Herkku-puhelin
Kuntoremontti
nainen

Luin täällä olevan tarinan kuntoremonttikurssilla, ja sain inspiraation kirjoittaa oman kokemukseni ihan samanlaisesta kuntoremonttikurssista. Ne on ilmeisesti melkoisia seksilomia myös, ainakin itselläni.

olen myös vanhempi nainen, ikää jo 57 vuotta ja naimisissa olen myös, saman miehen kanssa jo 36 vuotta, joten ei ihme jos vieras mies alkoi kiinnosta.

Olin Imatran kylpylässä kuntoremonttikurssilla n. vuosi sitten ja se sai alkunsa , kun työnantajani suositteli sitä minulle ja lupasi maksaa palkankin koko ajalta. Niin hyvää tarjousta ei voi vastustaa, jota löysin itseni Imatralta.

Olen urheilullinen ja mm. juoksin viime kesänä maratonin, joten kroppani on kunnossa, tosin tissit on aika pienet. Mutta asiaan.

Sain huoneeni ja siellä oli huonetoverina minua 2 vuotta nuorempi nainen Pohjois-Suomesta. Olimme samalla alalla, joten tulimme heti juttuun keskenämme. Hän oli eronnut miehestään 6v. sitten, 4 lapsen äiti. Itselläni on 2 lasta, jo aikuisia, 1 lapsenlapsikin.

Eka päivä meni tutustumiseen ja sauvakävelyyn, mutta illalla oli tanssia ravintolassa, joten matkapullo vajautui meidän naisten kesken, ja eikun tansseihin.

Meidän kurssilla ei ollut miehiä lainkaan, joten miehet olivat lähiympäristöstä. Joskus kymmenen maissa minua haki vaalea, siinä kolmekymppinen mies tanssimaan valssia. Hän tanssi tosi ihanasti ja haki minua ahkerasti koko illan. Puolen yön aikaan oli tango ja hän haki minut. Tanssimme lähekkäin, tunsin hänen jalkansa hakeutuvan jalkojeni väliin. Myönnän olleeni kiihottunut koko illan, mutta tämä sai haluni "kukkimaan". Painauduin miestä vasten ja painoin pääni hänen olkaansa vasten. Hän siirsi kätensä pakaroilleni ja puristi. Painoin lantiotani häntä vasten ja kohta sain tuntea, miten hänen kalunsa alkoi kovettua vatsaani vasten. Hän kuiskasi haluavansa minua. Nuori mies halusi minua. Olin itse valmis rakastelemaan. Aviomies ei tullut mieleenkään, kun oli nuori komea mies valmiina sänkyyn kanssani. Hän sanoi asuvansa ihan lähellä, joten menimme hänen asunnolleen.

Hän asui parin kilometrin päässä, joten taksin takapenkillä aloimme suudella ja hän hyväili reittäni ja käsi hakeutui jalkoväliini. Menimme asuntoon, ja heti olimme kiinni toisissamme. Hän availi puseroni nappeja kiimaisin käsin. Minä avasin hänen housujensa napin ja vetoketjun. Kalu oli kovana kun sain sen käteeni. Hän avasi rintaliivien hakasen ja kumartui nuolemaan nänniäni. Riisuimme alasti ja menimme sänkyyn. Hän suuteli kaulaani ja siirtyi alemmas rinnoille. Rintojani imettiin ja nuoltiin, ihanaa. Sitten hän alkoi mennä alemmas ja tunsin kielen pimpsani päällä. kieli alkoi leikkiä huulilla ja hän avasi sormilla häpyhuuleni ja alkoi nuolla klitorista. Taivas miten se tuntui hyvältä. Hän jatkoi nuolemista ja aloin olla lähellä laukeamista, kun hän lopetti ja siirtyi päälleni ja sovitti kaluaan pimpilleni. Suuri terska alkoi puskea sisääni, olin ihan markä ja se lipui sisääni helposti. Hän alkoi naida minua hitaasti, mutta olin lähellä laukeamista, joten aloin nostella lantiotani ja vedin häntä kiinni itseäni. Tahti kiihtyi ja hänkin alkoi huohottaa. Sitten laukesin, aloin vapista ja reiteni alkoivat jännittyä.

Kiljaisin nautinnosta ja pilluni alkoi supistella, se tuntui peppureiässä asti. Hän alkoi naida kovempaa ja pian hän hoki, tulee, nyt tulee. Kalu alkoi nytkähdellä pimpsassani, tunsin sen ja lämmin sperma alkoi valua sisääni. Hän huokaili äänekkäästi orgasminsa kourissa ja pumppasi kaikki siemenensä minuun. Makasimme hiljaa hetken, hän minun päälläni. olin saanut ihanan orgasmin, mieheni kanssa seksi on ollut jotenkin väljähtynyttä, mutta nyt olin tyydytetty pitkästä aikaa kunnolla. Hän veti vielä kovan kalunsa pois pimpsastani ja kävi selälleen viereeni. Nousin ja menin vessaan pesulle , spermaa valui reisiä pitkin kun kävelin pöntölle ja pyyhin enimmät paperiin ja loput pimppisuihkulla. Sanoin olevani viikon Imatralla ja hän pyysi minua jäämään luokseen siksi aikaa.

Päivät olin kuntoremontissa ja yöt rakastajani luona. Huonetoverini paheksui minua ja käyttäytymistäni, mutta ei se minua haitannut, enhän ollut yhtään yötä huoneessani, vaan sain munaa joka yö.

Sellainen oli oma kuntoremonttini, ja täytyy todeta, että mieheni kanssa seksi sujuu nyt paljon paremmin. Ehkä hänkin on havainnut muutoksen ja saattaa epäillä minun saaneen vierasta, mutta oikein epäilee ja ei hän valita, saahan hän vieraan ja ennen kaikkea nuoren miehen kehumaa pimppaa 2- 3 krt viikossa.

Suosittelen kuntoremonttikursseja kaikille, minulle ne antoivat rutkasti itseluottamusta kaiken muun lisäksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute