Herkku-puhelin
Melkein ehdittiin kotiin...
GiRL

Mä kävelin sun kanssas juna-asemalta sun kotiin päin. Oli just sellanen tosi kuuma päivä, elokuun alkua kun tulin käymään luonas. Mä kävelin sun vieressä pitäen sua kädestä kiinni ja katon sua sivusilmällä kun kävelit farkuissas ja tiukassa t-paidassa. "Eiks sulla oo kuuma noissa farkuissa?" Kysyin ja sä vaan hymähdit että kyllä tulee, viimeistään sillon kun kattoo sua noissa vaatteissa. Sä katsahdit mun polven yläpuolelle loppuvaa kirkkaan punaista hametta ja valkeaa olkaimetonta toppia. "Sä et tiedäkään miten paljon mä odotan sitä että saan riisua nuo farkut sulta pois.." Sanoin hiljaa ja lähdin kävelemään nopeammin kämpälles päin. Mä olin käynyt sun luona kerran aikaisemminkin ja sä olit käynyt mun luona kerran. Me ei oltu menty vielä sänkyyn asti, kun ei oltu tunnetukkaan kun parisen viikkoa ja asuttiin eri kaupungeissa.

Sua nauratti mun kiirehtiminen, mutta kuitenkin tulit nopeasti mun perässä. Viimein tulimme kerrostalon pihaan missä sä asuit. Menimme sisään ja hissiin. Hississä oli myös muuan keski-ikäinen nainen hymyilimme hänelle ja asetuimme seisomaan hänen taakseen. Hissi ei ollut kauhean iso ja jouduin seisomaan sinun edessäsi ihan sinussa kiinni etten tönisi edessä seisovaa rouvaa. Käteni hakeutuu jotenkin automaattisesti sun housujen etumukselle ja sivelen sitä varovasti. Sä pidät mua lantiosta edessäsi kiinni ja painat peppuani sun kaluasi vasten jonka tunnen housujen läpi jo kovettuneen jonkun verran. Yhtäkkiä mulle tulee kauhean kuuma ja haluaisin nopeasti pois.

Hissi pysähtyy ja rouva lähtee pois. Välittömästi kun hissin ovi sulkeutuu mä käännyn suhun päin ja suutelen sua. Irrottaudun susta nopeasti ja painan hissin stop-nappia. Hissi pysähtyy kahden kerroksen väliin. Mä katson sua hetken silmiin ja suutelen uudelleen. Mä liikutan mun huulia sun kaulalle ja korva nipukoihin. Sä tartut mun topin alareunasta kiinni ja vedät sen pois mun päältä yläkautta. Sun silmien eteen ilmestyy mun kauniit ja pyöreät rinnat joiden nännin on jo ihan kovat ja pystyssä. Sä puristelet niitä hellästi. Sun suu vaeltaa myös niille näykit niitä varovasti. Mä revin sulta t-paidan pois ja suutelen rintaasi. Pikku hiljaa laskeudun alas päin ja viimein olen polvillani edessäsi. Mä suutelen sun paljaan ihon ja housujen rajaa ja sä huokaiset hiljaa. Mä alan avaamaan sun farkkujen nappeja ja alan vetämään hitaasti niitä alas päin. Viimein ne ovat nilkoissasi ja potkaiset ne pois. Katson sun boxereita joissa pullottaa todella uhkaavasti ja päätän riisua nekin ! pois. Mä nostan päätäni hiljaa ylös päin kunnes sun mahtava kalu on suoraan mun kasvojen edessä varmasti komeampana kuin koskaan. Puhallan siihen ihan varovasti viileää ilmaa. Suukotan sen päätä varovasti ja sillä aikaa sä huokaiset hiljaa ja upotat kätes mun pitkiin hiuksiin. Mä nuolaisen sun terskaa ja sivelen sormen päillä sun kalun vartta.. niin että sormen pääni just ja just koskettaa sitä. Sitten otan sen kokonaan suuhuni ja imen sitä hetken aikaa hiljaa. Se uppoaa mun suuhun melkein koko pituudeltaan ja menee taas melkein kokonaan ulos sun työntöjen tahdissa. Mä imen sitä koko ajan vain kovempaa. Sitten päästän sen pois ja puhallan siihen taas viileää ilmaa. Sä vaikerrat hiljaa ja mä otan sen taas suuhuni. Sä painat mun päätä hieman kovakouraisesti sitä vasten ja jatkan imemistä. Kohta alat ilmoittaa merkkejä siitä että olet tulossa kohta. Niinpä päästä kalusi suustani pois ja irrotan sun kädet mun hiuksista. "Jatka.." huokaiset, mutta mä hymyilen sulle ja alan nousta ylöspäin. Mä olen ihan sussa kiinni ja mun rinnat hipoo sun kalua ja sä katsot mua hieman loukkaantuneena.

Mä suutelen sua suulle ja otan kädestäsi kiinni ja vien sen hameen helmani alle etupuolelle. Hämmästyt kun tajuat että minulle ei ole ollenkaan alushousuja ja kätesi löytää helposti tiensä ajeltuun kuumaan pilluuni joka litisee vähimmästäkin kosketuksesta. Hierot klitoristani kahdella sormella ja työnnät ne lopulta sisälleni. Sinä vuorostasi polvistut eteeni ja kutitat kielelläsi klitoristani samalla kun kaksi sormeasi tunkeutuu tiukkaan pilluuni. Nuolaiset pilluani varovasti ja värähdän. Kielesi ei kuitenkaan yletä ihan kunnolla sisälleni, koska seison. Nenäsi kutittaa hellästi klitoristani ja minä kiljahdan kovaa kun kielesi käy hetken melkein sisälläni. "Tule mun sisälle! Nopeasti"" huudan ja nouset ylös. Otat mut syliisi ja painat hissin seinää vasten. Mä ohjaan sun kalus mun sisälle ja se uppoaa sinne hitaasti minun kiljahtaessa tajutessani sen koon. Se täyttää minut kokonaan ja se tuntuu fantastiselta kun alat liikutella sitä ensin hitaasti. Heilutan lantiotani sitä vastaan ja meidän molempien hengitys kiihtyy kokoajan. Minä vaikeroin hiljaa ja sä hiljennät työntäessäsi kielesi mun suuhun. Nopeutat panemisen tahtia ja mä laukean kiljahtaen elämäni ihanimpaan orgasmiin. Mä tunnen samassa myös sun lastin mun sisällä ja avaan silmät jotka olin sulkenut. Mä katson sun silmiin ja laskeudun alas sun sylistä ja lasken hameeni alas.

"Tekiskö mieli jatkaa mun kämpässä...?" Kysyt ja nyökkään nopeasti etsien toppiani. Mä heitän sulle sun paidan ja housut. Juuri kun olet saanut housut ja paidan päälle hissi liikahtaa ylöspäin ja sulle tulee kiire laitta farkkujesi nappeja kiinni. Ovi aukeaa sun kerroksessa ja ulkopuolella odottaa ilmeisesti talonmies ja vanha pariskunta. Talonmies ja nainen katsovat miestä pahasti kun kävelemme ohitse ja he kaikki kolme kääntyvät katsomaan meidän peräämme juuri parahiksi nähdäkseen kun työnnät kätesi takakautta mun hameen sisälle ja alat läpytellä mun peppua sekä nähdäkseen sen kun sun spermat valuu kauniisti mun jaloille. Vanha mies iskee minulle silmää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute