Herkku-puhelin
Perjantaina
saa tapahtua

Olen alle kolmekymppinen mies Uudeltamaalta, ja pidän sekä fyysisestä , että henkisestä kunnostani erittäin hyvää huolta, urheilemalla useita kertoja viikossa, sekä lueskelemalla kirjoja.

Tämä tapaus kuitenkin oli mielenkiintoisin aikoihin, ja tämän seuraksi toivoisin jatkoa.

Olen aina katsellut talomme täti-ihmisiä vähän sillä silmällä ja ajatellut, että tarvitsisivatkohan nuo ihanat rouvat tyydytystä elämäänsä nuorelta komealta mieheltä. Perjantaina kun menin saunomaan, huomasin että parvekkeella oli yksi talomme ihanista runsasmuotoisista tädeistä tupakalla. Tervehdin kohteliaasti ja sanoin meneväni saunaan. Olutta minulla oli mukana six-päkki, joten kaksi sixpäkkiä tavallaan oli saunomassa.

Saunoin rauhassa tapani mukaan ja nautiskelin oluita. Himoni alkoivat herätä saunan lauteilla ja aloin koskettelemaan kaluani ajatellen naapurin tätejä.

Yhtäkkiä pesuhuoneen ovi kävi, ja ihmettelin, että kukahan sieltä tulee, sillä minulla oli vielä puoli tuntia saunavuoroa jäljellä. Lopetin masturboimisen.

Suihkustakin alkoi kuulua ääniä, ja ihmettelin, miksei tulija ollut huhuillut tai muuta koska vaatteeni olivat pesuhuoneessa kuitenkin. Yhtäkkiä saunan ovi aukesi ja mitä näinkään. Naapurin tupakalla ollut täti tuli saunaan, ihailin hänen runsaita rintojaan ja ihanaa peppua, hän tokaisi "mahtuukos tänne vielä" sanoin vähän hämilläni että totta kai, tule vaan. Tarjosin hänellekin oluen ja kun näin rinnat lähempää alkoi minulla välittömästi seistä. Täti huomasi asian ja alkoi imeä kulliani, hän runkkasi myös taitavasti ja sanoi "tule rinnoilleni" ruiskutin spermat komeassa kaaressa tädin rinnoille. Sitten täti meni istumaan lauteille ja avasi ihanan paksut reitensä ja komensi "NUOLE" ja nuolin hänelle orgasmit. Tämän jälkeen hän tokaisi, et vielä noin helpolla pääse, ja menimme suihkun puolelle, jossa panin häntä kunnolla.

Menimme vielä kerran löylyihin ja juttelimme. Hän antoi puhelinnumeronsa, ja kysyi voisinko tyydyttää muita hänen yksinäisiä kavereitaan. Vastasin että totta kai, ja siitä alkoi miellyttävä aikakauteni eri täti-ihmisten luona tyydyttelemässä heitä milloin missäkin. Nautin heidän runsaista muodoistaan, ja hekin nauttivat minusta.

Palautetta saa lähettää, varsinkin vanhemmat naiset!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute