Herkku-puhelin
Pojilta kyytiä
Susanna

Ravintola-ilta oli lopuillaan ja ajattelin lähteä ennen valomerkkiä kotiinpäin kun baarissa ei istunut yhtään kivannäköistä kundia.

Kävelin jo melkein porttikongini kohdalla kun kolme nuorta poikaa tuli minua vastaan ja pyysi tupakkaa. Kun olin tarjonnut tupakat pojat kysyivät olisiko jatkot jossain? Katselin poikia hetken ja sanoi että mun luona olisi vähän viinaa jäljellä jos heitä kiinnostaisi. Samassa suunnistimme kotiani kohti ja ajattelin että tästä mun täytyy nauttia täysin siemauksin. Pullon loputta pojat alkoivat olla jo humalassa niin kuin itsekin ja päätin lähteä käymään wc:ssä. Pesin käsiäni ja samassa säpsähdin kun yksi pojista oli tullut perässäni wc:hen ja alkoi hieroa pyllyäni. Katselin poikaa hetken ja annoin hänen käsien vaeltaa pitkin lantiotani ja tunsin kiihottuvani tästä mielettömästi.

Pojan käsi siirtyi hameeni alle ja samassa hänen sormensa hipelöi minun häpykumuani ja kuuma mahla valui hänen sormiinsa. Avasin pojan housut ja vapautin hänen melansa ja kyyristyin ottamaan sitä suuhuni. Poika otti hiuksistani kiinni ja alkoi työntää sitä syvälle kurkkuun ja hoki samalla: "kohta saat kunnolla munaa niin ettet huomenna kävele" Avasin hameeni ja imin tuota ihanaa melaa suuni täydeltä kunnes yhtä äkkiä tunsin että joku asettui taakseni ja samassa mela työnnettiin minuun lujaa suoraan pohjaan. Toinen mela suussa ja toinen syvällä sisässäni he alkoivat tasatahtia panna minua. Tunne oli satumainen kaksi parikymppistä kundia painamassa mua wc:n lattialla . Poikien tahti kiihtyi kiihtymistään ja mua pantiin todella lujaa me kaikki tulimme yhtäaikaa. Suuni oli täynnä pojan spermaa ja tunsin kun toisen pojan spermat valuivat reittäni pitkin alas. Sitten pojat sanoivat että siirrytään makuuhuoneen puolelle koska nuorin oli vielä ilman. Päästyämme makuuhuoneeseen otin pojan melan suuhuni ja aloin imeä sitä ja poika huohotti kiimassa selällään tahtoen lisää. Samassa pojat käänsivät minut selälleni yksi pojista työnsi melansa suuhuni ja nuorin työntyi sisääni ja alkoi vimmatusti työntää sitä pilluuni . Pojat panivat kilpaa minua toinen suuhun ja toinen pilluuni vähän väliä pojat vaihtoivat paikkoja ja jatkoivat panemista. Halusin kääntyä mieli asentooni ja käännyin kontalleen ja yksi pojista oli heti sisässäni takoen munaa sisääni olin mielettömässä kiimassa muna suussa ja pillussa ja loppu oli tulossa ja pojat lennättivät spermansa pitkin vartaloani ja lysähdin voipuneena sänkyyni. nukuimme kaikki yhdessä ja aamulla piti vielä kerrata yön tapahtumat ja voi kertoa ettei sen jälkeen paljon haluttanut kävellä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute