Herkku-puhelin
Kesätöissä
auraa

Jo teini-ikäisenä huomasin useimpien naisten haluavan harrastaa kanssani seksiä. En ole mitenkään komea, enkä varreltanikaan pitkä, mutta silti olen saanut kokea kaikkea mukavaa. Pidänkin sitä lahjana, joka onkin varsin mieluinen. Aloitan ihan alusta ja kuinka pääsin ensimmäisiä kertoja kastamaan kaluani ihanien naisten ikimuistoisiin mättäisiin. Ensimmäisillä kerroilla saantia oli, kun sanoin tytöille haluavani antaa poikuuteni kauniille naiselle, joka osaa olla hyvä, hellä ja ikimuistoinen.

Aivan rehellisesti niin voi sanoa vain kerran, ja kun taitoa sekä kokemusta alkoi kertyä, se ei ollut enää sitten kovin uskottavaakaan.

Olin nuorena poikana kesäisin töissä maatilalla, jossa tein kaikenlaisia maatilan töitä, tosin en lypsänyt. Kaikkein mukavinta oli maatalon tyttären kanssa peuhaaminen, mutta nyt keskitytään siihen ensimmäiseen kertaan.

Talon tytär, jota tässä kutsun Irmaksi, olikin varsin upea pakkaus, joka sai varsinkin pari vuotta nuoremman pojan alkavan seksuaalisuuden orastamaan, näin viljelytermillä kuvaten. Tiesin, että tytöllä oli ainakin joitain seksuaalisia kokemuksia, koska olihan hän todella upea pakkaus ja ikääkin jo riittävästi. Runkkailin melkein päivittäin ajatuksissani tuo parhaat naisellisuuden tunnusmerkit omaava tyttö mielessäni. Oli pakko päästä kokeilemaan oikeaa tavaraa, mutta en keksinyt kuinka pääsisin Irman vartaloon käsiksi. Olimme toki flirttailleet muttei mitään todellista kumminaan ollut vielä tapahtunut. Irma kiusoittelikin minua joskus sanomalla ”joko sinulla on pilin ympärille karvoja kasvanut”. En häkellyksissäni osannut kuin punastella ja varovasti sanoa, että ”kyllä karvojen keskellä on jo ihan oikea kullikin”. Sekös Irmaa nauratti. Silloin sain sanotuksi tökerösti, että haluaisin antaa hänelle poikuuteni ym. plää…pläää. Irma otti asian leikin kannalta ja hän sanoi päästävänsä minut haaroihinsa vain kaukaisissa kuvitelmissaan. En osannut arvatakaan, että ne kuvitelmat eivät olleetkaan enää kovin kaukaisia, ja ne muuttuisivat varsin toden tuntuisiksikin kesän mittaan.

Kului siis muutamia päiviä ja olimme talon muun väen kanssa heinäpellolla ja huomasin mennessäni tupakalle, että tupakkani olivat loppu. Sanoin isännälle käyväni nopeasti talolla, joka sijaitsi muutaman kilometrin päässä pellolta. Niinpä ajoin talolle, jossa Irma oli juuri siivoamassa. Sisälle päästyäni Irma olikin täydessä työn touhussa ainoastaan pienet pikinit yllään ja voitte uskoa hänen olleen nuoren pojan mieleen. Hänellä oli suuret rinnat ja todella silmiinpistävän pyöreä lantionseutu, joka imaisi katseen kun hän käveli. Tapitinkin häntä siinä melkein suu auki ja yllättäen hän sanoikin minulle, että ”olisi upeaa olla minun ensimmäinen seksikumppanini”. Häkellyin tietysti, mutta sain kuitenkin sanotuksi, että ”en voisi kuvitella parempaa keinoa menettää poikuuttani kuin hänen kanssaan”.

Olin kuullut kokeneimmiltani, että naisen nännit kovettuvat vain kylmyydestä tai seksuaalisesta kiihotuksesta ja tulkitsin Irman nännien tällä kertaa kovettuneen kiihotuksesta. Kuin käskystä menin hänen eteensä ja aloin hyväillä molempia ihania rintoja ja totesinkin, että nyt olisi tähänastisen elämäni tilaisuus päästä upottamaan terhakka keppini unelmien naisen ihanaan mättääseen. Kömpelösti hieroinkin rintoja ja sen huomattuaan Irma näytti kädestä pitäen kuinka hänen rintojaan tulisi käsitellä, kokemusten karttuessa tyylit ovat tosin muuttuneet naisen mukaan. Patukkani oli hetkessä siinä tilassa, että nyt pojat. Irma otti ohjat käteensä, kun huomasi minun empivän edetä mitenkään rinnoista eteenpäin. Hän pyysi minua tulemaan mukaansa kesäasumukseen, jossa hän majaili aina kesäisin.

Muna kovana kävelin hänen perässään ja katselin tuota ihanaa peppua, joka erittäin kiihottavasti pyöri hänen edetessään. Matkalla hän riisui pikisiensä yläosan, heti sisälle päästyämme hän riisui pikinien alaosankin ja silloin näin hänen upeasti viimeistellyn karvoituksensa. Hänellä oli katse jota en aikaisemmin ole hänen nähnyt. Hän pyysi minut polvilleen eteensä ja kysyi, että ”olenko saanut koskaan maistaa naisen kiimaa?”, totesin ”etten ole” ja niin hän tuli eteeni ja tarttui päähäni ohjaten suutani kohti hänen kaunista häpyään.

Huomattuaan, että arastelin koskea häneen hän sanoi olevansa puhdas, sillä hän oli juuri ennen tuloaan käynyt alapesulla pesemässä märkää pilluaan. Minä olin sen kiiman kuulemma aiheuttanut, sillä hän oli suunnitellut mitä kaikkea tulisi tekemään kanssani kesän aikana. Olinkin saapunut kuin tilauksesta paikalle. Niinpä rohkaistuneena työnsin suuni aivan hänen häpyhuuliinsa kiinni ja suukottelin niitä varovasti,,,,,,,,ilmeisesti olin liian varovainen joten Irma laittoi kätensä häpynsä päälle ja sormin levitti häpyhuuliaan ja sormella näytti mitä kohtaa minun tulisi kielelläni kutitella….aloin nuolla hänen klitorikseksi sanomaansa kohtaa,,,,,,,,noin juuri hän huokaili ja voihki,,,,,,lujempaa,,,,,,lujempaa,,,,,noin ,,,,,,,,noin,,,,,,,hän vikisi ja voihki,,,,,,,,siinä jalat levällään seisoessaan hän,,,,,sai ensimmäisen orgasmin, jotka tulivatkin tutuiksi kesän mittaan. Toivuttuaan hän meni toiseen huoneeseen ja hetken jo pelkäsin jääväni kokonaan ilman, mutta hetken päästä hän saapui mukanaan kondomi, sanoen ”jos meinaan päästä häntä panemaan niin saisin hommata niitä omalla kustannuksellani”. Niin hän tuli luokseni ja käski riisuuntumaan.

Saatuani housut pois hän tuli eteeni ja alkoi runkata ja suukotella kaluani. Saatuaan sen täyteen seisokkiin hän käski minut sängylle makuulle….taitavasti hän otti kondomin paketista ja asetti sen penikseni päälle, seuraavaksi hän tuli hajareisin päälleni ja ohjasi kaluni huulilleen. Tunsin kuinka pillu oli aluksi hieman kireä, mutta saatuaan sen syvemmälle tuntui aivan uskomattoman hyvälle. Näky oli sellainen jota en ollut nähnyt edes missään pornolehdissä, suuret rinnat heiluivat aivan kasvojeni edessä ja kun katsoin rintojen välistä kuinka hän vatkasi penistäni pillullaan. Talletin sen ikimuistoiseen muistiin, josta kaivan sen halutessani muistella sitä ensimmäistä kertaa. Taitavasti hän imi kaluani pillullaan, uskalsin viimein ottaa toisen rinnan suuhuni ja nännejä imeskellessäni Irma alkoi nautinnollisesti huokailla. Tilanne oli jo liian kiihottava ja tunsinkin alapäässä sellaisen tunteen, jota en koskaan aikaisemmin ole kokenut edes runkatessa. Sain sanotuksi vain ”tulee….tulee”, nautinnollisesti Irma otti kaluni täysin sisäänsä ja vatkaten häpyään vasten karvoitustani sanoen ”anna tulla vaan…tule jo”, antaen minulla sellaisen nautinnon, jota muistelen vielä vuosienkin kuluttua.

Muisteltavaa kesän mittaan tulikin varsin runsaasti, mutta tämä kerta jäi ylivoimaisesti mieleeni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute