Herkku-puhelin
Kummeilla kylässä
Elisa

En ollut muutamaan kuukauteen ehtinyt vierailla kummeillani opiskelu- ja työkiireiden vuoksi. Nyt olin kuitenkin lomalla ja otin iloisena vastaan kutsun vierailla heidän mökillään. Poikaystäväni jätin viikonlopuksi juhlimaan kavereidensa kanssa. Matti oli siitä yksinomaan tyytyväinen. Aikaisemmin olin viettänyt monet lomat kummieni luonaan. Heillä itsellään ei ollut lapsia, joten olin aina tuntenut olevani heille kuin tytär ja Mikan, Tapion nuoremman veljen kanssa meillä oli hyvin sisarelliset välit. Nyt aikuisena olimme kaikki lähinnä hyviä ystävyksiä keskenämme.

Perille päästyäni minua odotti tuttu näky. Tapio-setä seisoi grillin vierellä ja paistoi pihvejä. Kaija kattoi pöytää terassilla ja ryntäsi minua vastaan. Hetkeksi hukuin hänen lämpimään halaukseensa, joka sai minut tuntemaan itseni odotetuksi ja kaivatuksi. Tapiokin halasi minua ja antoi suukon päälaelleni.

Huoahtaen istuuduin tuolille ja Kaija toi minulle kylmän oluen sisältä. - Nyt istut ja rentoudut. Ruoan jälkeen saunotaan ja uidaan oikein pitkän kaavan kautta, Kaija sanoi minulle. Kiitollisena otin oluen vastaan, olin todella kuumissani ajomatkan jälkeen. Pyysinkin pian anteeksi poistumistani ja lähdin vaihtamaan kevyempiä vaatteita ylleni.

Yläkerrassa, ”omassa huoneessani” laitoin pitkät vaaleat hiukseni kiinni ponnarille. Vaihdoin itselleni pienet sortsit ja bikinien yläosan. Keltaiset, kaarituelliset bikinit korostivat pyöreitä rintojani ja toivat ne esille upeasti. Shortsini olivat valkoiset ja mikromalliset. Niiden alta jätin pikkarit pois, ne olisivat näkyneet ikävästi shortsien läpi. Vaikka asusteeni olivat lähes olemattomat, en välittänyt siitä. Olimme kaikki tottuneet siihen, että mökillä oltiin lähes puolialastomina. Kaijallakin oli ollut vain bikinit päällään ja Tapio kulki shortseissa tai uimahousuissa koko ajan, joten asuni oli täällä ihan hyvä. Ehkä se jossain muualla olisi voinut olla hieman uhkarohkeakin. Palasin pihalle muiden joukkoon ja huomasin ilokseni, että Mikakin oli tullut.

Halasimme toisiamme ja Mika kiusoitteli minua ulkomuodostani.

- ”Jos et olisi kuin serkkutyttö, voisin vaikka kiinnostua susta vakavamminkin”, hän kuiskasi minulle istuessaan vierelleni. Tunsin punastuvani.

- ”Ei saa kiusata!”, sanoin Mikalle ja nyrpistin nenääni.

Ruokailimme leppoisasti jutellen. Aurinko paistoi ja olo oli mitä parhain. Joimme pari pulloa punaviiniä pihvien kanssa ja se kirvoitti juttelun hullunhauskaksi. Muistelimme menneitä kommelluksiamme ja retkiä, joita olimme tehneet yhdessä. Löhöilimme verannalla ja Kaija täytti laseja sitä mukaan kuin niitä tyhjeni. Aloin jo estellä Kaijaa, en nimittäin pysynyt enää laskuissani kuinka monta lasillista viiniä olin juonut. En vielä ollut humalassa, mutta tunsin kuitenkin kuinka oloni muuttui oudon kevyeksi ja utuiseksi. Kaija vain naureskeli minulle ja sanoi, ettei lasillinen sinne tai tänne mitään merkitse.

Tapio vetäisi minut polvelleen istumaan. Hän sanoi haluavansa kokeilla vieläkö jaksaa pitää minua sylissä, vaikka näin isoksi tytöksi olinkin kasvanut. Hänen kämmenensä painautui pakarani päälle ja toinen käsi oli reisilläni. Tajusin, että jokin kova tökki reiteeni hänen housuistaan ja tunsin oloni hämmentyneeksi. Tapio kiihottui siitä, että istuin hänen sylissään! Muutama levoton perhonen lensi vatsassani. Katseeni kohtasi Mikan katseen ja hän tuijotti tummentuneella katseellaan minua. Vetäisin syvään henkeä ja aloin pyrkiä pois Tapion sylistä.

- ”Mikä kiire sulle nyt tuli? Kyllä mä jaksan sua kannatella, vaikka vähän isompi jo ootkin. Harvoin sitä saa tällaisia nuoria naisia sylissään pitää.”

Kaija käveli juuri samaan aikaan ohi meistä ja naurahti Tapion sanoille. Kaija kietaisi kätensä ympärilleni ja antoi minulle suukon poskelle. Hänen irrottaessaan otettaan kädet kulkivat vahingossa rintojeni päältä ja tunsin kuinka nännini reagoivat kevyeen kosketukseen. Ne kovettuivat ja alkoivat näkyä selvästi bikineistä.

- ”Anna nyt Tapion nauttia sun sylissä pitämisestä.”

Näin kuinka heidän katseensa kohtasivat ja näytti siltä kuin he olisivat käyneet sanatonta keskustelua, mutta mistä? Oliko Kaija mustasukkainen vai antoiko hän Tapiolle sanattoman luvan taputella minua? En tiennyt, mitä katseet tarkoittivat. Kaija istahti Mikan viereen keinuun ja vetäisi Mikan syliinsä. Mika painoi päänsä Kaijan olkapäälle ja Kaija silitteli Mikan hiuksia. He näyttivät tosi rentoutuneilta. Mika suikkasi hellän suukon Kaijan poskelle ja kutsui tätä siskokseen ja he hymyilivät lämpimästi toisilleen. Minunkin oloni alkoi muuttua hiukan rennommaksi, vaikkakin Tapion käsi seikkaili paljaalla ihollani, silitteli selkääni ja teki minulle levottoman olon.

Tapion käsi kävi välillä pakaroillani ja kuin puolihuolimattomasti puristeli niitä. Välillä tunsin kuinka muutama sormi silitteli ihoani shortsien sisäpuoleltakin ja sitten käsi taas palasi selälleni. Reidelläni oleva käsi nousi hieman ylemmäs reittäni pitkin ja se oli enää parin sentin päässä shortsien lahkeensuusta, hyvin lähellä häpyäni. Vatsassani väreili levottomasti ja kädet jättivät polttavia jälkiä iholleni. Kuulin kuin jostain kaukaa kuinka Tapio, Kaija ja Mika juttelivat huolettomasti keskenään.

Tapio ja Kaija olivat molemmat noin hieman yli nelikymppisiä. Mikakin alkoi olla jo lähempänä neljääkymmentä, mutta hänen ikäänsä en tiennyt niin tarkkaan. Minä olin nyt 25 ja ikäeromme oli kummasti kadonnut taivaan tuuliin tullessani aikuiseksi. Meistä oli tullut yksinkertaisesti kaveruksia, enkä koskaan ajatellut Kaijaa tätinäni tai Tapiota kummisetänäni. Pidin heitä ystävinäni kuten Mikaakin.

Kaija oli ehkä hieman viime vuosina pyöristynyt, mutta se vain puki häntä. Kaijan kaikki kilot tuntuivat menneen rintoihin, jotka olivat nyt todella uhkeat. Ne olivat pyöreät ja suuret ja Kaijan nännit olivat isot kuin mansikat ja nännipihat laaja. Ne suorastaan kutsuivat maistamaan itseään. Vaikka pidinkin enemmän miehistä kuin naisista noin yleensä, silti oli joitain naisia, joista oli vaikea pitää näppejään irti. Kaija, vaikka tätini olikin, oli yksi heistä. Kävimme usein yhdessä saunassa ja joka kerta halusin pestä hänen selkänsä. Nautin suunnattomasti hänen saippuoinnistaan ja pesin aina pakaratkin. Rintoihin en ollut koskaan uskaltanut koskea, vaikka mieleni tekikin. Olisi ollut tosi nolo tilanne, jos Kaija ei olisikaan pitänyt siitä.

Tapio oli hyvin lihaksikas ja melko hoikka mies. Hän piti kunnostaan hyvää huolta ja kävi lenkillä, salilla ja pelasi lentopalloa kavereidensa kanssa. Hänellä oli upeat, tiukat pakarat, joita aina tuijottelin. Mika ei ollut yhtään heikompi kuin veljensäkään. Hänkin piti hyvin huolta itsestään ja liikkui paljon. Olin usein ihmetellyt sitä, että Mika oli säilynyt poikamiehenä kaikki nämä vuodet. Joskus olin miettinyt, että onko hän homo. Hän oli kuitenkin taluttanut silloin tällöin tyttöystäviään esiin, joten tuskin kyse oli siitä. Ehkä hän vain oli poikamiestyyppiä.

- ”Mitä jos mentäisiin saunaan jo, Kaija huudahti.”

Hän oli vuoroin Mikan kanssa käynyt lisäämässä puita saunaan ja se oli tarpeeksi lämmin.

- ”Se kuumenee liikaa, jos odottelemme vielä.”

- ”Kuka tai ketkä menee ensin”, kysyin.

- ”Me mahdumme kaikki yhtäaikaakin lauteille. Mukavampi se on yhdessä saunoa kuin yksin, vai mitä?”, Kaija totesi minulle. Yritin vähän estellä, oliko se nyt sopivaa?

- ”Suomessa on kautta aikojen saunottu kaikki yhdessä, et kai sä nyt perinteitä ala muuttaan?”, Tapio totesi minulle haastavasti.

Alistuin ja annoin periksi. Olinhan minä joskus kauan sitten saunonut Tapionkin kanssa, joten ei kai siinä sitten mitään.

Saunapirtti oli rannassa. Siinä oli yksi kamari, pukuhuone ja iso sauna, jossa myös peseydyttiin. Kamariin oli erillinen käynti verannalta ja Mika nukkui, jos hänellä oli naisseuraa mökillä mukanaan, saunakamarissa. Muuten huone oli lähes käyttämätön. Pukuhuone oli myös kuin kamari kooltaan. Sen toisella seinällä oli leveä penkki ja penkin yläpuolella naulakot pyyhkeitä ja vaatteita varten. Toisella seinustalla oli hierontapenkki, Kaija oli hieroja, ja pari käsinojallista tuolia sekä pöytä.

Istuuduin pukuhuoneen penkille ja vedin syvään henkeä. Ei kai siinä sitten mikään auttanut. Muut alkoivat riisuutua, joten minunkin oli pakko heittää vähäiset vaatteeni pois. Sitten muistin sen! Voi apua! Olin juuri edellisenä päivänä ajellut itseni aivan posliiniksi. Pimpsani oli aivan paljas ja jo pelkkä ajatus siitä, että muut näkevät sen, hävetti. Mitähän muut ajattelevat huomatessaan! Pomppasin ylös ja yritin olla mahdollisimman selin muihin riisuutuessani, ettei salaisuuteni paljastuisi.

- ”Katos vaan, meillä onkin kaksi posliinia saunassa!”, Tapio totesi ääneen kuin minkä tahansa asian.

Hän seisoi vierelläni ja katseli häpeämättömän suoraan ja tutkivasti pimppaani. Katse sai minussa aikaan lisää kummallisia väristyksiä. Katsahdin Kaijaan ja huomasin, että hänkin oli lähes posliini. Hänellä oli vain pieni tumma siisti kolmio häpykummulla, mutta muuten hän oli aivan paljas. Huokaisin helpotuksesta! En onneksi ollut aivan ainut.

Kaijaa alkoi selvästi naurattaa hämmennykseni ja hän totesi, että Tapio on aina tykännyt mahdollisimman posliinista, joten totta kai sen verran piti miehelleen mieliksi olla.

-”En vain ole koskaan ihan noin paljaaksi ajellut. Olisiko tuollainen hyvä malli Tapio?”

Tapio nyökkäili ja tuijotti minua edelleen, mutta nyt katse oli vaeltanut rinnoilleni ja tunsin kuinka nännini alkoivat nöpöttää ja tajusin tulvivani kosteutta!

-”En tykkäisi yhtään huonoa! En todellakaan!”, Tapio murahteli.

En voinut olla katsomatta Tapion kalua. Se lepäsi puolijäykkänä ja oli uskomattoman paksu. En ollut koskaan oikeasti nähnyt noin paksua kalua. Kalu oli kuin oma ranteeni, vaikkei se edes seisonut.

Henkäisin syvään ja käänsin vängällä katseeni pois siitä. Oli noloa tuijottaa. Pakenin lauteille istumaan ja hengitin pari kertaa syvään rauhoittuakseni. Mika ensimmäisenä perässäni saunaan. Hämmennyin lisää, kun katseeni törmäsi hänen kulliinsa. Se oli ehkä vielä hieman paksumpi kuin Tapion ja seisoi uljaasti kuin minua uhmaten. Näytti siltä kuin se olisi halunnut katsoa minua oikein tarkasti.

-” Kato nyt mitä sä sait mulle aikaan!”, Mika tuumasi minulle.

En voinut kuin äkistä jotain vastaukseksi. Ääneni ei kantanut. Mika istuutui vierelleni lauteille ja laski kätensä reidelleni. En tiennyt, mitä olisin tehnyt.

- ”Älä hei viitti kiusata mua!”, kähisin hiljaa ja tajusin järkyttyneenä, että levitin reisiäni Mikan kosketuksen voimasta.

-”En mä sua kiusaakaan vaan itseäni. Kato nyt kuinka mulla seisoo sun ja sun posliinis vuoksi!”

Mika laski toisen kätensä kullilleen ja alkoi hitaasti runkata sitä. Samalla hän ujutti toista kättään kohti häpyäni. Katsoin Mikan runkkaamista. Nielaisin. Näky oli suorastaan irstas ja ehkä juuri siksi niin kiihottava.

Tajusin saunan oven avautuvan. Tapio ja Kaija tulivat saunaan. Mika vain jatkoi runkkaamistaan huolimatta heistä ja minä olin järkyttynyt. Kiemurtelin ja yritin olla kuin en huomaisikaan mitä ympärilläni tapahtuu. Pulppusin kosteutta. Jos olisin kehdannut, olisin vähän hieraissut omaa pimpsaani. Se tykytti ja odotti kosketusta, mutta Mikan käsi yleni tuskastuttavan hitaasti reittäni ylöspäin.

-”Nyt sä Mika hämmennät Ullan kokonaan!”, Kaijan ääni kuulosti nauravalta ja minä yritin mutista jotain, että ei minua haitannut, vaikka haittasikin.

Sivusilmällä näin, että Kaija hyväili Tapion kalua ja kun Kaija kumartui Tapion syliä kohti, tajusin, että hän aikoo ottaa Tapiolta suihin. Se oli minulle jo liikaa. Laskeuduin, pakenin, lauteilta alas ja menin pukuhuoneeseen.

Ovi ei tullut perässäni kunnolla kiinni. Se jäi vähän raolleen. En voinut vastustaa kiusausta, vaan tuijotin saunaan ja aloin hieroa samalla itseäni. Kaija oli imaissut Tapion kalun suuhunsa sikäli kuin se edes mahtui hänen suuhunsa. Hän imi ja lipoi kalua ja vartta, toinen käsi hieroi saman aikaisesti palleja. Tapion sormet seikkailivat Kaijan posliinissa ja näin kuinka märkänä se kiilteli. Sormet saivat aikaan riettaan, limaisen litinän. Hieroin pilluani ja nojasin viileään puuseinään. Olin juuri tulemassa, kun tajusin että Tapio oli nähnyt mitä tein koko ajan. Hän tuijotti minua suoraan silmiin, kun katseemme kohtasi.

Vingahdin hätääntyneenä ja päätin poistua. En tiennyt, kuinka olisin voinut olla hänen silmissään vielä tämän jälkeen.

- ”Ulla tule tänne!”, Tapion käskevä ääni huusi minua.

- ”En tule, mä menen nyt sisälle!” huusin vastaan, nappasin vaatteeni ja käännyin mennäkseni.

- ”Et muuten mene!”, Tapio tuli vauhdilla perääni ja otti minut kiinni.

Hän istuutui penkille ja otti minut poikittain syliinsä.

- ”Näytänkö, mitä tuhmille ja tottelemattomille tytöille tehdään?”, hän kysyi matalalla äänellä ja hieroi samalla pakaroitani. Hänen kätensä levittelivät niitä ja pusertelivat pehmeää lihaani. Olin kuin hypnotisoitu. Välillä sormi kävi höyhenen kevyesti pillullani, hieraisi sitä kiihottavasti ja palasi taas puristelemaan kankkujani. Tajusin levittäväni itseäni ja antavani kädelle enemmän tilaa työskennellä minussa.

- ”Mä oon ihan kiltti, mä tuun saunaan takaisin!”, yritin vastustella. Minussa ei kuitenkaan ollut voimaa vastustaa häntä oikeasti. En osannut tehdä muuta kuin odottaa, mitä hän aikoi tehdä.

- ”Sä et totellu mua äsken. Jos lupaat tämän jälkeen olla kiltti ja totella, pääset helpolla tulevaisuudessa”, Tapio murahti. Nyt joudun kuitenkin rankaisemaan sinua, hän jatkoi. Tunsin hänen kovan kullinsa mahaani vasten. Se ja kädet pakaroilla saivat minut kiihottumaan entisestään. Pilluni valui mehua ja levitin reisiäni lisää ja tajusin puskevani takapuoltani Tapion käsiä vasten kuin kerjäten lisää hierontaa.

Ensimmäinen läimäys yllätti minut. Se oli kova, sattuikin. Vingahdin väkisinkin. Toinen, kolmas, neljäs läimäys. Tajusin läimäytysten aiheuttaman yllättävän reaktion halusin niitä lisää. Nostin peppuani ylös, heilutin sitä ja uikutin kivusta ja kiimasta ja häpeästäkin. Odotin pakarat jännittyneinä, silmät kiinni seuraavaa, mutta kymmenennen jälkeen ei tullut enää uutta.

Kuulin Tapion naurahtavan matalasti. Hän levitti pakaroitani entisestään ja tunsin, että niiden välissä oli kolmaskin käsi. Kumman käsi se oli, Kaijan vai Mikan? Tunsin kuinka yksi sormi soljui sisääni, sitten toinen ja kolmas. Sormet alkoivat naida minua hyvää tekevästi samalla kun Tapio puristeli edelleen pakaroitani ja kostea kieli nuoleskeli pyllyreikääni. Huohotin ja uikutin. Kun yksi sormi sipaisi klitoristani, laukesin räjähtämällä. Nytkyin ja vapisin orgasmini kourissa.

Tapio nosti minut ylös polviltaan ja auttoi minut istumaan penkille. En tiennyt minne katsoa, enkä tiennyt vieläkään aivan varmasti kumpi minua oli hyväillyt. Ilmeisesti se kuitenkin oli Mika, joka oli lähempänä. Kaija istui tuolilla jalka toisen käsinojan yli heitettynä toisella puolella huonetta ja katseli meitä pieni vino hymy huulillaan. Hänen pillunsa oli auki kuin tarjottimella ja hän hieroi itseään verkkaisin liikkein. Jäin tuijottamaan hänen masturbointiaan.

- ”Siinä sinulle onkin työmaata”, Tapio totesi huomatessaan, että tuijotin Kaijaa. Vilkaisin häntä hämmästyneenä.

- ”Miten niin?”

- ”Käypä töihin, Kaijan pillu kaipaa kieltä itsessään. Pääset nuolemaan sitä”, Tapio sanoi.

En ollut koskaan edes kuvitellut nuolevani toista naista, vaikka naisten rinnat kieltämättä kiihottivatkin minua. Ajatus tuntui vieraalta, eikä yhtään mukavalta tai kiihottavalta. Yritin mutista jotain vastaan, ettei tämä ollut reilua, enkä halunnut tehdä sitä, mutta Tapio oli tiukkana.

- ”Haluatko tällä kerralla oikein piiskaa? Minulla on upea, monisäikeinen nahkapiiska varattuna tottelemattomia tyttöjä varten. Eikös me sovittu juuri, että sinä teet, mitä minä käsken?”, Tapio tuijotti minua tiukasti silmiin. Tilanne oli muuttunut aivan oudoksi, pervoksi. En tiennyt, mitä odottaa seuraavaksi. En ikinä ennen ollut leikkinyt tällaisia leikkejä, mutta kumma kyllä tilanne kiihotti minua aivan järjenvastaisesti. Oli kiihottavaa olla komenneltavissa, pikkupiikana, jonka piti tehdä mitä setä käski. Tapion tiukka ilme sai minut uudelleen kiihottumaan.

Tapio ojensi minulle lasia ja käski ennen muuta juomaan sen pois. Lasi oli puolillaan mustaa juomaa, maistaessani tajusin sen olevan salmiakkikossua. Makeaa, mutta vahvaa. Join sen pois lähes yhdellä kulauksella ja Tapio nyökkäsi hyväksyvästi. Hän laittoi rauhallisesti lasin pöydälle ja käveli eteeni tuijottaen minua silmiin. Hänen kyrpänsä seisoi paksuna ja jäykkänä. Olisin halunnut maistaa sitä. Tapio seisoi edessäni ja otti kiinni molemmista nänneistäni yhtä aikaa. Hän nipisti niitä tiukasti sormiensa välissä, venytti ja väänteli niitä. Se teki kipeää ja kiihotti minua yhtäaikaa. Tapio seurasi tarkkaan ilmeitäni, tuskan ja kiihotuksen vaihtelua kasvoillani. Syrjäsilmällä näin, että Mika imeskeli ja hieroi Kaijan rintoja ja Kaija nautti siitä silmät puoliummessa hieroen edelleen itseään.

- ”Saanko maistaa sinua?”, kysyin pienellä äänellä Tapiolta. Hän katsoi minua ja nyökkäsi.

- ”Saat kyllä, mutta vasta kun minä haluan sitä.”

Hän päästi irti nänneistäni ja päästin pettyneen äänen.

-”Istu siinä ja odota”, Tapio käski.

Hän kävi poissa huoneesta ja palasi takaisin mukanaan kourallinen puisia pyykkipoikia. Katsoin hämmästyneenä Tapiota. Mitä hän aikoi? Tapio otti uudelleen kiinni rinnoistani ja laittoi molempiin nänneihin pyykkipojat. Sitten hän käski minun levittää jalkojani ja laittoi myös häpyhuuliini pyykkipoikia kiinni vieri viereen. Ne saivat aikaan oudon tunteen enkä uskaltanut laittaa jalkojani yhteen, se voisi sattua.

Tapio ei kuitenkaan antanut minun jäädä istumaan jalat levällään, hänellä oli minulle muuta tekemistä.

- ”Nyt nouse ja mene nuolemaan Kaija-tätiäsi”, Tapio käski tiukasti.

Nuolekin niin hyvin, että Kaija laukeaa suuhusi. Laskeuduin varovasti Kaijan jalkojen väliin, laitoin omat jalkanikin mahdollisimman levälleen, sillä pyykkipojat vaativat lisää tilaa. Vilkaisin häpeillen Kaijan silmiin laskeutuessani, mutta hän vaikutti varsin tyytyväiseltä asiain tilaan. Minua sen sijaan hävetti olla kontallaan tädin jalkojen välissä, se tuntui liian pervolta. Jos Tapio ei olisi korostanut täti-nimitystä, tämä ei ehkä olisikaan tuntunut niin hurjalta. Kaija kuitenkin levitti jalkojaan vieläkin leveämmälle ja ynisi tyytyväisyyttään. Osasyynä saattoi toki olla myös Mika, joka askarteli edelleen hänen rinnoillaan ja välillä he suutelivat kiihkeästi.

Lipaisin hänen pilluaan varovasti. Häpyhuulet olivat kapeat, kauniit oikeastaan. Levitin niitä arasti ja kuljetin kieltäni pitkin poimuja. Kun löysin klitoriksen, imaisin sen hellävaraisesti suuhuni. Tunsin kuinka Kaija heilutti lantiotaan ja työnsi sitä kasvojani vasten. Nuolin ja imin häntä, työnsin kieltäni hänen pilluunsa niin pitkälle kuin kykenin, nain häntä kielelläni. Kasvoni olivat aivan märät hänen nesteistään. Kaija vaikersi koko ajan enemmän ja enemmän. Rohkaistuin ja työnsin pari sormeani hänen sisäänsä ja nussin niillä häntä samanaikaisesti kun imin häntä.

- ”Työnnä sormesi Kaijan anukseen”, Tapio antoi ohjeitaan viereltäni.

Kastelin sormeani ensin pillunmehuissa ja työnsin sitten sitä varovasti sisään. Pyllyreikä antoi helposti periksi yhdelle sormelle ja Tapion käskystä työnsin sinne sormen toisensa perään, kunnes siellä oli neljä sormea. Peukaloa en enää työntänyt sinne. Toisen käteni sormet olivat Kaijan pillussa ja samalla yritin vielä nuolla häntä. Kaija työnsi lantiotaan vastaani, uikutti kiimaansa ja juuri, kun minusta tuntui, etten kykene enempään, hän sai orgasmin.

Tapio työnsi minut syrjään ja alkoi itse naida Kaijaa, joka hytkyi vieläkin orkun kourissa, takapuoleen. Hänen iso kullinsa upposi yllättävän vaivattomasti sisään ja tuijotin irstasta näkyä saamatta silmiäni irti siitä. Pilluni kihelmöi ja aloin hieroa klitoristani katsellessani naintia. Pyykkipojat nipistivät häpyhuuliani koko ajan tiukemman tuntuisina, mutta en uskaltanut kysyä, koska ne voisi ottaa pois. Kipu myös kiihotti ja tunsin, että olin edelleen aivan märkä.

Mika laskeutui jalkojeni väliin. Hän levitti reiteni äärimmilleen ja katsoi kuinka hieroin itseäni. Hän irrotti yhtäkkiä pyykkipojat sanomatta mitään pillustani. En olisi uskonut, mutta irrottamisen jälkeen häpyhuuliini vasta sattuikin! Samantien hän irrotti pyykkipojat nänneistänikin ja tulos oli sama. Kipu lisääntyi hetkeksi monenkertaisesti. En voinut olla päästämättä muutamaa vikisevää ääntä tuskan vuoksi.

- ”Hiljaa muru, ei sulle annettu lupaa puhua”, Mika murahti ja läppäsi minua napakasti levällään olevalle pillulleni kämmenellään. Se osui suoraan klitorikselle ja teki käsittämättömän hyvää. Ynähtelin ja kohotin lantiotani Mikaa kohti. Hän naurahti tajutessaan reaktioni.

- ”Sähän oot kuumana! Taitaisi tehdä pieni pillun piiskaaminen susta tosi hyvää, mutta ei nyt makeaa mahan täydeltä.”

Hän nosti lantiotani ja työntyi tosi rajusti sisääni. Olin niin märkä ja auki, että paksu kulli upposi minuun yllättävän vaivattomasti. Mutta sitten olinkin täynnä, uskomattoman täynnä. Tuntui siltä, että kulli venytti minut äärimmilleen. Mika työntyi minuun hitaalla tahdilla aina vain syvemmälle ja alkoi sitten naida minua pitkin rauhallisin vedoin. Se teki uskomattoman hyvää, inisin nautinnosta. Muutaman vedon jälkeen tajusin laukeavani taas.

- ”Sulla on tosi tiukka pillu, ihana naida tätä!”, Mika huohotti korvaani ja pureskeli ja imeskeli arkoja nännejäni.

Katsettani kääntämällä näin, että Tapio kiihdytti vauhtiaan naidessaan Kaijaa perseeseen. Hänen orkkunsa oli selvästi tulossa ja Kaija hieroi klittaansa ja puski vastaan huohottaen. Tämä kaikki oli kiihottavuudessaan liikaa minulle. Samanaikaisesti Mikan kanssa sain vielä toisen orgasmin ja sen jälkeen tuntui, että minulta meni taju. Makasin aivan vetelänä lattialla Mika päälläni. Hän silitteli hiuksiani, poskiani ja suukotteli minua hellästi.

Uskomaton kokemus!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute