Herkku-puhelin
Totaalisesti alistettu 8
Pakko-orja

Raskaista nännikoruista ja jatkuvasti pientä kiihotusta ylläpitävästä pillulävistyksestä tuli jatkuva olotila, mutta pääsin sentään eroon sauvasta ja pillukuulista. Kun seuraavan kerran menin Matin luokse siivoamaan asuni kengät oli muutettu balettikorkoisiksi nilkkureiksi. Ne väänsivät nilkkojani julmasi ja kävely oli sekä huojuvan epävarmaa että kivuliasta, mutta hiljakseen kehityin siinäkin. Aika nopeasti minulle selvisi, että matkalla kokemani alapään rasvaus- ja sähkökäsittely oli lopettanut karvoituksen kasvun ja olin pysyvästi posliini.

Matin uusi kiinnostuksen kohde oli opettaa minut syväkurkuksi. Ollessani hänen luonaan hän vaati suuseksiä ja upotti kalunsa kurkkuuni saakka. Joskus makasin selälläni sängyn reunalla, pää roikkuen sängystä kun hän työnsi kaluaan kurkkuuni. Yökkäilin moneen kertaan, mutta Matti ei välittänyt siitä. Jouduin myös harjoittelemaan tekokalulla. Yhtenä iltana sain Matilta viestin, jossa hän kielsi minua syömästä mitään vuorokauteen ja juomasta mitään 10 tuntiin ennen tuloani hänen luokseen. Hänen luonaan pukeuduin sisäkköasuuni ja Matti käski minut polvilleni, kallisti pääni takakenoon ja kahlitsi paikoilleen päävaljaideni avulla. Suussani oli rengassuukapula joka piti leukani ammollaan. Matti otti paksun ketjun kasvojeni eteen ja ohjasi ketjun pään suuhuni. Yökin ja tunsin tukehtuvani kun hän laski ketjua suuhuni ja kylmä metalli valui kurkkuuni. Hitaasti hän laski ketjun loppuun asti ja sitten veti sen ulos kurkustani, piti tauon ja toisti saman. Kolmannella kerralla hän ei enää nostanutkaan ketjua ylös vaan lukitsi sen nahkahihnalla paikoilleen ja käski minut siivoamaan.

Jokainen pään nosto tai lasku liikutti paksua ketjua kurkussani pakottaen oksennusrefleksin, mutta vatsalaukkuni oli tyhjä joten mitään ei tullut ylös. Olin aivan voimaton ja vapisin kauttaaltaan ja kurkkuni oli kamalan kipeä kun lopulta pääsin lähtemään.

Aamulla Matti tuli huoneeseeni ja antoi minulle pitkän, ohuen tekokalun. Hän katseli vierestä kun työhuoneessani upotin sen kurkkuuni kerta toisensa jälkeen, mutta paljon vähemmillä kakisteluilla kuin aiemmin. Illalla harjoittelin samaa web-kameran edessä, ja jälleen töissä, seuraavalla siivouskerralla ketju oli jälleen kurkussani ja nyt se tuntui enää pahalta, ei maailmanlopulta. Kun olin siivonnut noin puolet Matti komensi minut lattialle kontalleni ja esitteli minulle anustappia. Se ei ollut perinteisen muotoinen, vaan ainoastaan hieman pyöristetty päästään, pitkä, sileäpintainen ja tasapaksu, lukuun ottamatta ohennusta loppupäässä ja pientä poikittaisosaa joka esti tappia menemästä kokonaan sisälleni. Vaikkei pyllyni enää ollutkaan mikään neitsyt niin tapin nopeasti levenevä muoto teki sen sisälle työnnöstä kivuliasta. Samaten sen kaulaosa oli hyvin paksu joten tunne tapin ollessa sisälläni oli varsin epämiellyttävä, varsinkin yhdistettynä balettikorkoihin.

Seuraavana päivänä Matti tuli huoneeseeni ja otti salkustaan tuon saman tapin käskien upottamaan sen itse pyllyyni. Tein työtä käskettyä Matin katsellessa ja hän jätti minut huvinsa saatuaan huoneeseeni. Iltapäivällä hän soitti ja käski tulla käymään luonaan, tappi taas sisälläni, joten jo toistamiseen upotin sen sisälleni. Ja sama jatkui seuraavinakin päivinä.

Menin taas siivoamaan ja sain ketjun kurkkuuni, balettikorot ja hieman edelliskertaista isomman anustapin, joka luonnollisesti ilmestyi seuraavana päivänä työhuoneeseeni Matin laukusta. Kahdella seuraavallakin kerralla Matilta löytyi entistä isompi tappi pyllyyni ja viimeinen oli niin iso etten pystynyt enää kunnolla kävelemäänkään. Toisaalta venytyksen vastapainoksi sain kotiini uuden kuntoilulaitteen: jousen, johon kiinnitetyn vaijerin toisessa päässä oli pieni kuula. Aamulla ja illalla treenasin tämän laitteen kanssa. Laitoin kuulan pyllyyni ja konttasin poispäin jousesta niin että veto koveni kunnes kuula tuli ulos. Pidin käsketysti tulostaulukkoa treenikertojen tuloksista.

Pitämästäni CRM-sovelluksen seksikontaktimuistiosta tein Matille listauksen kaikista yksilöitävistä seksikokemuksista, jollaiseksi tietenkin laskettiin myös ne mitä minä pidin kidutuksina, ja niiden ”nautinnollisuudesta” antamani numeeriset arviot. Arvioiden mukaan ryhmittelin kokemukset neljään luokkaan ja niiden sisällä tein toiminnallisen ryhmittelyn. Tästä listauksesta tein profiilin itsestäni ja mielihaluistani ja profiiliin yhdistin käsketysti kuvia ja käsitin tehneeni jonkinlaisen esitteen itsestäni.

Esitteen tarkoitus selvisi minulle joitakin päiviä myöhemmin. Sain Matilta yhteystiedot ja ohjeet tapaamiseen jonka järjestin. Tapaamani nainen, Kati, oli ammatti-Domina ja etsi pyöritti myös ”ohjelmatoimistoa” ja itsenäisenä ammatinharjoittajana liityin hänen listoilleen. Annoin Katille esitteeni, hän kyseli mieliteoistani ja vastailin kuten Matti oli käskenyt, esittelin itseni alastomana. Sain käskyn tulla Katin studiolle seuraavana päivänä kahdeltatoista ja varata aikaa kaksi tuntia.

Käsketysti menin paikalleni ja Kati irrotti holkit nänneistäni, temppu jota olin itse tuloksetta yrittänyt, ja vaihtoi ne renkaisiin, pilluuni hän jätti vain klitorisrenkaan. ”Minulla tulee tunnin sessioon asiakas joka tykkää kurittaa kovaa. Sinä tottelet mitä hän käskee. Minä olen mukana ja katson miten selviät jotta tiedän mihin sinusta on. Sessioissa ei saa naida, mutta loppupuolella minä poistun vähäksi aikaa ja asiakas varmaan nai sinua silloin.” Tässä minä olin: keskellä työpäivää alastomana kontallani odottamassa sm-studiossa asiakasta kurittamaan minua.

Kuulin kun ovi kävi ja Kati ja mies keskustelivat ja astuivat sitten huoneeseen jossa olin. Katilla oli päällään tiukka nahkakorsetti, niitein koristellut tangat ja korkosaappaat. Keski-ikäisellä, möhömahaisella miehellä farkut ja T-paita. ”Tässä on se kuriton pikkuhuora joka ei ymmärrä että firmassa pitää antaa persettä joka äijälle joka sitä huolii”, Kati sanoi ja löi kämmenellä persettäni. Mies jatkoi välittömästi siitä aloituksesta. Hän otti tukastani kiinni ja veti pääni taaksepäin, iso koura tarttui pakaraani: ”Vai ei huoralle kyrpä maistu! Täytyy sitten opettaa käytöstavoille!”, mies sanoi ja kiskoi minut hiuksistani pystyyn. Hän siirsi otteensa nänneihini, puristi niitä lujaa ja nosti ylöspäin pakottaen minut varpailleni. ”Taidatkin pitää kovemmista otteista, huora!”. En tiennyt mitä minulta odotettiin joten sanoin: ”Kyllä”.

”Kyllä mitä, huora”, mies tiuskaisi ja kiristi otettaan. ”Kyllä Herra!”, sanoin henkeäni haukkoen. ”Nyt kuulostaa jo paremmalta. Mistä sinä huora piditkään”. ”Pidän kovista otteista Herra!”, sanoi nopeasti. ”Miten sen perseen kanssa oli, huora”, hän tiukkasi minulta edelleen. ”Tykkään antaa persettä Herra!”, sanoi. ”Katsotaanpa sitä persettä”, hän sanoi ja nyt Kati tuli apuun. Hän sitoi nahkakahleet ranteisiini, kiinnitti ne selkäni taakse ja ylös katosta roikkuvaan ketjuun. Kati ohjasi minut asentoon jossa käsivarteni olivat kohtisuoraan kohti kattoa, ylävartalo vaakatasossa ja jalat tukevasti maassa ja reidet kokonaan auki. Mies työnsi sormensa pilluuni ja nauroi: ”huorahan puhuu totta, pillu on ihan märkä!”. Hän kouri jalkoväliäni kovakouraisesti ja haki sitten kynttilän, sytytti sen tuleen ja asetti sen alaselkäni päälle.

Kiskoen hiuksistani hän pakotti pääni pystyyn, hieroi naamaani etumukseensa ja käski nuolemaan farkkujaan, sitten vetämään vetoketjun auki hampaillani ja nuolemaan avoimesta sepaluksestaan. Hänellä ei ollut alushousuja ja tunsin karvat suussani. ”Kokeillaanpa miten huoran kiima lisääntyy kovista otteista”, mies myhäili ja haki raipan seinältä. Raipalla hän läimäytteli alaspäin roikkuvia rintojani hiljempaa ja kovempaa. Erityisesti rintojen sivuille tuli tasaisesti isku toisensa jälkeen aivan samoihin kohtiin joka sai kivun yltymään. Kyllästyttyään hän haki pidemmän raipan seinältä ja käveli taakseni. ”Jos et kiimoissasi paljoa kiemurtele niin voi olla ettei tuo kynttilä suline steariineineen kaatua selkääsi huora!”. Raipan isku oli säälimättömän kova, mutta olin saanut ennenkin kovia iskuja, joten voihkaisin mutten heilunut nimesikään.

Iskuja ropisi tasaiseen tahtiin pakaroille ja reisille ja ne olivat kovia. Purin hammasta ja pidin asentoni ja kynttilän pystyssä. Yllättäen sain kovan iskun suoraan pillulle, keskelle klitoristani. Kirkaisin, vedin vaistomaisesti polviani yhteen ja tunsin miten kuuma steariini valui pitkin selkääni polttaen ihoani. ”Sepä teki huoralla gutaa”, mies nauroi ja käski levittämään reidet uudelleen. Uuteen iskuun jalkoväliini olin jo varautunut, joten se ei tuntunut aivan yhtä kamalalta, kolmanteen olin jo hieman turtunut.

Kati irrotti minut ja käski polvilleni lattialle ja kiinnitti nahkaremmin nilkkojen ja reisieni ympäri lukiten jalkani näin. Mies otti seinältä teräskahleen jonka lukitsi kaulani ympärille ja ranteeni vaaksan päähän sen sivuille. Kati ilmoitti käyvänsä ”toimiston puolella” ja mies pakotti minut kiskomaan hampaillani hänen farkkunsa lattialle. Kalu seisoi kivikovana ja hän otti sivupöydältä kortsun, kuori paketin ja työnsi kumin suuhuni. Tätäkin olin harjoitellut aivan riittämiin Matin luona, joten laitoin kumin suuhuni niin että mies saattoi työntää kalunsa suuhuni ja minä pujotin huulillani kumin kalun päälle. Mies oli selvästi otettu kun hän painoi kalunsa kurkkuuni saakka enkä kakistellut vaan otin kaiken kurkkuuni. Imin tovin kunnes mies istui penkille, otti minua käsivarsista kiinni ja nosti kevyesti syliinsä. Nilkkani olivat kiinni reisissäni joten levitin niitä vain hieman ja kalu upposi pilluuni. Olimme kasvotusten ja mies nosteli minua pakaroista ja ronkki sormillaan pyllyäni joten tiesin minä hän halusi. Kevyesti hän nosti minua hieman ylöspäin ja siirsi kalunsa pyllylleni ja samaa tietä laski minua alas. Matin ansiosta pyllyni otti helposti kalun sisäänsä ja totesin pilluni olleen niin märkä ettei senkään suhteen ollut ongelmia.

”Just tällänen perse pitäisi kaikilla kiimahuorilla olla”, mies hoki ja laukesi lopulta. Minut hän laski lattialle kontalleni, veti hiuksista pääni taas taakse ja tunki solmitun kortsun suuhuni. Kati tuli paikalle ja kysyi onko pikkuhuora käyttäytynyt, mies myönteli hyvin käyttäytyneen. Mies häipyi ja hetken kuluttua kuulin suihkun äänen ja Kati irrotti kahleeni ja käski minua siistimään paikat. Pyyhin käytetyt välineet ja penkin desinfiointiaineella. Mies tuli luokseni pukeutuneena, puristi tissiäni ja sanoi että olen hyvä, lähti sitten. Kati totesi minun olleen hyvä, kiinnitti lävistyskoruni paikoilleen, käski pukeutumaan ja antoi satasen. Pukeuduin nopeasti ja piiskanjäljet kirvelleen kiiruhdin töihin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute