika anna tykin laulaa ja NUSSI, täti antaa herkkua". Kuului kova ujellus kun brunette sai ja sanoi, että poika anna tulla. Ja minä poika nussin ja laskin viikkojen selibaatin tuoman ison mällisatsin naisen pilluun! SITTEN avasimme vessan oven ja edessämme seisoi tulistunut naisen miesystävä nyrkit pystyssä alkoi takaa-ajo....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute