Herkku-puhelin
Kohti tuntematonta
Sanna ja Mikko

Heti alkuun varoituksen sanat: Tämä tarina on melko pitkä. Pituus johtuu siitä, että yhdestä tapaamisesta on kirjoittanut kaksi henkilöä omista näkökulmistaan ja omalla tyylillään. Idea lähti siitä, että Sanna luki Mikon jutun "Hierojan kotikäynti" ja antoi palautetta. Kun Sanna mainitsi kiinnostuksestaan kirjoittaa, Mikko ehdotti, että he kirjoittaisivat yhdestä tapaamisesta molemmat oman osansa ja myöhemmin toteuttaisivat tapaamisen. Tämä tarina ei siis ole tositapahtumiin perustuva, vaan tositapahtumat perustuvat tarinaan. Tarinan henkilökuvaukset ovat kirjoittajilta itseltään. Ainoastaan nimet on muutettu.


***Mikko:

Ajelen kohti tuntematonta, enkä tiedä mitä odottaa. Löydän osoitteen helposti ja pysäköin auton kivan näköisen rivitalon parkkipaikalle. Otan riskin ja kaivan taskusta sinisen pillerin. "Panomiehen piristeitä", naurahdan itsekseni. Olen hullu - entä jos tästä ei tulekaan mitään? Sitten ajellaan kulli tanassa häpeillen kotiin. Vaikka potenssissani ei olekaan mitään vikaa, Viagra on juuri tällaisia tapaamisia varten loistava.

Löydän oikean oven. Ulko-ovessa on kaksi sukunimeä. Onkohan tämä sittenkään oikea osoite? Painan ovikelloa. Oven tulee avaamaan se reilu parikymppinen, vaaleahiuksinen, kivan näköinen tyttö tai nainenhan hän jo on. Hän tervehtii minua iloisesti ja pyytää sisään. Ojennan hänelle käteni ja esittäydymme. Hänellä on yllään tiukka T-paita ja tiukat farkut. Riisun vaatteita eteisessä ja yritän pitää katseeni hänen silmissään, vaikka kauniit rinnat ja hyvät pakarat vaativat kääntämään katseen niihin. Kerron löytäneeni hyvin ja että oli kiva nähdä häntä livenä. Hänestä on myös kiva nähdä minua.

Siirrymme olohuoneeseen. Kehun heidän kotiaan, joka on tosi kivasti sisustettu. Huomaan, että Sannan nännit erottuvat tiukan paidan alta. Ajattelen jo nyt, kuinka kohta pääsen suutelemaan ja hyväilemään noita ihania rintoja. Mieleni tekisi käydä häneen käsiksi välittömästi, mutta yritän malttaa mieleni. Huomaan saavani myös varsin arvostelevia katseita. Hänen katseessaan on jopa pientä ihailua. Hän keittää meille kahvit ja juttelemme niitä näitä, kunnes totean yllättäen: "Olet sitten jättänyt rintsikat pois? Ihan muako varten?" Naurahdamme molemmat ja kerrot, että rintasi eivät kaipaa mitään ylimääräisiä tukia. Olen samaa mieltä.

Sanna:

Mies on täsmällinen, saapuu ovelle juuri sovittuun aikaan. "Miellyttävä ensivaikutelma, kerta kaikkiaan", ajattelen etenkin siinä vaiheessa, kun hän riisuu takkinsa ja paljastaa valkoisella, t-paidalla verhotun ylävartalonsa. Hän katsoo minua suoraan silmiin ja juttelee niitä näitä matkastaan. Mies on ammatiltaan hieroja, enkä voi olla ihailematta hänen upeaa kroppaansa. Ajatuksissani riisun häntä jo hyvää vauhtia, mutta tiedän, että minun on maltettava odottaa. Suunnitelma näyttää alkuvaiheessa hyvältä: reilunoloinen mies, kantaa selvästi treenattua vartaloaan sille kuuluvalla arvokkuudella, juttelee luontevasti ja heittää kohteliaisuuksiakin sopivassa määrin. Vaikuttaa siltä, että hänen käsittelynsä ei jättäisi ketään kylmäksi.

Mies ei tiedä suunnitelmaa kokonaisuudessaan. Olen tyytymätön seksielämään poikaystäväni kanssa, sillä tahtoisin seksiä useammin ja rohkeammin. Lisäksi minä olen yleensä se, joka tekee aloitteen. Keskusteltuamme tilanteestamme poikaystäväni ehdotti, että etsisin vieraan miehen hoitelemaan minut. Mikäli mies miellyttäisi minua, voisin tavata hänet uudelleen ja ehkä myös poikaystäväni liittyisi puuhiimme mukaan... Mies tietää vain, että kyseessä on kutakuinkin varattu nainen, jonka kumppani tahtoo vieraan miehen hoitelemaan naisensa perin pohjin.

Kahvipöydässä pääsen tarkkailemaan miestä tarkemmin, ja hiukan jännittynyt tunnelma kevenee pienen huumorin myötä. Olo ilman rintaliivejä on mukavan tuhma. Olen kovin tyytyväinen B-kupin rintoihini ja minua kiihottaa, kun mies selvästi ahmii niitä silmillään. Odotuksen sekä pienen jännityksen myötä tunnen pikkareideni kostuvan. Keskustelemme niitä näitä ja alan todella nauttia kiduttavasta odotuksesta. "Tiedäthän, että meillä on lupa tehdä kaikkea, mitä vain halutaan?", kuiskaan ohimennen hänen korvaansa, kun otan hänen mukina ja nousen kaatamaan toisen kahvikupillisen. En malta olla hipaisematta hänen kesän ruskettamaa niskaansa. Mies virnistää ja nyökkää vastauksen: "Niinhän me sovittiin." Tuskin pääsen kahvinkeittimen luo, kun mies onkin jo takanani. "Mulla on sen verran kuuma, että otetaan sulta tuo paita pois", hän sanoo ja vetää vaatekappaleen hitaasti yltäni. Hän kääntää minut ja suutelee minua yllättävän rajusti. Sitten hän siirtyy rinnoilleni, hieroo niitä pehmeästi vahvoilla käsillään, juoksuttaa kieltänsä nännipihan ympärillä ja nipukoiden yli, imeskelee nännejä ensin hellästi ja vähitellen yhä vaativammin. Tilanne tulee niin yllättäen, että herahdan yhtäkkiä aivan märäksi ja odotan vain, mitä mies aikoo tehdä minulle. Haluan nähdä miehen alusvaatteillaan, eikä hän onneksi vastustele, kun kuorin varovasti paidan tuon jäntevän vartalon yltä ja avaan farkkujen vyön.

Mikko:

Vihdoinkin Sanna tekee aloitteen, jota olen odottanut ikuisuudelta tuntuvan ajan. Hän on selvästi yhtä kiimainen kuin minäkin. Suutelen Sannaa rajusti ja pääsen käsiksi hänen täydellisiin rintoihinsa! Hän riisuu T-paitani ja avaa housuni. Valkoiset alushousuni pilkistävät avatuista farkuistani ja kaluni odottaa vapahtajaansa. Toivon salaa mielessäni, että Sanna polvistuisi vapauttamaan kaluni ja ottaisi sen syvälle lämpimään suuhunsa. Maltan kuitenkin mieleni, ajattelen naisen saamaa nautintoa aina ensin, ja uskon saavani sen käsittelyn myöhemminkin.

Jatkan Sannan rintojen kimpussa ja tunnen, kuinka hänen nänninsä ovat kovat kuin marmorikuulat. Siirryn vähitellen alaspäin suudellen naisen ihanan pehmeää ihoa. Hyväilen samalla hänen kylkiään ja huomaan Sannan odottaneen tätä, sillä hän painaa päätäni alemmas. Avaan nopeasti hänen housunsa, lasken molemmat housut samalla kertaa alas asti. Sanna nostaa malttamattomasti jalkaansa, ja autan housut kokonaan hänen jaloistaan. Nostan käteni hänen rinnoilleen ja painan huuleni hänen häpyhuuliaan vasten. Otan toisen käteni avuksi ja näin kieleni löytää Sannan klitoriksen. Alan varovasti nuolla klitorista hyväillen samalla hänen kosteaa reikäänsä. Upotan sormeni vain hiukan sisään. Jatkan klitoriksen hyväilyä, ja samalla hyväilen molemmin käsin hänen upeita rintojaan. Sanna huokailee ja pyytää minua nuolemaan kovempaa. Pyydän Sannaa kääntymään ympäri ja tulemaan kauemmas kaappien luota. Menen polvilleen hänen taakseen, ja nuolen hänen märkää jalkojenväliä klitoriksesta pepunreiälle asti. Samalla hyväilen hänen kiinteitä pakaroitaan Sanna työntäessä peppuaan taaksepäin ja painaessa selkäänsä alaspäin. Minä nautin tilanteesta. Minulla on mahtavat näkymät Sannan kiinteisiin vatsalihaksiin ja ihanasti roikkuviin rintoihin. Naamani on aivan märkä. Välillä painan sormen hänen lämpimään ja kosteaan vittuunsa. Sanna voihkii ja huomaan hänen alkavan olla lähellä huippuaan. Keskityn pelkästään klitoriksen nuolemiseen ja vien sormeni hänen pepunreiälle. Sekin on ihanan liukas. Pyörittelen sormeani reiällä, kunnes työnnän sormeni hiukan hänen sisäänsä. Sanna alkaa voihkia ja pyörittää lantiotaan. Samalla kun hän pyörittää lantiotaan, sormeni uppoaa vähän kerrallaan hänen peppuunsa. Tiedän, että Sanna haluaa sitä, joten alan varovasti liikuttaa sormeani pepussa ja jatkan klitoriksen nuolemista yhä kovempaa ja kovempaa. Sanna ei kestä enempää ja laukeaa rajusti voihkien. Vedän sormen pois pepusta ja keskityn rintojen hyväilyyn. Hän voihkii, ja aina välillä näen, kuinka orgasmin aallot ravistelevat häntä.

Hän on hetken poissa. Annan hänen rauhoittua ja pyyhin rakkauden mahlat pois leukaparrastani, kaulaltani ja rinnaltani. Nostan Sannan ylös ja halaan häntä voimakkaasti. Hän ottaa minua kaulasta kiinni ja kuiskaa: "Se oli ihanaa... Oisko nyt sun vuoros". Päätämme siirtyä makuuhuoneeseen. Sanna vetää päiväpeiton pois ja syöksyy housujeni kimppuun.

Sanna:

En tiedä, kauanko olisin pysynyt jaloillani ilman keittiön sivupöydän tukea – niin positiivisesti Mikko minut suullisilla taidoillaan yllättää. Kiihkossani muistan repineeni Mikkoa kohti herkimpääni ja pyrkineeni omaan nautintooni välittämättä vähääkään, pysyikö hän menossa mukana. Kun Mikko jatkaa lämpimällä ja niin pehmeällä kielellään klittani nuolemista ja painaa tutkivan sormensa peppuuni, en yksinkertaisesti voi pysäyttää orgasmin ravistelevia aaltoja. Tuntuu enemmän kuin upealta. Hämärtyvässä tajunnassani ei ole yhtään selkeää ajatusta. Siellä huminan keskellä olen vain minä sekä jotain sykkivää, valuvaa ja niin hyvältä tuntuvaa.

"Ahaa, että kielitaito on hanskassa, mutta miten on fysiikan laita?" kiusoittelen Mikkoa matkalla makuuhuoneeseen. Valkoisten boksereiden etumuksessa on jo aivan selkeä kohouma ja nautin ajatuksesta, että pääsen kohta työstämään tuon miehekkään elimen kivikovaksi. Halaan Mikkoa takaapäin, asetan toisen käteni hänen reisiensä väliin ja toisella alan hitaasti hieroa silminnähden kovettuvaa kalua housujen päältä. Hivutan bokserit hetken kuluttua pois kyrvän seistessä täydessä tanassa. En päästä Mikkoa sängylle heti, vaan runkkaan häntä pitkin liikkein siinä kulmassa, jossa voisi kuvitella hänen itsekin hyväilevän itseään. Mikon hengitys käy raskaaksi, tiedän hänen jo haluavan pehmeät huuleni munansa ympärille. Tönäisen miehen kevyesti raitakuosisen peitteen päälle selinmakuulle, ja käyn innokkaana hänen herkullisen näköisen kalunsa kimppuun, joka uljaana odottaa ottajaansa. "Mmmh", Mikko huoahtaa ensituntemusten kourissa. Kostutan käden syljellä, vetelen esinahkaa edestakaisin ja muutaman kerran alas asti, sekä hyväilen terskaa kielelläni. Toinen käsi hivelee kevyesti suloisen pehmeitä palleja. Huomaan, että Mikko on siistinyt pallinsa karvattomiksi ja muutakin karvoitusta on siistitty. Kulli on mukavan paksu ja niin kova, että tunnen melkein heti toiveikkaan sykähtelyn alapäässäni.

Jatkan vielä jonkin aikaa, kunnes pyydän Mikkoa käymään kontilleen lähelle sängynpäätyä, jalat levälleen. Käyn itse hieman hankalaan asentoon - puoliksi lattialle, puoliksi sängylle – mutta tiedän tämän asennon olevan vähän epämukava vastapuolellekin. Nyt yletyin kuitenkin loistavasti tekemään sitä, mitä haaveissani Mikolle olin jo niin monta kertaa tehnyt. Nuolen pitkin vedoin anuksesta asti pallien yli ja munanvartta pitkin, ja kalu kasvaa täyteen mittaansa. Pyörittelen kieltäni kiusoitellen peppureiän ympärillä, otan sileät pallit vuorotellen suuhuni imeskeltäväksi. Keskityn sitten antamaan nautintoa pelkästään kullille: pidän kädellä kiinni sen juuresta ja suuni ahmii sitä tiiviisti, aina vain nopeammin ja nälkäisemmin liikkein. Kalu sojottaa niin uskomattoman kovana, että päällimmäinen tunne mielessäni on vain himo. Mikko henkäisee olevansa lähellä huippua ja haluan hänen odottelulleen ansaitun kruunun. Otan käteni avuksi ja hieron sillä terskan vakoa. Kyrvän otan nyt niin syvälle suuhuni, kuin vain saan. Kun vien käteni palleille ja puristan niitä pari kertaa, Mikon jalat alkavat vapista ja hän tulee ähkäisten suuhuni lasteineen. Nielen kaiken ja käperryn tuon hetken muissa maailmoissa leijailevan miehen viereen.Mikko:

En ole koskaan saanut niin taitavaa ja monipuolista suuhoitoa! Sanna on niin ihanan kiihottava pakkaus ja niin suloinen maatessaan kainalossani. Ihailemme vartaloitamme ja hyväilemme niitä. Kaluni on veltostunut, mutta kun Sanna alkaa leikitellä sillä, siihen alkaa syntymään eloa. "Mikäs täällä? Alkaako tämä olla jo valmis uuteen kierrokseen?" Sanna on ihmeissään kun kalu herää alle viidessä minuutissa täyteen taistelukuntoon. "Miten tää on mahdollista? Pitäiskö tälle tehdä jotain?" Sanna kysyy ja tyydyn vaan hymyilemään salaperäisesti. "Jatka siitä mihin jäit", kuiskaan hieman pyydellen.

Sanna nousee kainalostani. Hän tarttuu kaluuni varmoin ottein ja runkkaa hetkessä kaluni ennätysmittoihin, ja sitten tunnen hänen lämpimät huulensa ja lämpimän hengityksensä terskallani. Tunnen kuinka kullini uppoaa hitaasti tämän parikymppisen blondin kuumaan suuhun. Siirrän käteni hänen pakaroilleen, ja alan hyväillä hänen kaunista pilluaan. Olen hieman vaikeassa asennossa, joten pyydän Sannaa siirtymään kuusysiin päälleni. Näin saan kauniin pillun naamani yläpuolelle ja näin minun on huomattavasti helpompi jatkaa hyväilyjä. Sanna selvästi pitää siitä, kun hänen klitoristaan nuollaan. Hän alkaa pyörittää lantiotaan ja painaa häpyhuulensa yhä kovemmin suutani vasten. Otan molemmilla käsillä kiinni hänen pakaroistaan, ja painan kaksi sormea hänen peppuunsa. Samalla tunnen, kuinka kullini pullahtaa Sannan kuumasta suusta, ja hän alkaa huutaa ja äänellä. Samassa hän heittäytyy päältäni, ja taas on orgasmi valloillaan tuossa kauniissa vartalossa.

En malta olla runkkailematta samalla kun katson tuota ihanaa selviytymistaistelua, jossa nautinto ottaa hetkittäin liian suuren otteen. Sanna palaa viereeni ja kehuu minua. Sitten Sanna pyytää minua sisäänsä.

Sanna:

Seksi poikaystäväni kanssa latistuu usein siihen, että kerran tultuaan hän ei halua enää jatkaa. Ei mies mikään kone voi olla, kyrpä aina kovana, mutta en ymmärrä, mikseivät hyväilyt voisi jatkua kauemminkin. Ja mikäli kalu sattuisi heräilemään siinä sivussa, olisi se tietenkin mukava yllätys.

Mikko näyttää nauttivan touhuistamme täysillä, sillä suihinoton jälkeen kyrpä nukahtaa vain hetkeksi ja ponnahtaa pian uuteen terään. Hän pyytää minua siirtymään kuusysiin päällensä ja jatkamaan herkkunsa maistelua. En kuitenkaan ehdi kovin pitkälle, kun oma hyvänolontunteeni saa minusta yliotteen. Keskittyessäni Mikon tyydyttämiseen hän nuolee pilluani ja pyörittelee tällä kertaa kahta sormeaan anuksessani niin, että en voi uudelle orgasmille mitään. Sivusilmällä näen, miten Mikko tilanteesta nauttien runkkaa itseään. Miten mielelläni tuota katselisinkaan kaummin! Tiedän, että näin kiihottuneena ja jo pari kertaa saaneena mahdollisuudet vielä suurempaan huippuun olisivat käsillä.

Käsken Mikon puoli-istuvaan asentoon tyynyjen luo. "Palkinnoksi hyvästä työstä ota mahdollisimman mukava asento ja keskity nauttimaan", kehoitan häntä. Pilluni sykkii ja vaatii munaa sisäänsä, joten käyn muitta mutkitta hänen päälleen ja seivästän itseni tuon taivasta tavoittelevan kullin päähän. Se uppoaa sisään helposti runsaan kosteuden ansiosta. Alapääni on aiempien leikkien ansiosta turvonnut ja pieninkin hipaisu tuntuu upealta – siksi suuri kyrpä tuntuu täyttävän minut jokaista sopukkaa myöten. Päästän pitkän huokauksen, nojaan hieman eteenpäin ja alan ratsastaa hitaasti värisyttävistä tuntemuksista klitoriksellani ja vitussani nauttien. Mikko on niin lähellä, niin syvällä. Mikko tarttuu rintoihini, puristelee niitä ja leikittelee kielellään nännieni ympärillä. Nousen välillä ylemmäs, otan ainoastaan terskan sisälleni ja puristan sitä lantionpohjalihaksillani. Mikko vaikeroi allani vaimeasti ja hänen kasvonsa hehkuvat. Hän alkaa olla lähellä. Ratsastan rajummin ja tunnen, miten lihakseni alkavat jännittyä vastaanottamaan syvää orgasmia. Tahtoisin Mikon peppuuni, mutta tällä hetkellä tilanne on liian nautinnollinen keskeytettäväksi. Haluan hänen tuntevan, miten hyvää hän minulle tekee, ja kiihdytän tulemistani painelemalla sormilla klittaani. Pian äänet ympäriltäni vaimenevat, jokainen lihakseni kiristyy, alan täristä holtittomasti ja sitten se tulee, vavisuttava orgasmi. Kuulen oman kiimaisen huutoni kuin ulkopuolelta. Tunnen pillulihakseni puristelevan Mikon äärimmilleen paisunutta elintä kuin henkensä hädässä, ja sitä Mikko ei kauan kestäkään: hän ruiskauttaa spermansa syvälle sisälleni nautinnollisesti murahtaen. Emme kumpikaan puhu pitkään aikaan mitään, makaamme vain päällekkäin hikisinä ja huohottaen. Oloni on kuin loppuun ajetulla, en jaksa ajatella enkä tehdä mitään. Sykkeeni tasaannuttua nautin vain raukeasta hyvänolontunteesta.

En ollenkaan huomaa vaipuvani makeaan uneen. Havahdun siihen, että Mikko silittelee hiuksiani vahvoilla käsillään. Hänen pehmeät sormensa hakeutuvat hyväilemään selkääni, vatsaani ja reisiäni. Vaikka luulin kaiken energiani loppuun kuluneeksi, värähdän mielihyvästä ja toivon Mikon jatkavan pidemmällekin...

Mikko:

Tulin tänne ilman mitään ennakko-odotuksia. Toivoin tietysti salaa saavani pillua, mutta tämä on ollut kuin unta. Parkkipaikalla ottamani Viagra on toiminut juuri niin kuin odotinkin. Siinä Sanna nyt nukkuu kainalossani, en malta liikahtaakaan. Kullini paisuu jälleen täyteen mittaansa. Tuijotan kattoa hyväillen toisella kädellä hellästi kulliani. Haluan kerätä voimia, jotta jaksaisin kunnolla panna tuota kaunokaista. Noin puolen tunnin päästä käyn vessassa, ja pesen kullini hyvin saippualla. Kulli seisoo edelleen puolitangossa, mutta kuitenkin niin valmiina. Palaan makuuhuoneeseen. Näen sängyllä tuon vaalean kaunokaisen. Haluan olla hänelle hyvä, todella hyvä.

Siirryn Sannan viereen ja alan hyväillä häntä pitkin hänen vartaloaan. Näen kuinka hänen ihonsa muuttuu kananlihalle ja vähitellen huomaan hänen heräävän. Kun kosketan hänen alapäätään, hän värähtää: ei niin, että paikat olisivat arat, vaan hän selvästi nauttii. Sannan avaa silmänsä, hymyilee minulle ja sitten taas sulkee silmänsä. Käännän hänet selälleen ja nostan hänen jalkansa olkapäilleni. Suutelen varovasti hänen reisiensä sisäpintoja. Siirryn vähitellen alemmaksi. Avaan sormillani hänen häpyhuulensa, ja kosketan varovasti kielelläni hänen klitoristaan. Sanna värähtää uudelleen. Kostutan klitoriksen ja jatkan nuolemista. Nuolen yhä pidempiä ja pidempiä vetoja. Lopulta nuolen ihan pepusta klitorikseen saakka. Sanna voihkii ja ottaa minua kaljuksi ajetusta päästäni kiinni. Välillä pysähdyn klitoriksen kohdalle ja pyörittelen sitä kielelläni. Välillä työnnän kieleni hänen sisäänsä ja pyörittelen kieltäni hänen aukkonsa suulla. Sanna ohjailee käsillään päätäni, mutta nyt hän ei enää tiedä mihin hän kieleni ohjaisi. Voihkiminen muuttuu melkein huutamiseksi, sitten hän jännittyy kaarelle ja puristaa päätäni niin, että se tuntuu musertuvan. Sitten hän vetää pääni pois haaroistaan ja kierähtää kyljelleen. Huuto jatkuu, ja koko vartalo kouristelee voimakkaasti. Siirryn hänen viereensä ja suutelen varovasti hänen nännejään.

Sanna on selvinnyt vasta puolittain orgasmistaan, kun hän tarttuu kaulaani ja hokee: "Pane mua, pane mua, pane mua NYT!" Otan pääni alta ison tyynyn, siirrän sen Sannan lantion kohdalle ja käännän hänet tyynyn päälle. Näin hän voi toipua rauhassa orgasmistaan, ja minä voin samalla panna häntä takaapäin. Levitän hieman hänen jalkojaan ja siirryn niiden väliin. Työnnän hänen sisäänsä ison kullini, joka uppoaa kosteaan pilluun todella helposti. Huomaan, kuinka Sanna painaa kasvonsa tyynyä vasten ja puristaa sen molemmista kulmista rystyset valkoisena. Panen häntä rauhallisin vedoin. Hän on niin kuuma ja kostea, että kullini tuntuu sulavan hänen sisäänsä. Hetken kuluttua hän pyytää naimaan kovempaa. Lisään tahtia vähitellen, ja lopuksi paukutan häntä pari minuuttia kuin hullu. Mieleeni tulee vanha sanonta "pyörii niin kuin hullun mulkku mielettömän perseessä". Pitänee tässä kohtaa aikalailla paikkaansa, ajattelen hymähtäen.

Pysähdyn hetkeksi, kostutan sormeni syljellä ja alan kostuttamaan hänen ihanaa peppuaan. Sanna arvaa mitä on tulossa, ja hän työntää lantiota taaksepäin, jolloin pepunreikänsä tulee paremmin näkyville. Työnnän ensin yhden ja sitten kaksi sormea hänen peppuunsa. Peppu tuntuu yllättävän löysältä - ilmeisesti Sanna ei paljon jännitä. Vedän kullini hänen kuumasta pillustaan ja asettelen sen hänen pepunreiälleen. "Varovasti, mua ei oo paljo naitu sinne, joohan?", Sanna kuitenkin sanoo. "Juu, sano vaan, jos sattuu liikaa, niin mä lopetan", vastaan. Vedän esinahan terskani suojaksi. Painan esinahalla päällystetyn terskani voimakkaasti hänen peppuaan vasten. Esinahka painuu reiän tiukimman osan kohdalle, ja sitten terskalla on helppo työ päästä tekemään omaa hommaansa. Kullini menee vaivatta Sannan sisään. Painan kullini pohjaan saakka ja kysyn "sattuko?". "Ei yhtään. Tuntuu hyvältä, jatka vaan", Sanna vastaa ja painaa päänsä tyynyä vasten. Aloitan rauhalliset työnnöt, joihin Sanna vastaa tyynyä vasten voihkien. Hitaasti lisään tahtia, ja viimein panen perseeseen tätä viatonta ihmislasta kuin hullu.

En tiedä, pitääkö Sanna kivusta, mutta päätän kokeilla. Läimäytän häntä pakaralle niin että läiskähtää. Silloin Sanna nostaa päätään ja huokaa: "Ihanaa!". Läiskäytän uudelleen. "AAAHH! Just noin jatka vaan!" Sanna vastaa. Sanna heittää pitkät vaaleat hiuksensa selkänsä päälle. En malta olla tarttumatta niihin, ja vedän hiuksista hänen päänsä aivan pystyyn. Panen häntä samalla isolla kullillani peppuun, ja läiskin jo hieman punoittavalle pakaralle ennalta-arvaamattomia iskuja. "Sä OOT ihana! Jatka jatka!" Sanna saa jossain vaiheessa sanottua. Silloin tiedän olevani oikealla tiellä, koska en halua naisen tekevän minun vuokseni mitään, mistä ei nauttisi. Tätä jatkuu hetken, ja kun näen Sanna saaneen tarpeeksi, haluan laukaista hänet.

Siirrän käteni hänen klitorikselleen ja alan pyörittämään sitä sormieni välissä. Toisella kädellä vedän hänen hiuksistaan napakasti, kulli pepussa ja toinen käsi klitoriksella. Tämä on Sannalle liikaa. Hän saa voimakkaimman orgasminsa sinä päivänä ja tipahtaa vatsalleen sängylle, minä hänen päälleen. Siirrän käteni hänen kainaloidensa alta hänen olkapäilleen. Kullini sykkii edelleen hänen sisällään. Pystyn hyvin tuntemaan hänen peppunsa rajut supistelut. Sanna tärisee allani ja toistaa aakkosten ensimmäistä kirjainta: "AAA.. AAAAA… AAA…!" Varmaan noin kolmetuhatta A-kirjainta tulee hänen suustaan sen orgasmin aikana. Vedän kullini hänen pepustaan, mikä sekin lisää hänen jo hieman hiipumassa olevaa orgasmiaan. Siirryn hänen viereensä ja rutistan hänet kainalooni. Kullini seisoo edelleen kuin rautakanki. Laukeaminen ei todellakaan ollut äsken kaukana, mutta Sanna ehti ensin. Ehkä hän toivuttuaan keksii jotain kivaa...

Sanna:

On totta, että ihminen venyy äärimmilleen sopivan tilaisuuden tullen. Tämän sain todistaa tänään kahdella tapaa. En uskonut pystyväni tuntikausien sessioihin ja aina vaan rajumpiin orgasmeihin, mutta Mikko sekoitti pakkani nähtävästi riittävän hyvin. Lisäksi peppuseksiä en ole paljon harrastanut, sillä lähes kaikki yritykset ovat päättyneet liialliseen kipuun. Ajatus siitä on kuitenkin aina houkutellut niin paljon, että aavistelin jättipotin odottavan, kunhan vain onnistuisin kiihottumaan tarpeeksi ja rentoutumaan. Ja noilta makeilta yllätysnokosiltani herättyäni huomasin pian olevani täydessä touhussa.

En tiedä, lukeeko Mikko ajatuksiani, sillä herätellessään minua hän malttaa kuljettaa kättään pehmeästi vartalollani, tunnustella rauhallisesti lähes jokaista ihoni neliösenttimetriä ja saa näin minut himoitsemaan tuota miestä, janoamaan häntä entistä enemmän. Kun jokainen hipaisu iholla tuntuu mukavana värähdyksenä, saa lämpimällä kielellä leikittely minut jo lähes laukeamaan. Mikko nuolee minut jälleen nautintoni huipulle ja koska hänen kalunsa on jälleen täydessä seisokissa, haluan käyttää tämän kiimaisen tilan siihen, mitä olin jo kovin toivonut. Tahdon Mikon panevan minua kunnolla, molempiin reikiin.

Hän työntyy minuun ensin takaapäin, rauhallisesti kokeillen ja jatkaa sitten aina vain kovempaa. Juuri sitä minä haluan, lisää ja lisää. Hetken kuluttua Mikko ottaa kyrpänsä ulos ja tiedän mihin hän aikoo jatkaa: peppuuni. Työnnyn taaksepäin ja kun Mikko saa ryppyreikäni kostutettua, hän tulee hitaasti sisään, tunnustellen tuntemuksiani. Olen niin rento, että kuin huomaamatta hän on sisällä. Kipu vain häivähtää mielessäni, päällimmäisenä pyörii uudenlainen nautinnontunne kovan kalun liikkuessa anuksessani. Olen täynnä, mutta eri tavalla. Uutta on myös Mikon seuraava, yllättävä veto: hän läimäyttelee pakaroitani ja tarttuu hiuksiini. Tunnen yhtäkkisen kiihkon punan leimahtavan kasvoilleni. Taivaallinen orgasmi tulee lopulta, kun Mikko pyörittelee sormiaan klittaani vasten. En tähän päivään mennessä tiennyt, millaista on kontrollin täydellinen menettäminen, mutta nyt se tapahtuu. Ainakin aakkosten ensimmäinen kirjain tulee tutuksi...

Oloni on täydellisen tyydytetty, eikä näin ole käynyt koskaan aiemmin. Tahdon palkita ihanan Mikon suihkussa, jossa pesen hänet ensin. Naisen hän on saanut nauttimaan, nyt saisi hänkin osuutensa. Pyydän Mikkoa siirtymään kylppärin puolelle peseytymään, itse pistäydyn hetkeksi keittiöön.

Kylpyhuoneeseen saavuttuani livahdan suihkuverhon raosta Mikon luokse. Hän on erittäin syötävän näköinen: suihkunmärkä ja lihaksikas mies, kiilteleviä vesipisaroita ympäri kehoa ja karvoitusta. Astun itsekin suihkun alle. Leikittelemme hetken lämpimällä vedellä ja huuhdomme peuhailujen hiet toistemme iholta. Säädän vesiryöpyn tulemaan kapealta alueelta ja tarjoan Mikolle suihkua. "Kaikki paikat täytyy muistaa pestä", isken hänelle silmää ja hän tarttuu hymyillen annettuun tilaisuuteen. Hän pesee minut sisältä niin varmoin ottein, että arvelen hänen tehneen sen joskus ennenkin.

"No niin, komea sonni. Olet saanut ihailla näkymiä tarpeeksi ja nyt saat myös tunnusteltavaa. Eikä sitten tirkistellä." Sidon mukanani tuodun huivin Mikon silmille ja komennan hänet nojaamaan seinää vasten. Hieron hänen reisiään ja puoliksi seisovaa munaansa rinnoillani ja kiusoittelen välillä nänneilläni. Ei aikaakaan, kun Mikko odottaa lisää kovana. Suihkun kohistessa ja höyrytessä taustalla, otan verhon takaa mukista kulauksen kuumaa vettä. Suljen Mikon kullin suuhuni hänen päästäessä pitkän aaah-huokauksen. "En tiennytkään, että sain sinut NOIN kuumaksi", hän jatkaa. Otan tuota ihanaa kyrpää suuhuni koko matkan pituudelta, välillä nuolen pehmeästi sen vartta. Välillä runkkaan Mikkoa kädelläni ja otan uuden kulauksen vettä. Kalu seisoo todella jäykkänä. Tiedän, että Mikko ei aivan tullut äsken, joten en ole varma, kuinka kauan hän kestäisi. Kun hän hoksaa vesitemppuni, otankin toisesta mukista jäämurskaa: "Loppujäähdyttelyhän ei ole koskaan haitaksi." Annan jään sulaa suussani ja kylmettää kieleni hetken ajan. Sitten keskityn Mikkoon ja kuinka rajusti hän värähtää. "Huh, ai että tuntuu upealta", hän huohottaa. Pyydän hänet levittämään hieman jalkojaan, jotta pääsen paremmin käsiksi hänen sileisiin palleihinsa. Imen, nuolen, huokailen, ja nautin tilanteesta itsekin. Kastelen sormeani suihkun alla ja liu’utan sen hitaasti Mikon peppuun. Hän pitää siitä ja vaatii lisää. Mikko on edelleen suussani, toinen käteni kyrvän juurella, toinen käsi kevyesti pallien ympärillä ja etusormeni hänen reiässään. Koukistelen tuota sormea ja liikutan sitä edestakaisin, kunnes Mikko puristuu sen ympärille. Kullia imevä suuni tuntee hänen huippunsa lähestyvän, ja muutaman pitkän ja syvän vedon jälkeen tuo komea mies purkautuu suuhuni, mutta tällä kertaa en niele. Orgasmin myötä hänen jaloistaan loppuu voima ja hän joutuu nojaamaan hartioihini. "Ei yhtään hassumpi jäähdyttely", hän saa kuitenkin soperrettua.

Suihkutuokion ja pukeutumisen jälkeen seisomme eteisessä. Asetelma on sama kuin pari tuntia aiemmin, mutta tällä kertaa alku-ujous on poissa. Molemmat ovat monta kiihottavaa kokemusta rikkaampia, hymyilevät onnellisen väsyneinä ja näyttävät...no, saaneilta. Kiitän Mikkoa onnistuneesta päivästä. Hän tunnustaa hieman nolona, mitä ajatteli heti tähän eteiseen saapuessaan, ja kun kerron omat mietteeni, nauramme hetken yhdessä. "Koita löytää vielä reitti toiseenkin suuntaan", virnistän Mikolle, "ja ehkä vielä joku päivä tänne takaisinkin."

Mikon poistuttua kävelen keittiön ikkunaan vilkaisemaan loittonevaa vihreää autoa ja huomaan sivupöydällä kaksi kuppia jäähtynyttä kahvia.***Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti! Toivottavasti pidit tarinasta, meillä oli ainakin hauskaa sitä kirjoittaessa. TÄMÄ TARINA ODOTTAA TOTEUTTAJAANSA... Valitettavasti - ja ainakin toistaiseksi - Sanna joutuu poikaystäväänsä vedoten vielä miettimään. Mutta jos lukijoiden joukosta löytyy halukkaita "Sannoja" Sannan paikalle, niin Mikko on kyllä käytettävissä. Hauskaa kevättä ja kesää kaikille!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute