Herkku-puhelin
Jennan kosto
March

Aiemmin tapahtunutta voit lukea tarinoistani "Pikkunarttuni Osa I - III"

***

Soitit minulle iltapäivällä ja sopersit jotain illan tapaamisen peruuttamisesta. Äänesi kuulosti vähän itkuiselta. Kysyin mikä sinulla oli hätänä. Kerroit, että koulussasi on varsinainen kiusankappale nimeltä Jonna. Jonna on sanojesi mukaan varsinainen supernarttu, joka terrorisoi aina muita oppilaita. Hän on muita vuoden vanhempi jäätyään kerran luokalle ja katsoi siksi oikeudekseen kiusata muita. Jonna oli siis kiusannut sinua ja nolannut sinut tänään totaalisesti liikunnantunnilla. Pyysin sinua kertomaan kaiken minkä Jonnasta tiesit ja sainkin kuulla missä päin hän asui ja lisäksi melko tarkan kuvauksen ulkonäöstä. Jonna oli vähän kuin sinun vastakohta. Sinua hieman lyhyempi, vaalea, D-kupein varustettu, muodokkaampi, kuitenkin ilman turhia liikakiloja.

- "Älä Jenna huolehdi" rauhoittelin sinua puhelimessa. - "Tule nyt vain illalla luokseni kuten sovittiin. Lupaan, että se kannattaa" jatkoin. - "No ehkä mä sit tuun" vastasit hieman innottomasti.

Tasan kello 19 soitit ovikelloani ja jäit odottamaan oven avaamista. Hetken odottelun jälkeen ovi avautui ja sinut kiskaistiin pimeään eteiseen. Laitoin käteni suullesi ja kuiskasin:

- "Ei ääntäkään"

Nyökkäsit ja silmäsi saivat siteen eteensä. Suuhusi tungettiin pallosuukapula, joka venytti leukaperäsi äärimmilleen. Johdatin sinut makuuhuoneeseen ja asetin sinut selällesi makaamaan sängylle. Sidoin kätesi sängyn päätytolppiin ja jalkasi toiseen päähän. Makasit sängylläni kuin suurena X:nä. Yhtäkkiä säpsähdit ja jäit ikään kuin kuuntelemaan, ihan kuin olisit vaistonnut, että huoneessa oli minun lisäkseni joku muu. Kuulit tulitikkua raapaistavan. Hetken odottelun jälkeen huusit suukapulaasi, kun ensimmäinen steariini tippojen sarja osui rinnallesi. Jatkoin kaatamista pienissä sarjoissa, jokaisella ryöpsähdyksellä kiemurtelit polttavasta tuskasta, kunnes molemmat rintasi olivat aivan steariinin peitossa. Rintakehäsi kohoili hengittäessäsi raskaasti, odottaessasi mitä seuraavaksi tapahtuisi. Ensimmäinen piiskanisku osui vasempaan rintaasi, irrottaen osan steariinista, saadakseen seuraa suukapulan tukahduttamasta huudostasi. Piiskaniskuja sateli rinnoillesi kunnes kaikki steariini oli irronnut. Vapautin kätesi ja jalkasi, irrotin suukapulan sekä siteen silmiltäsi. Räpyttelit hetken kostuneita silmiäsi totutellen valoon. Hätkähdit kun näit Jonnan sidottuna ja suukapuloin varustettuna tuolilla istumassa. Hän oli istunut siinä todistamassa käsittelyäsi silmät suurina. Vähän epäuskoisin ilmein hän katseli steariinin ja piiskan punoittamia rintojasi.

- "Mitä Jonna täällä tekee?" sait vihdoin sanottua. - "Kävin vähän ajelulla ja ajattelin napata hänet kyytiin" kerroin. - "Mutta miksi?" jatkoit uteluasi. - "Sinähän tarvitsit piristystä ja päätin, että Jonnasta tehdään täksi illaksi Jennan leikkikalu" vastasin. - "Katsos Jonna, Jenna on minun pikkunarttuni, eikä minun pikkunarttuani kiusaa kukaan muu kuin minä".

Jonna katsoi sinua vihaisesti, mutta sitten hieman pelokkaasti vilkaisten minua.

- "Mitä me tekisimme ensin?" kysyin sinulta. - "Laitetaan Jonnalle ne kumilenkit" sanoit heti innostuen. - "Tiedän paremman vaihtoehdon" sanoin ja kaivoin kaapista ohutta köyttä.

Tein köyden päähän lenkin, tartuin Jonnan vasempaan rintaan ja pujotin sen lenkkiin. Aloin kiertää köyttä tiukalle rinnan ympäri siirtyen sitten oikeaan rintaan. Kun molemmat rinnat olivat tiukassa paketissa, pujotin köydenpään rintojen välistä, köyden alitse, ja vedin sen Jonnan niskan taitse taas eteen, ja sidoin lopuksi köydenpään rintojen väliin. Tämä sai Jonnan suuret rinnat näyttämään entistä suuremmilta. Jonna yritti selvästikin huutaa jotain, arvatenkin solvaussanoja, mutta suukapula esti meitä ymmärtämästä mitään. Huutaminen ansaitsi hänelle vain pyykkipojat nänneihin. Jonnan kasvoista näki, että kipu rinnoissa oli valtava. Irrotin Jonnan tuolista ja nostin hänet pystyyn. Jonna rimpuili täysillä vastaan, mutta sain siirrettyä hänet huoneessa kattoon kiinnitetyn koukun alle. Koukusta riippui naru, jossa oli metalli lenkki. Pyysin sinua ensin kiinnittämään Jonnan ranteisiin pehmustetut käsiraudat. Tämän jälkeen sait ohjeet kiinnittää käsiraudat köyteen joka riippui metallilenkistä. Seuraavaksi kiskoin köydestä Jonnan kädet ilmaan ja jatkoin kiskomista kunnes Jonna roikkui katosta hädin tuskin varpaillaan seisten. Irrotin suukapulan Jonnan suusta.

- "Te ootte molemmat hulluja!", Jonna huusi.

Nyökkäsin sinulle, ja annoit ensimmäisen ruoskan iskun Jonnan pyöreälle, paljaalle perseelle. Jonna huusi:

- "Vittu Jenna mä tapan sut huomenna koulussa!" - "Et sinä ketään tapa. Anna mennä vaan Jenna" sanoin puristaen Jonnaa leukaperistä.

Laitoin Jonnalle suukapulan takaisin. Jatkoit Jonnan ruoskimista. Ensimmäiset iskut olivat melko onnettomia, mutta sitten pääsit jyvälle ja Jonnan ilmeestä näki että hänen takapuolensa oli tulessa. Nautit kostostasi niin paljon, että Jonnan takamus alkoi jo olla melkein mustelmilla piiskaamisesta, ja minun oli tartuttava käteesi saadakseni sinut lopettamaan. Vein käteni Jonnan pillulle ja sanoin:

- "Jenna, kokeilepas tätä".

Vein kätesi Jonnan jalkojen väliin. Jonna käänsi päätään häpeissään. Koko tilanne varmaan hävetti. Kyyneleet valuivat pitkin poskea ja ne olivat sotkeneet hänen silmämeikkinsä. Suukapulan synnyttämä kuola valui leukaa pitkin.

- "Vittu sehän on ihan märkä!" huudahdit. - "Jenna! Eikö me olla puhuttu tuosta kielenkäytöstä" tiuskaisin.

Selitit jotain, ettet ollenkaan ollut kiroillut, vaan kyseessähän oli vittu, joka todella oli märkä.

- "Huono selitys, mutta menköön. Mutta vain koska tänään keskitymme Jonnaan" sanoin.

Jonna laskettiin alas. Ja jo alistuneena, johdatimme hänet sängylle. Sinertävän punaiset rinnat saivat vapautensa ja pyykkipojat poistettiin nänneistä. Katsoit silmät suurena Jonnan kovia kokeneita rintoja. Osasit kuvitella miltä Jonnasta mahtoi tuntua. Lähestyit Jonnaa ja aloit hieroa hänen rintojaan. Suutelit ja nuolit hänen ,pyykkipoikien runtelemia, nännejään. Jonna istui hiljaa sängyllä ja oli sulkenut silmänsä.

Seuraavaksi Jonnan kädet kahlittiin sängyn päätyyn. Jonna oli nyt polvillaan, perse pystyssä, nojaten eteenpäin.

- "Jenna, asetu Jonnan eteen. Jonna saa luvan nuolla sinua". - "Älkää, mä en haluu nuolla ketään. Päästäkää mut meneen", Jonna anoi. - "Hiljaa narttu!" tiuskaisin ja tartuin Jonnaa niskasta ja työnsin hänen kasvonsa sinun haarojesi väliin.

Jonna laittoi varovasti kielensä häpyhuulillesi. Lipoen varovasti, mutta sitten yllättäen nuollen sinua yhä ahnaammin.

- "Kas, narttu on päässyt toisen nartun makuun" sanoin ivallisesti.

Hengityksesi kävi yhä kiivaammaksi ja kiiman tuoksu täytti koko makuuhuoneen, kun huutaen sait orgasmin. Jonna lopetti ja tunsi kaluni häpyhuulillaan. Olin siirtynyt hänen taakseen ja olin valmis työntymään sisään.

- "Pliis, älä. Mä oon vielä neitsyt!" Jonna parkaisi. - "Vai vielä neitsyt. Haluisitko sinä Jenna viedä tältä nartulta neitsyyden?" - "Kuinka mä nyt siihen pystyisin?" kysyit ihmeissäsi. - "Tule" sanoin.

Kiinnitin lanteillesi tekopeniksen. Katselit hetken itseäsi peilistä.

- "Hee! Mulla on kulli", purskahdit nauruun ja heiluttelit haaroissasi roikkuvaa tekopenistä.

Talutin sinut Jonnan taakse ja ohjasin kalusi Jonnan häpyhuulille.

- "Jenna, älä tee sitä. Anna anteeks, mä en enää koskaan kiusaa sua" Jonna sopersi hädissään.

Olin siirtynyt Jonnan viereen, ja silitin nyt hiljaa nyyhkyttävän Jonnan päätä.

- "Se antaako Jenna sinulle anteeksi on hänen asiansa, mutta se naiko hän nyt sinua vai ei, ei ole hänen päätettävissä. Hän tekee niin kuin on käsketty ja niin teet jatkossa sinäkin, eikö niin?".

Jonna sulki silmänsä ja sinä aloit työntämään kaluasi Jonnan tiukkaan pilluun. Sitkeän puskemisen tuloksena kalu upposi Jonnan pilluun kokonaan. Jonna huusi kivusta. Ryhdyit hitaasti naimaan Jonnaa. Pikkuhiljaa Jonnan nyyhkytys vaihtui huohotukseksi ja lopulta voimakkaaksi voihkinnaksi.

- "Jenna, lopeta hetkeksi. Kokeillaan jotain uutta" sanoin. - "Käy Jonnan alle makaamaan" jatkoin.

Pujottauduit Jonnan alle. Ohjasin jälleen kalusi Jonnan häpyhuulille ja katsoin kuinka se upposi sisään. Jonna alkoi taas hengittää raskaasti ja voihkinta palasi. Valutin liukastetta Jonnan peräaukolle ja työnsin sormeni sisään. Jonna säpsähti ja yritti sanoa jotain, mutta ei nautinnoltaan saanut järkevää sanaa suustaan. Hetken työnneltyäni sormeani sisään ja ulos, päätin lisätä toisen sormen. Nyt kaksi sormeani upposi Jonnan peppuun. Vedin sormet ulos ja lisäsin liukastetta. Asetin kaluni Jonnan peräaukolle ja aloin työntymään sisään. Jonnan sulkijalihas antoi periksi ja hänen alapäänsä täyttyi kalusta. Sinun tekopeniksesi Jonnan pillussa, ja minun kaluni perseessä, me naimme häntä kunnes laukesin Jonnan peräsuoleen. Samalla Jonna huusi suoraa huutoa valtavan orgasmin kourissa, jonka päätteeksi hän lysähti päällesi aivan velttona. Irrotin Jonnan kädet ja nostin hänet istumaan sängylle. Istuimme kaikki kolme, hiestä märkinä, sängyllä. Pyyhit Jonnan kyyneleistä kostuneita poskia ja annoit suukon toiselle poskelle.

- "En osannut kuvitellakaan, että tää olis tällasta", Jonna sai sanottua toivuttuaan kokemuksestaan. - "Kuinka avuttomuuden tunteesta ja kivusta voi kiihottuu tällä tavalla" hän jatkoi. - "Joo mä tiedän. Mäkin yllätyin aikalailla", sanoit. - "Hei, mehän voitais molemmat olla mun isännän pikkunarttuja" ehdotit

katsahtaen pelästyneesti minua, kun muistit, että et oikeastaan olisi saanut sellaista edes ehdottaa.

Hymyilin kuitenkin hyväksyvästi ja iskin sinulle silmää.

- "Yhdellä ehdolla", Jonna vastasi. "Sillä, että susta ja musta tulee ystävät".

- "Meistä on varmaan pakko tulla ystävät" sanoit katsoen kysyvästi minuun päin.

- "Sehän on suorastaa käsky" sanoin hymyillen.

Menimme kaikki kolme suihkuun, jonka jälkeen kävimme nukkumaan. Nukahdin tumma narttuni oikeassa, ja vaalea vasemmassa kyljessäni, tyytyväisenä illan lopputulokseen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute