Herkku-puhelin
Ensiyön oikeus
neito

Istun suuressa vesisaavissa ja hytisen kylmästä. Vesi on jäähtynyt sinä aikana, joka muilta on mennyt peseytymiseen, itsehän pääsen peseytymään vasta viimeisten joukossa. Kuitenkin oikeaan kylpyyn pääseminen on minulle ylellisyyttä. Tällainen tavattomuus johtuukin täysin huomenna edessä olevista häistäni. Tunnen kuinka vieressä odotteleva sisareni nykäisee minua olkapäästä nousemisen merkiksi ja tottelen sanatonta käskyä kiltisti. Hän kietoo minut karkeaan pyyhkeeseen, samalla kun joku jo molskahtaa saaviin josta juuri nousin. Vanhempi sisareni avaa raskaan oven ja johdattaa minut ulos pesutuvasta linnan kylmyyttä hohkaville käytäville.

Huokaisen helpotuksesta päästessämme naistentupaan ja hivuttaudun tulisijan viereen kipristelemään kylmenneitä varpaitani. Hetken kuluttua siskoni ja muutama muu vanhempi nainen piirittävät minut käsissään kampoja ja kotitekoisia hajusteita. He levittävät hyväntuoksuisia voiteita kehooni ja ylistävät hipiäni valkeutta. Tämän jälkeen he käyvät käsiksi pesun jäljiltä takkuiseen tukkaani. He kiskovat hiukseni suoriksi ja jättävät hiusverhoni – huomista lukuun ottamatta – viimeistä kertaa avoimeksi. Tukkani ylettyy lähes takamukseen ja on väriltään punainen. Eräs minua auttanut varakas nainen lainaa minulle vielä peiliään. Peilistä minuun katsovat tummat, vihreät silmät ja huulilleni leviää epävarma hymy. Näytän kauniilta. Ylleni autetaan vielä ohut ja ylellisen pehmeä alushame. Kurjaa on vain se, ettei tämä kauneus ole tarkoitettu sulhaselleni. Linnanherramme nimittäin tahtoo käyttää ensimmäisen yön oikeutensa viehättävimpiin alamaisiinsa.

Huolellisesti valmisteltuna ja matkalla kohti feodaaliherrani huoneita mieleeni tulvahtaa monen viikon hermostuneisuus ja pelko valtavalla voimalla. Sisareni, jonka jäljessä jälleen kuljen, pysähtyy Herttuan makuukamarin eteen. Hän kääntyy ja huomaa pelokkaan tilani. Rauhoitellakseen isosiskoni halaa minua ja suukottaa poskelleni. Lopulta hän koputtaa oveen ja luvan saatuaan astuu sisälle ja ilmoittaa asiansa. Liian nopean hetken kuluttua hän ilmaantuu jälleen käytävään ja lähes tuuppii minut sisälle huoneeseen. Ovea sulkiessaan hän väläyttää vielä viimeisen rohkaisevan hymyn.

Seison kuin halvaantuneena paikoillani, kasvot vielä oveen päin. Hitaasti käännän pääni ja näen koko makuukamarin. Olen vahvasti sitä mieltä, että se on upein paikka, jossa olen koskaan ollut. Huonetta hallitsee valtava pylvässänky, joka on verhoineen kuin huone makuuhuoneen sisällä. Paljaiden jalkojeni alla tunnen maton pehmeyden ja kamari on varmasti koko linnan lämpimin paikka. Seiniä koristavat seinävaatteet sekä jykevä kaappi. Viimeisimpänä katseeni osuu kirjoituspöytään jonka ääressä näen Herttuani.

Herttua on pitkä, leveäharteinen ja vahvarakenteinen. Tumma mies, komeakin jos vain ei olisi niin julman ja pelottavan oloinen. Katselen, kuinka Herttua tutkii papereitaan kumartuneena niiden ääreen ja tunnen itseni erittäin hermostuneeksi. Lopulta Herrani kuitenkin saa työnsä päätökseen ja suvaitsee katsoa minuun päin.

-Tulehan tänne. Kuuluu Herttuan käsky.

Niiaan herralleni hätäisesti ennen kuin tottelen. Pysähdyn hänen eteensä ja tuijotan visusti lattiaan, kunnes tunnen hänen ison kouransa nostavan kasvojani paremmin tutkittavaksi. Herttua myhäilee ja kuljettaa kovettunutta sormeaan huulillani. Värisen hermostuneena, mutta häpeäkseni tunnen myös tuttua kuumotusta haarovälissäni.

- Tiedät varmasti miksi olet täällä. Riisuudu. Haluan tietää mitä tulen tänään saamaan. Herrani komentaa.

En osaa kuin tuijottaa lattiaan jähmettyneenä. Tiedän mitä minulta odotetaan, mutten kykene riisuuntumaan. Herraani ei kuitenkaan ole tunnettu kärsivällisyydestään ja hän tarttuukin pöydällään olevaan kirjeveitseen, repäistäkseen kalliin kankaan edestä halki. Tunnen kuinka alushame valahtaa pehmeästi kapeilta hartioiltani. Seison alasti ja nöyryytettynä Herttuan edessä.

Herrani katselee minua hitaasti päästä varpaisiin ja kun yritän vielä siveellisesti peitellä itseäni, tarttuu hän ranteisiini lujalla otteella, pakottaen käteni sivuilleni. Hitaasti hän vielä kiertää minut ympäri tarkastellakseen minua joka puolelta. Tunnen punastuneeni ja punastun vielä syvemmin tuntiessani kuinka mahlani valuu reisilleni.

- Olet niin hento. Jos vain tahtoisin, voisin murskata ranteesi kuin risun. Rintasikin ovat kauniit, vaikka vähän pienet. Ja tämä perse. Herrani astuu aivan minuun kiinni, läimäyttäen minua takapuolelle samalla.

Odottamaton kihelmöinti takapuolessa ja sen aiheuttama horroksesta herääminen laukaisevat minussa halun paeta. Alan rimpuilemaan Herrani sylissä. Työnnän häntä taaksepäin ja melkein jo onnistun lipeämään hänen otteestaan, yllätyksen turvin. Herttua kuitenkin saa minusta uudestaan tiukan otteen ja painaa minut rintaansa vasten suudellen rajusti huuliani. Voihkaisen ja unohdan terveen järkeni purressani miestä huuleen.

Herttua raivostuu vastarinnastani, nostaa minut ilmaan, harppoo pylvässängyn luo ja heittää minut sille. Hänen kiskoessaan paitaa pois päältään, yritän jälleen järjenvastaista pakoa. Herttua kuitenkin kiskoo minut helposti takaisin lantiostani. Hän riisuu myös alavartalonsa paljaaksi ja tunnen hengitykseni kiihtyvän entisestään nähdessäni hänen miehuutensa, joka tuntuu neitsyen silmissä valtaisalta.

Herttua tulee päälleni ja tunnen hänen painonsa raskaana. Hän suutelee jälleen huuliani rajusti ja jatkaa alemmas imien kaulani herkkää ihoa. Ynisen tahtomattani tuntiessani hänen vaativien huultensa vaeltavan rinnoilleni. Herrani kiertää kiduttavasti nännejäni, kunnes yhtäkkiä tunnen hänen näykkäisevän rajusti nänniäni ja nipistävän samalla toista nänniäni sormillaan. Huudahdan yllätyksestä ja kivunsekaisesta nautinnosta. Herttua kuitenkin jatkaa tästä välittämättä rintojeni rajua käsittelyä. Välillä hän kouraisee toisen rintani isoon ja karkeaan käteensä puristellakseen sitä ja saaden minut vikisemään allaan.

Tunnen kuinka Herttua alkaa hivuttautua huulineen rinnoiltani vatsalleni ja alan taas osoittaa merkkejä unohtuneesta siveellisyydestäni. Rimpuillessani herrani huoahtaa turhautuneena

- Nauttisin sinusta mielelläni ilman esteitä, mutta koska tästä ei tunnu tulevan mitään… Herttua sanoo kylmällä äänensävyllä vetäen sängynverhojen kankaiset pidikkeet irti verhoista.

Hän kiinnittää käteni sängyn päätyyn kangassuilakeillaan ja tunnen itseni jos mahdollista entistäkin alistetummaksi. Myhäillen tyytyväisenä kättensä työhön Herttua laskeutuu jalkojeni väliin. Hän pakottaa reiteni erilleen katsoo suoraan vakooni. Tiedän että olen paisunut, punainen ja kimalteleva mahloistani. Minua hävettää, kuinka voinkaan nauttia tästä? Mutta kun herrani painaa kielensä reisieni väliin unohdan kaikki ajatukset nolostumisesta. Voihkin ja vaikeroin hänen käsittelyssään, kunnes tunnen ennen kokemattoman voimakkaan orgasmin ravisuttavan vartaloani. Lopulta vain makasin huohottaen selälläni luullen päässeeni näin helpolla...Otin vähän kirjailijan vapauksia, joten kirjoitus ei taida kulkea ihan käsi kädessä historian kanssa... Ja tämä oli ensimmäinen novellini, jos kuitenkin piditte niin tarinaan kyllä ilmestyy loppu ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute