Herkku-puhelin
Mökkeilyä
oskari

Tapahtui kesällä -04. Olimme kaverini Paulin kanssa sopineet viikonloppureissun mökillemme keskisuomeen. Tarkoituksena kalastella ja ryypiskellä ilman vaimojen rutinaa. No kyseisen viikonlopun lähestyessä alkoi vaimoni sättiä juopoksi yms ja tämäkös nosti vitutuskäyrän kattoon. Koitti perjantai ja Pauli saapui minua hakemaan, pekkaset oli sovittu kuukautta aiemmin että päästään aamusta reissuun. Heräsin tööttäyksiin ja nopeasti aloin pakata kamoja reppuun. Huomasin vielä pöydällä vaimon viestin täynnä mitä törkeimpiä solvauksia. No matka kuitenkin alkoi ja parin tunnin kuluttua olimme perillä. Kamat mökkiin ja vene vesille. Siinä sitten kalastellessa ja olutta juodessa tuli puheeksi vaimoni käytös johon Pauli kertoi kokeneensa samanlaisen syyttelyn. Aikamme asiaa pohtiessa keksimme että haetaanpas viikonlopuksi mökkiseuraa kylältä.

Illalla soutelimme rantaan ja laitoimme saunan lämpiämään. Sitten polkupyörät liiteristä, muutama matkaolut mukaan ja kohti kylän baaria. Matkaa oli noin kolme kilometriä. Kylän pubi on sellainen räkälä että vähän epäilytti löytyykö selänpesijöitä. No eihän siellä naisia ollut vaan räkäkännissä öriseviä vanhoja äijiä. Olimme juuri lähdössä kun paikkaan saapui kaksi nuorennäköistä tyttöä, tumma ja vaalea. Menimme rohkeasti kuitenkin jutustelemaan heille. Vaalea, joka oli minun makuuni, oli 19-vuotias Johanna ja tumma 21-vuotias Kirsi. Tarjosimme tytöille muutamat juomat ja samalla kerroimme että saunakin oli mökillä lämpenemässä. Johanna empi mutta Kirsi näytti pelaavan jo jotain silmäpeliä Paulin kanssa. Lopuksi tytöt lupautuivat mökkiseuraksi. Poljimme neljästään mökille ja kuten arvata saattaa oli saunan pesä sammunut ajat sitten mutta teimme uudet tulet ja otimme neljästään naukkuja ja olutta. Samalla siinä sitten silmäilin tyttöjä, Johanna oli kasvoiltaan kauniimpi ja huomattavasti rintavampi kuin Kirsi mutta Kirsin perse oli kyllä seksikkäimpiä mitä olen nähnyt. Menimme saunaan, tyttöjen jättäessä rintsikat ja pikkuhousut jalkaan olimme Paulin kanssa munasillaan. Saunassa Kirsi ja Pauli hivelivät ja suutelivat toisiaan mutta Johanna torjui jokaisen lähestymisyritykseni jyrkästi.

Saunoimme ja uimme pari tuntia ja koska alkoakin meni rohkeasti olimme kaikki neljä humalassa kun menimme mökkiin. Pauli ja Kirsi siirtyi välittömästi sohvalle jatkamaan touhujaan ja minä yritin Johannaa syttymään. Kävi kuitenkin niin että toisen parin siirtyessä makuutiloihin Johanna sammui sohvalle ja sekös vitutti. Tein itselle rajun paukun ja kuuntelin lutkutusta makuutiloista. Yhtäkkiä kuulin Kirsin sanovan että haetaan kaverisi mukaan ja samalla hän hyökkäsi ilkosillaan ovesta suoraan kaulaani kiihkeästi suudellen. Seurasin häntä makuuhuoneeseen missä Pauli makasi sängyllä kyrpäänsä hinkaten. Kirsi tuli meidän väliimme vuoron perään molempia suudellen ja kyrpiä runkaten. Lopuksi hän kumartui ottamaan Paulilta suihin jolloin tarrasin kiinni hänen ihanaan perseeseen. Upotin kieleni Kirsin pilluun ja hyväilin sormella peräaukkoa. Voihke täytti huoneen. Kirsi halusi imeä välillä kyrpääni ja Pauli pääsi kielihommiin. Lopulta Kirsi nousi Paulin päälle ja aloitti hurjan ratsastuksen. Menin hänen eteensä ja työnsin kyrvän suuhun samalla hyväillen hänen nännejään. Kirsi sanoi haluavansa minut perseeseen ja siirryin hänen taakseen. Liukasteesta ei ollut pulaa vaan kouraisin mahlaa pillusta ja voitelin anusta. Työnsin sormea sisään ja olipas tiukkaa. Lopulta asetin terskan anuksen suulle ja aloin työntämään.

Tiukkaa teki mutta sitten yllättäen kyrpä upposi sisään. Kirsi ulvahti ja olimme kaikki paikallaan hetken. Sitten vuorotyönnöin aloimme nussimisen. Tahti kiihtyi ja Kirsi sai ensimmäisen orgasmin, hän vapisi ja pää vispasi puolelta toiselle. Sitten hän alkoi ulvomaan lähes suoraa huutoa ja lopulta tempoi niin että kyrpäni luiskahti ulos perseestä. Kirsi lysähti Paulin päälle mutta ei mennyt montaakaan sekuntia mun hän komensi minut alle. Selkä kasvoihini päin hän alkoi upottaa kyrpääni anukseensa. Nyt se menikin heti pohjaan asti ja kun Pauli vielä kiipesi pukille olikin mylly taas valmis. Naimme tällä kertaa samaan tahtiin ja kun kurkotin käteni vielä Kirsin nänneille tuli hän taas. Asennosta johtuen hän ei kuitenkaan päässyt tällä kertaa karkaamaan välistämme. Kiihdytimme Paulin kanssa tahtia ja ulvonta alkoi jälleen. Ensin tuli Kirsi, hän tempoi itseään rajusti. Sitten Pauli alkoi murahdella ja samalla tunsin myös itse laukeavan. Purkauduin todella rajusti ja äänestä päätellen myös Pauli. Olimme hetken kassassa kaikki kolme kunnes Pauli nousi ja lähti. Liikuttelin vielä veltostuvaa kalua anuksessa kunnes se luiskahti pois perseen lämmöstä.

Suutelin Kirsiä kiihkeästi ja lähdimme Paulin perässä kohti saunaa. Peseydyimme ja herrasmiehinä pesimme huolella Kirsin pillun. Hän sai vielä kerran ja kyrpäni alkoi herätä uudelleen. Kirsi kuitenkin lähti ja Pauli hänen peräänsä. Join saunassa oluen, menin itse myös sisälle ja hörppäsin kuppini loppuun. Paulin kuorsaus kuului jo selvästi ja kun katsoin hiljaa ovesta nukkui Kirsi hänen kainalossa. Menin viereiseen makuuhuoneeseen ja aloin nukkua. En tiedä kauanko ehdin nukkua kun Kirsi kuiskasi korvaani: "saisiko täällä kyrpää kun kaverisi ei herää". Samalla hän hyökkäsi päälleni aloittaen ahnaan suudelman. Suutelimme kiihkeästi, hänen runkatessa kyrpääni minä sormeili märkää pillua. Kirsi kääntyi 69 ja aloitti kovan imutuksen. Nuolin valuvaa pillua samalla sormea sinne työnnelle.

Kirsi kääntyi ja aloitti ratsastuksen. Aluksi hitaasti ja nauttien. Hyväilin hänen nännejä ja vauhti kiihtyi. Vein sormen hänen klitorikselle ja hän alkoi jälleen ulvoa lopuksi lysähtäen päälleni. Sanoin haluavani takaapäin että näkisin samalla perseen ja niin Kirsi pyllisti. Kyrpä upposi liukkaaseen pilluun. Lisäsin hiljalleen tahtia ja kun työnsin sormeni vielä anukseen sai Kirsi jälleen räjähtävän orgasmin. Olin myös valmis itse ja muutama raju veto sai sperman lentämään. Kirsi jäi kainalooni nukkumaan. Aamulla heräsi ensin Pauli, hän herätti minut ja samalla Kirsin. Johanna oli oksentanut sohvalle ja oli itsekin yrjön peitossa. Herättelimme hänet ja hän kävi peseytymässä. Kirsi kehuskeli minulle ja Paulille saaneensa elämänsä kyydit mihin totesimme saunan olevan lämmin koko viikonlopun. Johanna tuli peseytymästä, valitteli krapulaansa ja halusi kotiinsa. Niin tytöt lähti mutta vielä lähtiessä muistutimme saunasta. Johanna ei edes päällemme katsonut mutta Kirsi iski silmää ja näytti käsillään naintiliikkeitä. Siitä tiesimme että illalla taas naidaan...

Haluatteko kuulla seuraavasta illasta?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute