Herkku-puhelin
Mukavasti kanssasi
Nainen21

Tänään haluan valloittaa sinut.. Olla kokonaan vain ja ainoastaan sinun ja sekä hiukan kiusatakin sinua. Minulla on ylläni läpinäkyvä korsettini ja pienet stringini. Vaatetukseni on hyvin "kiltti ja tyttömäinen". Tänään en halua olla julma bitch.

Hymyilen Sinulle, kun saavut luokseni. Istahdat sänkyni reunalle ja katselet minua, kun tuon sinulle kylmän juomasi. Maistelet sitä hiukan, mutta lasket sen pian pöydälle. Otat minusta kiinni ja suutelet pakaroitani, käännät minut ympäri ja kätesi hyväilevät minun naisellista vartaloani. Istun syliisi ja alat suutelemaan kaulaani ja huuliani samalla kun kätesi seikkailevat vartalollani. Tunnen kyrpäsi kovenevan allani ja hieron sitä kädelläni. Rauhallisesti siirrät käteni pois, vaikka tiedän ettet tee sitä mielelläsi ja siirrät minut makaamaan sängylle.

Kätesi hyväilevät reisiäni ja suudelmasi saavat minut jo voihkimaan. Kätesi siirtyy kohti pilluani ja alat hyväilemään sitä aluksi stringien päältä, mutta pian jo melkein revit ne yltäni ja ihailet hetken minua. Laitat pääsi haarojeni väliin ja suutelet reisieni sisäpintaa. Kielesi koskettaa hellästi klitorista ja minä ynähdän mielihyvästä. Pian pyörität kieltäsi hitaasti kiusaten minua. Itse alan hyväilemään rintojani ja samalla puristan jalkojani ympärilläsi yhä tiukemmin. Pian olen jo todella märkä ja annat kielesi valua pillussani ylös ja alas kunnes yhtäkkiä alatkin nussimaan minua kielelläsi. Se tuntuu niin hyvältä ja haluan sinua vain enemmän ja enemmän. Annat kielesi siirtyä klitoriksen luo ja alat kiusaamaan minua. Painelet kielelläsi klitoristani ja tunnen kuinka orgasmi lähestyy. Lopetat nuolemiseni ja laitat sormesi tiukkaan pilluuni ja alat nussimaan minua niillä. Jatkan edelleen rintojeni hyväilyä hieroen ja hellästi puristelen nännejäni, kun tunnen kuinka sormesi tunkeutuvat märkään pilluuni yhä kiivaammin. Melkein jo laukean, mutta sinä olet päättänyt toisin.. Otat kovan kyrpäsi esille ja alat runkkaamaan sitä. Nousen istumaan ja otat minua hellästi hiuksistani kiinni tuoden itseäsi lähemmäksi minua. Suutelen kyrpäsi kärkeä ja annan kieleni valua varttasi pitkin ensin vain kieleni kärjellä ja sitten jo otan koko kieleni käyttöön, kun nuolen ihanaa kyrpääsi. Pian annan sen jo tulla suuhuni ja aloitan imemään sitä ahnaasti, samalla kun sinä runkkaat kyrpääsi tyvestä.

Käsket minun lopettaa ja viet minut sängyn päätyyn, josta on näkymä peiliin. Otat dildon esille ja imet samalla rintojani. Käynnistät dildon ja viet sen klitorikseni päälle. Alan tärisemään ja tiedät, ettei orgasmini ole kaukana, joten työnnät dildon sisälleni ja orgasmi tulee. Huudan nautinnosta ja en pysy paikoillani vaan vartaloni tärisee ja sykkii samalla kun nait minua dildolla ja katselet minua peilistä. Orgasmini oli pitkä ja ihana ja vartaloni sätkähtelee vieläkin nautinnosta. Makaan sängyllä ja ristin jalkani mielihyvästä. Suutelet minua suulle ja käännät minut vatsalleni. Hierot pakaroitani ja tunnen kyrpäsi kärjen. Levitän hiukan jalkojani ja tunnen kuinka työnnyt rajusti sisääni. Otat minusta tiukasti kiinni ja työntösi sisääni tuntuvat hyviltä. Pian pääsen hitaaseen mutta voimakkaaseen rytmiisi mukaan ja annan sinulle nautintoa, jota haluat.

Tiedän, että katselet kuinka kyrpäsi uppoaa kosteaan pilluuni ja annan sinun nauttia näkymästä hetken ennen kuin alan työntämään itseäni sinuun yhä rajummin. Annat kyrpäsi olla hetken kokonaan sisälläni, kunnes alat pikkuhiljaa naimaan minua, kuten itse nautit parhaiten. Pidät minusta yhä tiukemmin kiinni ja oma käteni valuu alas pilluuni ja alan samalla hyväilemään klitoristani. Sormeni liikkuu klitorikseni päällä ylös ja alas ja pian tunnen jo itsekin jälleen laukeavan. Sinä nait minua nyt rajusti ja annat kyrpäsi nauttia minun märästä pillustani. Tunnen kuinka laukeat minuun ja kiihotun niin, että laukean itsekin ihanaan orgasmiin kanssasi. Olemme kumpikin väsyneitä ja hikikarpalot valuvat kehojamme pitkin. Olet hetken vielä takanani, kunnes tulet viereeni ja suutelet minua poskelle, katsot minua silmiin hymyillen ja sanot "Grr.." ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute