Herkku-puhelin
Bi-kaverin houkutus 2
Ukkomies

Kuten aikaisemmassa tarinassa kerroin, olin tavoittanut netistä naisten alusvaatteita harrastavan ja myös seksistä miesten kanssa kiinnostuneen 55-vuotiaan Kalevin. Nyt tuli tilaisuus tavata, kun olin liikkeellä työasioissa hänen kotiseudullaan Kaakkois-Suomessa.

Kalevi vastasi ilmoitukseeni oitis ja kertoi, että voisin piipahtaa hänen luonaan heti aamusta, kun pääsen kaupunkiin - hänellä oli koulussaan opetusta vasta puolilta päivin ja vaimonsa Helena puolestaan olisi jo ehtinyt lähteä töihin seurakunnanvirastoon.

Valitsin väljän ja helposti riisuttavan tuulipuvun, jonka alla minulla oli hihattoman topin lisäksi vain mustat pitsitangat ja stay up -sukat. Pistin tavalliset kengät jalkaan, hyppäsin autoon ja ajelin kuutostietä itään. Kyrpäni seisoi tiukoissa tangoissa koko ajan, kun ajattelin pääseväni miehekkään kaverin kanssa yhteisen harrastuksemme pariin. Puolitoista tuntia kului onneksi nopeasti ja niin soitin kohta rivitaloasunnon ovikelloa. Ovi avautui ja ääni sen takana kehotti minua astumaan sisään.

Suljin oven takanani ja siinä Kalevi seisoi. Hyväkroppainen aikuinen mies, jolla oli yllään vanhan ajan valkoiset ison kuppikoon rintaliivit ja lanteilta vyötärölle ulottuva samanvärinen lantioliivi. Paljaspäinen kyrpä nyki korsetin alareunan kohdalla hiljalleen ylöspäin ja minä olin kiimasta kuumana.

Kalevi tuli minuun kiinni, tarttui toisella kädellä takapuoleeni ja kietoi toisen kaulaani työntäen pitkän kielen suuhuni. Imin hänen kieltään ja hieroin omaa etumustani hänen jo kovana seisovaa kyrpäänsä vasten. Kalevi riisui puseroni ja pujotti housuni nilkkoihin. Nähdessään tangani hän alkoi huohottaa. Menimme olohuoneen puolelle. Siellä kävimme lattialle kuusysiin minä alla. Kalevi kaivoi tangoista kaluni ja samalla minä puristelin jo naamani yläpuolella heiluvaa kullia.

-Runkkaa ja ime sitä, tuntuu niin helvetin kiihottavalta!, Kalevi kehotti. Tartuin ryhmyisen kyrvän varteen ja aloin runkata sitä edestakaisin. Kalevi oli ajellut kiveksensä. Otin ne välillä kokonaan suuhuni, kunnes oli aika lutkuttaa punaisena hehkuvaa tattia kalun päässä. Kalevi imi minun kyrpääni hiljalleen ja alkoi sitten pyörittää sormeaan reikäni suulla.

Kalevin kova kyrpä souti sisään suuhuni ja taas ulos. Runkkasin sitä ja tuijotin hullun lailla lantiokorsetin alla runkkaamiseni tahdissa nousevaa ja laskevaa persettä.

-Ime mulkkua ime kovempaa, Runkkaa sitä kunnolla, runkkaa minua!, Kalevi huusi ja sitten hän alkoi täristä niin että tiesin laukeamisen olevan lähellä. Puristin kullia huulillani ja työnsin etusormen pään Kalevin peräreiästä sisään. Se riitti: kyrpä nytkähteli ja tunsin ensin yhden ruiskauksen, sitten toisen kitalaessani. Sain kunnon annoksen päälle viisikymppisen miehen spermaa suuhuni.

Kalevi huohotti hetken päälläni, pyörähti sitten sitten vierelleni ja tuli toisin päin lähelleni. Hän työnsi jälleen kielensä suuhuni ja alkoi imeä siellä olevaa spermalastia suuhunsa. Ajatuskin oli tosi kiihottava tunteesta puhumattakaan, mutta minun mulkkuni oli vielä halkeamaisillaan.

Kalevi huomasi tilanteen ja nosti minut seisomaan. Hän meni nahkasohvan reunalle vatsalleen, nosti persettään ylös ja sanoi, että nyt sopii naida niin lujaa kuin jaksaa. Pyyhkäisin suupielestäni Kalevin spermaa käteeni, levitin sitä tämän persereiälle ja laitoin sitten oman kullini liukastetun kolon suulle.

Pystyssä oleva korsettimiehen perse näytti valtavan kiihottavalta ja halusin totisesti panna tuota ilmestystä. Kalevi kerjäsi minua tulemaan sisään. Aloin nussia häntä kovaan tahtiin. Pidin korsetin vyötäröstä kiinni ja rynkytin niin että kivekseni hakkasivat hänen persettään.

Kourin toisella kädellä Kalevin munia ja kyselin, onko mukavaa kun opettajaa pannaan kunnolla. Kalevin mumistessa myöntävästi ilmoitin, että nyt tulee siementä. Päästin kiveksieni täydeltä spermaa hänen perseeseensä ja lysähdin sitten hänen selkänsä päälle.

Muutaman minuutin lepäämisen jälkeen tuumin, että nyt on aika käydä pesulla ja jatkaa matkaa. Kalevin kyrpä pyrki jo hiljalleen taas pystyyn, mutta minulla oli kiire. Lupasin hänelle, että paluumatkallaan piipahdan hänen kesämökkinsä kautta. Voisimme saunoa ja jatkaa hyvin alkanutta harrastusta. Mukavaa olisi tavata rouvakin, Helena kun näytti kirjahyllyn perhekuvista päätellen juuri sopivan pulskalta ja häveliäältä rouvasihmiseltä.

Oma kalu tuntui tiukan nussimisen jälkeen hellältä, kun vetelin pitsitangat jalkaani. Niiden päälle puin laukussa mukanani tuomani normaalit työvaatteet. Annoin vielä Kalevin kyrvälle kunnon imut ja irrottauduin hänestä. Seuraavalta kerralta oli paljon odotettavaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute