Herkku-puhelin
Mustaa parrua
eve eden

Oli kuuma. Aurinko porotti täysillä ja hiki tihkui ihosta. Makasin hotellin uima-allas-alueella rantatuolissa, otin aurinkoa pienissä bikineissä ja olin täydellisen tylsistynyt. Vanhempani olivat saaneet houkuteltua minut mukaani rantalomalleen, jotta saadaan viettää laatuaikaa perheen kesken. Joopa joo, hotelli oli täynnä eläkeikäistä porukkaa, joiden kanssa vanhempani kyllä viihtyivät hyvin. Minä sainkin olla lähestulkoon omissa oloissani.

Suuta kuivasi, ja päätin lähteä hakemaan allasbaarista juotavaa. Teki mieli drinkkiä, mutta en kehdannut juoda alkoholia äidin ja isän seurassa, vaikka olinkin jo kahdeksantoista täyttänyt.

Nousin aurinkotuolista raukeasti venytellen, ja kohentelin bikinien asentoa. Tunsin, että minua tuijotetaan.

Katselin ympärilleni aurinkolasien läpi, ja huomasin afrikkalaisen näköisen puutarhurin lopettaneen pensaan saksimisen ja katselevan minua hävyttömän mittailevasti. Nolostuin vähän, mutta hymyilin kuitenkin. Hän hymyili ilkikurisesti takaisin, mikä aiheutti mukavaa värinää kropassani. Vaikka hotellin asiakkaat olivat vanhoja, niin hotellin työntekijät sen sijaan olivat aika kiinnostavia, erityisesti nämä Ranskan siirtomaista peräisin olevat.

Olin itsekin vilkuillut tämän komean puutarhurin takapuolta tiuhaan tappaessani aikaa aurinkotuolissa.

Kävelin tiskille, istuin baarituoliin ja samassa puutarhapoika oli tullut viereeni. Läheltä hän näytti vieläkin komeammalta kuin kaukaa. Hänen tumma ihonsa hohti himmesti auringossa ja tuoksui mielestäni kukilta.

"Haluaisitko drinkin?", hän kysyi englanniksi. "Baarimikko tekee hyviä martineja."

"Ei kiitos," vastasin. "En viitsi juoda alkoholia vanhempieni nähden."

"Entä jos he eivät olisi näkemässä? Työpäiväni loppuu juuri. Tule, tarjoan sinulle drinkin tuolla ylhäällä!" Hän tarttui minua kädestä. Epäröin vain muutaman sekunnin ajan, mutta en voinut vastustaa kiusausta - vihdoinkin jotain jännittävää!

"Ok, olen Eve."

"Minä olen Luc."

Luc johdatti minut hotellin kattokerrokseen, hulppeaan hotellihuoneeseen. "Täällä ei asu nyt ketään, voidaan olla ihan rauhassa", hän sanoi.

Seisoskelin bikinisilläni marmorilattialla ja katselin upeaa merimaisemaa lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Luc käveli taakseni, ja säpsähdin kun tunsin hänen kehonsa pakaroitani ja selkääni vasten. Hän ojensi minulle drinkin - se oli tosi vahva, mutta join sitä janooni ahnaasti. Myös siksi, että olin hämmentynyt hänen isoista käsistään, jotka yht'äkkiä kourivat vartaloani joka puolelta. Olin kiimassa, mutta yritin vaistomaisesti estellä liian innokasta miestä.

"No mitä nyt kainostelet?" Luc kyseli. "Tiedän, että haluat pikkupilluusi isoa mustaa miestä, etkö haluakin?",hän nauroi.

Luc kaatoi minut väkisin sängylle. Hän oli minua lähes puolet kookkaampi,ja tuntui turhalta vastustella. Hän kuori tissini bikinilappujen alta ja imeskeli niitä. Samalla tunsin pari isoa sormea bikininhousuissani. Luc pyöritteli niitä klitorikseni ympärillä ja sai minut huokailemaan.

Luc huomasi, että nautin, ja riisui bikinihousuni. Hän siirtyi nuolemaan karvatonta pilluani, näykki kevyesti

häpyhuuliani ja välillä suuteli pakaroitani ja sisäreisiäni. Hetkessä hihkuin ja vikisin kuin mielipuoli, ja orgasmin väristykset valtasivat kehoni.

Olin onnellisen tyydytetty, mutta Luc ei selvästikään aikonut jättää leikkiä tähän. Olin kyllä itsekin utelias jatkamaan, en ollut nähnyt tuota tummaihoista komistusta vielä edes ilman vaatteita, saati päässyt lähemmin tutustumaan hänen vartaloonsa. Erityisesti minua kiinnosti tietysti muhkea kohouma hänen housuissaan. En ollut koskaan nähnyt livenä mustan miehen munaa, ja halusin nähdä omin silmin, pitävätkö puheet isosta koosta paikkansa.

Luc riisui paitansa, ja paljasti todella kauniin rintakehän ja vatsan. Ne houkuttelivat minua avaamaan miehen housut. Hitaasti avasin vyön ja napit, ja alushousujen sisältä vähä vähältä tuli esiin mielettömän upea, valtavan kokoinen elin - kaunein koskaan näkemäni veistos! Hihkuin innostuksestani ääneen, mikä vähän nolotti minua, varsinkin kun samalla tunsin lievää kauhua; tuo ei voi mahtua sisääni, ei ikinä.

Luc toi kalunsa lähelle suutani, ja tartuin siihen kaksin käsin ja aloin nuoleskella valtavaa terskaa. Tunsin suurta kunnioitusta tuota parrua kohtaan, ja maistelin sitä antaumuksella. Mies yritti kovasti työntää kaluaan syvemmälle suuhuni, mutta vaikka avasin suuni äärimmilleen, ei siitä tahtonut tulla mitään. Tein silti kaikkeni nuollakseni häntä mahdollisimman tyydyttävästi - ajatus yhdynnästä pelotti, vaikkakin kiehtoi samalla. Luc äänteli silmät kiinni, kun runkkasin kaksin käsin ja koettelin kielelläni tuon veistoksen suonikkaita muotoja.

"I wanna fuck you", Luc kuiskasi korvaani.

"E-enpä tiedä...pitäisikö..." sopertelin epätoivoisesti.

"Se ei ollut kysymys tai ehdotus, kultaseni, vaan toteamus. Aion panna pillusi uuteen uskoon", mies nauroi pirullisesti, ja asetteli lantiotani kovaotteisesti sängyn laidalle. Värisin jännityksestä. En ollut enää neitsyt, mutta parin tähänastisen poikakaverintapaiseni penikset eivät olleet mitään tuohon ranteenpaksuiseen tankoon verrattuna.

Luc tarttui valtavaan kyrpäänsä ja hieroi sitä klitoristani ja häpyhuuliani vasten. Samettinen terska tuntui ihanalta märkää pilluani vasten, ja tunsin rentoutuvani hiukan. Sitten hän alkoi painaa elintään pimppireikääni.

Ensin vaikutti siltä, että mitään ei tapahdu - elin on kerta kaikkiaan liian suuri - mutta sitten täydellisen märkä pilluni antoi hieman periksi. "AAH!" huusin tuskasta ja kiimasta, vaikka vasta hiukan terskan päätä oli käynyt sisälläni. Muistelin neitsyyden menettämistäni, joka ei ollut tuntunut juuri miltään, mutta tämä tuntui. Tunsin, että neitsyyteni todella rippeitä vietiin!

Mutta Luc ei lopettanut, hän ei ollut kiinnostunut kiljunnastani, vaan ähisten ja yhä uudelleen hän yritti väkisin tunkeutua sisääni. Jokaisella työnnöllä terska tuntui menevän sisälle hiukan lisää, minä itkin kivusta ja välillä huusin nautinnosta. Luc näytti vain nauttivan tuskaisista reaktioistani ja ahtaista paikoistani.

Kun kyrpä lopulta oli kunnolla sisälläni, Luc lopetti hetkeksi raivokkaan työntymisen ja jäi makaamaan päälleni.

Hän katseli minua ja silitti tukkaani. "Tunnut ihanalta, tyttö. Aion nussia sinulta tajun kankaalle." Olin täydellisen täynnä mustaa lihaa. Sain orgasmin siinä liikkumattomana, vain siksi, että pilluni oli pingottuneena tuon parrun ympärille. Huusin ja tärisin, ja purin hänen kahvinväristä olkapäätään.

Luc innostui pilluni supistelusta, ja alkoi panna minua rajusti. Olin jatkuvien orgasmien vietävänä. Mies käänteli persettäni eri päin ja vaihteli asentoa, ja siten tunsin saavani yhä uudestaan ja uudestaan. Itse olin niin hämärän rajamailla, etten tahtonut ymmärtää enää mistään mitään. Mutta toivoin, ettei hän lopettaisi ikinä.

Loputtoman nussimisen jälkeen mies vetäytyi sisältäni ja toi kyrpänsä kasvojeni eteen. Spermalasti ruiskusi

kasvoilleni, ja loput hän suuntasi suuhuni. Nuolin hänen kalunsa puhtaaksi, jotta sain ihailla tuota mestarillista luomusta vielä hetken läheltä.

Hoipertelin hotellihuoneeseeni ja nukuin seuraavaan aamuun asti.

---

eka tarina, kommentoikaa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute