Herkku-puhelin
Lars ja Luna 01
Jhessail

Lars ja Luna 01

Tarina sijoittuu Shadowrun - pelien ja kirjojen maailmaan. Vuosi on 2070. Maailma on muuttunut radikaalisti siitä

millaisena me sen nykyisin tunnemme. Tarinakoodit: MF (male-female), SF (science-fiction), Magic, Oral, Anal.

Palautetta saa ja pitää antaa!

*******************************************

Yökerhon massiivisista kaiuttimista jytisevä rytmi tärisytti Larsin selkärankaa. Paksua muovia oleva tuoppi hänen kourassaan hölskyi. Synteettinen olut vaahtosi ja sotki Larsin kookkaan kämmenen. Lars murahti tuopille ja kohotti sen huulilleen. 'Paras juoda pois saman tien', hän ajatteli ja tyhjensi tuopin. Vasemmalla kämmenselällään hän pyyhki vaahdon suultaan, samalla laskien oikealla kädellään tuopin pöydälle. Kirkkaat strobo-valot häikäisivät

Larsin silmiä joten hän sääti kyberneettisten silmiensä heijastuksen tasoa. Yökerhon muut asiakkaat katosivat pehmeään hämäryyteen. Lars oli ottanut paikan itselleen tanssilattian takaa, kerhon takaosasta. Hän nosti muhkeat jalkansa tuolille ja siirsi huomionsa tanssilattian suuntaan. Suurin osa asiakkaista oli lähialueiden asukkaita.

Parikymppiset ihmiset heiluivat kuin transsissa lattialla. Lars antoi katseensa viipyä hetkeen aikaa nuoren tytön hyvin muodostuneilla pakaroilla ennen kuin huokaisten katsoi tuoppiaan. Huolimatta Larsin ankarasta keskittymisestä se pysyi tyhjänä. Äkisti hän tajusi tunnelman ympärillään muuttuneen. Lars nosti katseensa ja hänen hengityksensä salpautui. Hänen edessään seisoi jotakin joka oli kiinnittänyt kaikkien paikalla olijoiden huomion.

Naisen pitkiä, hoikkia jalkoja verhosivat mustat, kiiltelevät saappaat joiden stilettikorot olivat varmasti yli viisi senttiä pitkät. Saappaat päättyivät juuri polvien alapuolelle. Naisen reidet jäivät osittain farkkuhameen alle piiloon, sillä hameen helma oli leikattu vinosti, siten että vasen reisi oli lähes kokonaan paljas, oikean reiden ollessa suojassa katseilta. Hame päättyi äkisti naisen hoikalle lantiolle. Hameen alta kohosi tatuoitu musta lohikäärme, jonka pää ympäröi naisen napaa, jossa kiilteli vihreä napakoru. Koru muodosti samalla lohikäärmeen silmän. Tatuointi oli erittäin elävän näköinen. Naisen vatsa oli muutoin paljas ja erittäin trimmattu. Hänen vyötärönsä oli suorastaan häiritsevän kapea. Olkaimeton farkkutoppi peitti naisen muodokkaita rintoja, jotka vaikuttivat todella kookkailta muutoin niin pienikokoisella naisella. Kapea kaula johti kauniisiin kasvoihin joissa vihreät silmät loistivat tuijottaen Larsia. Vaaleat hiukset peittivät naisen otsaa mutta ryöppysivät naisen hartioille ja selkään, jossa ne ulottuivat vyötärölle asti. Suipot korvat pistivät esiin tuuheiden hiusten seasta. Naisen tummanpunaisilla huulilla oli vino hymy. Nainen oli varmasti ainakin kaksi metriä pitkä. Molemmissa paljaissa, siroissa käsissä naisella oli mukillinen olutta.

"Onko se paikka vapaa?" Naisen ääni kuulosti taivaalliselta Larsin korvissa. Lars tajusi tuijottavansa suu auki. Hän loksautti suunsa kiinni ja vilkaisi ympärilleen. Ainoa vapaa tuoli lähistöllä oli hänen saappaittensa alla.

'Ei voi olla totta - ei kauniit haltiatytöt halua tulla meikäläisen pöytään!', mutta muutakaan vaihtoehtoa Lars ei huomannut. Hän heilautti jalkansa lattialle, tömähdyksen kera ja viittasi tuolia kohti.

"Se on vapaa, istu pois vaan", hän murahti. Larsin möreä ääni oli kuin härkälauman mölinää.

Nainen astui Larsin eteen, jolloin Larsin silmät liimautuivat naisen täydellisiin pakaroihin, joita tiukka farkkuhame korosti. Nainen laski molemmat tuopit pöydälle ja sirosti käännähtäen laskeutui tuolille. Lars tunsi kymmenet katseet itsessään kun kerhon miespuoliset asiakkaat tuijottivat heitä. Lars ravisti päätään ihmetyksestä. Jos hän halusi pillua, piti huorillekin yleensä maksaa tuplasti tai triplasti. Ja nyt kaunein haltia mitä hän oli koskaan nähnyt, pornolehtien digitaaliset mallit mukaan luettuna, istui hänen pöydässään!

Nainen katsoi edelleen Larsia. Naisen silmissä oli jotakin hypnoottista.

"Luna"

Lars kurtisti kulmiaan. Pitihän se arvata ettei haltialla voinut olla normaalia nimeä. Hän vastasi hitaasti:

"Lars, tota noin, hmm, ootko sä ihan varma et sä haluat istua siinä?"

Luna kallisti päätään hieman.

"Tahdotko sä et mä lähden?"

"Ei ei, emmä sitä - meinasin vaan et yleensä kukaan ei... tai no, ei mitään, ei se ole tärkeää".

Luna osoitti kädellään tuoppeja.

"Toin sulle juotavaa kun näin et sun tuoppis oli tyhjä. Sulla on varmaan jo jano, ainakin kun kuolaat noin paljon".

Lars hätkähti ja nosti käden leualleen. 'Perkeleen perkeleen perkele', hän pyyhkäisi kuolanoron vasemman torahampaansa juuresta onnistuen samalla punastumaan. Nainen nauroi heleästi. Lars nosti tuopin ja tyhjensi

sen yhdellä huikalla.

"Käytkö sä Lars usein täällä?"

"Nojoo, sillon tällön, tunnen poket niin että tää on niitä harvoja paikkoja mihin pääsen edes sisään".

Nainen nyökkäsi ymmärtävästi. Lars rentoutui. Jos tämä oli joku piilokamerajuttu, sainpahan ainakin kaksi tuoppia ilmaiseksi. Hän alkoi hörppiä hitaasti synteettistä soijaolutta. Lunakin näytti hieman rentoutuvan sillä hän alkoi jutustella niitä näitä. Lars vastaili naiselle tämän kysymyksiin ja huomasi pian kertovan itsestäänkin. Kun oli päästy säästä 'Pahat happosateet tällä viikolla' urheilun kautta 'Pudottiin taas Cupista jo alkukierroksilla' paikalla olevien ihmisten vaatemakuun 'Aikamoisen surkea', Lars tunsi olonsa mahtavaksi. Valitettavasti olut loppui samalla. Luna nousi pystyyn ja asetti toisen kätensä Larsin valtavalle olkapäälle. Käsi ei peittänyt edes puolikasta olkapäästä.

"Mä voin käydä hakee toisen kierroksen, istu sä vaan siinä". Lars nyökkäsi ja seurasi Lunan keinuvaa peräsintä tämän kulkiessa baaritiskille. Pieni nykiminen alkoi Larsin farkkujen sisällä. Niin keskittyneesti hän ihaili Lunaa, ettei huomannut vaaraa lähellä.

"Hei epäsikiö, mitäs vittua sä teet täällä?" Larsin pää kääntyi nopeasti. Hänen edessään seisoi lyhyt, tanakka nuorukainen. Tämän pää oli ajelti paljaaksi ja kalloa koristi verenpunainen kuvio. Nuorukaisen takana seisoi kolme muutakin. Kaikilla oli nahkatakit ja kaljut. Lars huokasi, 'olisi pitänyt arvata', sillä hän tunnisti nuoret. Nämä kuuluivat paikalliseen jengiin, Verikostoon, joka kelpuutti vain ihmisiä ja yritti ajaa meta-ihmiset ulos naapurustosta.

"Kuulkaahan juipit, antakaapa olla. Kaikkihan me ollaan täällä vaan pitämässä hauskaa".

"Ja sä saatanan runkkari pilaat meidän illan olemassaolollasi. Painu vittuun ja vie toi saatanan haltiahuoras mukanas!" Nuoret nauroivat johtajansa sutkautukselle. Larsia ei naurattanut lainkaan. Häntä ei suuremmin haitannut suunsoitto mutta Lunan haukkumista hän ei aikonut sietää. Samalla Luna ilmaantui pöydän luokse.

"Siinähän se narttu onkin. Mites olis ämmä jos me pantais sua porukalla kunhan ollaan heitetty tää sun koiras ensin ulos?" Jengin pomo virnisti tovereilleen.

Kuin merkiksi tulevasta, kappale vaihtui. DJ vaihtoi raskasta rokkia ja särökitaran ulvonta täytti yökerhon.

Jengin pomo ei ikinä tajunnut mikä häneen iski. Nopealla ajatuksella Lars käynnisti boostatut refleksinsä ja koko maailma tuntui hidastuvan hänen silmiensä edessä. Larsin vasen jalka nousi voimalla ylös, jolloin saappaan teräskärki upposi jengipomon kiveksiin ja välilihaan. Tämän silmät pyörähtivät ympäri ja kuin rätti, pomo putosi lattiaan.

Lars hyppäsi pystyyn ja katsoi alaspäin jengiläisiin. Peikoksi Lars oli oli hieman lyhyt, mutta 290 senttiä oli silti reilusti enemmän kuin hänen haastajillaan. Välittömästi Lars iski oikean suoran ensimmäisen jengiläisen kasvoihin. Tämä ei ehtinyt edes nostaa käsiään suojaksi kun Larsin kivikova nyrkki murskasi pojan nenän. Kaksi hammasta ja veripilvi ruiskahti ulos, pojan kaatuessa tajuttomana selälleen. Toinen jengiläinen yritti kierrepotkua Larsin vasempaan kylkeen, mutta boostattujen refleksiensä ansiosta Lars näki potkun helposti ja tarttui pojan jalkaan. Samalla kierähtäen ympäri hän nykäisi jengiläisen ilmaan ja viskasi tämän ilmaan. Pahaksi onneksi poika lensi suoraan päin toista pöytää, tyrmäten pöydässä istuvan miehen. Miehen kumppanit nousivat pystyyn karjahtaen ja syöksyivät kohti Larsia.

"Luna, ulko-ovelle, painu ulos!" Lars huusi samalla kun tarttui toista jengiläistä rinnuksista. Poika takoi Larsin rintakehää nyrkeillään, mutta peikko ei edes murahtanut. Käyttäen jengiläistä elävänä ohjuksena hän kaatoi kaksi hyökkääjää.

Viimeinen jengiläinen oli saanut puukkonsa esiin ja iski sen voimalla Larsin selkään. Pahaksi onneksi Larsin nahkatakki oli paksu ja vuorattu kevlarilla. Puukko hädin tuskin naarmutti Larsin ihoa. Lars kääntyi, nappasi pojan päästä kiinni ja pamautti tämän otsan pöytään. Heppoinen pöytä halkesi keskeltä. Lars vilkaisi ympärilleen. Jengiläiset olivat kaikki ulkona tappelusta mutta kaksi naapuripöydän miehistä olivat edelleen pystyssä. He eivät tosin näyttäneet innokkailta käymään Larsin kimppuun. Luna oli tanssilattian toisella puolella, melkein narikan luona. Lars alkoi peruuttaa kohti narikkaa. Miehet eivät seuranneet häntä. Hän kääntyi ja kulki nopeasti narikkaan.

"Saatana Lars, oli viimeinen kerta kun tulit tänne! Se on porttikielto nyt!" Sikaniskainen örkkipoke karjui Larsin naamaan.

Lars ei edes yrittänyt selittää vaan varmisti että Luna sai farkkutakkinsa ja avasi sitten naiselle ulko-oven. Kaikki kolme portsaria (kaksi ihmistä ja örkki) tuijottivat vihaisina peikon perään.

"Mä olen pahoillani et sä sait porttarin mun takia", Luna sanoi vaimeasti heidän kävellessään kadulla.

"Äh, ei se mitään, alkoi muutenkin tympiä tuo paikka", Lars murahti samalla vilkuillen ympäristöään. Jengiläiset eivät ainakaan vielä olleet hälyttäneet apua, mutta se oli vain ajan kysymys.

"Sä olit tosi upea siellä. Niillä ei ollut mitään saumaa sua vastaan", Luna huokaisi. Lars vilkaisi naista. Tämän silmät hohtivat vaimeasti kadun hämärässä. Luna näytti mietteliäältä. Äkisti hän nosti katseensa ja kuin jonkin päätöksen tehneenä, tarttui Larsia kädestä ja alkoi määrätietoisesti vetää tätä sivukujalle.

"Luna - mitä sä nyt?" Lars yrittiä kysyä mutta antoi heiveröisen haltian kuljettaa itseään. Luna ei vastannut vaan johti heidät yhä syvemmälle kapealle kujalle, jolle oli selvästi kerääntynyt useiden vuosien jätteitä. Kuja oli vain kolmisen metriä leveä ja ainoa valo oli heikko kajastus katulampuista, nyt jo kymmeniä metrejä heidän takanaan. Korkeiden rakennusten välistä pilkotti kaistale pikimustaa taivasta. Pimeys ei Larsia häirinnyt. Hän antoi silmiensä siirtyä infrapuna-alueelle. Lunan kroppa muuttui hehkuvan punaiseksi. Lopulta Luna pysähtyi ja kääntyi Larsia kohden. Hän työnsi Larsin pieneen syventymään. Massiivinen peikko hädin tuskin mahtui siihen. He katsoivat hetken aikaa toisiaan. Lars tunsi kiihottuvansa. Verenkierto vilkastui peikon lantion alueella ja farkut alkoivat tuntua ahtailta. Luna nousi varpailleen, tarttui käsillään Larsia niskasta ja veti tämän päätä alaspäin. Lars kumartui, vei kätensä Lunan kapealle vyötärölle ja nosti tyttöä hieman. Luna oli kuin höyhen Larsin vahvoissa käsissä. Heidän huulensa kohtasivat. Luna maistui makealle. Tämän pieni kieli työntyi esiin ja Lars avasi huulensa tutkimusmatkailijalle. Luna kietoi kätensä

Larsin pään ympäri. Lars nosti Lunaa ylemmäs jotta tämän oli helpompi suudella peikkoa. Heidän kielensä aloittivat tiukan kamppailun Larsin suussa. Hitaasti Larsin kieli työnsi Lunan kielen takaisin naisen suuhun ja siirtyi itse perässä. Lopulta heidän oli päästettävä irti toisistaan ja haukattava happea. Luna hymyili Larsille joka huomasi hymyilevänsä takaisin.

"Laske mut alas, mä haluan kokeilla jotain, mitä en ole ikinä ennen tehnyt", Luna kuiskasi. Lars totteli.

Leikkisästi virnistäen Luna laskeutui kyykkyyn, jolloin naisen pää oli Larsin reisien puolivälin tasalla. Pitkillä, hoikilla sormillaan hän avasi Larsin farkkujen vetoketjun. Lars jännittyi odotuksesta. Varovaisin liikkein Luna kaivoi Larsin miehuuden esille. Nainen huokaisi.

"Onpa se iso" Larsin penis värähti innostuksesta. Luna tarttui molemmin käsin kiinni kyrvän varresta ja aloitti varovaisen pumppaamisen. Nopeasti kyrpä kasvoi täyteen mittaansa, 36 senttiä pituutta ja 7 paksuutta. Lars oli aina pitänyt itseään pienenä muihin peikkoihin verrattuna, mutta hän oli valtava haltiamiehiin rinnastettuna. Luna vilkaisi Larsia

silmiin ja avasi suunsa. Pieni kieli työntyi esiin ja hipaisi terskan kärkeä. Lars lepuutti päätään seinää vasten. Lunan ketterä kieli liikkui nopeasti ympäri Larsin lihaisaa terskaa, hivellen sitä kaikkialta. Samalla naisen kädet jatkoivat kyrvän varren pumppaamista. Luna nosti vartta pystyyn ja kuljetti kieltään peniksen alapuolella aina farkkuihin asti. Sitten hän palasi reunaa pitkin takaisin terskan luo joka jo kiilteli Lunan syljestä. Luna veti syvään henkeä ja levitti suutaan. Lämmin ja kostea suu ympäröi terskan. Lassi murahti tunteesta. Hän laski toisen massiivisen kouransa Lunan pään päälle. Suorat, vaaleat hiukset heilahtelivat kun Luna liikutti päätään edestakaisin. Nopeasti terska törmäsi naisen kurkunpäähän. Luna korahti, vapautti kyrvän syystaan ja katsoi Larsia.

"Tuntuuko hyvältä?"

"Öh, mä luulin et sä et ole tehnyt tätä ennen?" Lars kysyi ihmetellen.

"Höpsö, kyllä mä suihin olen ennenkin ottanut, en vaan koskaan peikolta. Ja nyt sä saat kokea jotain mitä et ole ennnen kokenut!" Luna ilmoitti naurahtaen ja nousi seisomaan, samalla kuitenkin koko ajan runkaten Larsia.

Hän otti tukevan haara-asennon ja taivutti itseään vyötäröltä kunnes haltian ylävartalo oli vaakatasossa Larsin kyrvän korkeudella. Luna otti tukea Larsin lantiolta ja alkoi upottaa Larsin miehuutta suuhunsa. Hitaasti kyrpä upposi syvemmälle ja syvemmälle. Lars ei voinut uskoa tilannetta. Kukaan ei ollut koskaan ottanut häneltä suihin näin. Lopulta Lunan nenä osui Larsin farkkuihin, kyrpä oli lähes kokonaan naisen suussa ja kurkussa. Lars tarttui naisen päähän molemmin käsin ja alkoi liikuttaa itseään. Kiimainen puhina ja lotina kuului Lunasta kun nopeassa tahdissa Lars upotti kyrpänsä haltian kurkkuun.

"Voi vittu voi vittu voi vittu kun tuntuu hyvältä", Lars mutisi. Hän tunsi laukeamisensa olevan jo lähellä kun Luna taputti peikon reittä. Lars päästi naisen päästä irti ja tämä irrottautui kyrvästä haukkoen happea. Lunan huulipuna oli kadonnut kokoaan Larsin kyrvän varteen ja naisen posket punoittivat.

"Okei, okei, rauhassa iso poika. Mä haluan kans osani". Näin sanoen Luna tarttui hameensa helmasta ja hilasi sen vyötäisilleen. Hameen alta paljastuivat mustat stringit, jotka Luna rullasi alas solakoita jalkojaan pitkin ja lopulta kokonaan pois.

Hän työnsi stringit farkkutakkinsa taskuun. Lars tarttui Lunaa tämän täydellisen pyöreistä pienistä pakaroista ja nosti naisen ilmaan. Lunan kiljaistessa Lars laski naisen harteilleen. Luna levitti treenatut jalkansa ja kietoi ne Larsin pään ympärille, samalla tarttuen käsillään Larsin mustista hiuksista. Nyt Larsin kieli pääsi töihin. Nopeasti Luna alkoi huohottaa kuin höyrykone Larsin paksun kielen lirputtaessa naisen karvatonta tuheroa. Larsin torahampaat painoivat sisäreisiä ja nenä hieroi klitorista, kielen upotessa tiukkojen häpyhuulien välistä Lunan sisään.

Lunan huohotus muuttui uikutukseksi ja äkisti haltia päästi korkean kiljahduksen. Lars pelkäsi päänsä rusentuvan Lunan täristessä orgasmistaan. Lopulta Luna vapautti jalkansa ja Lars laski tärisevän haltian alas.

"Nyt jätkä panet mua ja kunnolla!" Luna puuskahti kiimaisesti ja nojasi käsillään vastapäiseen seinään.

Lars asettui haltian jalkojeen väliin ja koukisti polviaan jotta sai kyrpänsä asettumaan kiilteleville huulille.

"Työnnä jo, työnnä jo, Lars kiltti, anna jo mulle" Luna messusi kuin jotakin pyhää mantraa, uudestaan ja uudestaan. Lars ei ollut koskaan pannut haltiaa, mutta jos tämä pystyi nielemään hänen kyrpänsä, eiköhän se mahtuisi pilluunkin. Varovasti hän alkoi työntyä Lunan sisään. Ihana kuumuus ja samettinen kosketus ympäröivät Larsin peniksen. Hän oli hädin tuskin saanut puolet varrestaan sisään kun Luna jo tärisi kuin horkassa, saaden toisen orgasminsa. Tästä rohkaistuneena Lars upotti loputkin itsestään haltian sisään. Luna kiljaisi. Lars veti itseään ulospäin, jättäen vain terskan naisen sisälle. Sitten hän työntyi uudestaan pohjaan asti. Ihmeekseen hän mahtui kokonaan Lunan sisään. Lars kasvatti nopeuttaan joka työnnöllä ja pian hän hakkasikin itseään Lunan pakaroita vasten kuin heikkopäinen.

"Voi luoja sä tunnut hyvältä Luna!" Lars murahteli ja työntyi sisään, ulos, sisään, ulos. Luna ei vastannut vaan pani vastaan minkä pystyi. Lars tunsi kiveksiensä alkavan supistella.

"Oi vittu Luna, multa tulee ihan kohta!"

"Älä tuu sisään! Tuu mun suuhun!" Luna parkaisi. Lars päästi naisen irti ja Luna nopeasti kyykistyi peikon eteen. Luna nappasi terskan suuhunsa ja runkkasi kaksin käsin Larsin kyrvän vartta. Lars puristi naisen päätä.

"Ah, ah, aaah, nyt - nyt - nyt tuleeeee!" Hän huusi ja tunsi peniksensä kasvavan ja sykkivän. Kuuma sperma

syöksyi ulos terskasta Lunan suuhun. Mälli toisensa perään purkautui vihaisen punaisesta kyrvästä. Lunan suu alkoi täyttyä joten tämä alkoi nieleskellä spermaa nopeasti. Larsin näkökenttä sumeni ja hän pelkäsi pyörtyvänsä. Lopulta peikon kivekset olivat tyhjentyneet ja hän nojasi voipuneena seinään. Luna nielaisi seitsemännen suullisen ja nuoli hellästi Larsin terskan puhtaaksi. Sitten hän varovasti asetteli peniksen takaisin miehen farkkujen sisään. Takkinsa taskusta hän kaivoi nenäliinan, johon kuivasi alapäänsä ja laski hameensa alas.

Toisesta taskusta Luna kaivoi huulipunansa esiin ja kahdella hipaisulla palautti huuliensa kiillon ja värin. Vain haltian punoittavat posket paljastivat enää äskeisestä rietastelusta. Luna hymyili Larsille.

"Taisit olla pienessä puutteessa vai? Sen verran sain vatsan täytettä!" Haltia nauroi heleästi.

"Nojoo, eipä tällä naamalla voi muussa elää", Lars murjaisi ja ryhdistäytyi.

"Tota noi, kiitosta vaan Luna. Tää oli ehdottomasti elämäni paras pa- siis kokemus ikinä"

Luna hymyili hänelle viekkaasti.

"Täähän oli vasta alkupalat! Kun me päästään sun kämpilles mä näytän sulle oikeesti taivaan merkit"

Lars nielaisi, tarttui Lunaa tämän kädestä ja palasi takaisin kohti katua.

****************************************

Vihasitko? Rakastitko? Sillä ei ole merkitystä jollet anna palautetta!

Mitä enemmän palautetta, sitä nopeammin jaksaa kirjoittaa seuraavan luvun!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute