Herkku-puhelin
Totaalisesti alistettu 7
Pakko-orja

Minut sidottiin jälleen kiinni gynekologin tuoliin ja jalkoväliini levitettiin jälleen voidetta ja sain saman tuskallisen sähkökäsittelyn. Tällä kertaa varustukseni oli vielä paljon raskaampi kuin edellisenä päivänä. Raskas, metallivahvistettu nahkakorsetti, joka puristi rintani tiukasti palloiksi. Nännilävistyksiin tuli taas paksut metallit ja todella suuret kumikupit kiinnittyivät tiukasti rintoihin, lävistyksien läpi menevät metallit kiinnittyivät kuppien pohjiin. Pyllyyni työnnettiin melko ohut sauva ja pilluni kanssa pukijat tekivät pitkään töitä. Tunsin miten sain jokaiseen lävistykseen paksun renkaan, klitorista he asettelivat pitkään kunnes se oli epämiellyttävästi puristuksissa. Yllättäen tunsin viiltävän kivun pillussani ja heti perään uudelleen, hieman eri paikassa. Haukoin henkeäni ja hitaasti tajusin saaneeni uudet lävistykset: klitorikseen ja hieman sen yläpuolelle. Lopuksi jalkoväliini kiinnitettiin raskas ja kömpelöntuntuinen, hevosenkengänmuotoinen laite kiinni.

Leveä kaulapanta lukitsi pääni paikoilleen, suukapula, huppu, kasvomaski, jossa oli vain pienet silmänaukot. Selkääni kiinnitettiin painava metallilaatikko, joka oli kuin tiukka reppu, käsivarteni kahlittiin olkapäistä kyynärpäihin asti tiukasti sivuilleni. Repusta putket rintakuppeihin ja jalkovälini laitteeseen, korkosaappaat, polvien ja nilkkojen väliin metallitangot. Pystyin hädin tuskin kävelemään kun minut vietiin keittiöön ja kahlittiin seisomaan pyöreän työtason eteen.

Työni oli yksinkertaista: halkaisin viinirypäleitä ja kaivoin pienillä pinseteillä siemenet irti. Jokainen siemen piti viedä erikseen pari askelta sivulla olevaan siemenkulhoon ja valmiin puolikkaat toisella puolella olevaan kulhoon, sitten taas toiselta puolelta pöytää uusi rypäle, joita oli kulhossa. ”Kun kaikki rypäleet on käsitelty niin pääset irti”, sanoi saattajani korvaani. Aloin työni ja niin aloitti minuun kiinnitetty laitteistokin.

Rintakupeissa oli tyhjiöpumput, jotka imivät ilman pois kupeista ja venyttivät rintojani samalla kun nännilävistyksessä olevaa kiinnikettä vedettiin ulospäin. Laite toimi konemaisesti ja ääriasennossa olisin huutanut jollei suukapula olisi estänyt. Sitten heräsi eloon jalkovälini laitteisto. Kone kiskoi lävistyksistä pilluani auki ja tyhjiöpumppu imi klitorista kivuliaasti. Sitten kone pumppasi painetta pillussani olevaan palloon joka venytti minua. Viimeiseksi pyllyssäni oleva sauva laajeni äkkiä kuin joku olisi nainut minua perseeseen.

Koneen rytmi vaihteli, välillä sain sähköä eri puolille kehoa. Työnteko oli liki mahdotonta, mutta hitaasti, rypäle rypäleeltä sain työtä tehtyä kunnes kaikki oli valmista. Rypäleiden jälkeen pääsin tarjoilemaan. Kävelin taluttajan perässä käsissäni tarjotin pitkin piha-alueita viemässä ruokakulhoja orjille ympäri pihaa.

Illalla oli taas venyttelyt. Totesin rintojeni olevan turvoksissa ja arat, kuten jalkovälinikin, mutta venyttely teki kuitenkin hyvää. Uusia lävistyksiä jomotti. Yöni nukuin taas tiukasti paketoituna. Aamulla venyttely, pesu ja aamiainen ja gynekologin tuoli. Nyt nännini työnnettiin metallisiin holkkeihin jotka lukittiin paikoilleen lävistysten kautta. Pillulävistykseni tulivat myös käyttöön mutten nähnyt mitä he tekivät.

He alkoivat pukemaan minua. Ensin kireä toppi, jossa oli elastiset pannat rintojeni ympärille ja nännipihojen suuruiset aukot kuppien kärjissä. Jo muutama pieni askel paljasti että jalkovälin lävistyksissä oli painoa ja ne hieroivat klitorista voimakkaasti. Pyllyyni työnnettiin lasinen, painava sauva ja pilluuni pari painavaa kuulaa. Nyt minulle esiteltiin alapääni: sauva ja kuulat olivat ohuilla ketjuilla kiinni pillurenkaissa, eli jos ottaisin ne pois ne jäisivät vain roikkumaan jalkoväliini ilman että voisin ottaa niitä kokonaan pois. Uusissa lävistyksissä oli renkaat.

Kankainen vyötärökorsetti oli tiukka muttei mitään niihin verrattuna joita olin käyttänyt pari viimeistä päivää. Sukkanauhat, sukat, maltilliset korkokengät, silkkipaita ja jakkupuku. Olin itsekin hämmästynyt kun katosoin peilistä, sillä olin aivan siistin liikenaisen näköinen, mitä nyt nännit piirtyivät selkeästi paidan läpi. Auto vei minut kaupunkiin ja jätti toimistotalon eteen. Vasta silloin tajusin: tärkeä tapaamiseni oli juuri alkamaisillaan! Anustappini oli muotoiltu niin että jouduin varomaan ettei se luiskahtaisi ulos paikoiltaan. Se ei ollut elämäni paras neuvottelu, mutta sain työni tehtyä jotenkuten.

Kokouksen jälkeen Matti oli minua vastassa. Hän kävelytti minua kaupungilla ja kävimme syömässä ja sain nukkua yöni rauhassa hotellissa, vaikkei Matti irrottanut ketjuja lävistyksistä kuuliin ja sauvaan. Niin ollen jouduin myös aamulla laittamaan ne paikoilleen ja pitämään tiistai-päivän töissä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute