Herkku-puhelin
Yhdyntä
NaNa

Olimme pitkästä aikaa mieheni kanssa taas mökillä, oli alkukesä ja mökkimme sijaitsi kaukana muista. Tästä olin onnellinen, sillä kuljin mielelläni alusvaatteissa tai alasti pihalla. Se helpotti kuumuudessa. Tänään kuljeskelin läpikuultavissa stringeissäni ja tunsin olevani seksin tarpeessa. Hieroin rintojani, olen aika pienikokoinen mutta ne ovat kuppikokoa DD, joka aina saa mieheni entistä kiihkeämmäksi.

Suunnittelin jo mennä nurmikolle masturboimaan, kun en kestänyt, mutta maltoin mieleni. Oli jo pitkä aika viimekertaisesta seksistä mieheni Juhan kanssa joten arvelin hänellä olevan saman olon. Kun vihdoin tuli ilta ja hiukan viileni, menimme sisään ja rakkaani kaivoi kortsupaketin esiin. Se oli jokseenkin selkeä huomautus ilman sanoja, ja aloin riisua stringejäni, jotka olivat jo märät. Mieheni riisuutui myös ja pyysi minua menemään vatsalleni makaamaan sängylle. Kun makasin siinä, Juha laittoi tyynyn pilluni alle niin että pakarani kohosivat ylemmäs. Sitten hän laittoi kondomin paikalleen ja tuli taakseni. Janosin heti hänen paksua kyrpäänsä sisääni ja kuiskasin "Tuu mun sisään", mutta mieheni levitti haarojani ja alkoi nuolla vakoani. Voihkin kun hänen kielensä hyväili minua, ja olin jo orgasmin partaalla. Hän työnsi kielensä pilluni suulle, ja laukesin. Silti taitava kieli jatkoi nuolemistaan ja sai minut laukeamaan taas. Äkisti Juha nousi istumaan, otti kyrpänsä ja siirsi sen pilluni kohdalle niin että se painoi minua. Hän työnsi kalunsa sisään hitaasti, pohjaan asti, ja alkoi hiljaa pumppaamaan.

Vauhti koveni hiljalleen ja laukesimme taas, nyt yhtä aikaa. Hänen ihana kyrpänsä nai minua hurjasti ja kivekset läiskivät pakaroitani vasten työntöliikkeiden tahdissa. Hetken kuluttua Juha veti veltostuneen kyrpänsä ulos pillustani ja käski minun tulla nuolemaan se puhtaaksi. Tein niin, ja tunsin kuinka pilluni oli herkän tuntuinen kun hän pian taas käänsi minut, nyt kyllä selälleni, ja työnsi nyt taas pystyssä sojottavan kalunsa sisääni jatkaen naimista. Tuntui siltä että ihana yhdyntämme jatkui ikuisesti...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute