Herkku-puhelin
Laivasta laitaan
Ronski

Laivaristeilyllä Itämerellä seisoin baaritiskillä ja tapasin kiinnostavan naisen. Olin kiinnostunut itseäni kypsemmistä naisista. Hän oli noin neljänkymmenen, minua noin parikymmentä vuotta vanhempi ja sopi hyvin minun ajatuksiini. Minulla oli baaritiskillä haku päällä ja lähestyin naista heti hänet nähdessäni.

Hän oli hakemassa drinkkiä itselleen ja ystävälleen, joka istui pöydässä. Vähän aikaa keskusteltuamme, Raija pyysi minut pöytäänsä ja esitteli ystävänsä Pirkon. Pirkko oli myös kaunis nainen. Pidimme hauskaa ja tanssimmekin Raijan kanssa muutaman kerran. Meillä oli niin hauskaa, että kysyin Raijalta tanssiessamme voitaisiinko me mennä heidän hyttiinsä. Hän ei vastannut mitään, mutta pöytään päästyämme hän kuiskasi Pirkolle jotakin. He supattivat hetken kahdestaan ja sitten Raija kääntyi hymyillen, otti minua kädestä ja sanoi – Mennään.

Hyttiin päästyämme aloimme heti riisua toisiamme. Raijalla oli hyvät rinnat ja pieni pyöreä peppu. Ikä ei näkynyt päälle, mutta antoi mukavan säväyksen naiseen..

Hyväilin häntä käsilläni ja suullani niskasta kaulaan ja riinnoilta vatsaan. Raija oli löytänyt seisovan kaluni ja käsitteli sitä. Minä löysin hänen haaroistaan jotain märkää, jota levitin hänen kummulleen.

- Minä alan olla jo ihan valmis. Mene selällesi tuohon sänkyyn. Haluan ratsastaa sinun päälläsi, Raija sanoi.

Hytissä oli parisänky, johon menin makaamaan. Raija nousi satulaan ja ohjasi kaluni huulilleen. Hitaasti hän laskeutui alas kalun upotessa sisään.

- Mahtava tunne kun se liukuu sisääni.

- Tietäisitpä miltä se kalustani tuntuu.

Raija jatkoi nautinnollisesti liikettään, kun kuulimme oven avautuvan. Pian näin Pirkon pelästyneet kasvot.

- Oh anteeksi.., hän sanoi ja lähti hytistä vielä nopeammin kuin oli tullut.

Raijaa asia nauratti.

- Pirkko varmaankin ymmärsi, että menimme sinun hyttiisi. Pyysin häntä odottamaan siellä pöydässä, mutta hänellä taisi tulla jotain asiaa tänne. Voi Pirkko parkaa.

Raija jatkoi ratsastustaan ja pääsi uuteen vauhtiin ja sai pitkään värisyttävän orgasmin. Hän jäi makaamaan päälleni, mutta käänsin hänet alleni ja nostin hänen jalkansa hartioilleni. Aloitin rajut työnnöt hänen sisäänsä. Hän vikisi allani, kun lennätin lastini hänen pilluunsa.

- Se oli tosi ihanaa. Miten minulle nyt osui tuollainen nuori komea uros. Voisitko sinä olla Pirkollekin kiltti.

- Ai sinä järjestät kaverillekin. Jos se Pirkolle sopii, niin kyllä se käy.

- Minun täytyy ensin valmistella häntä. Pirkolla ei kertomansa mukaan ole ollut miehensä kanssa minkäänlaista seksielämää vähään aikaan, eikä hänellä minun tietääkseni ole muitakaan ollut. Luulen, että aika olisi kypsä tuollaiselle kunnon kyrvälle.

Näin Raijan seuraavana aamuna käytävässä. He olivat jo käyneet aamupalalla, minä olin vasta menossa.

- Sain Pirkon suostutelluksi. Sopisiko sinulle nyt aamupäivällä.

- Syön vain aamupalan ja olen valmis kuin partiopoika.

- Käyn vielä hytissä sopimassa. Odottele täällä niin tulen hakemaan sinua.

- Aiotko sinäkin osallistua siihen.

- Ei. Tulen vain kertomaan sinulle, että voit mennä.

Parinkymmenen minuutin päästä Raija tuli pöytääni hymyillen.

- Siellä Pirkko odottaa sinua suihkun raikkaana. Hän on todella jännittynyt. Muista olla kiltti.

- Odottaako hän peiton alla ilman vaatteita.

- Ei tietenkään. Parasta päällään ja allaan. Jätä ovi lukitsematta, että pääsen katsomaan.

- Haluat siis kuitenkin mukaan.

- Enkä halua. Haluan vain nähdä kun Pirkko saa nauttia kunnon rakastelusta.

- Minä jätän oven raolleen.

Asetelma, jossa aikuinen nainen oli kuin ensitreffeilleen menevä tyttö, huvitti, mutta myös kiihotti minua.

Koputin hytin oveen ja Pirkko tuli avaamaan. Hän oli pukeutunut mustaan juhlamekkoon ja hän oli hermostuneen oloinen.

- Tule sisään.

Hänen kääntyessään näin hänen suuren peppunsa. Olin nähnyt hänet illalla vain istumassa pöydässä, jolloin hän vaikutti ihan normaalivartaloiselta. Lantio oli melkoisen leveä.Hän ei ollut ylipainoinen vaan ainoastaan peppu oli isompi kuin muu osa vartaloa. En ollut aikaisemmin ollut tämän kokoisen pepun kanssa sängyssä. En ehkä olis iskenyt tätä naista edellisenä iltana, mutta ei kuitenkaan ollut epäselvää mitä nyt tekisin. Tunsin jo tässä vaiheessa nykäyksen housuissani.

- Maistuisiko punaviini.

Hän oli kuitenkin jo kaatanut viinin kahteen lasiin valmiiksi.

- Mikäs siinä. Sinulla on upea juhlapuku. Nostetaan malja sille.

- Nostetaan vaan.

- Onko sinulla myös juhlallinen olo.

- Minua vähän jännittää. Juhlissa aina jännittää, että kai minulla sitten on juhlallinen olo.

- Ei sinun minun takiani kannata jännittää. Ota ihan rennosti.

Pirkko joi puolet lasistaan ja minä seurasin esimerkkiä.

- Minä pyydän anteeksi sitä eilistä törmäilyäni tänne hyttiin. Se oli väärinkäsitys.

- Eihän siinä mitään anteeksipyydettävää ole. Hauska sattuma. Voi olla, ettei oltaisi nyt tässä, jollet olisi pistäytynyt. Raija tuntui nauttivan eilisestä niin paljon, että halusi samaa sinullekin.

Nousin seisomaan ja ojensin käteni Pirkkoa kohti. Hän nousi ja halasin häntä. Suutelin hänen kaulaansa ja niskaansa. Avasin hänen mekkonsa vetoketjun selästä. Vedin mekon pois olkapäiltä. Vetoketju avautui nin alas, että puku ei jäänyt kiinni hänen lantionsa vaikka olikin istuvaa mallia. Laskin puvun hänen päältään.

Hänellä oli juhla asu myös allaan. Mustat rintalliivit, pikkuhousut ja korkokengät. Kaikki varmasti ensi kertaa päällä. Housut tosin eivät olleet kovin pienet eivätkä mitkään strigit.

- Kohotetaan malja toisellekin juhlapuvulle.

Nostimme maljat ja joimme lopun lasillisen.

- Voisit riisua minulta housut.

Pirkon avatessa vyötäni riisuin itseltäni paidan. Hän laski housuni alas ja olin kalsareissani.

Työnsin käteni hänen lanteilleen pikkuhousujen sisään ja riisuin ne hitaasti hivuttaen lanteilta alas. Vein hänen kätensä lanteilleni ja hän riisui kalsarini samalla tavalla. Minulla ei ollut vastuksena lantion kaari, vaan ainoa minussa juhlallinen, seisova kaluni. Hän joutui nostamaan kumilankaa, edestä kun housut eivät muuten suostuneet tulemaan alas.

Pirkko kyykistyi ottamaan kalsarit nilkoistani. Otin hänen poskensa käsieni väliin ja ohjasin kaluni hänen huulilleen. Hän avasi suunsa ja imaisi kalun sisään. Pidin hänen päätään paikoillaan ja tein lantiollani rauhallisia työntöliikkeitä. Suu tuntu lämpimältä ja sopivalta paikalta kalulleni. Kun alkoi tuntua liian hyvältä vedin kaluni pois suusta.

- Mene sänkyyn ja nosta tuo mahtava peppusi pystyyn.

Hän meni polvilleen ja painoi päänsä tyynyyn.

Laitoin sormeni pilluun, joka alkoi olla jo liukas. Sieltä sormeni vaelsi klitorikselle, jota aloin hieromaan hitaasti kiihdyttäen. Pirkko tuntui nauttivan siitä heti alkumetreillä. Valmistelin hänet hyvin lähelle huippua enne kuin lopetin.

Vein kaluni pillun huulille ja työnsin sen sitten pohjaan asti. Lähdin heti alussa rajuilla työnnöillä liikkeelle. Leveät lanteet, joista sai kunnon otteen, antoivat tuhdin lisämausteen kamppailuun. Tässä vaihessa vilkaisin sivulleni ja näin Raijan kurkistavan kulman takaa. Hän hymyili ja nosti minulle peukaloa.

Pirkolta tuli aika pian ja sen varmasti kuuli myös naapurihytit. Vilkaistessani Raijaa hänellä oli jo molemmat peukalot pystyssä ja hän muodosti huulillaan sanan "Yess".

Pirkon vikinä ei loppunut ennen, kuin viimein olin ruiskassut lastini häneen ja päästänyt omat karjahdukseni.

Maatessamme selällämme sängyssä kuulin pienen napsauksen ja tajusin Raijan lähteneen. Pirkko ei tuntunut huomanneen mitään. Hän oli niin onnessaan. Täytyy myöntää, että hyvältä tuntui minustakin.

- On se ihanaa, että tuollainen nuori mies haluaa tällaisia keski-ikäisiä naisia. Voi kun saisi useamminkin tuollaista rakastajaa.

- Voidaan ottaa pikauusinta.

- Ei voi olla totta.

Menin selälleni ja pyysin Pirkkoa tulemaan päälleni. Hänellä oli vielä rintaliivit päällään. Vapautin melko suuret rinnat liiveistään ja imin nännit heti valmiiksi. Hieroin rintoja ja läskyttelin niitä vastakkain.

Kaluni virkistyi tästä ja aloin sovitella sitä pilluun. Työnnyin Pirkon sisään hänen ollessaan polvillaan hajareisin päälläni. Otin häntä lanteista kiinni ja nostin häntä kaluni vartta ylös ja laskin alas. Hän alkoi tehdä liikettä itse. Hän sai nyt tehdä työt ja hän tuntui siitä myös nauttivan. Pirkon tahti kiihtyi ja samalla kiihtyi myös hänen hengityksensä.

- Nyyt tuleee…., hän huusi ja niin myös tuli.

Pirkko laski rintansa minun päälleni ja huokaili siinä.

Minulla seisoi kalu vielä hänen sisällään. Ajattelin kuitenkin sen kolon saaneen jo tarpeekseen ja kierähdin pois hänen altaan. Hän makasi mahallaan sängyllä ja kun katselin tuota valtavaa peppua, en voinut muuta kuin nostaa sen taas pystyyn. Työnsin sormeni pilluun ja vein sitten liukkaan sormeni peräaukolle ja liikuttelin sormeani siellä.

Sitten ohjasin spermastani ja pillun mehuista vielä liukkaana kaluni ensin pillun huulille, mutta sieltä välittömästi peräaukolle.

- Ei ka se nyt sinne mahdu, Pirkko sanoi.

- Kyllä se sinne menee, usko pois.

Työnsin kalun kuitenkin varovasti sisään. Vedin sen hitaasti ulos ja sitten reilusti pohjaan asti.

- Se sopii kuin hansikas, sanoin.

Kalu upposi peräaukkoon aina uudestaan. Tämä Pirkon paras puoli oli astetta tiukempi ja tuntui todella hyvältä. Hän ei sanonut enää mitään, mutta hän oli aivan yhtä kiihottunut kuin minäkin. Laukaisin lastini Pirkon peräsuoleen.

Siinä sen laivaristeilyn huippuhetket. Taas kaksi kokemusta lisää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute