Herkku-puhelin
Ystävä yökylässä
Mikey

Olin 22-vuotias nuorimies ja opiskelin Helsingissä, kun palasin kotikaupunkiin kesäksi kesätöihin. Ja kuten tapoihini kuului vietin kaikki illat paikallisissa (kaupunki on Suomen 10 suurimman joukossa) baareissa juhlimassa ja tapaamassa vanhoja tuttujani.

Eräänä iltani sitten tapasin erään, sanotaan nyt vaikka Terhin, jonka olin tuntenut jo vuosia, mutta meillä ei ollut ollut lähes mitään peliä aikaisemmin. Olimme kyllä tanssineet ja jutelleet joskus paljonkin, mutta hänellä oli siihen aikaan poikaystävä. Terhi ilostui nähdessään minut ja tuli halaamaan. Vaihdoimme pikaiset kuulumiset ja selvisi että pitkäaikainen poikaystävä ei ollut enää kuvioissa mukana. Vietimme koko illan jutellen ja tanssien, mutta nyt tansseissa oli hieman erilaista kipinää mukana, molemmin puolin. Katselimme toisiamme suoraan silmiin ja pidimme tiukasti kiinni toisistamme. Aika kului äkkiä ja pilkku välähti. Kysyin Terhiltä puoli kiusallaan, että missä hän aikoi viettää yönsä, johon yllätyksekseni sain vastauksen että vaikka minun luonani. Hän sanoi että ei jaksaisi odottaa taksia kotiin. Minä asuin aivan kaupungin keskustassa, joten sanoin että tule vaan!

Menimme luokseni, siis vanhempieni asuntoon (vanhemmat viettävät kaiket kesät mökillä). Istuimme vielä hetken olohuoneessa ja joimme yhdet drinkit. Emme olleet juoneet kovinkaan paljon ravintolassa. Sitten hän sanoi haluavansa nukkumaan, joka sopi minulle erittäin hyvin. Kysyin haluaisiko hän mennä vierashuoneeseen, mutta Terhi vastasi että emmeköhän mahdu samaan sänkyyn. Vastasin, että ahdasta tulee, koska sänkyni on vain 80 cm leveä, mutta asia sopii mulle erittäin hyvin. Menimme huoneeseeni, jossa aloimme, kuin ei mitään, riisuutua. Terhi jätti päälleen pikkuhousunsa (mustat) ja mokkaliivin joka siis oli hänen ”paitansa”. Itselleni jäi päälle bokserit. Menin sänkyyn ja Terhi hyppäsi perässäni sinne. Koska sänky oli tosiaan ahdas, ”jouduimme” olemaan todella lähekkäin. Sammutin valon, ja painauduin Terhiä vasten. Hän oli selin minuun ja laitoin käteni hänen ympärilleen. Sanoimme hyvää yötä toisillemme. Terhin pieni kiinteä peppu, niin Terhi oli hyvin pienikokoinen 156 cm ja hoikka, mutta ei kuitenkaan mitään liian laiha, painautui boksereitani vasten ja en voinut muuta kuin nostaa kättäni hänen vyötäröltään rintojen alle. Hänen mokkaliivinsä oli ihan turha, ajattelin, ja puristin kättäni niin, että hänen rintansa nousivat ylöspäin. Terhi puolestaan kosketti kädellään reittäni.. se oli varma merkki!

Sanoin Terhille, että eikö hänellä ole kuuma! hän voisi ottaa mokka liivinsä pois. Terhi nousikin istumana ja riisui liivinsä ja sen alta paljastui ihanat pienet rinnat. Hän painautui takasin makaamaan, mutta edelleen selin minuun Laitoin käteni hänen rinnoilleen, ne olivat juuri käsiini sopivat. Terhi huokaili ja toisaalta minun kaluni alkoi uhkaavasti jäykistyä Terhin peppua vasten. Terhi kääntyi minua kohti ja suuteli minua samalla kun käteni etsiytyivät hänen pakaroilleen. Hän tuli päälleni istumaan ja jatkoi suutelua käsieni jatkaessa pakaroiden puristelua. Välillä nostin käteni hänen rinnoilleen ja takasin pakaroille. Laitoin käteni hänen pikkuhousujen sisään ja tunsin kuuma pakarat. Ne olivat ihanan kiinteät ja pyöreät. Kaluni oli jo täysin pystyssä ja se vuoti kiimanestettä jo boksereidenkin läpi. Terhi hieroi itseään kaluani vasten ja luulin jo laukeavani siihen. Käänsin tytön selälleen ja asetuin hänen jalkojensa väliin. Tunnustelin hänen jalkoväliään, joka tuntuikin kuumalta ja kostealta. Otin hänen pikkuhousunsa pois ja paljastin hänen mustan, rehevän karvoituksensa. Se haisi melko voimakkaalle, mutta halusin nuolla häntä. Asetuin makaamaan siten että käteni kiersivät hänen reitensä ja päätyivät mahalle ja nuolin häntä. Koskea pillu maistui suolaiselle, mutta ihanalle. Terhi huokaili yhä enemmän. Lopetin nuolemisen ja otin bokserini pois, jolloin kaluni (15/4) seisoi kivikovana täysin pystyssä. Asetuin hänen päälleen makaamaan ja tunsin karvoituksen terskallani. Suutelimme ja Terhi asetti kaluni huulilleen, työnnyin sisään. Terhi tuntui todella kuumalta ja tiukalta, mutta liukkaus sai kaluni työntymään sujuvasti sisään! ehkä siihen vaikutti myös se että etten ollut mitenkään isokokoinen. Aloitimme naimisen, työntelin rauhallisesti, kunnes Terhi sanoi, että hän saattaa sitten huutaa kovaa. Se oli hänellä kuulemma tapana!.

Naimme melko kauan ja rauhassa, mutta kiihkeästi, kaluni liikkuu edestakaisin Terhin kuumassa pillussa. Tunsin että olin tulossa, joten lopetin työnnöt. Suutelin Terhiä ja hän sanoi että kestän yllättävän kauan. Sanoin sen johtuvan alkoholista. Kysyin miksi emme ole aikaisemmin tehneet tätä! Terhi nauroi, että on hänellä kyllä se mielessä käynyt jo vuosia sitten. Vetäydyin Terhistä ja pyysin hänet mahalleen. Hän kääntyi ja pääsin ihailemaan hänen kaunista pyllyään. Asetin kaluni hänen märälle pillulleen ja painoin kalun takakautta sisään. Nyt halusin laueta! Aloin naida melko rajusti ja Terhi huusi melko kovaa jokaisella työnnöllä. Nussin häntä niin että kaluni painui koko pituuden hänen sisäänsä ja melkein kokonaan ulos. Hänen ihana perseensä painautui minua vasten ja samalla yritin puristella hänen rintojaan jotka olivat litistyneet patjaa vasten. Nostin hänet vielä kontalleen ja nain häntä koira-asennossa hetken. Tunsin hetkeni koittaneen!

Laukesin hänen sisäänsä ja ruiskutin spermani niin syvälle kuin pystyin. Liikutin vielä hetken kaluani ja suutelin hänen selkäänsä. Vetäydyin hänestä ja katsoin kun kaluni punoitti ja oli ihan spermainen. Tökkäsin sillä häntä pakaroihin, joihin jäi pienet tahmeat tahrat. Suutelimme ja jäimme alastomina makaamaan! Aloimme nukkumaan pikkuhiljaa. Aamulla naimme vielä kerran ja kesän aikana pari kertaa, sitten lähdin takaisin Helsinkiin opiskelemaan, emmekä ole sen jälkeen nähneet. Mutta muistan tämän tytön aina! Hyvällä!. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute