Herkku-puhelin
Kotihoitoa
Mika

Opiskelen lähihoitajaksi ja käytännön harjoittelua on paljon. Viimesyksyisen harjoittelujakson aiheena olivat vanhukset ja kotihoito. Harjoittelupaikkani oli vanhustentalo, jossa asukkaat asuivat omissa asunnoissaan ja kävin heidän luonaan siivoamassa ja auttelemassa arkiaskareissa.

Erityisesti mieleeni on jäänyt Vieno-niminen 76-vuotias mummeli. Vieno oli miehensä kuoltua asunut yksin viimeiset 5 vuotta. Tytär kävi häntä katsomassa kerran pari kuukaudessa. Muuten suht terve ja hyväkuntoinen vanhus, mutta kuulo oli viime aikoina heikentynyt. Ovikellon lisäksi oli asennettu vuotta aikaisemmin merkki lamppu joka syttyi ovikelloa soitettaessa. Lamppu näkyi hyvin Vienon keinutuoliin.

Olin huomannut Vienon tarkkailevan minua imuroidessani ja pölyjä pyyhkiessäni, eikä se minua haitannut millään tavalla. Ajattelin että vanhusta kiinnostaa tarkkailla miten työt tulee nuorelta mieheltä tehdyksi. Juttelimme yleensä siivouksen jälkeen, jolloin olimme kasvokkain ja Vieno pystyi lukemaan huuliltani sen mitä ei kuullut. Hän oli ollut ennen eläkkeelle jäämistään hieroja. Muutaman kerran hän olikin hieronut minua, huomattuaan että aristelin salibandy treeneissä loukkaamaani selkää. Vieno oli ollut sodan jälkeen Tilkan sotilas sairaalassa kuntouttamassa sotainvalideja. Ikä ei ollut vielä vienyt voimia Vienon käsistä ja vaikka olen ollut aika monen fysioterapeutin käsiteltävänä, voin vilpittömästi sanoa että parempaa hierontaa en ollut saanut.

Eräänä päivänä kun olin taas käymässä Vienon luona tapahtui jotain erityistä. Tavallisten siivousten ja kahvitteluiden jälkeen Vieno halusi taas hieroa selkääni. Riisuin paitani ja kävin sängylle mahalleni. Vieno istui jakkaralle sängyn viereen levitti voidetta selälleni ja aloitti hieromisen. Miellyttävä tunne alkoi levitä lihaksiini. Hieronnan aikana Vieno kertoi ajastaan sotasairaalassa, edesmenneestä sotaveteraani miehestään ja tyttärestään joka oli naimisissa Turussa. Minä puolestani kerroin (huusin) harrastuksistani ja mm. sen että seurusteluni oli päättynyt tyttöystäväni lähdettyä Norjaan sairaan hoitajaksi ja tästä Vieno tuntui olevan erityisen huolissaan. Vieno oli sitä mieltä että yksin ei ole nuorena hyvä olla.

Vieno oli sinä päivänä viimeisenä minun listallani, joten mitään kiirettä minulla ei ollut, ja kun Vieno ehdotti, että voisi hieroa myös jalkojani, niin ajattelin, että mikäs siinä, kun on aikaakin, ja riisuin verkkarini. Asetuin selälleni pelkät boxerit jalassa ja Vieno aloitti hieromaan reisiäni. Jutustelumme jatkui ja raukeus valtasi kehoni. Taisin torkahtaa hetkeksi ja kun säpsähdin valveille huomasin nolostuksekseni kaluni kangistuneen. Naamani lehahti aivan punaiseksi, enkä tiennyt miten olisin ollut. Vieno hieroi reisiäni ja huomasi havahtumiseni. "Älä sinä poika ujostele. Olen minä näitä nähnyt kuule paljon" Vieno totesi ja jatkoi hieromista. "Sotasairaalan kädettömien kanssa me hierojatytöt läksymme opittiin". Jäin rykien miettimään Vienon sanoja ja ajattelin josko hän tuntisi jonkinlaista kaipausta noihin nuoruuden aikoihinsa? En ollut naisen kanssa ollut pariin kuukauteen tyttöystäväni lähdettyä. Opiskelija kämpillä olin tyytynyt pelkkään nyrkki kyllikkiin. Jotenkin ei ollut kiinnostanut aloittaa uutta suhdetta heti edellisen päätyttyä. Joten tyydyin makaamaan paikoillani ja annoin Vienon jatkaa hieromistani mahtavasta seisokista huolimatta. Vieno hyräili jotain vanhaa melodiaa ja liukkaat kädet jatkoivat reisieni leipomista. Ajattelin että tehköön nyt miten parhaaksi katsoo. Kädet liukuivat jo hyvin lähellä nivusiani ja aloin jotenkin aavistella mitä tuleman pitää.

"Ompas ompas, melkoinen.."Vieno tuumaili ikään kuin ajatuksissaan katsellessaan miehustaani. Yritin ajatella tilanteen terapeuttista vaikutusta vanhuksen elämään käden hakeutuessa sepaluksen sisään ja vetäessä turvonneen kaluni ulos. Suustani pääsi helpotuksen huokaus housujen puristuksen helpottaessa. Vieno otti hiukan lisää voidetta purkista ja alkoi liikutella kättään kaluni varrella. Terska hehkui tumman punaisena ja totesin mielessäni että tämä ei kovin kauan kestä. Reisien hieronta oli nyt ilmeisesti päättynyt ja Vieno keskittyi täysin kaluuni. Vanhojen silmien katse oli jotenkin tavallistakin kirkkaampi Vienon katsellessa kyrpääni kuin jotain nuoruuden lähdettä. "Tästä tulee hyvää.." Vieno mutisi ja otti tekohampaat pois suustaan, laittoi ne pöydälle ja kumartui päälleni. Ehkä se oli hierontavoiteen litinä, maiskautukset jotka kuuluivat Vienon suusta, vanhan hierojan luja ote kyrpäni varresta tai nämä kaikki yhteensä, mutta tunsin kuinka koko kehoni jännittyi ja valtavat orgasmin aallot alkoivat värisyttää minua. "mmmm..umm..." kuulin Vienon ääntelevän kun spermani ruiskusivat hänen suuhunsa... lantioni nytkähteli samaan tahtiin ja tunsin kivespussieni puristuvan kasaan...

"Yhtä hyvältähän tuo maistui kuin sillon ennekin.." tuumasi Vieno hieronnan päätteeksi.

Pisaraakaan ei valunut vanhan hierojan suusta ja hymyssä suin Vieno jäi kiikkustelemaan tuoliinsa kun puolta tuntia myöhemmin lähdin pois.

Sain saman hieronnan vielä kahdesti ennen kuin harjoittelujaksoni vanhusten talolla päättyi. Lupasin käydä katsomassa Vienoa vielä joskus vaikka harjoitteluni päättyikin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute