Herkku-puhelin
Kiihkeästi kahta
Yvonne

Heräsin illalla television kohinaan... olin nukahtanut sohvalle. Päätin käydä suihkussa. Suihkussa ollessa sain aivan hullun idean jospa lähtisin käymään kaupungilla. Mies ja lapset nukkuivat, joten voisin hyvin ainakin käydä kääntymässä jossain. Saippuoin vartaloni kauttaltaan ja nautin siitä kuinka käteni hiveli vartaloani... mieleni teki koskea itseäni enemmänkin mutta maltoin mieleni. Meikkasin nopeasti ja ylleni laitoin vain pitkän takin ja korkokengät. Takin alla siis ei ollut mitään.

Otin auton ja lähdin. Kun saavuin kaupunkiin olivat jo ajatukseni ihan villejä... tunsin kuinka jalkovälini alkoi kostua, olin erittäin kiihottunut.

Menin pubiin joka jo siihen aikaan illasta oli ihan täynnä ihmisiä. Kävelin suoraan baaritiskille ja tilasin itselleni drinkin. Katselin ihmisiä. Äkkiä katseeni osui kahteen mieheen jotka juttelivat yhdessä ja joista toinen aina välillä vilkaisi minua. Tunsin oloni erittäin vaivautuneeksi mutta samalla olin todella kiihottunut.

Join drinkkini ja ajattelin että on varmasti parempi lähteä kotiin, kellokin oli jo todella paljon.

Lähdin kävelemään ovea kohti kun äskeinen minua vilkuillut mies katsoi minua suoraan silmiin ja nikkasi minulle silmää. En oikein tiennyt mitä ajatella. Kävelin suoraan ovelle ja ulos. Vedin keuhkot täyteen ilmaa ja aloin kävellä autolleni. Kuulin askelia takanani mutta en uskaltanut kääntyä, nopeutin tahtiani ja niin tuntui toinenkin tekevän. Tulin ison varjoisan porttikongin eteen, joku tarttui lanteistani kiinni ja veti minut porttikonkiin, joku suuteli minua suulle ja jonkun kädet etsivät tietänsä jalkoväliini, en laittanut vastaan vaikka minua pelotti, se tuntui kuitenkin äärimmäisen kiihoittavalta. Takkiani helmaa kohotettiin vyötärölle asti. joku polvistui eteeni ja nuoli minua. Ei kestänyt kauaa kun sain aivan mahtavan orgasmin. Sitten toinen tarttui hiuksiini ja painoi minut polvilleen maahan. Voihkaisin mutta tottelin kuitenkin. Samassa joku tuli taakseni ja joku eteeni. Suuhuni laitettiin mielettömän iso kulli ja pilluuni työntyi toinen valtava kyrpä. Voihkaisin tuskasta ja nautinnosta.

Sitten edessäni oleva mies sanoi minulle että minun on imettävä hänen kyrpäänsä niin kauan kunnes hän laukeaa suuhuni. Toinen sopersi jotain että kohta että hän laskisi lastinsa sisääni, en tiedä kuinka kauan hetki kesti, tunsin olevani aivan täynnä, lopulta kun olin imenyt sitä kullia kauan ja hyvin tunsin kuinka lämmin neste suihkusi suuhuni ja minä en voinut muuta kuin niellä. Tunsin kuinka toinen laukesi sisälleni voimakkaasti nytkähtäen. Ja samalla minäkin sain aivan valtavan orgasmin.

Hetken kuluttua pääsin maasta ylös ja koitan katsoa ympärilleni mutta siinä ei ollutkaan ketään. Olin aivan ymmällä, mutta kuitenkin hvyin onnellinen. Kävelin autooni ja kuin varmuuden vuoksi pistin sormeni sisääni, sperma valui sormeani pitkin ulos. Hymyilin. Sitähän minä olin aina halunnut. Paikat olivat jokseenkin hellänä. Tulin kotiin, menin suihkuun ja olin siellä kauan aikaa, annoin veden valua päälleni, pesin itseni huolellisesti ja aloin taas kiihottua siitä mitä minulle oli vain hetki sitten tapahtunut. Mieheni tuli alas melkein unessa ja kysyi mitä minä teen suihkussa kello 3 yöllä, sanoin että en saanut unta... Hän näki vartaloni ja tuli ja suuteli minua, kiihotuin tästä valtavasti joten olin täysin valmis uuteen koitokseen rakastamani ja tuntemani miehen kanssa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute