Herkku-puhelin
Nartuksi, osa 1
Sara

Istahdin kahvilan pöytään. Olin ohjeiden mukaisesti pukenut vaatteitteni alle mustat rintaliivit ja stringit, stay up -sukat sekä pikkuisen topin. Päällepäin olin kuitenkin pukeutunut normaalin miehisesti farkkuihin ja paitaan. Muovikassissa minulla oli tummanpunainen peruukkini sekä pikkuinen minihame. Mukaan olin pakannut myös vähäiset meikkini: huulipunaa ja ripsiväriä. Olin Isäntäni käskyjen mukaisesti myös ajellut huolellisesti kaikki karvani kaulasta alaspäin. Kyseisen käskyn toteutusta olin miettinyt pitkään. Se aiheuttaisi varmasti katseita yleisissä suihkuissa ja ennen kaikkea ihmetystä tyttöystäväni puolelta. Hän oli kuitenkin viikon työmatkalla ja hetken huumassa olin noudattanut Isäntäni ohjeita ja tehnyt vieläpä mahdollisimman huolellista työtä. Selityksiä ehtisi miettiä sitten tämän viikonlopun jälkeen.

Oloni oli hermostuneen jännittynyt, tämä olisi ensimmäinen kerta kun tapaisin Isäntäni kasvokkain. Olimme tavanneet noin kuukausi takaperin nettichatissa ja sen jälkeen jutelleet siellä toiveistamme useaan otteeseen. Muutaman kiihkeän webcam-session jälkeen Isäntäni oli kysynyt olisinko valmis tapaamiseen. Pienen harkinnan jälkeen olin suostunut ja nyt odotin tässä kahvilan pöydässä hermostuneena Isäntääni tietämättä mitä hänellä oli suunnitteilla. Olin myös erittäin kiihottunut. Isäntäni ohjeiden mukaan en ollut lauennut lähes viikkoon, ja viime päivien webbisessioidemme aikana olin kuitenkin kiihottanut itseni käskyjen mukaisesti useasti niin lähelle laukeamista kuin mahdollista.

"Sä olet varmaan Sara?", kuulin äänen takaani. Ennen kuin ehdin vastata istui kysymyksen esittänyt noin 40-vuotias mies pöytääni. En ollut ennen nähnyt Isäntääni, webcam-sessioissakin vain minulla oli ollut kamera. Mies oli isokokoinen ja roteva, ei kuitenkaan lihava. Mielessäni käväisi ajatus siitä, mitä olinkaan tekemässä ja olin jo nousemassa pöydästä kun mies sanoi: "Mennään suoraan asiaan. Tässä mulla on kuvia viime webbisessiostamme. Minulla on oma maksullinen pornosaitti netissä, jossa nämäkin kuvat menisivät varmasti kuin kuumille kiville. Jos et halua kuvia julkaistavan, ota tämä kassi ja oma muovipussisi, mene kahvilan vessaan ja noudata kassista löytyviä ohjeita. Ole takaisin pöydässä viiden minuutin sisällä."

Katselin kauhuissani edessäni olevia kuvia. Niissä hoikka naiseksi pukeutunut mies (minä) esitteli paikkojaan kameralle ja työnteli sinistä jellydildoa sisäänsä. Olin kuvista selkeästi tunnistettavissa. Viime webbisessiossa olin kiihottunut vähän liikaa ja poseerannut myös kasvoillani web-kameralle. En ollut arvannut Isäntäni tallettavan videota ja ottavan siitä kuvakaappauksia! "Neljä ja puoli minuuttia", hän katkaisi ajatukseni. Nappasin kassit ja ajatukset harhaillen lähdin kohti kahvilan vessaa.

Kopin oven suljettuani avasin Isännän kassin. Sieltä löytyi paperilappunen, anustappi ja jonkinlainen muovihäkkyrä, jonka hetken tutkailtuani tajusin olevan siveysvyö, jota olimme yhdessä Isännän kanssa netistä katselleet. Paperissa oli selkeät ohjeet: "Lukitse itsesi vyöhön, työnnä tappi reikääsi ja tule vessasta ulos tytöksi pukeutuneena: peruukki, meikit, toppi ja hame. Laita muut vaatteesi muovikassiin ja tuo ne minulle. Jos et tule ulos annetussa ajassa lähden ja julkaisen kuvasi ja videosi netissä."

Sen kummemmin ajattelematta aloin toimia. Olin jutellessamme chatissa kertonut Isännälle avoimesti fantasioistani: alistumisesta, orgasmien kontrolloinnista, kuvissa poseeraamisesta ja julkisesta nolaamisesta. Nyt täysin yhtäkkiä hän oli yhdistänyt ne kaikki enkä ollut enää ollenkaan niin varma oliko tämä se mitä oikeasti halusin. En kuitenkaan halunnut riskeerata kuvien päätymistä julkiseen jakoon ja päätin totella. Kylmää vettä apuna käyttäen sain kaluni siihen tilaan, että pystyin lukitsemaan sen kassissa olleeseen siveysvyöhön. Mukana oli pieni metallinen munalukko, jolla muovilaite kiinnitettiin. Avainta ei näkynyt, lukkoa kiinni painaessani mietin kuinka pitkä aika kuluisi ennen kuin saisin sen taas auki. Ajatus kiihotti minua ja aloin kovettua. Laite kuitenkin esti sen tehokkaasti ja sai pelkän yrityksen tuntumaan kipeältä. Kiihottumiseni oli nyt täysin Isäntäni vallassa.

Seuraavaksi kävin tapin kimppuun. Se oli aika iso, mutta olinhan saanut jonkin verran harjoitusta omilla sauvoillani. Minulla oli mukana myös liukkaria, jonka

avulla työnsin hitaasti tapin reikääni. Paksuimman kohdan kanssa sai tehdä hieman töitä, mutta lopulta tappi luiskahti sisääni ja tuntui täyttävän minut täysin. Nopeasti puin hameen päälleni, asettelin peruukin päähäni ja sutaisin hieman meikkiä naamaan. Tarkistin lopputuloksen peilistä. Mielestäni olin niin hyvän näköinen kun tässä ajassa pystyi. Olin todella hoikka, mikä auttoi tyttömäisen vaikutelman

aikaansaannissa. Keräilin äkkiä tavarani ja lähdin palaamaan Isännän pöytään. Kävely oli hieman hankalaa iso tappi reiässäni. Pääsin kuitenkin takaisin ja helpotuksekseni löysin Isännän vielä pöydästä istumasta. Kiireissäni olin täysin unohtanut ajatella muiden ihmisten reaktioita. Äkkiä tajusin olevani ensimmäistä kertaa julkisella paikalla tytöksi pukeutuneena. Liiveissä oli jonkun verran täytettä ja kroppa muutenkin menisi täydestä, mutta kasvoista kyllä huomaisi totuuden. Punastuin hieman ja vain tiukka lukitus esti jäykistymiseni. Kiinnitin huomioni Isäntään ja yritin sulkea muun maailman pois mielestäni.

"Hyvä tyttö, ehdit sentään juuri", Isäntäni sanoi. "Anna kassisi tänne ja laita vielä tämä kaulaasi." Hän ojensi minulle pienen kaulapannan, jossa roikkui pieni metallinen kyltti: "Isännän omaisuutta". Nöyryytykseni oli täydellinen. Laitoin pannan kaulaani ja yritin näyttää mahdollisimman huomaamattomalta. Tuntui, että koko kahvilan väki katseli minua. En uskaltanut katsella ympärilleni nähdäkseni oliko se totta. Isäntä joi hiljaisesti kahviaan tuskaisen pitkät pari minuuttia kunnes tokaisi: "Hyvä. Lähdetään, seuraa minua". Hän nousi pöydästä kohti ovea minä perässään. Hän oli onneksi pysäköinyt autonsa lähelle, ulkona ei tarvinnut kauaa kävellä. Huojentuneena kävin auton takapenkille istumaan hänen lähtiessään ajamaan. Tappi tuntui epämukavalta suolessani ja mielessäni pyöri mitä tämä kaikki oikein merkitsi, kun auto kiihdytti matkaan, ilmeisesti kohti Isäntäni kotia. Tai näin ainakin oletin....

Tarina jatkuu... Mielelläni otan palautetta vastaan. t: "Sara"

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute