Herkku-puhelin
Bileiden jälkeen
SkyGirl-80

Olen 25-vuotias 161 cm pitkä 85 kg painava XL-kokoinen nainen, kiloistani huolimatta olen muodokas, varustettu D-85 rinnoilla. Hiukseni ovat ruskeat ja silmäni lähinnä vihreät.

En ole kovin kokenut ja siksi seksi on minulle suhteellisen outoa ja olen sen suhteen hyvin ujo.

Tuossa pari viikko sitten olin kaverini Tiinan bileissä. Kasassa oli monia vanhoja tuttuja ja uusiakin tuttavuuksia. Ilta kului mukavasti juodessa ja turistessa, loppuillasta innostuimme pelaamaan pullonpyöritystä, ainoa rajoitus tehtävien suhteen oli ettei toisia saa nolata eikä naapureita häiritä.

Ensin tietenkin tuli perinteisiä kysymyksiä, sellaiseen teinimäisen hauskaan tyyliin. Pelin edetessä sekä kysymykset että tehtävät muuttuivat rohkeammiksi, pysyen kuitenkin jossain määrin asiallisina, vaikka tiettyä virettä pelissä olikin reilusti mukana…

Kellon lähestyessä puolta yötä osa vieraista lähti baariin, pienempi porukka jäi vielä kaverini kämpälle jatkamaan jutustelua ja tanssimista.

Joskus neljän aikaan tajusin, etten enää pääsisi kotiin kuin kävelemällä ja kysyin kaveriltani lupaa jäädä yöksi. Tiina totesi sen sopivan, jos minua ei haittaisi. Minulla ei olisi omaa sänkyä käytössä vaan jakaisin sen Liisan kanssa tilan puutteen takia, tämä sopi mainiosti, olinhan se kotiin asti kävelemistä parempi vaihtoehto.

Jatkaessamme hauskanpitoa yksi porukan harvoista miehistä tuli viereeni istumaan ja esittäytyi uudestaan Janiksi ja totesinkin muistavani sen, olinhan illan mittaan kiinnittänyt häneen huomiota. Jani oli melko pitkä, hoikan lihaksikas, miehisen kaunis ja pitkät vaaleat hiukset olivat vielä extraa, en voinut kuin ihailla. Siinä istuessa ja turistessa vanhoja ja uusia juttuja aika kului mukavasti. Kuuden aikaan me kaikki haukottelimme siihen tyyliin että olisi aika painua pehkuihin tai lähteä kotiin.

Kun olimme petaamassa vierashuoneen sänkyä, Liisan känny soi, ja hän kertoi puhelun jälkeen ,että hänen poikaystävänsä pääseekin hakemaan häntä. Ajattelin sittenkin saavani koko sängyn käyttööni. Olohuoneeseen mennessämme huomasimme Tiinan petaavan Janille paikkaa sohvalle. Liisa kertoi poikaystävänsä hakevan hänet. Tämän jälkeen Jani kysyi voisiko hän nukkua vieressäni epämukavan sohvan sijaan, en keksinyt syytä kieltäytyä, eihän Jani ollut kiinnittänyt minuun tavallista suurempaa huomiota illan aikana, joten mielessäni ei edes käynyt että hän voisi olla kiinnostunut.

Tiina antoi minulle vielä ennen nukkumaan lähtemistään ison t-paidan yöpuvuksi ja toivotti hyvät yöt. Vaihdoin pikaisesti paidan päälleni wc:ssä ja kipaisin pikaisesti peiton alle.

Jani riisuutui alushoususilleen ja kävi viereeni sammutettuaan valot.

Toivotin Janille hyvät yöt ja käperryin mukavaan asentoon. Hetken kuluttua Jani totesi minun omineen koko peiton, pyysin anteeksi ja yritin vaihtaa asentoa niin että peitto riittäisi paremmin. Jani totesi peiton riittävän paremmin jos nukkuisimme lähekkäin, joten siirryin vaivautuneena lähemmäs ja ihmeekseni nukahdin nopeasti.

Jossain vaiheessa yötä heräsin ja huomasin Janin pitävän minua sylissään, oloni tuntui turhankin mukavalta siinä maatessani, yritin vaivihkaa vaihtaa asentoa, mutta Jani vain puristi minut lujemmin syliinsä, jolloin huomasin hänen housuissaan selvän kohouman. En tiennyt miten olisin asiaan reagoinut, joten yritin nukahtaa uudestaan. Kun hengitykseni tasaantui tunsin Janin käsien siirtyvän vatsaltani rinnoilleni, säpsähtäen siirsin hänen käsiään alemmas.

Sitten tajusin Janin heränneen, hän pyysi anteeksi ja totesi pahoitellen ettei ollut tarkoitus ahdistella, mutta kun sylissä on kaunis kiihottava nainen niin sitä puolinukuksissa ei osaa ajatella. Totesin Janille ettei tämän tarvitse turhaa pyydellä anteeksi, sattuuhan sitä, enkä ollut sitä paitsi mennyt rikki enkä saanut henkisiä traumoja.

Käännyin selälleni alkaakseni taas nukkumaan kun Jani kumartui ylleni ja suikkasi suukon huulilleni, kysyin ihmetellen että mistä hyvästä toi tuli, Jani vastasi sen olleen suloisuuteni syytä, johon en voinut kuin nauraa, todeten että on sitä kummallisempiakin kohteliaisuuksia miehiltä kuultu. Pienen humalani ja tilanteen innostamana innostuin suikkaamaan suukon Janin huulille näkemättä pimeässä että hän oli juuri aikeissa sanoa jotain, joten suudelmani osui hänen hieman avonaisille huulille ja yllätyksekseni Jani vastasi leikkisäksi tarkoittamaani suudelmaan. Hän suuteli hyvin ja sai minut vastaamaan suudelmaan innokkaasti. Siinä hetken suudeltuamme Janin kädet alkoivat vaeltaa pitkin minun runsaita muotojani siirtyen kohti rintojani jotka odottivat jo innolla hänen kosketustaan.

Rohkaistuneena aloin itsekin hyväilemään Janin vartaloa, siirtyen käsiä pitkin hänen kiinteille rintalihaksille ja sieltä kohti vatsaa. Oloni oli mahtava, vatsassani oli odottava värinä ja tunsin alkavani kostua. Janin kädet hyväilivät taitavasti rintojani ja vatsaani, samalla kun suutelimme intohimoisesti. Janin suu siirtyi huuliltani kaulalleni ja siitä rinnoilleni, nuollen, suudellen ja kevyesti näykkien nännejäni, en voinut hetkeen kuin maata paikallani ja nauttia.

Jani siirtyi suudellen alaspäin vatsaani pitkin riisuen alushousuni ja avasi hitaasti reiteni.

Sitten hän alkoi hyväillä minua käsillään aloittaen kapeasta karvakaistaleestani siirtyen kiusoitellen kohti klittaani. Samalla kun hänen sormensa painui hitaasti liukkaiden huulieni väliin, hän otti toisen rintani suunsa käsittelyyn, tunne oli aivan uskomaton kun hän imi ja näykki rintaani samalla kun hänen sormensa työntyen syvälle pilluuni, nopeuttaen tahtiaan kunnes sain mahtavan orgasmin.

Kun olin tokeentunut totesin Janille että on hänen vuoronsa ja aloin tutustumaan hänen vartaloonsa, suutelin hänen kaulaansa siirtyen hänen lihaksikkaalle rintakehälleen ja aloin kiusatakseni hyväilemään hänen nännejään samalla tavalla kuin hän oli aikaisemmin käsitellyt minun rintojani ja yllätyksekseni huomasin Janin kiihottuvan siitä selvästi. Aikani häntä härnättyäni jatkoin matkaani kohti hänen housujensa kaulusta joka pullotti aivan selvästi, en heti ottanut housuja pois vaan suutelin kalua alushousujen ohuen kankaan läpi, samalla kun hyväilin hänen pallejaan. Sitten riisuin hänen alushousunsa ja päätin ensimmäistä kertaa elämässäni ottaa kalun suuhuni, vaikka se oli kooltaan suurempi kuin aikaisemmin näkemäni. En tiennyt miten oikeastaan pitäisi menetellä, mutta en antanut sen häiritä. Otin ensin kalun käteeni ja nuolaisin varovaisesti sen päätä, Janin reaktiosta päätellen se tuntui hyvältä joten seuraavaksi otin kalua vähän matkaa suuhuni samalla kun siirtelin kättäni hitaasti edestakaisin pitkin hänen kaluaan. Janin alkoi tässä vaiheessa huohottaa selkeästi joten lisäsin tahtia ja huomasin nauttivani hänen kalunsa imemisestä ja sen tunnusta suussani, tunsin suussani myös selkeästi sen miten kalu kasvoi lisää mittaa ja sen päästä tulevat suolaiset kiimatipat. Innostuneena kokeilin myös muita tietämiäni tekniikoita ja otin varovaisesti kalun huulieni väliin ja hyväilin sitä suullani liikkuen toiselle reunalla ylös ja alas ja nappasin välillä toisen pallin suuhuni vedellen sillä aikaa hitaasti kättäni pitkin Janin kalua.

Tätä käsittelyä Jani ei kauaa kestänyt vaan käski lopettaa ja otti minut taas käsittelyynsä, käänsi minut selälleni ja levitti häpyhuuleni ja alkoi hitaasti nuolemaan klittaani saaden minut taas innostumaan hyvin nopeasti, sitten Jani alkoi nuolemaan voimakkain hitain lipaisuin koko pilluni pituudelta, kun orgasmi taas lähestyi Jani työnsi muutaman sormen nopealla työnnöllä sisääni ja alkoi naimaan minua sormillaan samalla kun hän jatkoi nuolemistaan, sain taas tajunnan räjäyttävän orgasmin. Ennen kuin ehdin taas toipua kunnolla, Jani levitti taas haarani ja työnsi mahtavan kalunsa hitaalla työnnöllä sisääni. Jani kalu oli suurempi kuin olin tottunut ja kahden orgasmin jälkeen pilluni oli tavallista herkempi joten minusta tuntui että olen aivan täynnä tätä mahtimelaa. Samalla kun Jani alkoi hitaasti liikkua sisälläni, hän suuteli taas intohimoisesti minua ja alkoi nopeuttaa tahtiaan, yllätyksekseni aloin taas lähestyä orgasmia samalla kun Jani jyysti pilluani.

Ennen kuin ehdin taas laueta, Jani kuitenkin pettymyksekseni lopetti ja suorastaan komensi minut kontilleni, sitten hän työnsi taas voimalla kalunsa kerralla sisääni ja aloitti kunnon naimisen, tunsin kuinka orgasmi iski selkärangasta asti, enkä voinut muuta kuin purra tyynyä lauetessani, hetkeä myöhemmin tunsin kuinka Jani laukesi sisääni ja valahti päälleni. Siinä me sitten hetken aikaa makasimme hikisinä ja täysin tyydytettyinä jaksamatta liikkua.

Aamulla me heräsimme kun Tiina koputteli oven takana ja komensi aamupalalle, en siinä vaiheessa voinut kuin miettiä, että millaista ääntä olimme yöllä pitänyt kun hän ei tullut sisälle asti herättelemään…

Tämä tarina ei tosin ole vielä kokonaan tässä, mutta laittakaa palautetta jos haluatte kuulla lisää tai jotain muuta…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute