Herkku-puhelin
Transdominan koulutuksessa
mrorja

Astun asunnon ovesta sisään eteiseen ja saan tiukan käskyn mennä suihkuun ja sitten pukemaan kylppärissä olevat välineet päälleni. Käyn nopeasti suihkussa ja katson kuivatessani kylppärissä olevaa kasaa. Ryhdyn pukemaan niitä päälleni. Stay-up sukat, kuminen naamari vaalea peruukki, kaulapanta ja nahkaiset kahleet.

Juuri kun saan kaikki välineet puettua, kuuluu komento: Orja kontilleen ja tänne kontaten, mars mars. Laskeudun kontalleni ja konttaan eteiseen ja kohti "dominaani". Varovasti vilkaisen arvoisaa "Valtiatartani" Pitkät mustat nahkasaappaat, stilettikorot, musta pvc-asu ja vaalea peruukki. Kädessään Hänellä on musta piiska. "wau, mikä näky", ajattelen hivenen pelonsekaisin tuntein.

Orja konttaa Valtiattarensa eteen ja saa käskyn ryhtyä nuolemaan noita jumalaisia saappaita...Orja nuolee kiihottuneena noita upeita stilettikorkoja.: Sitten Valtiatar komentaa orjan lopettamaan nuoleminen ja pysymään pylly pystyssä. Tunnen kuinka valtiatar ottaa anustapin ja ryhtyy työntämään sitä orjan pyllyyn. Se tekee kipeää, kunnes se vihdoin uppoaa sisään. Komennat orjan ylös ja tartut orjan kulliin ja paketoit kullin ja kivekset pakettiin, ja kiinnität narun tiukasti orjan kaulapantaan.

Naru on sen verran tiukassa että orja joutuu olemaan vähän kumarassa. Komennat orjan takaisin polvilleen ja tulet aivan orjan eteen. Otat strapondildon ja laitat sen lanteillesi. Ryhdyt työntämään dildoa orjan suuhun. Opettelepa runkkari ensin imemään tätä, niin ehkä sitten joskus pääset imemään Valtiattaren oikeaa kullia, naurat ja työntelet dildoa suussani edestakaisin... Imetät dildoa minulla, kunnes olet tyytyväinen orjasi imemiseen. Komennat orjan kontilleen takaisin, otat blugin pois ja ryhdyt työntämään dildoa pyllyyni. Liikuttelet dildoa sisälläni eestaas, kunnes ryhdyt naimaan orjaasi kunnolla ja rajusti.

"Raiskaat" orjasi pyllyä, kunnes orjan polvet pettävät. Vihdoin vetäydyt orjan pyllystä... Ensi kerralla pikku lutka saa oikeaa kullia, hymyilet...mutta nyt tehdään susta kunnon lutka, sanot ja kaivat orjalle pvc-sisäkön asun ja korkokengät...komennat orjaa pukemaan asun päälleen, irrotat kullinnarun kaulapannasta ja narusta vetämällä ryhdyt opettamaan orjaa kävelemään korkokengillä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute