Herkku-puhelin
Kesämökillä
Juuso

Kuuma, todella kuuma. Lämpötila varmaan 35 astetta kun tulin kesämökille. Vaatteet pois ja suoraan uimaan. Vesi oli vähän viileämpää ja oli todella miellyttävä pestä kaupungin hiet pois.

Tulin vähän virkeämpänä pois vedestä kun huomasin rantahiekalla pikkuveljeni jättämiä leluja ja päätin mennä keräämään ne pois rumentamasta muuten siistiä rantaa.

En ollut yhtään huolissani vaikka olinkin aivan alasti, ensinnäkään täällä ei ollut ketään ja toiseksi tykkäsin näytellä itseäni. En suoraan vaan niin, että naiset "vahingossa" näkivät miehuuteni. Tai, no, teinipojan miehuuteni.

Keräilin kaikessa rauhassa leluja pois rannalta kun kuulin hiljaista raapivaa ääntä naapurista. En tainnut ollakaan yksin täällä... Hivuttauduin meidän ja naapurin mökin erottavalle kiviaidalle ja katselin naapurin puolelle mikä äänen aiheutti. Kohta huomasin naapurin rouvan haravoivan nurmikkoa pieniin bikinin alaosiin pukeutuneena, rinnat paljaana, ja mitkä rinnat, useana yönä olin runkannut itseni uneen ajatellen naapurin Maijan täyteläisiä rintoja. Ja nyt ne olivat siinä paljaana minun tarkasteltavinani. Maija ei ollut huomannut minun tuloani koska tulin äänettömästi polkupyörällä ja ilmeisesti hänkin luuli olevansa yksin mökillä kuten minä äsken.

Elimeni osoitti heti heräämisen merkkejä ja hetken kuluttua se jo olikin täydessä 14 cm mitassa. Mitan tiesin tarkkaan, sillä olin sen niin usein mitannut ja toivonut muutamaa lisäsenttiä, turhaan.

Maija oli yltä päältä hiessä haravoinnista ja kohta hän laittoikin haravan puuta vasten ja suunnisti kohti vilvoittavaa vettä. Nopeasti hän sujautti bikinit pois jalastaan ja meni uimaan. Hetken uituaan hän suunnisti kohti laituria joka oli noin viiden metrin päässä aidasta minkä takana kykin. Nyt vasta huomasin laiturilla olevan pyyhkeen ja aurinkorasvan ja tajusin Maijan olevan tulossa ottamaan aurinkoa aivan minun silmieni alle. Vetäydyin aidan vieressä olevan koivun taakse näkösuojaan samalla kun Maija jo kiipesi laiturille. Raskaat rinnat ponnahtaen hän hyppelehti laiturilla poistaen korvasta vettä, mutta minun katseeni oli porautunut jo tässä vaiheessa Maijan jalkoväliin, missä oli noin kahden sentin levyinen tumma karvoitus. Muuten alapää oli ajeltu aivan posliiniksi. Enää en kestänyt vaan oli pakko ruveta runkkaamaan. Suljin silmät samalla kun annoin käteni liukua pitkon kyrpääni. Kun avasin silmäni ja katsoin Maijaa, oli hän käynyt pitkälleen pyyhkeen päälle ja ryhtyi levittämään aurinkorasvaa iholleen. Erityisen hyvin hän rasvasi rintansa ja kun hän pääsi alavatsaan ja reisille hän tuntui käyttävän erityisesti aikaa reisien sisäpintojen rasvaamiseen. Rasvaaminen hipoi jo masturboimista ja sitten tajusin... Maija masturboi edessäni... kun leikkiä oli kestänyt hetken Maijan selkä kohosi kaarelle ja pää kääntyi suoraan minua kohti ja katseemme kohtasivat.

"Juuso, nyt on sinun vuorosi..." Maija voihkaisi.

"Öö mitä....?" vastasin.

"Minä olen nyt esitellyt sinulle paikkani nyt on sinun vuorosi. Kyllä minä olen tiennyt sinun siellä pelehtivän koko ajan. Tule näkyviin minä haluan nähdä."

Voi paska käry kävi, mitäs nyt?

No ei kai mikään auta.

"Okei, kai se sitten niin on." vastasin.

Kiersin aidan ja jäin seisoskelemaan aidan vierellä naapurin puolelle käsi häveliäästi seisovan kyrpäni edessä.

"Ota vain käsi pois ja näytä kuinka runkkaat..." Maija kehotti.

Ei kai tässä mikään auta, rupesin hiljalleen runkkaamaan entisestään paisunutta kyrpääni.

Maijan katse poltti alapäätäni mutta se kiihotti minua entisestään eikä mennyt kun hetki kun tunsin, että nyt tulee ja mahtava sperma kaari lensi pari metriä kohti Maijaa.

"Ei hassumpaa." Maija kehui.

"Öh, niin no..." minä sopersin.

"Älä yhtään ujostele, se meni hienosti... nyt meillä on yhteinen salaisuus... josta kukaan ei saa tietää... vai mitä?"

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute