Herkku-puhelin
Anopin yllätys 2
Onnekas saaja

Tarina on jatkoa anopin yllätykselle lukijoiden pyynnöstä!


Suuhunsa hän ei kuitenkaan penistäni ottanut, vaan nautinnollisesti katsellen vatkasi sitä kasvojensa edessä, sängyn reunalla istuen. Yhtäkkiä hän lopetti sekä otti yömekkonsa pois ja veti minut kädestä päällensä sänkyyn. Siinä ei tarvinnut käsin asetella penistä huulille, sillä yhdellä taitavalla lantion liikkeellä hän otti kaluni häpyhuuliensa väliin ja ahnaasti lantiostani kiinni, vetäen minut syvälle sisään todella kuumaan ihanan märkään pilluunsa. Ajattelin aloittaa rauhallisesti, mutta se oli mahdotonta, sillä anoppini määräsi täysin tahdin lantionsa liikkeillä ja käsin vyötäröltäni. Vaikka kaluni liukui vaivattomasti litisevässä pillussa, niin silti se oli yllättävän tiukka ja taitavasti vatkaten anoppi nautti jokaisesta sentistä kullini painuessa syvälle häneen. Silmät kiinni anoppini vatkasi ja huokaili ihanaa….ihanaa..ihanaa…olet hurja oooh. En osaa sanoa kuinka kauan tätä kesti, mutta tuntui kuitenkin, että yllättävän pian anoppi alkoi hokea, että nyt tulee…tulee…työnnä…työnnä….aah. Työnsin kullini niin syvälle kuin sain ja anoppini vatkasi pitkään häpyään vasten karvoitustani ollen aivan muissa maailmoissa, ihmeellisesti ynisten.

Ihmeellistä kyllä en vielä saanut, vaikka kulli sai sellaista kyytiä. Annoin penikseni kuitenkin olla vielä anopin pillussa ja tuntea orgasmin jälkimaininkien laantuvan anopin jokaisen liikkeen. Hieman toivuttuaan anoppini kysyi, ”ettenkö saanut vielä?” Johon vastasin, ”etten lauennut vielä”. ”No hyvä”, anoppi totesi ja sanoi, että ”nyt on sinun vuorosi saada”. Siinä samassa hän työnsi minut sängyn päätyä kohti ja kääntyi kontalleen eteeni märkä turvonnut häpy kutsuen. Anoppini kääntyi katsomaan taakseen hymyilevä ilme kasvoillaan ja sanoi, ”näinhän sinä olet minusta haaveillut”, eikä ollut kyllä yhtään väärässä, vaikken saanut sanottua mitään. Menin hänen taakseen kalu nytkyen, otin kiinni pakaroista ja nautinnollisen hitaasti työnnyin sisälle noiden upeiden turvonneiden häpyhuulien väliin. En voinut muuta kuin huokaista nautinnosta. Pari kertaa sain nautinnolla painella tuohon himokkaaseen mättääseen, kunnes anoppini aloitti taitavasti lantiotaan vatkaten määrätä tahdin. Pillusta kuului jännä maiskutusta muistuttava ääni, joka sai minut aivan hurmioon. Tuntui kuin koko vartaloni valtaisi tärinä, kullini upotessa syvälle tuohon jännästi imevään pilluun. Anoppini lisäsi vain vauhtiani hokien, anna sitä ihanaa munaa…noin…noin. Viimeinen pisara oli kun anoppini ojensi kätensä haaroihini ja otti kivekseni hellään puristukseen. Tunne oli uskomaton ja tunsinkin etten pysty pidättelemään enää yhtään, ja varoitukseksi sanoinkin ”etten kestä enää vaan tulen aivan pian”. Anoppi hoki vain ”ihanaa anna tulla vaan”. Syvälle työntyen tunsin kuinka syöksyni lähti liikkeelle ja nautintoa vain lisäten anoppi vatkasi lantiotaan ja anoppi hellästi puristeli kiveksiäni aivan kuin lypsäen niistä viimeisenkin pisaran.

Annoin vielä hetken penikseni nauttia tuosta hekumasta ja viimein vedin sen ulos tuosta litisevästä pillusta, joka oli antanut sille sellaisen nautinnon että oksat pois…voi mahdoton mikä pano. Anoppini lysähti vatsalleen sängylle ja minä siirryin hänen viereensä hengästyneenä. Hetken aikaa olimme aivan hiljaa, mutta sitten anoppi rikkoi hiljaisuuden sanomalla, että ”älä syytä itseäsi sillä hän on tähän syypää, sillä hän tiesi, että minä en ole kunnolla saanut rakastella moniin kuukausiin”. Tytär oli valitellut äidilleen halujen puutteesta ja kysellyt kuinka kauan synnytyksen jälkeen menee ennen kuin halut palaavat. Silloin oli anopille tullut mieleen, toteuttaa haave saada vielä seksiä mieheltä josta pitää.

Sanoin anopille, että ”älä kanna syyllisyyttä, sillä kyllä minullakin on käynyt mielessä miltähän tuntuisi saada rakastella seksikkään kypsään ikään ehtineen naisen kanssa”. Ja onneksi unelmani toteutui, sillä olihan nautinto sitä luokka, ettei sellaista nautintoa joka päivä pääse kokemaan. Sanoinkin, ”että tiedän toki ettei tätä saa verrata mihinkään muuhun seksikokemukseen, sillä tässä yhtyivät halut, unelmat, aika, paikka ja tilanne niin täydellisesti”. Anoppini totesi vain, että ”ihanasti sanottu”. Hän nousi sängystä ja yllättäen antoi suukon jo kutistuneelle penikselleni, ja upeasti pilluaan näyttäen pyllisti ottaman yömekkoaan sekä peppu keinuen käveli ovelle ja salaperäisesti hymyillen laittoi sen ovensuussa päälleen, sekä poistui ovesta iskien minulle silmää.

Makailin täysin tyydytettynä hetken sängyllä ja ajattelin, että oliko tämä kaikki totta. Noustuani pukemaan katsottuani liiskautuneita ja limaisia karvojani epäilykset olivat tiessään. Ihmettelin vain anoppini ilmettä hänen poistuessaan, että oliko hänellä vielä mielessä jokin muukin haave, jonka hän haluaisi kanssani toteuttaa?!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute