Herkku-puhelin
Ihana rakastajani
Marita

Meillä on mieheni kanssa avioliittoa takana jo parisenkymmentä vuotta. Periaatteessa ihan hyvin on mennyt, mutta seksiasioissa olemme menneet eri suuntiin. Nuorempana mieheni oli aktiivisempi osapuoli, mutta viime vuosina minä olen ajanut siinä suhteessa kirkkaasti ohi.

Ravintolaan astuessani tunnistin heti baaritiskiin nojailevan tyylikkään, pitkän, lihaksikkaan, tumman miehen - Teemun. Teemuun tutustuin ensi kerran netissä, jossa hän etsiskeli seuraa urheilullisesta ja muodokkaasta naisesta ollessaan työmatkoilla Helsingissä. Teemu on myös aviossa ja vain 30-vuotias. Minua siis lähes 10 vuotta nuorempi.

Sydän pamppailen kävelin Teemun luo ja heti hän kaappasi minut voimakkaaseen ja määrätietoiseen syleilyynsä. Tiesin heti, että tämä on menoa.

Vain tunti ensi tapaamisestamme, olimme suutelemassa kiihkeästi hänen hotellihuoneessaan. Teemun kädet hyväilivät jo määrätietoisesti vartaloani joka puolelta.

- Huh, onpa isot ja mahtavat, Teemu huokaisi, kun oli vapauttanut D-kupin rintani liiveistään. Selvästi hän tykkäsi kovasti isoista rinnoistani, koska niin kiihkeästi ja antaumuksella hän niitä imi ja puristeli.

- Ohhoh, oli minun vuoroni hämmästellä, kun vapautin Teemun rautakankena seisovan, ison ja tosi paksun kalun. Juuri ja juuri sain tämän 20-senttisen monsterin mahtumaan suuhuni. Oli ihana imeskellä sen isoa terskaa ja samalla runkkailla hitaasti tätä upeaa kullia. Eihän minulla ollut kokemusta mistään tällaisesta, koska miehelläni on vain sellainen 15-senttinen suhteellisen ohut kalu.

- Eeiih aahh aaahh, huusin suoraa huutoa, kun Teemu tuli voimakkaasti sisääni takaapäin ja jatkaen määrätietoisia voimakkaita työntöjä, lihaksikkaiden käsien puristaessa tiukasti lanteitani ja pyöreää peppuani. Ei mennyt kuin hetki, kun tunsin orkun lähestyvän. Ja minkälainen orgasmi siitä tulikaan - elämäni ylivoimaisesti pisin, voimakkain ja paras!

Nyt olemme vuoden tapailleet Teemun kanssa säännöllisesti rakastelun, kuntoilun ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Kiimalle ei näyttäisi loppua olevan tulossa!

.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute