Herkku-puhelin
Kaveri yötä...
Samuel

Minä 25v ja Katja 23v, ollaan seurusteltu noin pari vuotta ja asutaan tällä hetkellä yhdessä, meidän melko pienessä kaksiossa. Katja on sellainen vaaleahiuksinen, mutta on värjännyt etuhiuksensa lievästi vaaleanpunaiseksi, mikä näyttää aika pervolta. Melko pervo Katja onkin, kirjahyllystä löytyy 3kpl dildoja ja pillunsakin hän ajelee kerran viikossa. Sekstailemme niin usein kuin mahdollista, suhteemme onkin ollut enemmän seksiä kuin rakkautta.

Olimme eräänä iltana baarissa ja törmäsimme siellä Samin 23v, Katjan hyvään kaveriin. Toki en tiedä mistä tuo hyvä kaveruus johtuu, onko heillä joskus ollut jotain juttua ennen meitä - kuka tietää. Sami tarjosi meille molemmille siiderit, ja siinähän se ilta kului mukavasti. Lopulta jäimme kahden Katjan kanssa, kun Sami sanoi menevänsä kavereidensa kanssa jonnekin muualle. Ilta läheni puolta kahta ja lähdimme baarista pois. Oli pikkujouluaika ja taksijonossa näkyi olevan aivan liikaa väkeä. Onneksi meidän koti oli kävelymatkan päässä. Yhtäkkiä kuulimme jonosta jonkun huutavan meitä, Samihan se siellä kylmissään värjötteli. Sami kysyi että tiedänkö ketään joka vois heittää hänet kotiin. Vastasin että en tiedä. Katjahan siihen sitten että voit tulla meille yöksi, ja aamulla kun krapula hellittää, niin heitettäisiin autolla Sami kotiinsa.

Tuumin että eihän meillä ole vieraspatjaa, ja sohvatuoleissakin on melko huono nukkua. Katja ehdotti että Sami voisi nukkua meidän kanssa parisängyssä. No ainahan meille mahtuu, sanoin. Siitä sitten lähdettiin talsimaan meille päin. Olimme kaikki melko juovuksissa ja hoipuimme ovesta sisään. Sami meni sänkyymme nukkumaan ja me menimme Katjan kanssa suihkuun. Hipelöin Katjaa pillusta, mutta Katja ei oikein jaksanut yhtyä leikkiin vaan käski lopettaa, niin kuin naiset yleensä.

Menimme makuuhuoneeseen ja Sami oli jo nukahtanut sänkyymme, näytti sammuneelta. Sanoin Katjalle, että minulla on homofobia, enkä halua tuon turilaan viereen. Katjan tehtävä oli siis nukkua meidän miesten välissä, ja minunkin oli helpompi asettua nukkumaan. Katja ei laittanut yöpaitaa ollenkaan, kun oli niin kuuma, alushousujahan hän ei pidä koskaan nukkuessaan. Mieleeni heräsi ajatus, että mitäs jos Sami herää yöllä ja näkee Katjan alasti vieressään, tuudittauduin kuitenkin ajatukseen, että Sami nukkuu sammuneena puoleenpäivään asti.

Jätin yölampun palamaan ja kömmin sänkyyn nukkumaan. Pian nukahdin humaltuneena. Aamulla heräsin johonkin ja katsoin silmilläni kelloa, joka oli vasta jotain 6. Ihmettelin miksi sänky huojui tasaisesti. Nostin päätä ja raotin hieman silmiäni katsoakseni ja näin kun Katja makasi nukkuvana kyljellään perse kohti Samia, samassa sängyn huojunta loppui. Huomasin myös että he olivat saman peiton alla. Sydän alkoi hakata, Katjalla oli silmät kiinni, mutta hän näytti jotenkin hereillä olevalta. Katjan pää nytkähteli tasaisesti, mutta en nähnyt sen enempää, koska peitto oli molempien päällä. Samia en nähnyt, muuta kuin sen että hän oli tosi lähellä Katjaa, ihan kiinni. Aloin jälleen esittää nukkuvaa.

Pian taas alkoi sänky nytkyä ja Katjan hengitys alkoi kiihtyä. Ajattelin, että nyt pitäisi kyllä herätä ja sanoa suorat sanat, mutta uteliaisuuteni ei antanut myöten. Halusin seurata tuon touhun loppuun asti. Katja painoi kasvonsa tyynyä vasten, jottei voihkinta kuuluisi. Sänkykin heilui jo melkoisesti. Nyt vihdoin tajusin että kyse ei ollut pelkästä hyväilystä, vaan selvästä nussimisesta. Avasin silmäni ja katsoin Katjan kasvoja, Katjalla oli koko ajan silmät kiinni. Eikö hän tajunnut että katsoin koko ajan. Sami paineli sivuttain takaapäin muijaani, eikä myöskään tiennyt että olin hereillä. Laitoin taas varmuuden vuoksi silmät kiinni, jotta voisin seurata loppuun asti. Tahti alkoi kiihtyä entisestään ja sänky heilui jo niin, että jos olisin nukkunut, niin olisin varmasti herännyt. Katjalta pääsi pitkä ja käheä voihkaisu, tiesin että Katja oli saanut orgasmin. Samalla Sami alkoi hengittää voimakkaammin ja liike nopeutui ja lopulta hiipui. Sen jälkeen kuului litsahdus, kun Sami veti kullinsa ulos Katjan pillusta.

Kaiken jälkeen Katja hivuttautui takaisin minun peiton alle. Jossain vaiheessa kun Katja nukahti viereeni, laitoin sormeni hänen pillun huulille hitaasti. Pekan spermaa oli Katjan reisillä sekä lakanalla ja pillusta valui sitä lisää kun levitin sormilla reikää. Ajattelin että mitähän tästäkin seuraa, kun Katja ei käytä edes minkäänlaisia pillereitä. Katja kääntyi selin minuun päin ja pyllisti kosteaa takapuoltaan unissaan. Ajattelin että testataanpa miten liukkailla on ajettu. Otin kaluni ja sovitin sitä Katjan pillunhuulille. Kullini upposi todella helposti Katjan sisään, tuntui kuin pillu olisi suurempi kuin ennen. Varsinkin pillun peräosa tuntui kuin isolta säiliöltä, toki pillun suuaukko puristi entiseen malliin. Tein hitaasti muutamia työntöliikkeitä ja Katja työnsi peppuaan yhä enemmän minua vasten. Ei tarvinnut tehdä kuin muutama rajumpi työntö, niin spermani suihkusivat Katjan sisään. Otin kaluni pois, ja valkoinen spermanoro valui lakanalle. Nukahdin tyytyväisenä siihen paikkaan.

Myöhemmin heräsin ja Katjakin oli jo mennyt suihkuun. Katsoin lakanoita ja niissä näkyi pari isoa kuivunutta spermaläikkää, toinen Pekan kohdalla ja toinen minun. Sami oli jo keittiössä juomassa appelsiinimehua, ja kysyi minulta että heitänkö hänet pian kotiin. Puin päälleni ja vein autolla Pekan kotiinsa, emme tietenkään puhuneet viimeyön tapahtumista mitään, koska emmehän toki tienneet niistä mitään. Katjallekaan en ole sen koommin asiasta puhunut.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute