Herkku-puhelin
Kokemusten kesä
-69

Vaikka olenkin laiska kirjoittelemaan, niin sain sen verran palautetta, että kai tämä jatkokin täytyy kirjoittaa.

Lähdettyäni siis hyvillä mielin ja tyydytettynä Jarin ja Jaanan luota (hyvää tuultani lisäsi Artun salaa sujauttama lappu jossa oli kännykkänumero, ei muuta). Kotimatkalla selvittelin vähän ajatuksiani ja päätin lähettää Artulle tekstarin johon laitoin vain "kiitos ihanasta yöstä". Vastaus tulikin aika pian ja siinäkin lyhyt viesti "kiitos itsellesi ja toivottavasti niitä tulee lisää...". Onneksi maanantaina alkoi parin viikon työjakso enkä ehtinyt miettiä liiemmin niiden kolmen pisteen taakse kätkeytyvää sanomaa enkä muutakaan. En ollut kuullut kenestäkään puoleentoista viikkoon kunnes Jari laittoi viestin ja esitti kutsun saapua

Jaanan vanhempien mökille Hankoon viettämään viikonloppua, Arttu ja Sannakin tulisivat. Kirosin ääneen huonoa tuuriani ja vastasin etten pääse koska laivamme saapuu Suomeen vasta myöhään perjantai-iltana. Sovimme kuitenkin että tulisin omalla autollani perässä mökille lauantaiaamuna. Tietenkin juuri tuolle reissulle sattui kesän ensimmäinen myrsky. (laivallamme oli sanonta että jos satamasta lähdettyä oli huono keli niin joku oli käynyt huorissa ja jättänyt maksamatta) en tiedä oliko siinä syytä mutta myrsky jatkui pitkälle itämerelle ja tiputti vauhtiamme niin että saavuimme Helsinkiin reilusti aikataulusta myöhässä eli vasta lauantaiaamuna ja olin jo aikeissa soittaa ja perua tuloni, mutta ajatus Artun näkemisestä sai minut kuitenkin hyppäämään autoon ja suuntaamaan kohti Hankoa.

Perille päästyäni huomasin kuitenkin pettymyksekseni että Arttu ja Sanna eivät olleetkaan siellä ja Jari selitti saaneensa Artulta viestin jossa kertoi kotona olevan menossa niin hirveän riidan että he eivät viitsineet lähteä pilaamaan muiden viikonloppua vaan jäävät kotiin. Pettymys kuitenkin haihtui aika nopeasti ja ajattelim että vietetään sitten seksitön viikonloppu ystävien seurassa (enkä voinut aavistaakaan kuinka väärässä olin). Touhusimme pitkin päivää kaikenlaista ja Jaana oli mukana kaikessa mitä teimmekin. Uimme ja saunoimme moneen kertaan ja päivän mittaan huomasin kuinka tasapainoinen ja hyvä pari he olivat. Huolimatta siitä että molemmat harrastivat seksiä myös oman sukupuolen kanssa niin se oli vain seksiä eikä tullut heidän väliinsä vaan tunteet olivat vahvat. Jaanan mentyä laittamaan kevyttä lounasta sain tilaisuuden jutella Jarin kanssa siitä mitä oli tapahtunut silloin kesällä kuusi vuotta sitten. Hänen äitinsä oli tietenkin ollut hämmentynyt tilanteesta muttei sanallakaan ollut syyttänyt Jaria tai edes minua tapahtuneesta vaan antoi tilanteen rauhoittua ja Jarin selvittää ajatuksiaan.

Myöhemmin he olivat sitten puhuneet asiat selviksi ja Jari ilmoitti pitävänsä molemmista sukupuolista. Hetken pureskeltuaan vanhemmat olivat todenneet että kaikesta huolimatta siinä istui sama tyyppi kuin aikaisemminkin eikä asia kuulunut heille. Kävimme myös läpi molempiem kohdalta puuttuvat vuodet ja Jari kertoi tapaamisestaan Jaanan kanssa ja Jaanan olevan täysin tietoinen tarinastamme ja mitä silloin toisillemme merkitsimme. Tuona iltapäivänä tajusin lopullisesti päässeeni "yli" Jarista ja ettei välillämme ollut enää samaa kipinää kuin silloin kuusi vuotta sitten vaan tilalle oli tullut jotain muuta, kenties ystävyyttä. Lounaan jälkeen heittelimme tikkaa ja pelailimme krokettia ja sain myös Jaanan bikinien verhoamaa seksikästä vartaloa ja muutaman saunajuoman jälkeen ilmassa oli tiettyä sähköä. Jutut muuttuivat siistillä tavalla kaksimielisiksi ja seuraavalla saunareissulla riisuimme myös uikkarimme pois ja olimme kaikki alasti. Saunan hämärässä tutkin Jaanaa tarkemmin ja totesin hänellä olevan seksikkäin (nais)vartalo mitä olin nähnyt. Pienet juuri kämmeneen sopivat pystyt rinnat ja pyöreä peppu enkä voinut estää kaluani heräämästä. Reaktio aiheutti vain muutaman naurahduksen ja huomasin myös Jarin patukan kovenevan (toivoin että se johtui edes hiukan minusta). Jaana meni jo edeltäpäin sisälle ja me joimme vielä yhdet huurteiset ja kuivattelimme itseämme ennen sisään menoa.

Kuumasta illasta johtuen emme pukeneet muuta kuin kalsarit, shortsit ja t-paidan. Sisälle päästyämme meitä odotti Jarin aikaisemmin valmistama iltapala ja päätimme sen jälkeen pelata korttia. Peliksi valitsimme ristiseiskan mutta totesimme kierroksen jälkeen että se olisi hauskempaa isolla porukalla. Jaana ehdotti että pelataan sitten räsypokkaa ja taas tunsin kuinka tuo sähkö tiivistyi ympärillämme ja tietenkin suostuin. Ensimmäisen kierroksen hävisi Jari joka heitti T-paitansa lattialle. Toisen kierroksen hävisi myös Jari joka ensin protestoi mutta nauraen riisui kuitenkin kiusoittelevan hitaasti shortsinsa paljastaen valkoisten kalsareiden verhoaman peppunsa. Kolmannen kierroksen hävisin minä ja jouduin luopumaan t-paidastani. Myös neljäs kierros päättyi kohdaltani katastrofiin ja niin lähtivät shortsit. Viides päättyi vihdoin Jaanan tappioon joka hitaasti riisui oman t-paitansa jonka alta paljastuivat punaiset satiiniset rintaliivit. Kuudes kierros päättyi Jarin tappioon ja seisomaan nousten aloitti Jari kalsareidensa riisumisen.

Vaikka tiesinkin hyvin miltä hänen vartalonsa alastomana näytti niin silti seurasin silmä kovana tapahtumaa ja huomasin Jarin olevan jo hiukan kiihottunut. Jotta Jari olisi voinut jatkaa mukana pelissä niin päätimme että jos riisuttavaa ei ole niin sitten määrätään jokin tehtävä. Seitsemännen hävisi vuorostaan Jaana joka päätti luopua rintaliiveistään ja sain nyt ihailla noita kauniita rintoja kunnon valaistuksessa ja tunsin kaluni jäykistyvän entisestään. Kahdeksas kierros olikin sitten Jaanan kohdalta täydellinen menestys Jarin jäädessä peränpitäjäksi. Annoin Jaanan päättää tehtävästä ja kohta hän keksikin. Jarin tulisi suudella minua tulisesti jonka (tietenkin) hyväksyin. Jarin kasvot lähestyivät omiani ja huulemme kohtasivat, ensin varovasti ja pian kuumemmin. Nostin käteni hyväilemään karvaista rintaa ja sulkiessani silmäni näin mielessäni ensisuudelmamme koulun takana kallioilla kuusi vuotta aiemmin. Suudelman loputtua Jari katsoi vielä syvälle silmiini ja olin näkevinäni hänen silmissään haikeutta.

Yhdeksäs kierros menikin tunnemyrskyssä minulta täysin pieleen ja jouduin paljastamaan seisovan kaluni. Kymmenennessä pelissä olin jo koonnut itseni ja hioimme Jarin kanssa taktiikkaa jolla saisimme myös Jaanan vaatteet vähenemään. Luulimme jo onnistuneemme kunnes Jaana heitti pöytään värisuoran ja Jari jäi taas viimeiseksi. Nyt oli minun vuoroni valita tehtävä ja olinkin sen jo miettinyt valmiiksi. Komensin Jarin suukottelemaan ja hyväilemään tyttöystävänsä (kauniita) rintoja. Jaanan katseesta huomasin tehtävän olevan hänellekin mieluisa. Jarin kumartuessa kohti Jaanan rintoja hän otti samalla toisen rinnan käteensä ja sulki huuliensa väliin toisen. Jaanan hiljaisista huokauksista päättelin Jarin olevan taitava silläkin saralla. Laskin käteni kalulleni ja aloin vedellä esinahkaa hitaasti edestakaisin. Jaanan huomatessani puuhani hän nauraen varoitteli minua nyt laukeamasta. Yhdestoista kierros sitten koituikin Jaanan shortsien kohtaloksi ja odotin innolla mitä niiden alta paljastuisi enkä pettynytkään. Hitaasti Jaana avasi vetoketjunsa ja alkoi hivuttaa housujaan alas kääntyen samalla minuun päin niin että sain ihailla samaa punaista satiinia olevia stringejä ja totesin Jaanan pepun olevan kuin luotu niille ja olisi ollut rikos edes käyttää muita. Jaanan istuuduttua yritin keskittyä seuraavaan kierrokseen mutta ajatukset pyörivät jossain muualla enkä saanut kasaan kuin vaivaisen kolmosparin ja tunnustin tappioni. Mietin mikä olisi tehtäväni kun näin Jarin vilkaisevan Jaanaa ottaen samalla kiinni patukastaan ja Jaanan nyökkäävän hymyillen ja arvasin tehtäväni.

Kävin Jarin eteen polvilleni ja otin paksun jo tutun patukan suuhuni kuin olisin tehnyt sen ensikertaa. Varovasti nuolin ensin terskaa upottaen kuitenkin sen pian kokonaan suuhuni. Pyörittelin kieltäni kullin ympärillä ja ärsytin huulillani terskan herkkää kärkeä. Keskeytin hetkeksi ja kysyin Jaanalta (Jarin uskomattoman potenssin muistaen) "saanko mennä loppuun asti..." Myöntävän vastauksen saatuani annoin taas mennä ja kauaa ei Jari hoitoani enää kestänyt vaan tarttuen päähäni hän laukaisi lämpimän spermansa suoraan nieluuni jonka vanhalla kokemuksella sain kuin sainkin nieltyä. Irrottauduin Jarista ja annoin vielä sperman makuisen suudelman Jaanalle ja olin valmis seuraavaan kierrokseen. Kolmastoista kierros osoittautui minulle kohtalokkaaksi ja hävisin taas. Nyt sain Jarilta tehtäväkseni vuorostani suukotella Jaanan rintoja. Siirryin siis Jaanan eteen ja otin vasemman nännin-nipukan huulieni väliin ja pyörittelin vielä kieltäni sen kärjellä. Laskin käteni Jaanan reidelle josta aloitin vaellukseni kohti pyöreitä rintoja pysähtyen kuitenkin ensin hetkeksi housujen peittämälle kummulle josta jatkoin matkaani pitkin alastonta vartaloa ylöspäin. Hetkisen tuota jatkettuani irrottauduin vastentahtoisesti ja palasin paikalleni. Kierros 14 oli Jaanan epäonnen kierros ja nyt olikin stringien vuoro lähteä. Katselin kuinka tuo seksikäs neitokainen nousi seisomaan, käveli eteeni ja tarttui käsiini vieden ne stringien olemattomalle vyötärönauhalle ja ilmaisi katseellaan haluavansa minun riisuvan ne.

Vedin housuja nautiskellen hitaasti alaspäin ja huomasin että Jarin potenssi ei ollut vähentynyt tippaakaan nuoruusvuosista ja hän runkkasi mahtavaa melaansa täyttä päätä. Laskin housut kokonaan alas ja annoin pikaisen suukon trimmatulle karvoitukselle ja nousin ylös. Vein käteni Jaanan pakaroille ja suutelin kiihkeästi. Myös Jari oli noussut ylös ja tuli viereemme. Lähdimme kävelemään kohti makuuhuoneen leveää sänkyä ja laskimme tytön selälleen sänkyyn. Levitin Jaanan reisiä ja upotin kieleni märkään koloon samalla kun Jari tarjosi patukkaansa imettäväksi antaen samalla käsiensä vaellella tytön rinnoilla. Kauaa en ehtinyt leikkiä tytön reiällä kun koko päivän kestänyt "esileikki" teki tehtävänsä ja Jaana sai ensimmäisen orgasminsa voihkien. Siirryin Jarin viereen ja annoin hänelle Jaanan makuisen suudelman ja tarjosin vuorostani omaa kaluani Jaanan huulien väliin Jarin siirtyessä jalkoväliin nuolemaan. Pian Jari tahtoikin jotain muuta ja hän nosti tytön jalat olkapäilleen ja upotti kullinsa syvälle Jaanan reikään.

Kauaa en tuota kiihottavaa näkyä kestänyt vaan laukesin halukkaasti Jaanan suuhun Jarin alkaessa samalla purkamaan omaa lastiaan syvälle Jaanan pilluun. Lepäilimme siinä hetken aikaa ja suoritimme tutkimusmatkailua toistemme vartalolla eikä aina ollut selvää kenen käsi oli missäkin, Jaanan kädet kuitenkin olivat hoitelemassa kalujamme pystyyn ja pian olimmekin taas valmiita toimiin. Kierähdin selälleni ja otin Jaanan syliini joka ohjasi kullini reiälleen istuutuen sen päälle ja aloitti hurjan ratsastuksen. Jari kumartui ottamaan tytönsä rinnat taas käsittelyynsä tuoden samalla patukkansa kasvojeni eteen josta sen halukkaasti nappasin suuhuni. Jaanan pillu oli niin tiukka että lastini lähti liikkeelle aika nopeasti. Jari oli jäänyt hiukan osattomaksi äskeisessä ja kysyinkin halusiko hän panna minua. Jarihan oli valmis heti ja kävin Jaanan jalkovälin kimppuun kielineni samalla kun Jari työnsi patukkaansa sisääni. Maistoin Jaanan pillulla omat spermani mutta annoin siitä huolimatta tytölle kunnon kielihoitoa ja sainkin hänet vielä laukeamaan. Pian myös Jari tempaisi kullinsa ulos ja toi lastinsa nieltäväkseni.

Lysähdimme yhtenä myttynä sängylle ja olimme pian nukahtaa siihen mutta Jari komensi meidät vielä kuutamouinnille peseytymään. Sisään palattuamme kävimmekin kaikki samaan sänkyyn nukkumaan ja annoimme toisillemme hyvänyön suukot. Aamulla herättyämme loikoilimme pitkään sängyllä ja jotenkin tuntui että käsiä oli taas joka puolella. Päätimme kuitenkin syödä aamupalan ensin ja jatkaa sitten leikkejä. Emme Jarin kanssa viitsineet pukea mitään yllemme vaan painuimme alasti keittiöön. Jaana veti sentään jalkaansa uudet stringit (hän ei kuulemma tosiaan muita käyttänytkään ja ymmärsin kyllä miksi). Siinä olimme nakuaamiaisella kullit pystyssä ja odotimme malttamattomina pääsyä takaisin sänkyyn. Sinne asti emme koskaan ehtineet kun puhelimeni soi ja kapteeni laivaltani kysyi voisinko lentää Kööpenhaminaan laivaa vastaan ja tulla sairastuneen kollegani tilalle. Välini olivat tuon kapteenin kanssa niin hyvät ja mutkattomat ja asemani laivalla (nuoresta iästä huolimatta) suht tärkeä ettei mieleeni edes juolahtanut kieltäytyminen. Hyvästelin molemmat suudelmin ja halauksin ja lupasin ilmoitella kun tietäisin pitkäänkö joutuisin olemaan kiinni. Paluumatkalla sainkin sitten viestin Artulta joka pyyteli seuraksi kaupungille. Valittaen ilmoitin tulleesta esteestä ja lupasin ilmoitella myös hänelle jatkosta. JOS saan vielä aikaiseksi niin kirjoitan vielä siitäkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute