Herkku-puhelin
Siivoojaksi tuntemattomalle, osa 2
Vain päiväuniko?

Nyt on sitten jatkon aika, sitä on pyydelty! En malta olla taas mainitsematta sitä että kirjoitan tätä tarinaa ensisijaisesti niille joita kiinnostaa ottaa siivoojaämmä palvelukseensa:) Tämä on jatkoa tarinalle Siivoojaksi tuntemattomalle, osa 1. En edelleenkään kuvaile tarinan emäntää muutoin kuin että hän on tavallinen nainen.

Siivoojaksi tuntemattomalle Osa 2.

Eteisenlattia alkaa olla pesty. Olen luutunnut sekä huuhdellut, pahempaa kuin armeijassa. Emäntä on välillä suvainnut käväistä katsomassa työn edistymistä. Solvauksia ja remmiä, siinä kiitos miehelle joka nelinkontin luuttuaa mekkoon puettuna ja tappi pepussa. Saatuani lattian pestyä, hihkaisen, arasti nöyrällä äänellä emännälle asiasta ja hän suvaitseekin tarkastaa työni. Ei hassummin tuollaiselta runkkarilta hän sanoo naurahtaen iloisesti. Minä en naura kun nipistetään esinahasta! Nipistysote ei hellitä vaan hän taluttaa minut olohuoneeseen esinahastani retuuttaen. En uskalla vastustaakkaan. Ote irtoaa kun emäntä istahtaa sohvalle viitaten minut polvistumaan eteensä. Pöydällä hänellä on minun kännykkäni ja näköjään ajokorttinikin! Emäntä ottaa kunnon tukistusotteen hiuksistani, raastaa hetken päätäni puolelta toiselle korvapuustien ryydittämänä.

-Suu auki, kuuluu käsky ja jo on emännän sormet suussani. Yökkään sormien työntyessä liian syvälle.

-Laitoin tietosi jo koneelleni, nyt tarvitaan vielä kännykkäsi avauskoodi.

Mitäs tämä nyt sitten tarkoittaa? En pidä tällaisesta laisinkaan ajattelin. Emäntä katsoo minua kysyvästi samalla kun ottaa kätensä suustani.

Nyt tämä on kyllä liian rajua ajattelen. Emäntä ottaa oman kännykkänsä esiin. Näpyttelee hetken ja näyttää sitten minulle. Huomaan katselevani itseäni lattiaa luuttuamassa nelinkonti mekko päällä ja tappi pepussa! Kamerakännykkä, voi vittu ajattelen.

-Mikäs se avauskoodi kännykällesi olikaan? Tämä pätkä jonka kuvasi siivoojaämmästäni, lähtee saman tien jakoon jos.. Lause jää kesken mutta eipä jää epäselväksi mitä emäntä tarkoittaa.

Kerron avauskoodin. Hän avaa kännykkäni, selaa tallennettuja numeroita.

-Mitäs jos soittaisin vaikka jollekin sukulaisellesi rupateltaisiin?

-Älkää emäntä kiltti tehkö sellaista, minä teen mitä vain emäntä vaatii. Sanon nopeasti ja tarkoitan sitä myös. Ymmärrän että olen kiikissä kerta kaikkiaan.

-Niinpäs se taitaa olla että minun siivoojaämmäni tottelee tästä lähtien kaikessa minua, naurahtaen emäntä toteaa. Hän jatkaa puhettaan mutta nyt vakavampaan sävyyn

-Sinusta runkkari teenkin itselleni orjan jota käyttelen miten milloinkin. Laaditaan aikataulu jonka mukaan käyt siivoamassa. Olet aina valmiina tulemaan jos käsky käy vaikka ei olisikaan siivouspäivä.

-Teen mitä vain emäntä vaatii, sanon nöyrästi.

-Turpa kiinni ämmä! Suljen suuni. Kas kummaa, en saanut korvapuustia tällä kertaa.

Hän jatkaa.

-Toisinaan hoitelet asioitani, käyt kaupassa, viet paketin postiin ja mitä milloinkin.

-Sitten on muutama muu asia. Saat luvan aloittaa laihdutuksen, tupakointia pitää vähentää, alat kuntoilla. Runkkaaminen on ehdottomasti kiellettyä.

-Ylös ämmä!

Nousen ripeästi seisaalle. Hän tarraa palleistani ja puristelee.

Yritän olla valittamatta mutta mahdotontahan se on.

Emäntä vain nauraa ja jatkaa rääkkäystä. Palleihini kyllästyttyään hän vain ilmoittaa kuin ohimennen että nyt ämmä ryömit sängyn alle.

Tottelen kyselemättä. Tässä makaan sängyn alla emännän touhuillessa arkisten askareidensa parissa.

Sitten kuulen hänen tokaisunsa.

-Käyn asioillani, makaat siellä runkkari ja nautit olostasi. Ulko-ovi käy, hiljaisuus.

Paljon onkin mietiskeltävää. Makaan sängyn alla mekossani tappi pepussa. Täysin emäntäni armoilla. Voisin toki lähteä milloinkaan palaamatta mutta kun...

Näin päätän osan 2. Osassa 3 käydäänkin sitten läpi siivoojaämmän arkista palvelua joka ei ehkä ole sellaista mitä siivoojaämmä olisi sen odottanut olevan: Jos tämä kiinnostaa niin lähetä toki palautetta. Kolmatta osaa kirjoiteta ellei riittävän moni ole kiinnostunut ottamaan siivoojaämmää palvelukseensa:)

T: SiivoojaÄmmä(M)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute