Herkku-puhelin
Toimistossani
Diu

Olin toimistossani ja odotin kärsimättömästi kello yhden tapaamistani. Olin nimittäin hommannut itselleni nuoren miehen ja naisen, joiden oli määrä tulla viihdyttämään minua. Aamulla kotoa lähtiessäni olin pistänyt paikoilleen klitoriskiihottimen ja nyt jo kärsimättömänä istuin tuolillani ja hieroin klitoristani varovasti housujen läpi. Sisäpuhelimeni soi ja sihteerini ilmoitti odotettujen vieraitteni saapumisen. Nousin tuolilta, menin nojailemaan työpöytäni eteen. Päälläni oli musta tiukka minihame, mustat piikkikorkoiset kengät, musta pitkähihainen paita. Pitkä tummanruskea tukkani oli poninhännällä. Asuni oli aivan sopiva työpäivälle, kukaan ei varmasti voisi arvata mikä tapaaminen minulla oli juuri alkamassa. Minihameen alla minulla on mustat hyvin ohutta, melkein läpinäkyvää pitsiä olevat alushousut ja terhakat rintani eivät rintaliivejä kaivanneet.

Ovesta astui sisään nuori jäntevän lihaksikas mies, ja vaalea nainen. Sanaakaan sanomatta mies asteli luokseni ja hymyilin hänelle. Hän tuli seisomaan suoraan eteeni ja nainen jäi taka-alalle, kysyen samalla tiukasti olenko ollut kiltisti. Nyökkäsin hänelle, mutta keskityin edessäni olevaan mieheen. Mies toi kasvonsa ihan lähelle omiani, laittoi kätensä niskaani ja hyväili hellästi. Samalla kun hän suuteli minua hänen toinen kätensä ujuttautui hameeni alle ja hän siveli, niin että tuskin tunsin mitään pikkuhousujeni läpi. Tunsin kuitenkin riittävästi koska saman tien valahdin läpimäräksi.

Nousin istumaan työpöydälleni ja levitin haarojani ja mies kyykistyi haarojenväliini. Nainen istui vähän kauempana olevalle valkoiselle kulmasohvalle ja katsoi meihin. Mies siirsi varovasti sivuun alushousujani ja levitti ulommat häpyhuuleni ja näki klitoriskiihottimen kiiltävän esiin. Hän otti sen varovasti pois mutta minä sätkin tuntiessani niin suurta nautintoa. Mies nuolaisi minua ja katsahti ylös minuun. Pyysin naista tulemaan ja hyväilemään miestä.

Hän tuli ja alkoi kuoria miehen paksua melaa esiin. Mies jatkoi nuolemistani ja työnsi sormet ihanan hitaasti läpimärkään vittuuni..

Samalla nainen käski minun nousta ja mennä sohvalle kontalleni. Kävellessäni sohvalle pujotin hameen pois päältäni ja menin sohvalle polvilleni. Nainen jäi taakseni ja alkoi hyväilemään peppuani. Hän kostutti sormenpäätänsä vitussani ja siirtyi takaisin perseeseeni, työntäen sormea sisälle vain pari milliä. Hän jatkoi samaa hetken, toinen hänen kätensä oli klitoriksellani jota hän hieroi. Samalla mies oli siirtynyt eteeni ja otin mahtavan elimen suuhun. Elin oli paksu ja jo nyt, kai näkemästään niin kiihottunut että elin oli kivikova. Nainen jatkoi hieromistani ja juuri kun olin laukeamassa hän lopetti.

Nainen pyysi minua makaamaan sohvalle ja alkoi nuolemaan minua kontallaan. Mies käveli saman tien naisen taakse ja liu’utti kyrpänsä naisen sisälle. Minusta tämä oli äärettömän epäoikeudenmukaista ja kiimaisena tuskissani ujelsin kun nainen vaan hyvin hitaasti nuoli minua. Hän otti käteensä sohvapöydältä hieromasauvan, aika ohuen, ja työnsi sen vittuuni. Hän liikutti sauvaa syvällä sisälläni lyhyin liikkein, nuoli minua ja hitaasti alkoi työntämään myös keskisormeaan perseeseeni. Mies naisen takana kovensi panoaan ja survoi naista melkoisella kiihkeydellä samalla kun katsoi minuun ahnaasti.

Nainen runkkasi minua kuin viimeistä päivää ja laukesin huutaen, orgasmi oli upea, se kesti monta kymmentä sekuntia enkä voinut muuta kun haukkoa henkeäni.

- ”Nyt”, nainen sanoi ja ohjasi miehen eteeni.

- ”Työnny sisään!”

Mies tunkeutui rajusti ja ahnaasti arkaan herkkään pilluuni, ja minä suorastaan sätkin nautinnosta. Parin tukevan työnnön jälkeen hän laukesi vaikertaen. Mies otti lanteistani kiinni, käänsi minut taas polvilleni sohvalle ja pyöritteli litimärkää terskaansa peppureiälläni. Välillä hän painautui tiukemmin kiinni reikääni mutta jatkoi sitten pyörittelyä. Sitten mies lopetti juuri kun aloin päästä kovaan vauhtiin. Mies siirtyi eteeni ja aloin ottamaan häneltä suihin nauttien.

Nainen meni taas taakseni, nyt hänellä oli kädessään anustappi. Sitä hitaasti pyöritellen hän ohjasi syvemmälle anukseeni, sentti, kaksi, vähän taaksepäin, syvemmälle, se sattui hieman, mutta rentouduttuani hän työnsi sen hitaasti pohjaan. Minä imin miestä ja mahtavaa kyrpää ja kiemurtelin nautinnosta. Nainen otti tapin pois ja käänsi minut selälleni sohvalle. Hän aloitti taas ahnaan mutta varovaisen nuolemisen jo lauenneella vitullani ja työnsi tapin uudestaan sisälleni, otin edelleen mieheltä suihin.

Nyt mies oli jo kovassa paraatikunnossa, ja siirtyi eteeni polvillaan. Minä olin selälläni, hän polvitaipeistani kiinni ja nosti jalkani ylös, samalla hän survaisi kyrpänsä spermasta ja eritteistäni liukkaaseen vittuuni. Saman tien hän oli jo ulkona sisältäni ja siirtyi astetta alemmas. Taas, painellen ensin hellästi peppuani, hän tunkeutui ahtaaseen reikääni milli kerrallaan ja piti jalkojani yhdessä ylhäällä. Kun elin oli pohjassa hän liikutteli itseään hitaasti uudelleen ja uudelleen pohjaan ja melkein pois. Minä olin todellakin laukeamispisteessä ja työnsin käteni haarojen väliin klitorikselle helpottaakseni oloani. Nainen riuhtaisi käteni pois, alkoi nuolemaan minua kiihkeästi ja samalla kun laukesin mies otti itsensä sisältäni pois ja kädellään pari kertaa hyväilleen hän laukesi huulilleni ja navalleni ja rinnoille.

Hetken hiljaisuus. Läähätystä, huohotusta, utuisia lauenneita katseita. Nainen ja mies pukeutuvat, minä noussen istumaan sohvalle. Suutelen miestä ja suutelen myös naista kiihkeästi kiitokseksi ja he livahtavat ovesta ulos.

Jään makoilemaan puoli alasti toimistoni sohvalle ja nautin täysin tyydytetystä olostani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute