Herkku-puhelin
Kahden naisen käsittelyssä
Seksileluna

Tapasin erään naisen, joka oli ammatiltaan hieroja. Rakastelimme jonkun kerran ja siten hän kutsui minut kokovartalohierontaan liikkeeseensä ja lupasi järjestää pikku yllätyksen. Olin eroottisesti kiihkeänä kun asetuin alasti hierontapöydälle. Ajattelin, että yllätys oli se, että hän kietaisi nahkasiteellä ranteeni tiukasti yhteen ja vangitsi käteni hierontapöydän yläpäähän, olin aivan alistettu, minua kihelmöi tilanne. Naisella oli yllään helposti avautuva viitta, josta pullotti makoisat rinnat.

Varsinainen yllätys oli vasta alkamassa, toinen nainen ilmaantui huoneeseen. Molemmat heittivät vaatteensa pois ja alkoivat jutella siitä, kuinka sovinistisia miehiä ovat tavanneet aikaisemmin. Sitten he päättivät maksaa kalavelkoja minulle. He nauraen päättivät, että tehdään tästä seksilelu, johon puretaan kaikki paineet. Minun kaluni oli turpea mutta muusta jännityksestä se ei vielä seisonut.

Tästä alkoi heti läksytys, he alkoivat leikisti solvata minua myös sanallisesti, oli ilman muuta selvää, että tämä kaikki on leikkiä. He komensivat minut mahalleni, ranteeni oli edelleen kiinni sängyssä.

Sain kuulla herjoja: ”Sinä huoranpenikka, perse pystyyn, saat kunnon selkäsaunan, katsotaan, eikö kyrpäsi ala seisoa, mehän olemme hurmaavia naisia”. Samalla he sivalsivat käsillään persekannikoitani, kuului makeita läjäyksiä ja suloisia kirpaisuja. Minä ulvahdin ja nautinnosta parkaisujeni perään tuli äänne ”jeaaaa, lisäää, jeaaaaaa”. Tästäpä naiset kimmastuivat, vai vielä lisää ja samalla nahkaruoska parkaisi ilmassa. Minulta pääsi parkaisuja ja ulvahduksia mutta ei enää ”jeaaa”. He nauttivat ja ilakoivat: ”Siitä sait, sinä rakkikoira, huoranpenikka, pikkumulkku, eikö kalu ala seisomaan”.

Ja alkoipa todella mahtava erektio, kaluni oli kuin kumipatukka, nautin kurittamisesta. He käänsivät minut selälleni ja koko komeuteni sojotti uljaana heille. He alkoivat mittailla sitä ja laskivat herjaten leikkiä sillä ja kustannuksellani. Mitataan tuon oprinkyrvän koko ja teho pilluillamme, he päättivät. Toinen tuli päälleni ja painoi kyrvän sulohuulistaan sisään, hän kommentoi sen olevat oikean kokoinen ja pituuskin on ihan sopiva. Sitten hän rynkytti itselleen nopeasti orgasmin ja nautittuaan sykäykset hän vetäytyi ja antoi toiselle naiselle vuoron. Toinenkin oli tyytyväinen kaluuni ja hänkin rytkytti itselleen nopean orkun ja juuri kun luulin saavani hän vetäytyi minusta pois. Kyrpäni jäi sykähtelemään ilmaan, mutta siemen ei vielä lennähtänyt.

Sitten he jatkoivat ”kuritusta” sillä, että pitivät minua aivan laukeamispisteessä mutta eivät laukaisseet minua. Minä ”rukoilin” heiltä laukaisua mutta siitäpä he vielä innostuivat. Seuraavaksi näin, kuinka kauniit ja pitkät naisen kynnet ottivat rintani nipukat nipistykseen, kynnet olivat pelottavan terävät, kuin kotkalla. Toinen nainen kynsi hiljaa nipukoitteni kärkiä, minä olen niistä erityisen herkkä. He komensivat minua pitämään silmäni auki ja katsomaan heitä silmiin. He nauttivat siitä, kuinka silmäni muljahtelivat nautinnosta, ne välillä harittivat ja välillä painuivat kiinni, josta sain rangaistuksena luunapin kovaan kyrpääni.

En tiedä kauaako he minua piinasivat, mutta olin aivan höperönä. Seuraavaksi he arvailivat, kuinka pitkälle sperma lentäisi kun he masturboisivat minut käsin. Nyt alkoi masturbointi, olin välillä hiukan laantunut ja he saivatkin tehdä vielä töitä. He vaihtoivat sujuvasti vuoroa. He masturboivat taitavasti oikealla otteella, nahka muljahteli suloisesti ja terska sai sitä edestakaista, mikä on sille aina mannaa.

Koitti laukeamisen hetki, vartaloni jännittyi äärimmilleen, nainen kiihdytti rytmin huippuun ja sitten se tuli. Tunsin kuinka paksu sperma syöksyi kaluni vartta ja samalla se oli jo korkealla kaarella ilmassa ja sieltä lätsähti rinnalleni. Naiset kiljuivat kauniista näystä: ”Sehän on kuin pikku tulivuori, joka syöksee valkoista laavaa”. Minä karjuin ja ulvoin kuin uroseläin naidessaan naarastaan. He kannustivat minua ja kaluni vielä pitkään sykähteli paksua spermaa joka valui kaluni varteen.

Vieläkään nautiskelu ei loppunut, naiset nuolivat sperman minusta, he latkivat sen ahneesi kuin kissa, joka latkii maitoa. Siten he huolellisesti ja vuorotellen nuolivat kaluni kuin tikkukaramellin ja lupsauttivat sen kokonaan suuhunsa. Lopulta he päästivät minut irti, leikki oli ohi, juttelimme vielä kaikesta ja varmistimme sen, että kaikki oli suloista molemminpuolista leikkiä, mikään herja ei ollut todellinen eikä selkäsauna ollut aito vaan se oli suloista molemminpuolista leikkiä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute