Herkku-puhelin
SM-seksiä
Male32

Istun nojatuolissa raskaan työpäivän jälkeen, katselemme vaimoni sekä hänen pikkusiskonsa kanssa American Pie II leffaa ja nautimme samalla pieniä teräviä. Leffan loputtua naispuoliset ovat jo aika tuiterissa, kyllä itsekin tunnen että alkoholia on tullut nautittua. Naureskelemme leffaa ja vaimoni pikkusisko Sanna alkaa kiusoitella itseäni kaikenlaisilla jutuilla.

Vaimoni menee vessaan ja ajattelen käyttää tilaisuutta hyväkseni, riuhtaisen Sannan syliini, otan hänet kuin pienen tytön mahalleen reisieni päälle ja läiskin häntä takapuolelle, Sanna kirkaisee kerran mutta puree sen jälkeen vaan huuliaan, käteni käy myös koskettamassa Sannan piukkaa haaroväliä ja lyön taas lujaa häntä pepulle, sitten työnnän hänet pois päältäni ja Sanna juoksahtaa keittiöön, ihmettelen miksi?

Seuraavana aamuna vaimoni lähtee töihin ja itse keittelen vasta aamukahvia kun ovikello soi, Sanna tulee käymään, kysyn naurahtain että miksi hän lähti illalla niin nopeasti, Sanna vastaa siihen että hänen oli pakko, hän oli kiihottunut mun läiskinnästä niin että hän melkein sai orgasmin siitä. Nauroin että sehän on sen tarkoituskin, ja siihen Sanna vastaa että voisinko hoitaa homman loppuun asti? Kysyn sannalta onko hän valmis olemaan täysin alistuva orja minulle, siinä tapauksessa suostun, Sanna miettii ja kysyy mitä kaikkea mulla on mielessä ja siihen vastaan että ei se kuulu orjalle!

Sanna suostuu, käsken hänen ruveta anelemaan minua tekemään hänelle kaikkea mitä tehdään pornolehdessä, jonka ojensin hänelle. Sanna miettii kunnes: ”mä haluun nuolla sun kalua, saanhan nuolla sun kalua, mä antaudun sulle, sä saat naida mua, saat laueta mun suuhun, laukeethan mun suuhun”, pieni tauko, kunnes Sanna sanoo: ”Muistathan naida mua hellästi peppuun?”

Käsken Sannan riisua, ja riisukin sitten seksikkäästi, Sanna alkaa tanssahdella ja riisuuntuu, boxereissani alkaa kaluni jo kasvaa, nousen ja käsken Sannan imeä kaluani, Sanna polvistuu eteeni , on tosi kiihottavaa katsella kuinka kaluni uppoaa nuoren naisen suuhun, Sanna runkkaa kaluani, nostan sannan hiuksista ylös ja vien hänet olohuoneeseen, asetan hänet sohvaa vasten ja sidon hänet tiukasti kiinni, peppu pystyssä Sanna on avuttomana ja selvästi kiihottuneessa tilassa, haen välineitä ja käynnistän videokameran, laitan kameran sannan kasvojen eteen ja Sanna pelästyy tosissaan, et kai sä vaan nauhoita tätä Sanna parahtaa, hiljaa huudan ja läiskäisen sannan peppua avokämmenellä, ”äläähhh”, lyön uudestaan, ”älääh” kuuluu sannan huulten välistä, käsken sannan laskeä lyöntini, ”1-2-3-4-5”.

Sannan vartalo tärisee orgasmin kynsissä, ”1-2-3”, avaan rasvaputkilon ja alan rasvata Sannan piukkaa anusta. Vedän esinahan taakse ja asetan terskan pään sannan kiiltelevälle anukselle, Sannaa pelottaa ja hän yrittää keikuttaa peppuaan mutta olen sitonut hänet niin piukkaan kiinni ettei hän voi liikkua. Painan terskaa sisään Sanna inisee: ”Sattuu, älä, älä!”, ja kaikki sannan ilmeet ja äänet taltioituvat videolle, työnnän syvemmälle, ai että tuntuu hyvälle, 22-vuotias neitsytpeppu on tosi piukka, ”aiiiiiih”.

Sitten työnnän kaluni pohjaan asti yhdellä rajulla työnnöllä, olohuoneessa kaikuu Sannan huuto: ”eiiiiiiiii!!!”, nain piukkaa anusta rajuilla työnnöillä, ai että tuntuu hyvälle. Sanna parahtaa, tunnen kuinka lasti alkaa lähteä liikkeelle ja otan kaluni Sannan pepusta, työnnän kalua sannan suuhun. Sanna ilme ei ole kovinkaan nautittava, valtava lasti pursuaa sannan huulten välistä, Sanna nielee minkä kerkeää, nuoletan vielä kaluni puhtaaksi. Sanna naurahtaa että ei se niin pahalle tuntunut kunhan osasi rentouttaa perslihakset, siihen vastasin: ”No kokeillaanpa niitä uudelleen”

Menen makuuhuoneeseen ja otan yöpöydän laatikosta vaimolleni viime jouluna ostamani lahjan, pumpattavan ja motorisoidun anustapin. En näytä sitä sannalle vaan käsken hänen taas olla rennosti, levitän öljyä tapille ja alan työntää sitä sannan peppuun.

”Mitä sä sinne työnnät, älääää aiiiiii, ota se pois, sattuu!! Iiiih!”, ja sinnehän se upposi. ”Mikä se on?”, kyselee Sanna. Katselen sannan silmiä kun alan pumpata tappiin ilmaa, sannan silmät suurenevat ja hän ulisee,käynnistän moottorin ja laitan sen saman tein suurimmalle teholle, Sanna tärisee orgasmin kynsissä, oooooohhh, yhtäkkiä ovikello soi. Sanna ei pysty olemaan hiljaa, sanon Sannalle että ulise sitten mutta mieti mitä ovikellonsoittaja miettii, puen aamutakin päälleni Sanna ei tosiaankaan pysty olemaan hiljaa, Sanna puree huulta: ”Päästä mut irti!”

Menen ovelle, ovella on mun vanha asiakkaani, nykyään hyvä ystäväni Henry, itseäni muutaman vuoden nuorempi, pyydän Henryn sisälle, kysyn olisko hän valmis yllätykseen, vien hänet olohuoneeseen, Henry katselee suu auki Sannaa, menee Sannan eteen ja naurahtaen moikkaa häntä, Sanna on pienessä pakokauhun tilassa mutta hänen anuksessa suriseva tappi ei päästä häntä olemaan hiljaa vaan ulina jatkuu.

”Ota Henry vaatteet pois niin voit nauttia Sannasta, mä kuvaan teitä”

Henryä ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Henryllä on valtava kalu, en ole sitä koskaan nähnyt jäykistyneessä tilassa mutta en uskonut sen koskaan olevan noin iso. Hän alkaa naida Sannaa suuhun, Sanna on tukehtua näin isoon kaluun, sitten Henry siirtyy sannan taakse, naurahtaa anustappia mutta antaa sen olla paikalla, rajusti hän alkaa naida Sannaa. Sanna laukeaa jo monenko kerran, Henry vetää kalunsa ulos ja runkaa muutamalla vedolla lastit sannan naamalle. Onneksi sain kaikki nauhalle, se oli tosi kiihottavaa katsella.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute