Herkku-puhelin
Kesätöissä
muistelija

Olin saanut ajokortin edellisenä talvena ja sain kesäduunia lähikaupungin isosta kodinkoneliikkeestä. Etupäässä työni käsitti pakettiautolla ajamista ja koneiden kuskaamista viikolla. Eli mukavaa homma nuorelle kollille opiskelurahojen keräämiseksi. Joskus lauantaisin olin myymälän puolella asiakaspalvelussa, mikä sekään ei niin ikävää ollut.

Olin taas ahneuksissani tänä heinäkuun lopun lauantaina myymälässä apulaisena, kun sinne saapui noin viisikymppinen nainen. Itse asiassa tiesin tämän naisen entuudestaan, sillä hänkin asui samalla ilmansuunnalla, ja etenkin siitä, etten varmasti ollut ikinä nähnyt noin isoja rintoja muuten sopusuhtaisessa vartalossa. Oikeastaan, aina kun olin tämän naisen jossain kohdannut, olin vaivihkaa ihaillut hänen poveaan. Sekä yksin kotona ollessani fantasioinut ja runkannut nuo meloonit mielessäni.

Tietysti naisen kimppuun hyökkäsi myyjistä yksi Pate. Lihava, takatukkainen tyyppi, joka kertoi meille nuoremmille rasvaisia fantasioitaan totena, vaikka minä ainakin hymyilin hänelle suoraan vinoon. Pate esitteli nyt naiselle telkkareita omistajan elkein, ettei voinut taaskaan olla sivusta nauramatta. Olin jo lähdössä tauolle, kun Pate huusi "Jake, tuletko tänne käymään?". Ja niinpä menin heidän luokseen. "Nythän on niin, että tämä neitokainen ostaisi tämän telkan. Ja haluaisi sen kotiin kuljetettuna ja asennettuna vielä tänään. Mä en millään kerkeä, pitää mennä muijan ja muksujen kanssa mökille, heti kun liike menee kiinni. Mutta Jake, viitsisitkö sinä? Sähän nää vehkeet tunnet yhtä hyvin. Sitä paitsi, sähän asutkin sillä suunnalla". Pate valisti minua. "Kyllähän se käy, mä otan sitten firman pakun viikonlopuksi alle". sanoin peitellen innostustani ja yrittäen taas katsella muualle kuin noita naisen rintoja. Niin sovimme, että vien telkan alkuillasta asiakkaalle ja laitan sen toimimaan.

Vihdoinkin liike sulki ovensa ja minä läksin televisio kyydissä, hieman kiihottuneena annettuun osoitteeseen. Saisimpa ehkä "vahingossa" koskea tuota povea,jos oikein hyvin näyttelisin, tuumin mielessäni. Osoite olikin rivitalon päätykämppä, eipä tartte pitkälti kantaa, iloitsin perillä.

Soitin ovikelloa ja tuo tummaverinen ikäneito tuli avaamaan oven. Kävelin hänen perässään olohuoneeseen, tarkoituksena nostaa vanha töllö ensin pois kyytiin. Ihailin edessäni kävelevää, vaalean sinisiin shortseihin puettua takamusta ja jänteviä reisiä, josta ei äkkiseltään näkynyt jo eletty elämä. Oikeasti, nainen näytti takaapäin vieläkin paljon nuoremmalta, mitä hän oli. "Mä olen Mirja, sähän olit se Jake, eikö vaan?". Vastasin myöntävästi ja irrotin telkan johdot, nappasin sen syliini ja kiikutin pakun sivuovesta sisään. "Oletpa sinä ripeä nuorimies" Mirja naurahti, kun availin jo uuden television pahvilaatikkoa. Mirja haki kostea rätin ja pyyhki peppu pystyssä pölyjä tv-tason päältä. Katselin estottomasti näkyä edessäni: shortsit olivat kiristyneet niin, että pikkuhousujen saumat näkyivät aivan selvästi niiden läpi. "Mitä näkyy?" lause herätti minut tähän maailmaan ja samalla tajusin, että Mirjahan näki minut seinässä olevan peilin kautta. Nolotti aivan vietävästi, kun hän kääntyi puoleeni. Olin lattialla polvillani uuden telkan vieressä, hänen kumartuessaan ja sanoen "Sinähän menit kasvoiltasi aivan punaiseksi". En keksinyt muuta kuin änkyttää anteeksi ja keskittyä siihen, mitä varten täällä olin.

Mikä sinänsä oli erittäin vaikeaa. Sillä maisemat edessäni täytti Mirja eteenpäin kumartuneena, mahtavat melonit pullottaen paidan alta niin, että niiden välinen vako näkyi pitkälti. "Älä pudota silmiäsi" Mirja sanoi palauttaen minut tähän maailmaan. "Ka-kaunis kaulakoru" änkytin ja tunsin kuinka punastuin. "Niinkö?" vastasi Mirja ja hitto, taisi iskeä silmää vielä. Sitten hän poistui keittiön suuntaan ja jätti minut puuhastelemaan olohuoneeseen.

Kanavat oli äkkiä asetettu kohdalleen telkasta. Mirja pyysi vielä kytkemään videonauhurinsa siihen, niin hommani olisi suoritettu. Katsoinkin, että nauhurissa oli joku kasetti sisällä, eli vieläpä tuonkin toimivuuden saisin testattua. Mikäs kiire minulla, poikamiehellä täältä, kun kerran muhkeaa silmän iloa tarjolla, ajattelin ja painoin videon play-nappia.

Kiihkeä huohotus täytti olkkarin, kun älysin, että jumalauta, siellähän pyörii pornofilmi täydessä toiminnassa. Keski-ikäinen pariskunta pani siinä parastaan, miehen jyystäessä takaapäin ja naisen pidellessä sängynpäädystä vastaan rinnat rajusti heiluen. Salamana Mirja lennähti keittiöstä, nappasi kaukosäätimen ja vaihtoi kanavaa. Olimme aivan ääneti, televisiosta kuului vain Avara luonto- ohjelman selostus. "Älä sano mitään" sanoi Mirja minulle. No eipä minullekaan kyllä mitään tilanteeseen sopivaa repliikkiä olisi ollutkaan, sen verran hämilläni ja kiihottunutkin olin. Tilannetta jotenkin eteenpäin viedäkseen, hän pyysi minut keittiöön kahville ja voileipiään syömään.

Istuimme keittiössä ensin ääneti. Ilmassa tuntui, kuinka kumpikin olimme vaivautuneita, tai ainakin Mirja. Onneksi hän sai jutun tynkää aikaiseksi opiskelemisestani ja tulevaisuuden suunnitelmistani. Kerroin hänelle, että palvelualalle olen suuntaamassa, ihmisten kanssa kun mukava työskennellä. Niinpä tilanne laukesi, että luulinkin jo olohuoneen tapahtumien olleen unta. "No mites nuoren miehen rakkauselämä? Joko se tyttöystävä on valmiiksi katsottuna" hän kysyi naurahtaen ja tuntui, että hän tahallaan kiusoitteli tällaista ujoa pojankloppia. "Eipä ole" vastasin hänelle ja haukkasin äkkiä voileipää lisää. En kehdannut alkaa avautumaan ja kertomaan, että olin aika kokematon naisten suhteen. Vain sellaista pientä kopelointia ja jokunen sähläily kännissä. Siinä oli minun kokemukseni vastakkaisesta sukupuolesta. "Ilman miestä minäkin tässä elän. Eipä noista ole kuin naimaan ja ryyppäämään. Heti kun pitäisi jotain tehdä, niin liuetaan heti jonnekkin". Ja hän lisäsi vielä "Viitsi minnekkään lähteä seuraakaan etsimään. Äijillä kuola valuu ja luulevat, että mun silmät ovat täällä. Näille ne tuntuvat aina puhuvan" virkkoi hän selvästi tohkeissaan ja kevyesti puristi rintojaan. "Kiihottaako nää säkit sua?" tuli yllättävä kysymys niin, että leipäpala meinasi juuttua kurkkuun. Ohhoh, ajattelin ja suu täynnä leipää nyökkäsin. Housuissani tuntui turvotus senkun vain kasvavan. Päätinkin, että täältä on päästävä äkkiä pois.

Olin jo eteisen puolella, kun Mirja pyysi anteeksi käytöstään ja myönsi, että hän oli vain kiusoitellut minua. Mieleeni tuli, joko nyt tai ei koskaan. Siis jos haluan lähempää tuttavuutta hänen kanssaan. Jätinkin kengät panematta jalkoihin ja ojensin kättäni eteenpäin, painaen sitä kevyesti rintaansa vasten. Mirja huokasi raukeasti ja veti minut lähelleen. Tunsin hänen reitensä painautuvan housujani vasten ja tiesin, että hänen on pakko huomata, että kaluni oli jo hyvän matkaa jäykistynyt. Hän otti päästäni kiinni ja imi huuleni huuliansa vastaan pitkään suudelmaan. Käteni livahtivat hänen selkänsä puolelta paidan alle ja puristelivat pehmeää ihoa. Äkkiä Mirja vetäytyi kauemmas, otti paitansa helmoista kiinni ja veti sen päänsä yli pois. Sitten hän kurotti kätensä selkänsä taakse ja avasi vaaleiden rintaliivien rintaliiviensä hakaset. Vielä olkaimista vapauduttuaan hän kiusaavan hitaasti veti liivit rintojensa edestä. Lopulta hän seisoi edessäni ylävartalo paljaana, jättimäiset rinnat hieman roikkuen. Peukalon pään kokoiset nännit nöpöttivät isoissa nänninpihoissa, kun kumarruin suutelemaan niitä. "Ime kulta niitä" kuului naisen ääni pääni yläpuolelta. Lutkutin vuoronperään kumpaakin tissiä kuin pikkuvauva, puristellen ja hyväillen rintoja myös käsillä.

Tunsin, kuinka Mirja tarttui paitaani ja veti sitä ylemmäs ja kokonaan pois päältäni. Nousin itsekin pystyyn ja huulemme kohtasivat taas yhtyen kuumaan suudelmaan. Sitten hän suuteli kaulaani ja rintaani, kumartuen kokoajan alemmas. Hänen sormensa aukaisivat määrätietoisesti housujeni vyön, napin ja vetoketjun. Yhtenä myttynä hän kiskoi ne ja bokserini nilkkoihini, kullini pompsahtaessa seisovana esille. Hän auttoi vielä minua ottamaan housut ja sukat pois, niin että olinkin nyt aivan alastomana hänen edessään. Kuin hypnoottisesti, hän otti kovasta kullista kiinni kädellään, vetäen esinahkaa muutaman kerran edestakaisin. Tuo teki jo minulle tosi hyvää ja kun hän otti ahnaasti terskan suuhunsa, olin kuin horkassa vapistessani. Liukas suu imi ja kieli hyväili miehuuttani ammattilaisen ottein, joten tiesin, etten kauaa pystyisi pidättelemään. Mällini lähti liikkeelle jostain syvältä ja purkautui kullistani ryöpsähtäen Mirjan suuhun lämpimänä lastina. Mirja vetäytyi hieman taakse ja valutti huuliensa välistä harmaata siemennestettäni, katsoen minua syvälle siimiini. Spermaani valui pitkin hänen leukaansa ja tippui hänen isoille rinnoillensa, joita Mirja hieroi laajoin liikkein, levittäen liemeni niille kauttaaltaan. "Oi kulta, sulta tuli paljon.. ja miten äkkiä. Kiihotanko mä sua näin paljon?" hän kysyi hiljaa. Ehdin vastata, että tosi paljon, kun hän sanoi "Mennään suihkuun, muuten joudutaan vielä mattopyykille. Mä olen aivan spermassa". Niin hän veti perässään minut pesuhuoneeseen, riisui shortsinsa ja pikkarinsa pois, työntäen minut suihkun alle. Pian olimme kumpikin vedestä märkänä, valuvan suikun alla. Hyväilimme siinä toisiamme hiukan ja tunsin, ettei seisokkini antanut millään periksi. Varsinkin kun näin Mirjan hetken päästä kuivaavan itseään ja varsinkin hierovan pyyhkeellään tummaa, lyhyttä karvoitusta jalkojensa välistä. Ärsyttäen minua, hän kääntyi ja kumartui pyllistäen minuun päin. Tartuin hänen peppuunsa, jäykkä kullini sohiessa sinne jonnekin jalkojen väliin. "Ooh, haluaisitko sä vielä?" hän kysyi ääni väristen. "Mä ainakin haluan paljon" hän vastasi itselleen heti perään ja kääntyi. Intohimoinen suudelma oli kuin lupaus häneltä, että tästä tulisi ikimuistoinen lauantai-ilta.

Menimme Mirjan makuuhuoneeseen, hänen heti heittäytyessään keskelle pari sänkyä selälleen. Tulin hänen viereensä makaamaan ja suuni hakeutui, kuin itsestään, taas noille ihanille, pehmeille kummuille. Nuolin rintoja joka puolelta, MIrjan kiihtyvän huohotuksen täyttäessä ilman. Hän painoi hellästi, mutta määrätietoisesti päätäni alemmas. Suutelin vatsaa ja napaa, Mirjan silittäessä päätäni ja jatkaen työntämistä alemmas. Sydämeni jyskytti sisällä ajatellessani, että ensimmäistä kertaa elämässäni pääsisin nuolemaan naisen pillua. Mirja kääntyi hieman, että jäin kokonaan hänen levitettyjen jalkojensa väliin. Näin edessäni kiihottavasti raollaan olevan naisen lemmenpesän, tummien karvojen reunustama. Keskellä näkyi kostuneet häpyhuulet, jonne painoin pääni, kieli ulkona. Tuoksu ja maku kiihotti minua entisestään, kun aloittelijan ottein, haparoiden aloin nuolla. Mirja ohjasi neuvoi minua, näytti missä kohtaa on klitoris, tuo naisten herkkunappi. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä, välillä nuoleskelin taas häpyhuulia. Jatkoin sitä niin kauan, että ajantajuni kaikkosi, sillä niin kiihottavaa se minustakin oli. Mirjan lantion alkoi liikkua entistä kiivaammin kasvojani vasten, hänen uikutuksensa voimistui. Yhtäkkiä hänen selkänsä nousi kaarelle, lantio pysähtyi ja hän piti pääni liikkumattomana. "Aaaaahhhh" hän huokaisi syvään ja todella pitkään. Minut vedettiin ylemmäs ja Mirja puristi minua lujasti. "Kiitos kulta, kiitos kulta" hän hoki muutaman kerran ja hieman ylpeänäkin haroin hänen tummia pitkiä hiuksiaan. Olin siis nuollut tuolle kiimaiselle povipommille orgasmin.

Lepäsimme jalat limittäin, sanaakaan sanomatta, toisiamme käsillä hellien ja sivellen. Kullini jöpötti välissämme tiukasti, kunnes Mirjan hellä käsi hakeutui sen varteen, alkaen runkata sitä. Hän käännähti ja ymmärsin, että hän halusi minut päälleen. Samalla kun nousin pukille, hän ohjasi minut sisäänsä. "Nussitaan ensin ihan hitaasti, mulla on paikat vielä aivan herkistyneenä" hän pyysi, kun painoin aluksi turhankin innokkaaksi. Tein työtä käskettyä ja hidastin niin, että kullini painui ensin aivan pohjaan ja sitten vedin ulos, että vain terskani jäi häpyhuulien puristukseen. Ja jatkoin tätä, kuin hidastetussa filmissä, naimista, kun hän nosti rintojaan välissämme niin, että yletyin ottamaan kurottaen nännit vuoronperään suuhuni ja imemään niitä. Tämä teki varmasti kummallekin taivaallista, sillä jatkoimme näin pitkään. Erityisesti kiihotti, kun hän nosti jalkansa ilmaan, käsillään jostain polviensa kohtaa tukien. Näin mielihyvän hänen kasvoiltaan, otsa hieman rypyssä, huulet raollaan ja kieli kävi välillä ulkona kostuttamassa huulia. Kullini soutu hitaasti edestakaisin kosteaa pillua, joskus litisten äännellen. Tuntui, etten haluaisi ikinä lopettaa..

"Käännytään" kuiskasi Mirja korvaani. Nousin ja asetuin vuorostani selälleni, pitäen jäykkää kaluani juuresta pystyssä. Lasittunein silmin, hieman katse kullissani viivähtäen, hän nousi kyykkyssä päälleni, minun ohjatessa kalua hänen sisäänsä. Lopulta se upposi taas juurta myöden ja Mirja asettui kahareisin, hieman nojaamaan eteenpäin. Hänen perseensä alkoi soutaa ja tunsin kullissani, että piakkoin laukean vuorostani minä. Mirja pyöritteli päätään puolelta toiselle ja pitkät hiukset heiluivat mukana, kun hän nautti satulassani olostaan. Hyväilin edessä poukkoilevia rintoja, niitä pikkaisen puristellen ja hieroen. Hän vielä laittoi omat kätensä omieni päälle ja hyväili vuorostaan niitä. Tahti ratsastamisessa sen kun kiihtyi, sänky natisi uhkaavasti, että pelkäsin jo hajoavan. Kumpikin huohotimme ja ääntelimme nautinnosta, sanoja ei tarvittu laisinkaan.

"Kohta, kohta tulee" sain lopulta sanottu kun tunsin, että laukeamiseni lähestyi. "Älä vielä" inahti Mirja, kun puristelin hänen kiinteää persettä ja panin alta päin vastaan, lantiotani tahdissa nostaen. Keskityin pidättelemään, etten olisi vielä tullut ja sainkin hieman lykättyä orgasmiani. Juuri ennen sitä Mirjallakin alkoi hekuman huippu lähestyä ja parahtaen hän kaatui päälleni. Tunsin kalun varressa hänen pillunsa sykähtelyn ja samalla oma kullini alkoi tehdä samaa. Se pumppasi taas spermaansa, nyt vuorostaan tuon naisen sisuksiin. Mirja käänsi hikiset kasvonsa minulle ja maistoin suolaisen maun hänen poskeltaan. "Ollaan näin vielä vähän aikaa, musta on ihana pitää sua mun sisällä vielä" hän sopersi. Makasimmekin pitkän tovin, Mirja päälläni lämpöään jakaen. Kullini tuntui pysyvän, jos ei nyt täysin kovana, niin ainakin puolijäykkänä, kun hän kierähti kainalooni. "Sulla on tosi ihana kalu, nuori mies" hän virkkoi minulle kehuen. Olin itsekkin äimänä, eikö tuo seisokki lopu koskaan. Ainakin kuselle pitäisi kohta päästä. Katsoin sängystä ikkunaan päin ja huomasin, että kesäilta oli hieman jo hämärtymään päin. Mietinkin, mitähän tässä pitäisi tehdä. Pitäisikö vaan vetää housut jalkaan ja hyvästellä. Tosin, kun olin makuun päässyt, niin mieleni ei todellakaan tehnyt karata vielä..

"Eihän sulla ole kiire ja onko sulla nälkä? Mirja kysyi. "Jos haluat, niin voi tehdä kuule jotain muutakin kuin voileipiä. Ja lauantaihan on yleensä se saunapäivä, selänpesijää kaipaisin". sanoi hän, jälkimmäisen lauseen vielä naurahtaen. "Muuta kuin maanantaiaamuksi töihin" vastasin hymyillen ja mielessäni jo peruutin sunnuntaiaamun sählytreenit. "Ihanaa" oli Mirjan innostunut vastaus ja hän pyysi, jos kävisin siirtämässä ovensa edestä sen pakettiauton parkkipaikalle, ettei naapurit ihmettelisi. Kävinkin sen tekemässä puettuani päälle ja iloisin mielin palasin takaisin. Vietimmekin kaksistaan viikonlopun Mirjan kaksiossa ulos poistumatta rakastellen, syöden ja saunoen. Myöhään sunnuntai-iltana kun läksin kotiin, niin mieleeni tuli, että vaatehuone oli varmasti ainoa paikka, missä emme nussineet. Iloisin asia oli, että Mirja halusi minut toistekin käymään ja vaalimaan yhteistä, kuumaa salaisuutta...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute